Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Περλεπέ: Να δοθεί η δυνατότητα μετεγγραφής διδύμων ή τριδύμων

Η βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη σε συνάντηση που είχε με την Υφυπουργό Παιδείας κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου, ζήτησε να υπάρξει ρύθμιση από το Υπουργείο Παιδείας, για να δοθεί η δυνατότητα μετεγγραφής, σε αδέρφια δίδυμα ή τρίδυμα που εισήλθαν φέτος στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Όπως επισήμανε η βουλευτής στην Υφυπουργό, οι περιπτώσεις είναι λίγες πανελλαδικά – υπάρχουν κάποιες και στην Εύβοια – και είναι δίκαιο και λογικό, να μπορούν να μετεγγράφονται δίδυμα ή τρίδυμα - αδέρφια που πέτυχαν σε κάποια σχολή.

Η κυρία Χριστοφιλοπούλου αντιμετώπισε θετικά το αίτημα και υποσχέθηκε να προβεί στις ενέργειες που απαιτούνται ώστε η ρύθμιση αυτή να προχωρήσει, για δίδυμα ή τρίδυμα αδέρφια που εισήλθαν στην ανώτατη εκπαίδευση.

Ακρωτηριασμός 60χρονου από δυναμίτιδα στην Κάρυστο

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε, χθες το απόγευμα, στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, 60χρονος, στα χέρια του οποίου εξερράγη ένα μασούρι δυναμίτιδας.

Ο 60χρονος, ο οποιός ενδεχομένως να εμπλέκεται σε κύκλωμα παράνομης αλιείας, βρισκόταν σε βραχώδη έκταση στην περιοχή Καστρί της Καρύστου όταν ξαφνικά -πιθανότατα από αδέξιο χειρισμό – έσκασε στα χέρια του ένα μασούρι με δυναμίτιδα. 


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Χαλκίδα: "Καλημέρα" με ...ληστεία σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ

"Καλημέρα" με ...ληστεία σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ σήμερα το πρωί στο κέντρο της Χαλκίδας. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του evianews, ένας δράστης εισέβαλλε στο κατάστημα, κρατώντας στα χέρια του όπλο. 
 
Πλησίασε τον υπάλληλο και του είπε: «Ληστεία, δώσε μου τα χρήματα σου».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...