Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Υπουργείο Υγείας σε Αναγνωστάκη: Η Λειτουργία ΕΟΠΥΥ Κεντρικής και Νοτίου Ευβοίας

Σε απάντηση στην αναφορά που κατατέθηκε στη Βουλή από τον βουλευτή Ευβοίας, της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρη Αναγνωστάκη, με αρ. 5131/4-7-2013 με θέμα «Λειτουργία ΕΟΠΥΥ Κεντρικής και Νοτίου Ευβοίας», το Υπουργείο Υγείας αναφέρει τα εξής:

Σύμφωνα με την παρ.7 του άρθρου 72 του Ν.3984 (όπως προστέθηκε στην περίπτωση Γ της παραγράφου του άρθρου 23 του Ν.3918/2011), σε κάθε νομό της χώρας συνίσταται Περιφερειακή Διεύθυνση, υπαγόμενη στη Γενική Διεύθυνση Διαχείρισης και Αγοράς Υπηρεσιών Υγείας η οποία εντάσσεται στη διοικητική δομή του ΕΟΠΥΥ.

Μέχρι την έκδοση του Οργανισμού του ΕΟΠΥΥ η Διεύθυνση αυτή αποτελεί οργανική μονάδα ανά νομό των Περιφερειακών Υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ, η έδρα της οποίας επιλέγεται με απόφαση του Προέδρου του Οργανισμού.

Στο Νομό Ευβοίας λειτουργεί η Περιφερειακή Διεύθυνση ΕΟΠΥΥ Ευβοίας με έδρα τη Χαλκίδα.

Ο ΕΟΠΥΥ στα πλαίσια περιστολής δαπανών, εξετάζει το θέμα στέγασης των Υπηρεσιών Υγείας του σε χώρους που παραχωρούνται δωρεάν ή από τα Κέντρα Υγείας του Ε.Σ.Υ ή από τους Δήμους ή άλλους Φορείς.

Επισήμανε ότι, θα εξεταστεί και η πρόταση για δωρεάν παραχώρηση χώρου είτε από το Δήμο Αλιβερίου, είτε από τη Δ.Ε.Η Α.Ε, είτε από το Κ.Υ. του Ε.Σ.Υ. .

Παράλληλα εξετάζει και την αναβάθμιση όλων των Υπηρεσιών Υγείας των ταμείων που εντάχθηκαν στον Οργανισμό, αλλά και τη συνένωση των δύο Υπηρεσιών Υγείας που λειτουργούν στο Αλιβέρι, ώστε να μην δημιουργούνται τα μέχρι τώρα προβλήματα.

Στόχος του ΕΟΠΥΥ είναι η αναβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας με παρεμβάσεις και μέτρα που συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Το αίτημα για μετατροπή του ΠΕΚΑ Αλιβερίου σε Περιφερειακή Διεύθυνση Αλιβερίου, θα εξετασθεί κατά τη διαδικασία κατάρτισης του Οργανισμού του ΕΟΠΥΥ.         

Έκθεση των σημαντικότερων εφευρέσεων των Αρχαίων Ελλήνων

Tην Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στο Νομαρχιακό Μέγαρο Χαλκίδας,ανοίγει η Έκθεση των σημαντικότερων εφευρέσεων των Αρχαίων Ελλήνων από το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τον Οκτώβρη

Τα εκθέματα είναι ιδιοκτησίας του Μουσείου Κατάκολου Πύργου Ηλείας και οι περιοδεύουσες εκθέσεις έχουν ως σκοπό να αναδείξουν τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό και να αποδείξουν ότι η τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων λίγο πριν το τέλος του αρχαιοελληνικού κόσμου ήταν εξαιρετικά όμοια με τις απαρχές της σύγχρονης τεχνολογίας μας.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην οδό Χαϊνά, απέναντι από το Νομαρχιακό Μέγαρο.    Τα εγκαίνια θα γίνουν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 μ.μ.

