Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Το νέο ραντεβού της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Λέσχης Χαλκιδας

Την Κυριακή 29 Απριλίου στον Αλεξίου, γνωστό στέκι των οδηγών μοτο, στην πολύ όμορφη διαδρομή Προκόπι- Μαντούδι είναι το νέο ραντεβού που οργανώνει η ΑΜΛΕΧ, αθλητική μοτοσυκλετιστική λέσχη Χαλκιδας.

Οι ασφάλτινοι-στριφτεροί εντός έδρας, τα On-Off & Motard να τους αμφισβητούν, οι λέσχες & club μοτοσικλετιστών να εκδράμουν και οι χωματινοι-εντουράδες ν αμφιβαλουν για το ποιος μπορεί να παρει την μεγαλύτερη απόλαυση ανεβαίνονταs τον Άγιο.

Η ΑΜΛΕΧ, αθλητική μοτοσυκλετιστική λέσχη Χαλκιδας, ο Αλεξίου και οι φίλοι του Γιώργου Σταύρου σας περιμένουν, να προσφέρουμε στήριξη & οικονομική ενίσχυση στην προσπάθεια αποθεραπείας του Γιώργου, προκειμένου να μεταβεί σε εξιδεικευμένο ιατρικό κέντρο του εξωτερικού.

Απ´ τις 10 το πρωί, έως αργά τ απόγευμα.... κέρασμα.. καφές-λουκουμάδες, μουσικές από DJ´s & Live Groups, οργανωμένη εντουρόβολτα στις πλαγιές του Καντηλιού.

Η διαδρομή, η ανοιξιάτικη φύση, ο τόποs, ο σκοπός της εκδήλωσης & οι άνθρωποί της δεν θα σας απογοητεύσουν.

Σας περιμένουμε...

Επικοινωνια.. Email. amlexalkidas@gmail.com

Παραίτηση - βόμβα υποψήφιου από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ημαθία

Νέο πονοκέφαλο στον Αντώνη Σαμαρά προκαλεί η παραίτηση του κ. Μιχάλη Χαλκίδη από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον νομό Ημαθία όπου εκλέγεται πρώτος βουλευτής σε τέσσερις συνεχόμενες αναμετρήσεις από το 2000 ως το 2009.


Σε επιστολή του προς τον αρχηγό της ΝΔ, ο κ. Χαλκίδης εκφράζει την διαφωνία του για την σύνθεση του ψηφοδελτίου στον νομό που αποτελείται από τους Γιαννούτσου Σταυρούλα - ψυχολόγο, Χρήστο Μάμαλη - οικονομολόγο / εφοριακό,Γεωργία Μπατσαρά - συνταξιούχο εκπαιδευτικό,Ζήση Πατσίκα - οικονομολόγο/ δημοσιογράφο, Λάζαρο Τσαβδαρίδης- δικηγόρο / πρώην βουλευτή.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τα ψηφοδέλτια των Οικολόγων στην ΕΥΒΟΙΑ

Οι Οικολόγοι Πράσινοι παρουσίασαν σήμερα τους συνδυασμούς με τους οποίους παίρνουν μέρος στις εκλογές σ’ όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Οι υποψήφιοι του κόμματος ανέρχονται σε 341 (έναντι 313 το 2009), συν 12 στη λίστα επικρατείας. Από αυτούς το 65,4% είναι άνδρες και το 34,6% γυναίκες (έναντι 66,1% και 33,9% το 2009, αντίστοιχα, που αποτελεί οριακή αύξηση συμμετοχής των γυναικών). Το συνολικό ποσοστό ανανέωσης των ψηφοδελτίων των Οικολόγων Πράσινων είναι 60% σε σχέση με τις τελευταίες εκλογές.
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΑΛΟΓΡΑΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΞΕΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΧΑΖΑΡΑΚΗΣ ΑΛΚΑΙΟΣ

Πρωτάθλημα σκάκι ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Κεντρικής Ελλάδας

