Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Η Δημοκρατική Παράταξη θα γίνει χωρίς αποκλεισμούς, ηγεμονισμούς και βολονταρισμούς

Γράφει ο Κώστας Χαϊνάς.


Έχει ανοίξει για τα καλά η συζήτηση για τη συγκρότηση μιας Μεγάλης Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης (Δημοκρατική Παράταξη στην συνέχεια για να συνεννοούμαστε), μετά τη σημαντική πρωτοβουλία των 58, να απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση για διάλογο σε όλες τις δημοκρατικές προοδευτικές δυνάμεις είτε είναι συγκροτημένες σε πολιτικά κόμματα, είτε είναι ανένταχτες, είτε στο περιθώριο της πολιτικής και κοινωνικής ζωής απογοητευμένες. 

Ας δούμε όμως με νηφαλιότητα, πως διαμορφώνονται

Ο Αναγνωστάκης για το Νόμο αναστολής των πλειστηριασμών

Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης τοποθετήθηκε χθες στην ολομέλεια της Βουλής, καταψηφίζοντας το Σχέδιο Νόμου ¨Κυβερνητικό Συμβούλιο διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο, Αξιοποίηση Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις¨.

O κακός ήχος ΔΕΝ πτόησε τον Άγιο Βασίλη του Εκπολιτιστικού συλλόγου Κανήθου


Παρ΄ όλο που δεν βοήθησε ο ήχος, ο Άγιο Βασίλης του Εκπολιτιστικού συλλόγου Κανήθου, απόψε στο δασύλλιο, δεν πτοήθηκε καθόλου και παρουσίασε τα Χριστουγεννιάτικα δρώμενα που είχε υποσχεθεί στα παιδιά.     

Συγκλονίζει ο γολγοθάς του δίχρονου Κωνσταντίνου από τη Χαλκίδα (VIDEO)

Αγώνα για τη ζωή του δίνει ένα αγοράκι από την Εύβοια. Το σπάνιο πρόβλημα υγείας του δίχρονου Κωνσταντίνου από το Μπούρτζι Χαλκίδας, συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Έκκληση για βοήθεια κάνει η οικογένεια...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...