Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Αποστόλου: Απεσύρθη η κατάργηση του διαχειριστικού ελέγχου των νομικών προσώπων της εκκλησίας

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου τοποθετήθηκε κατά τη συζήτηση του σ/ν του Υπουργείου Οικονομικών: «Κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις εφαρμογής Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων» - σχετικά με την Τροπολογία για τη ρύθμιση θεμάτων της Εκκλησίας - αφαίρεση του διαχειριστικού έλεγχου στα νομικά πρόσωπα της Εκκλησίας.

«Κύριε Πρόεδρε, από την τοποθέτησή σας, ένα είναι το κρατούμενο και όχι δύο. Δεσμευτήκατε ότι δεν θα επιτρέψετε στην πράξη αυτή τη λειτουργία της Κυβέρνησης που ουσιαστικά ανάγκασε εχθές τους Βουλευτές να εκπέμψουν μία εικόνα που δεν ταιριάζει σε μία δημοκρατική Βουλή. Εμείς το κρατάμε αυτό.

Επιτρέψτε μου, αγαπητοί συνάδελφοι, να σταθώ ιδιαίτερα στην τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας. Βέβαια, όπως είπαν και οι προηγούμενοι ομιλητές, όταν έχουμε δώδεκα και δεκατρία διαφορετικά ζητήματα μπορούν να έρθουν με ένα σχέδιο νόμου, έστω και αν υπήρχαν ένα ή δύο ζητήματα που είναι επείγοντα.

Bazaar από το Χαμόγελο του παιδιού στην Χαλκίδα

28/11/2013 - Τελευταία ενημέρωση στις 28/11/2013 6:41:37 μμ Το Χαμόγελο του παιδιού σας προσκαλεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στη Παραλία Χαλκίδας στην αίθουσα "Αριστοτέλης" του Δημαρχείου. Bazaar για το Χαμόγελο του παιδιού στην Χαλκίδαα

Ώρες: 10:00-19:00

Κατά τη διάρκεια του παζαριού θα πραγματοποιηθούν διάφορες δραστηριότητες για τα παιδιά.

Σάββατο 11:00 - 14:00

Στόλισμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Οι μικροί μας φίλοι με την βοήθεια εθελοντών θα κατασκευάσουν στολίδια, χριστουγεννιάτικες κάρτες και θα ζωγραφίσουν.

Ιστιαία: Τον έπιασαν με τα "μεταλλα" στα χέρια

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 49χρονου, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και έκθεση σε κίνδυνο.


Ειδικότερα, προχθές (26-11-2013) το μεσημέρι, υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ ενημέρωσαν την αστυνομία ότι κατά την διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, για την συντήρηση του δικτύου στην περιοχή, διαπίστωσαν την αφαίρεση ογδόντα τεσσάρων μεταλλικών (χαλύβδινων) βεργών στήριξης, από πέντε (5) πυλώνες μεταφοράς ρεύματος υψηλής τάσης, με την ζημιά που προκλήθηκε στην επιχείρηση, να εκτιμάται περίπου στις (4.000) ευρώ.

Ο Θανάσης Γιαννόπουλος υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Στον απόηχο της επίθεσης που εξαπέλυσε σήμερα κατά του Άδωνη Γεωργιάδη, ειρωνευόμενος ουσιαστικά τον Υπουργό Υγείας για τις θέσεις που διατύπωσε αναφορικά με το μείζον θέμα του φαρμάκου, ο Θανάσης Γιαννόπουλος ανακοίνωσε την απόφασή του να είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Ο Θανάσης Γιαννόπουλος είναι ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, με μακρά, μάχιμη διαδρομή στον χώρο της Κεντροδεξιάς, ενώ την περίοδο της διακυβέρνησης του τόπου από τον Κώστα Καραμανλή μετά το 2004, διετέλεσε υφυπουργός Υγείας.

Θεωρείται πρόσωπο με αποδοχή τόσο στις τάξεις του καραμανλικού στρατοπέδου, όσο και στην πτέρυγα που στην εσωκομματική μάχη του 2009 για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας στάθηκε στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη, και η ανακοίνωση της υποψηφιότητά του έρχεται να… προλάβει άλλους υποψηφίους, μεταξύ των οποίων φημολογείται ότι βρίσκεται και ο Κώστας Μπακογιάννης, δήμαρχος Καρπενησίου και γιος της Ντόρας Μπακογιάννη.

Στην ομιλία που συνόδευσε την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο Θανάσης Γιαννόπουλος δήλωσε ότι οι τοπικές κοινωνίες θα πρέπει να κρίνουν εκείνους που διεκδικούν τα κεντρικά αξιώματα, χωρίς κομματικές ταμπέλες και να σταθμίσουν τις προσωπικές ικανότητες του καθενός.

Αναγνωστάκης: «Δεν πείθει η προσπάθεια της κυβέρνησης για πάταξη της φοροδιαφυγής».

Ειδικός Αγορητής για τη Δημοκρατική Αριστερά ήταν σήμερα το πρωί ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, στην ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας για την κύρωση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου ¨Επείγουσες ρυθμίσεις κώδικα είσπραξης δημοσίων εσόδων¨.


Ο βουλευτής της Εύβοιας κατηγόρησε την κυβέρνηση για κατάχρηση του δικαιώματος κατάθεσης πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, καθώς και για τη συγκεκριμένη πράξη, αφού δεν συντρέχει κανένας από τους λόγους, που αναφέρει το άρθρο 44 του Συντάγματος. Παράλληλα υπενθύμισε στους κυβερνητικούς παράγοντες, πως ακόμα και η κατάργηση της ΕΡΤ είχε κατατεθεί με ΠΝΠ, την οποία όμως η κυβέρνηση δεν έφερε ποτέ στη βουλή για κύρωση.

ΨΑΧΝΑ : Χαροπαλεύει μετά από πτώση στις σκάλες της πολυκατοικίας του!

Οι φωνές του νεαρού ξεσήκωσαν ολόκληρη την πολυκατοικία - Στο κόκκινο η αγωνία των συγγενών του...


Το 30χρονο παλικάρι πήγε στην ταράτσα του σπιτιού του όπου είχε ξύλα. Ανέβηκε την σκάλα και έβαλε στην αγκαλιά του κάποια κούτσουρα για να τα βάλει στην ξυλόσομπα.  Την ώρα όμως που κατέβαινε από την σκάλα, παραπάτησε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος τριών μέτρων. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...