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 21 & 22 Απριλίου 2012, στο Ξενοδοχείο «ΒΟΛΟΣ ΠΑΛΛΑΣ» 24210-76501 ,Ξενοφώντος & Θρακών, στον Βόλο - Μαγνησίας rese@volospalace.gr, ξεκινάει το Πρωτάθλημα σκάκι ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι σκακιστές και σκακίστριες των σωματείων που ανήκουν στην ΕΣΣΚΕ και είναι κάτω των 16 ετών.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Σάββατο 21 Απριλίου 2012 Τελετή Έναρξης 10:15
Σάββατο 21 Απριλίου 2012 1ος Γύρος 10:30
Σάββατο 21 Απριλίου 2012 2ος Γύρος 14:00
Σάββατο 21 Απριλίου 2012 3ος Γύρος 17:30
Κυριακή 22 Απριλίου 2012 4ος Γύρος 10:30
Κυριακή 22 Απριλίου 2012 5ος Γύρος 14:00

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Τα σωματεία μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή όλων των σκακιστών και σκακιστριών της περιοχής τους στον υπεύθυνο της Σ.Ε.ΒΟΛΟΥ κ. Χρήστο Γίτση cgitsis@gmail.com ή τηλ: 6978079690.
Αναλυτικά ολόκληρη η προκήρυξη στην ιστοσελίδα της Ένωσης Σ.Σ.Κεντρ. Ελλάδας www.esske.net

Συμπιλίδης, «Βατοπαιδινοί» και αποκλεισμοί ανακατεύουν τη ΝΔ

Δεν κοπάζουν οι εσωκομματικές γκρίνιες στη Νέας Δημοκρατία. Ο απροσδόκητος αποκλεισμός τριών γνωστών δημοσιογράφων από τις λίστες επιτείνει το βαρύ κλίμα, που έχουν ήδη διαμορφώσει οι αντιδράσεις για την επάνοδο Συμπιλίδη και οι διαμάχες σε τρεις (τουλάχιστον) εκλογικές περιφέρειες.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Διρφύων‐Μεσσαπίων ζητούν δεδουλευμένες αποδοχές 30 και πλέον μηνών

"Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Διρφύων‐Μεσσαπίων βρίσκονται σε κινητοποιήσεις διεκδικώντας τη δουλειά τους και να τους καταβληθούν οι δεδουλευμένες αποδοχές 30 και πλέον μηνών", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Εύβοιας και επισημαίνει:

"Ο πρόεδρος των μονίμων υπαλλήλων ΟΤΑ Ν.Εύβοιας (Βουρδάνος‐ΠΑΣΚΕ‐ ΠΑΣΟΚ) που είναι και εργαζόμενος του Δήμου προκαλεί λέγοντας ότι δεν πρόκειται να κάνει απολύτως τίποτα για τους συναδέλφους τους.

Δεν είναι τοπικό φαινόμενο. Οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ είναι γνωστοί για την τακτική του διαίρει και βασίλευε που ακολουθούν. Πρόσφατα έσερναν στα δικαστήρια σωματεία δήμων που με αποφάσεις των γενικών τους συνελεύσεων δεχόντουσαν να ψηφίζουν όλοι οι εργαζόμενοι του εργασιακού χώρου ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας (μόνιμοι, αορίστου, συμβασιούχοι, μπλοκάκι κ.τ.λ.).

Την ίδια στάση κρατάει και ο Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ που έχει μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση των εργαζομένων. Υποστηρίζει χρόνια τώρα την πολιτική του δικομματισμού (ΠΑΣΟΚ‐ΝΔ), της Ε.Ε., με στόχο να παραδοθούν όλα στους ιδιώτες.

ΠΑΣΟΚ στο συνδικαλιστικό κίνημα, ΠΑΣΟΚ στην Τοπική Διοίκηση πέφτουν πάνω στο ΠΑΜΕ που από την πρώτη στιγμή στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων.

Είναι αντίπαλοι κάθε εργαζόμενου που σηκώνει κεφάλι. Από αυτή τους τη στάση και μόνο οι εργαζόμενοι να βγάλουν τα συμπεράσματά τους με ποιους πρέπει να πάνε και ποιους να αφήσουν.

Δεν μας πτοούν, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.

- Να μη χαθεί καμία θέση εργασίας, να περάσουν όλοι οι εργαζόμενοι στο
Δήμο.
- Να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα που οφείλονται".

Έκλεψαν τα 79 καζάνια της Παναγίας

Ιερόσυλοι έκλεψαν τα καζάνια που βρίσκονταν στην αποθήκη της εκκλησίας...

