Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Αναγνωστάκης: Συνέχιση λειτουργίας Υποθηκοφυλακείου Ταμυνέων (Αλιβερίου)

Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά, την με ημερομηνία 15-01-2014 επιστολή των Δικηγόρων και Συμβολαιογράφων της πόλης του Αλιβερίου. 


Στην επιστολή, Δικηγόροι και Συμβολαιογράφοι της τοπικής κοινωνίας διαμαρτύρονται για την κατάργηση του Υποθηκοφυλακείου Αλιβερίου και συγχώνευσης του με το Υποθηκοφυλακείο Χαλκίδας. 

Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων: Μια πίτα για... 600 χορευτές!

Πάνω από 600 χορευτές συμμετείχαν από διάφορους συλλόγους  της  Εύβοιας, στην κοπή πίτας που έκοψε η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων (Ο.Π.Σ.Ε.) σήμερα στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ στη Χαλκίδα.

Καυτηριάζει την καταδίκη του «Γέροντα Παστίτσιου» η βρετανική Guardian

H δεκάμηνη φυλάκιση του δημιουργού της διαδικτυακής περσόνας «Γέροντα Παστίτσιου» μιας σελίδας στο Facebook που διακωμωδεί την εκκλησία, και καταδικάστηκε από το δικαστήριο ως βλάσφημος, σχολιάζεται από την βρετανική εφημερίδα.


Έφτασε να απασχολεί και τα βρετανικά μέσα η καταδίκη του 28χρονου Φίλιππου Λοίζου, για την σατυρική σελίδα «Γέροντας Παστίτσιος» του, που διακωμωδούσε την εκκλησία, «μπερδεύοντας» την ονομασία της με τον Γέροντα Παίσιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...