Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Η καρδιά πρόδωσε τον 36χρονο γιατρό



Στο σπίτι του στην Κάνηθο Χαλκίδας άφησε την τελευταία του πνοή χτες το μεσημέρι ο 36χρονος Κωνσταντίνος Καλόγηρος, γιατρός στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Τον 36χρονο βρήκε νεκρό ο αδελφός του Αντώνης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος του άτυχου άντρα οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή.

Η κηδεία του έγινε πριν λίγο στον Μύτικα.

Τι ερευνά η Δικαιοσύνη για Proton και Λαυρεντιάδη


Ποια αδικήματα ερευνούν οι εισαγγελείς, κατέθεσαν ήδη οι πρώτοι μάρτυρες, στο στόχαστρο των αρχών και η Νεοχημική. Ποιά η θέση της κυβέρνησης.

Όπως δήλωσε στο Newsit η έγκυρη δικαστική συντάκτης της ΝΕΤ Γιάννα Παπαδάκου "γίνεται μια εκτεταμένη έρευνα από τη δικαιοσύνη, από την τράπεζα της Ελλάδας και απο την Αρχή κατά του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, όπως έχει επικρατήσει να τη λέμε, για την υπόθεση της Proton Bank και για τον κύριο Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ειδικότερα, καθώς όπως ξέρουμε οι δικαστικές έρευνες είναι προσωπικές'.

ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ
"Ψάχνουν συγκεκριμένα σε ποιους δόθηκαν τα δάνεια από την Proton Bank και συγκεκριμένα τα δάνεια που δόθηκαν στις εταιρείες του κυρίου Λαυρεντιάδη και εάν οι εταιρείες αυτές είχαν τις εγγυήσεις και τα τυπικά προσόντα για να πάρουν αυτά τα δάνεια".

Enhanced by Zemanta

Εδώ δολοφόνησαν τον 25χρονο!


Σε αυτό το σημείο είδε ο περαστικός το πτώμα του 25χρονου στον Μύτικα. Ήταν πάνω στο δρόμο μέσα στην αμπολή όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.
Σκεπασμένος με βάτα, ήταν κάπως δύσκολο να τον βρουν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για δολοφονία μιας και το θύμα έφερε τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό. Στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα του άτυχου άντρα, απέχει μόλις 500 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο Βασιλικό-Χαλκίδα, και βρίσκεται κοντά στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου.
Ο άτυχος αλλοδαπός έμενε λίγα μέτρα πιο μακρυά και αναγνωρίστηκε από τους τρεις συγκατοίκους του ενώ στη συνέχεια το σώμα του εστάλη για νεκροψία - νεκροτομή. Μέχρι αυτοί την ώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση και να βρουν τον δολοφόνο.
evianews.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...