Το πιο γνωστό έθιμο της περιοχής, είναι τον 15αυγουστο της Παναγιάς όπου παραμονή από τις 24.00 το βράδυ προετοιμάζουν και συλλέγουν τα υλικά όπου θα μαγειρευτεί στιφάδο σε 79 καζάνια στην Παναγία στον Οξύλιθο. Μιλάμε για τόνους κρεμμύδι και κρέας.

Ωστόσο ιερόσυλοι θέλησαν να σαμποτάρουν το έθιμο και έκλεψαν και τα 79 καζάνια που βρίσκονταν στην αποθήκη. Χωρίς να τους πάρει κανένας χαμπάρι, άρπαξαν τα καζάνια και εξαφανίστηκαν. Έτσι έμεινε το έθιμο χωρίς τα καζάνια που για δεκάδες χρόνια μέσα σε αυτά ετοίμαζαν το στιφάδο.

Δείτε παλαιότερο (πριν τρία χρόνια) ρεπορτάζ που είχε κάνει το evianews με το έθιμο...

πηγή: news.pathfinder.gr

Ψάχνετε δουλειά στην Ευρώπη;

Αν σκέφτεστε να ψάξετε το αύριο κάπου μακριά από την Ελλάδα, υπάρχει λύση…


Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του ευρωπαϊκού δελτίου επαγγελματικής κινητικότητας (European Job Mobility Bulletin) οι πέντε πρώτες κατηγορίες επαγγελμάτων που έχουν κενές θέσεις είναι: 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Βαφτίσια στη Τήνο για το παιδί των Λιάγκα - Σκορδά

Την Τήνο έχουν επιλέξει για τη βάφτιση του γιου τους ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, οι οποίοι ξέκλεψαν λίγο χρόνο και επισκέφτηκαν πρόσφατα το νησί για να οργανώσουν όλες τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μυστήριο θα γίνει στις αρχές Ιουνίου στον Ιερό Ναό της Μεγαλόχαρης.

Η βάφτιση θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, χωρίς τυμπανοκρουσίες και φωτογραφικά φλας.

Οι υποψήφιοι του κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" στην Εύβοια.

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι του κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" στην Εύβοια. Ο πρόεδρος του Κόμματος Πάνος Καμμένος θα είναι υποψήφιος στη Β' Αθηνών και τον Έβρο ενώ ο Γιάννης Δημαράς από το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών θα είναι υποψήφιος στη Β΄Αθηνών.

Οι υποψήφιοι βουλευτές στην Εύβοια είναι οι εξής:
1.ΓΚΙΚΑ ΗΛΙΑΔΗ ΞΑΝΘΗ – ΙΑΤΡΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ
2.ΚΟΥΝΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
3.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ – ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
4.ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ – ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ
5.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΙΑΤΡΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
6.ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ
7.ΠΑΤΖΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΙΑΤΡΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ
8.ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟ

Μαρμάρι: Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία στο Μαρμάρι (λίγο μετά το βενζινάδικο Μαρίνου) έπεσε κολώνα της ΔΕΗ σε σταθμευμένο ΙΧ και το καταπλάκωσε.


Επίσης συνέβησαν διακοπές ρεύματος από διάφορα προβλήματα που σημειώθηκαν εξαιτίας του πολύ ισχυρού ανέμου.


eviaplus

Οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ευβοίας

«Καθαρή εντολή για αποτελεσματική διακυβέρνηση» ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς κατά την πρώτη συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής του κόμματός του, όπου περιέγραψε τις βασικές οργανωτικές και πολιτικές κατευθύνσεις στο δρόμο προς τις εκλογές.

Οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ευβοίας είναι:
 
1 ΓΚΑΒΑΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΗΧ/ΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
2 ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ) ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
3 ΛΑΪΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΣΙΣΣΥ) ΓΕΩΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΡΙΑ Δ.Ε.
4 ΛΙΑΣΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
5 ΞΑΡΧΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ
6 ΠΑΠΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
7 ΡΕΤΣΑ  ΜΑΤΙΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
8 ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Το βασικό σύνθημα της ΝΔ είναι «Η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει» και ο βασικός στόχος «η αυτοδυναμία, για να κυβερνήσει με λυμένα τα χέρια και να εφαρμόσει το πρόγραμμά της χωρίς συμβιβασμούς με εκείνους που μας έφεραν στην κρίση».

