Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Τα παιδιά της 49χρονης που δολοφονήθηκε λένε: "Η μαμά μας φοβόταν τελευταία για τη ζωή της!"

Η εξιχνίαση του εγκλήματος στο Σχηματάρι συγκλονίζει τόσο την τοπική κοινωνία του Αυλώνα, όσο και ολόκληρη τη Ελλάδα αφού πίσω από αυτό κρύβεται αστυνομικός και μάλιστα το ομολόγησε.

Η 49χρονη Αλβανίδα που πατήθηκε από το αυτοκίνητο του 35χρονου αστυνομικού, αφού πρώτα πήρε το μπουφάν της και το πίεσε στο πρόσωπό της για να της προκαλέσει ασφυξία, ήταν μητέρα τεσσάρων ενήλικων παιδιών, τριών κοριτσιών και ενός αγοριού. Η ίδια έμενε στο σπίτι με το αγόρι που είναι ο μικρότερος στην ηλικία των 19 χρόνων και τη μία κόρη που είναι 21 ετών.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυκλοφοριακή "κόλαση" από τροχαίο στις Καμάρες...

Tροχαίο ατύχημα αλλά ευτυχώς με μόνο υλικές ζημιές είχαμε στις Καμάρες το μεσημέρι.

Για λόγους που εξετάζει η τροχαία Χαλκίδας αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι.

Παρόλη την σφοδρή κανένας δεν τραυματίστηκε. Στην φωτογραφία βλέπετε το αυτοκίνητο στην οδό Στύρων.

Σύμφωνα με το evianews.com, αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν να γίνεται με δυσκολία η κάθοδος του ρεύματος που οδηγεί στα ΚΤΕΛ...

Φοιτητής του ΤΕΙ Χαλκίδας συνελήφθη με ναρκωτικά

Ενας 23χρονος φοιτητής του ΤΕΙ Χαλκίδας συνελήφθητα μεσάνυχτα από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ. Η σύλληψή του έγινε στην οδό Στύρων, κοντά στο σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Χαλκίδας.
Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο φοιτητή και στηνκατοχή του βρέθηκαν 12,4 γραμμάρια χασίς. Σήμερα Δευτέρα πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

32χρονος Χαλκιδέος Αστυνομικός σκότωσε 49χρονη φίλη του και σκηνοθέτησε τροχαίο..


Ένας 32χρονος Χαλκιδέος Αστυνομικός φέρεται να ομολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δολοφόνησε 49χρονη γυναίκα αλβανικής καταγωγής και προκειμένου να φανεί ως ατύχημα, την παρέσυρε και με το αυτοκινητό του, εγκαταλείποντάς την σε περιοχή της Βοιωτίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης πέφτοντας σε αντιφάσεις κατά την ανάκριση, ομολόγησε τελικά πως δολοφόνησε την άτυχη 49χρονη στη Βοιωτία.

Ο 32χρονος Χαλκιδέος αστυνομικός που υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής, φέρεται να είχε σχέσεις με το θύμα.

Ο δράστης έχει συλληφθεί και κρατείται στην αστυνομία.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ

Αγιος Γεώργιος Αυλωναρίου: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο

Τον τρόμο έζησε ένας οδηγός στην περιοχή του Αυλωναρίου, όταν έπιασε φωτιά στο αυτοκίνητο του. Πιο συγκεκριμένα γύρω στη μία το μεσημέρι βρίσκονταν με το όχημα του στον Άγιο Γεώργιο Αυλωναρίου. Κάτω από συνθήκες που εξετάζει η πυροσβεστική της Κύμης, λαμπάδιασε το αυτοκίνητο. Ευτυχώς ο οδηγός του πετάχτηκε έξω και κατάφερε να σωθεί. Στο σημείο βρέθηκαν οχήματα της πυροσβεστικής που κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά και να μην επεκταθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...