Tο ένοχο μυστικό της εξορίας του Μακάριου στις Σεϋχέλλες

Σοκαριστικά στοιχεία για τη βρετανική πολιτική στην Κύπρο, φέρνουν στο φως τα αρχεία του Φόρειν Όφις τα οποία αποχαρακτηρίστηκαν και δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα.

Όπως προκύπτει από απόρρητα έγγραφα η βρετανική κυβέρνηση σχεδίαζε την εξορία του Αρχιεπισκόπου Μακάριου στις Σεϋχέλλες τρεις μήνες πριν από την κατάρρευση των ειρηνευτικών συνομιλιών στην Κύπρο, αποκαλύπτοντας πως οι Βρετανοί τορπίλιζαν από την αρχή τις ειρηνευτικές προσπάθειες για επίλυση του προβλήματος.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

"Χοντράινει" η κόντρα ανάμεσα στο Δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου και το ΚΚΕ

Communist Party of Greece
Communist Party of Greece (Photo credit: Wikipedia)
"Χοντράινει" η κόντρα ανάμεσα στο Δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου και την τοπική οργάνωση του ΚΚΕ.

Η Κ.Ο. Νότιας Εύβοιας του ΚΚΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

"Η διαφορά ανάμεσα στην δημοτική αρχή Αλιβερίου- Κύμης, στον αντιδήμαρχό της και στο ΚΚΕ πέρα από όλα τα άλλα είναι και το ότι:

Το ΚΚΕ κάνει τον καθαρό προεκλογικό του αγώνα με όπλο τον λόγο του και τις κρυστάλλινες θέσεις του. Χρησιμοποιεί την αφίσα και τα φυλλάδιά του για την ενημέρωση των εργαζομένων.

Η δημοτική αρχή του δήμου Αλιβερίου-Κύμης και ο αντιδήμαρχος στο Αλιβέρι κάνουν την βρώμικη δουλειά τους κρυμμένοι πίσω από τους "γνωστούς-άγνωστους" που αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Οι εργαζόμενοι της περιοχής μας καταλαβαίνουν οτι το περιεχόμενο της αφίσας του ΚΚΕ είναι αυτό που ενοχλεί" .

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Πραγματικά προκάλεσε κατάπληξη το δελτίο τύπου του ΚΚΕ με το οποίο καταγγέλλεται ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου, ο Δήμαρχος και οι Δημοτικές Υπηρεσίες ως αυτουργοί της αφαίρεσης των προεκλογικών αφισών του ΚΚΕ από τους στύλους του νέου κατασκευασμένου πεζόδρομου και τις υπόλοιπες κολώνες φωτισμού της πόλης του Αλιβερίου. 


Να επισημάνουμε ότι: 
Ούτε ο Δήμαρχος ούτε ο Δήμος είναι αντίπαλος του ΚΚΕ στις προσεχείς Εκλογές. 
Ο Δήμαρχος και ο Δήμος δεν είναι σύμμαχος ή αντίπαλος καμίας πολιτικής δύναμης από αυτές που μετέχουν στις κοινοβουλευτικές εκλογές, διότι απλούστατα δεν μετέχουν σε αυτές . 
Ο Δήμαρχος και ο Δήμος έχουν πολιτική θέση και άποψη για όλα τα θέματα που απασχολούν το λαό της περιοχής και του Δήμου μας, και την εκφράζουν δημόσια και ανοιχτά προς όλους και με μεγάλη επιτυχία, αποδοχή και ανταπόκριση μάλιστα. 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ 

Την Μεγάλη Παρασκευή ημέρα περιφοράς των Επιταφίων των δύο Ι. Ναών της πόλης του Αλιβερίου, το ΚΚΕ ανήρτησε προεκλογικές αφίσες στις κολώνες ηλεκτροδότησης και ‘’γέμισε’’ τον τόπο στον νέο πεζόδρομο. 

Δίνοντας έτσι το έναυσμα να ξεσπάσει ο παλαιοκομματικός "πόλεμος της αφίσας", αφού είναι βέβαιο ότι την επόμενη στιγμή οι αφισοκολλητές των άλλων κομμάτων θα έκαναν το ίδιο. 

Το Πρωί του Μεγάλου Σαββάτου η Δημοτική Αρχή δια μέσου του Αντιδημάρχου Αλιβερίου επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του ΚΚΕ και τους ζήτησε να αφαιρέσουν τις αφίσες που είχαν αναρτήσει, εξηγώντας ότι η βούληση του Δήμου για την προεκλογική περίοδο είναι να μην επιτρέψει την αλόγιστη ανάρτηση προεκλογικού υλικού, αφισών, πανώ κλπ. 

Στη συνέχεια άγνωστοι και όχι οι υπηρεσίες του Δήμου, αφαίρεσαν τις αφίσες από την περιοχή του πεζόδρομου. 

Τότε η τοπική ΚΟ του ΚΚΕ κρίνοντας με ελαφρότητα και προχειρότητα εκ του αποτελέσματος κατηγόρησε άδικα την Δημοτική Αρχή. Καλό θα είναι να μην βγαίνουν τέτοια βιαστικά συμπεράσματα γιατί οδηγούν σε λάθος πράξεις και αυτές οι λάθος πράξεις ενδεχόμενα φέρνουν απέναντι στο ΚΚΕ τον ίδιο το λαό και όχι πάντως το Δήμο, όπως άστοχα καταγγέλλει η ΚΟ Νότιας Εύβοιας του ΚΚΕ. 

Αυτά προς αποκατάσταση της ιστορίας και της αλήθειας των γεγονότων.
ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
Γραφείο Αντιδημάρχου Ταμυνέων

Enhanced by Zemanta

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης - Μαντουδίου - Αγ.Άννας στις 25-4

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης - Μαντουδίου - Αγ.Άννας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κτιρίου Μελά Λίμνης, την Τετάρτη 25η Απριλίου 2012 και ώρα 18.00 μ.μ, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέματα:

1) Αίτημα συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Λίμνης
2) Αίτημα κ.κ.Λιαγκάκη Ευσταθίου και Γεωργατζή Ευαγγέλου για ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με την λειτουργία του λατομείου μαρμάρου στο Ξηρό Όρος»
3) Αποτέλεσμα διαδικασίας διαπραγμάτευσης για την προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών έτους 2012
4) Λειτουργία του Μουσείου του Συνδέσμου Ευβοέων «Ο ΝΗΛΕΥΣ» από τον Δήμο.
5) Απόφαση 9/2012 Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2011
6) Απόφαση 9/2012 Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2011
7) Προγραμματισμός πρόσληψης προσωπικού κατεπειγουσών αναγκών
8) Αποδοχή όρων για την λήψη τοκοχρεωλυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων»
9) Αποδοχή ένταξης της πράξης «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΓΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΕΛ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ» με Κωδικό MIS 340186 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον –Αειοφόρος Ανάπτυξη»
10) Αποδοχή ένταξης της πράξης «ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ & ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ Δ.ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓ.ΑΝΝΑΣ Ν. Ευβοίας» Περιφερειακής Ενότητα Ευβοίας, στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» (ΠΑΑ 2007-2013)
11) Κανονισμός λειτουργίας Λαϊκών αγορών
12) Υπαίθριο – στάσιμο εμπόριο, καθορισμός θέσεων
13) Κατανομή ΣΑΤΑ
14) Αναμόρφωση Τεχνικού προγράμματος
15) Αναμόρφωση Προϋπολογισμού

Με ποιό κόμμα θα είναι υποψήφια η Ελένη Μενεγακη;

Κι όμως δεν πρόκειται για πλάκα! Το όνομα Ελένη Μενεγάκη, συγκαταλέγεται στις λίστες των υποψηφίων μεγάλου κόμματος και έχει ανακοινωθεί ότι κατεβαίνει υποψήφια στη Β´ Αθήνας... 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μιλά ανοιχτά για τις φοβίες του και την κλειστοφοβία

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 21 Απριλίου στις 17:10, ασχολείται με τις φοβίες και πως μπορούν να αντιμετωπιστούν. Εξετάζει τις πιο συχνές φοβίες όπως η αγοραφοβία, η κοινωνική φοβία, η υψοφοβία, η πετοφοβία (φόβος για το αεροπλάνο), η κλειστοφοβία αλλά και πολλές άλλες ειδικές φοβίες, που έχουν να κάνουν με συγκεκριμένα αντικείμενα, ζώα και άλλα.

Οι επιστήμονες τονίζουν ότι η φοβία τις περισσότερες φορές είναι η εκδήλωση του άγχους μας με συγκεκριμένο τρόπο και εκτιμούν ότι όταν ένας άνθρωπος εμφανίσει μια φοβία είναι πολύ πιθανό στο μέλλον να ταλαιπωρηθεί και από άλλες.

Στην εκπομπή αναλύονται οι παιδικές μας φοβίες και η σχέση που μπορεί να έχουν με εκείνες που εμφανίζουμε ως ενήλικες. Οι ειδικοί παρέχουν συγκεκριμένες συμβουλές και συζητούν τις λύσεις που υπάρχουν σήμερα για τις κυριότερες φοβίες. Τέλος, τονίζουν, ότι σήμερα υπάρχει η δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε σε μεγάλο βαθμό τις φοβίες μας, μέσα από τη σταδιακή έκθεση στο αντικείμενο ή την κατάσταση που προκαλεί φοβία και την ψυχοθεραπεία.

Ο γνωστός ερμηνευτής και συνθέτης Μιχάλης Χατζηγιάννης, μιλά ανοιχτά για τις φοβίες του, την κλειστοφοβία αλλά και τη φοβία που εμφάνισε με τα χρόνια για τις πτήσεις και εξηγεί πώς κατάφερε να τις αντιμετωπίσει με τη βοήθεια ειδικών.

Ποιοι θέλουν να κάψουν το άλσος της Κανήθου;

Ποιοι θέλουν να κάψουν το άλσος της Κανήθου;

Στο ερώτημα αυτό προσπαθεί να απαντήσει το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας μια και αποδείχτηκε ότι δύο άτομα, που επέβαιναν σε μηχανάκι, έφτασαν στο άλσος.

Ο ένας από τους δύο κατέβηκε, έβαλε τη φωτιά στα ξερόχορτα και έσπευσαν να εξαφανιστούν και οι δύο.

Η άμεση επέμβαση 3 οχημάτων της Πυροσβεστικής απέτρεψε την επέκταση της φωτιάς, που ξέσπασε λίγο μετά τις 7:30 το απόγευμα της Τρίτης.

Οι φλόγες έκαψαν 15 τετραγωνικά μέτρα με ξερόχορτα, αλλά αυτόπτης μάρτυρας είπε στους πυροσβέστες ότι η φωτιά προήλθε από εμπρησμό .


(Φωτό αρχείου)

Βαλβέρδε ΤΕΛΟΣ από τον Ολυμπιακό!

Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού στο τέλος της σεζόν, ανακοίνωσε επισήμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν γνωστό εδώ και καιρό, ότι ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά παρόλα αυτά η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον πείσει να παραμείνει για τουλάχιστον άλλον έναν χρόνο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διπλωμάτης δέχεται στοματικό έρωτα στην ταράτσα της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Ιράκ

Λίγες μέρες μετά τις Κολομβιανές πόρνες που ξεφτίλισαν την Μυστική Υπηρεσία, συνταξιούχος Αμερικάνος διπλωμάτης αποκαλύπτει πως υπάρχει βίντεο που δείχνει αξιωματούχο του υπουργείου Εξωτερικών να απολαμβάνει την θέα (και τον στοματικό έρωτα) στην ταράτσα της Αμερικάνικης πρεσβείας στην Βαγδάτη. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το διάσημο μοντέλο, η κοκαΐνη και η συμμορία με τις Πόρσε

Ένα διάσημο μοντέλο με πολύ μεγάλη καριέρα στις ελληνικές πασαρέλες θα παρουσιαστεί -εκτός απροοόπτου- σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου μαζί με την διαβόητη συμμορία με τις Πόρσε που διοχέτευε κοκαΐνη στη ελληνική σόουμπιζ. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν η σύζυγος και η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου

Προθεσμίες να απολογηθούν την ερχόμενη εβδομάδα -από τις 25 έως τις 27 Απριλίου- ζήτησαν και έλαβαν η σύζυγος και η κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου, καθώς και οκτώ ακόμη άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πρώην υπουργού και οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή.

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το φαρμακερό σχόλιο της Βόζεμπεργκ για Σαμαρά-Συμπιλίδη στο twitter

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει η Ελίζα Βόζεμπεργκ την επιστροφή του Γιώργου Συμπιλίδη στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ψηφίζουν για νέα Διοίκηση οι έμποροι της Χαλκίδας

Από τις 11 το πρωί ξεκίνησε η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του Eμπορικού Συλλόγου Xαλκίδας και οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Yποψήφιοι κατά αλφαβητική σειρά είναι οι:
Aίσωπος Nίκος
Aναγνώστου Παναγιώτης
Bασιλείου Eυάγγελος
Γεωργάτος Nίκος
Kατσαδράμη Aικατερίνη
Kεχαγιάς Σωτήρης
Kωνσταντίνου Δημήτρης
Mπαξεβάνη Aνδριάνα
Nιάχου Bίκυ
Nτόκος Γιάννης
Παρμενίδης Nίκος
Σακελλάρης Mιχάλης
Tζαφέρης Παναγιώτης
Φρουδαράκης Γιάννης
Xουχούμης Kώστας

Δολοφόνησαν ηλικιωμένο και τον άφησαν ημίγυμνο και με δεμένα τα πόδια [βίντεο]

Άλλο ένα στυγερό έγκλημα με πιθανό κίνητρο την ληστεία αποκαλύφθηκε στην Ηλεία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ένας 80χρονος βρέθηκε φρικτά δολοφονημένος στο χωριό Μίνθη κοντά στην Ζαχάρω.

Σύμφωνα με το patrisnews.com ο ηλικιωμένος βρέθηκε έξω από το σπίτι του με δεμένα τα πόδια και ημίγυμνος. Οι κάτοικοι της περιοχής, λένε ότι μάλλον έπεσε θύμα ληστών.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η μάχη της Μαρίκας Μητσοτάκη μετά τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας της

Μία ακόμα μάχη από τις πολλές που έχει βιώσει στα 82 χρόνια της ζωής της, δίνει εδώ και λίγα 24ωρα στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο η Μαρίκα Μητσοτάκη.

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού προσπαθεί με την βοήθεια των γιατρών να ξεπεράσει μια σειρά από πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια αλλά το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί σε σημείο που χρειάστηκε η επείγουσα μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Η μάχη που δίνει είναι ιδιαίτερα σκληρή και δύσκολη και στο πλευρό της έχει διαρκώς όλη την οικογένεια της που αγωνιά και της συμπαραστέκεται νυχθημερόν. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη και τα άλλα παιδιά της βρίσκονται πολλές ώρες δίπλα της της. Εκατοντάδες είναι και τα τηλεφωνήματα στο νοσοκομείο από φίλους της οικογένειας απ την Κρήτη και όχι μόνο που ενδιαφέρονται να μάθουν για την κατάσταση της υγείας της

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δέντρο έπεσε και καταπλάκωσε αθλήτρια στον Άγιο Κοσμά

Έντονα προβλήματα προκάλεσαν από το μεσημέρι οι θυελλώδεις άνεμοι στην Αττική, ενώ μια κοπέλα τραυματίστηκε μέσα στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά από πτώση δένδρου. Η κοπέλα ήταν στο χώρο του στίβου όταν από τον δυνατό αέρα έπεσε πάνω της το δένδρο, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κουβέλης: Άμεση άρση της μείωσης μισθών, συντάξεων και βοηθημάτων

Tην πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς για να μπορέσει η Ελλάδα να βγει από το τούνελ της κρίσης καταθέτει ο Πρόεδρος του κόμματος, κ. Φώτης Κουβέλης, στη συνέντευξη  που παραχώρησε στο xtypos.gr εν όψει των εκλογών της 6η Μαΐου.   

Ο κ. Κουβέλης θέτει τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες μπορεί η ΔΗΜ.ΑΡ να συμμετέχει σε κυβερνήσεις συνεργασίας με τις βασικότερες εξ αυτών να είναι συμμετοχή στην Ευρωζώνη με παράλληλη απαγκίστρωση από το Μνημόνιο. Μάλιστα εξηγεί που θα επικεντρωθεί η προσπάθεια του για επαναδιαπραγμάτευση και αναθεώρηση του Μνημονίου σε περίπτωση που συμμετέχει σε κυβερνητικό σχήμα την επαύριο των εκλογών ενώ αποκαλύπτει ποιο άμεσο μέτρο θα πάρει για την ανακούφιση χαμηλόμισθων και χαμησυνταξιούχων. Σχετικά με την επόμενη ημέρα των εκλογών ο κ. Κουβέλης δεν συμμερίζεται τις απόψεις για περίοδο ακυβερνησίας κάνοντας λόγο για κινδυνολογίες που προέρχονται κυρίως από τα δύο μεγάλα κόμματα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αντ. Σαμαράς: Καθαρή εντολή για να αλλάξουμε τη χώρα

Αισιόδοξος ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας το απόγευμα σε εκδήλωση στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ, ενώ ζήτησε για μία ακόμη φορά «καθαρή εντολή» από τον ελληνικό λαό.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Από αυτό το αυτοκίνητο βγήκε ζωντανός o πασίγνωστος τηλεπαρουσιαστής

Παραλίγο να του βγούν «ξινές» οι Πασχαλινές διακοπές του γνωστού τηλεπαρουσιαστή όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε σε χαντάκι στην Κέρκυρα όπου βρισκόταν.

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Ευ. Βενιζέλος: Δεν θα θιγούν χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι

Τη διαβεβαίωση πως δεν θα θιγούν χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι, δεν θα γίνουν οριζόντιες περικοπές καθώς πως δεν θα μπουν νέοι φόροι έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ερωτηθείς για τα μέτρα που θα κληθεί να ανακοινώσει η νέα κυβέρνηση τον Ιούνιο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δύο 27χρονες έμαθαν ότι το μαιευτήριο τις έδωσε σε λάθος μητέρες

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε πριν από επτά χρόνια έπειτα από εξέταση DNA στην οποία υποβλήθηκε η μία, 20χρονη τότε, κοπέλα, όταν διαπίστωσε πως η ομάδα αίματός της ήταν διαφορετική από αυτή των γονιών της.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Της "κούρεψαν" το χρέος κατά 40%

Νέα απόφαση υπέρ δανειολήπτη, αυτή τη φορά από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου. Συγκεκριμένα στη δικαιοσύνη για την υπαγωγή της στο νόμο Κατσέλη προσέφυγε μια υπάλληλος του δημόσιου τομέα από το Ηράκλειο...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ψάχνουν ηλικιωμένο που αγνοείται στα βουνά των Αγράφων!

Σε εξέλιξη είναι από νωρίς το πρωί επιχείρηση στην περιοχή των Αγράφων στην Ευρυτανία, για τον εντοπισμό 80χρονου, ο οποίος έχει εξαφανισθεί από χθες το μεσημέρι.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Stars System: Σε ποιο ζώδιο έχετε τον Άρη και την Αφροδίτη, δείκτες του πάθους και του έρωτα;

Το Stars System αυτή την Κυριακή 22 Απριλίου, εκτάκτως στις 12:50, η Άση Μπήλιου φιλοξενεί την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη σε μια εκπομπή με έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις για τα ερωτικά θέματα. 

Τι θα φέρει ο φτερωτός θεός του έρωτα σε κάθε ζώδιο την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2012;


Επίσης, ανακαλύψτε σε ποιο ζώδιο έχετε τον Άρη και την Αφροδίτη, δείκτες του πάθους και του έρωτα.

Stars System, την Κυριακή 22 Απριλίου, εκτάκτως στις 12:50, στην τηλεόραση του Alpha.

Χωρίς εκπομπές και δελτία ειδήσεων την Πέμπτη τα ιδιωτικά κανάλια

Απεργούν την Πέμπτη οι τεχνικοί που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, με συνέπεια τα κανάλια να μείνουν χωρίς εκπομπές αλλά και δελτία ειδήσεων.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σάμος: Πέθανε ξαφνικά ο 36χρονος υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Θάνος

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Σάμου η είδηση του αιφνίδιου θανάτου, το μεσημέρι της Τετάρτης, του 36χρονου Δημήτρη Θάνου, γιου του δημάρχου Σάμου.


Μόλις το προηγούμενο βράδυ είχε ανακοινωθεί πως θα ήταν ο ένας από τους τρεις υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ για τη Σάμο στις επερχόμενες εκλογές.

Οι άλλοι δύο είναι ο πρώην βουλευτής Πυθαγόρας Βαρδίκος και ο αντιδήμαρχος Καρλοβάσου Πέτρος Παριανός.

Αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...