Στο χώρο της έκθεσης θα υπάρχει ξεναγός, για την επίδειξη της λειτουργίας των μηχανημάτων, καθώς και οπτικοακουστικό υλικό, γιγαντοαφίσες κι επεξηγηματικές πινακίδες σε επτά γλώσσες.

Ερέτρια, Αμάρυνθος, Γυμνό, απέκτησαν νέες παιδικές χαρές

Δύο παιδικές χαρές στην Ερέτρια (μία στην Πλατεία Ηρώου και άλλη μία στην Πλατεία Ειρηνοδικείου), μία στην Αμάρυνθο (μπροστά από το δημοτικό κατάστημα) και μία στο Γυμνό, ανακατασκευάζονται και εξοπλίζονται με νέα παιχνίδια ενώ παράλληλα αναβαθμίζεται και ο περιβάλλοντας χώρος με την τοποθέτηση καθιστικών και νέων κάδων απορριμμάτων.

Η λειτουργική αποκατάσταση των παιδικών χαρών θα γίνει με βάση τις προδιαγραφές που έχει ορίσει το Υπουργείο Εσωτερικών και τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και πιστοποίησης.

Οι τέσσερις παιδικές χαρές θα κοστίσουν 193.688,10€

«Υποστηρίζουμε τη μητέρα και το παιδί στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Αυτό είναι το δόγμα της δημοτικής αρχής και δεν αλλάζει. Στόχος μας είναι να αλλάξουμε την εικόνα όλων των διαμερισμάτων του Δήμου Ερέτριας και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι, να γίνουν πιο φιλικοί για τους πολίτες. Οι γονείς, οι γιαγιάδες και οι παππούδες  θα συνοδεύουν πλέον τους λιλιπούτειους δημότες μας στο παιχνίδι τους, σε νέες ασφαλείς παιδικές χαρές που επί σειρά ετών είχαν παραδοθεί στη φθορά του χρόνου», επισημαίνει ο δήμαρχος Ερέτριας Βασίλης Βελέντζας.

Αναγνωστάκης: Καθυστερήσεις στις υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών

Με αφορμή τα κενά που παρατηρούνται στα σχολεία κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς,  ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, κατέθεσε ερώτηση προς το Υπουργείο Παιδείας, αναφορικά με τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στις υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών και ιδιαίτερα στις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.

Με δεδομένο ότι, οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ θα είναι περιορισμένες, ο βουλευτής της Εύβοιας καλεί το Υπουργείο να απαντήσει για ποιο λόγο δεν έχουν πραγματοποιηθεί έγκαιρα οι υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών, ώστε να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα η σχολική χρονιά, ποια σκοπιμότητα εξυπηρετούν οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε φορείς, οι οποίες μάλιστα επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό, αφού οι θέσεις θα πρέπει να καλυφθούν και τέλος με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί, για να πληρώσουν τις θέσεις αυτές καθώς και για το χρόνο που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση των υπηρεσιακών μεταβολών των εκπαιδευτικών.

Συνέχισε τις απολύσεις και τον Σεπτέμβριο η ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ


Ο στόχος της είναι να μην μείνει κανένας εργαζόμενος στο Τσιμεντάδικο της Χαλκίδας.

Επιμένει στο κλείσιμο του Τσιμεντάδικου της Χαλκίδας η ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ και μετά την πλήρη απομείωση τω περιουσιακών στοιχείων του εργοστασίου συνέχισε τον Σεπτέμβριο, για έκτο κατά σειρά μήνα, τις απολύσεις προσωπικού.


Μετά την απαγόρευση από το Υπουργείο Εργασίας των ομαδικών απολύσεων, η Εταιρεία κάνει χρήση της σχετικής νομοθεσίας και απολύει κάθε μήνα ποσοστό 5% επί του συνόλου του προσωπικού του Εργοστασίου "Τσιμέντων της Χαλκίδας".

Από τον Απρίλιο του 2013 μέχρι και σήμερα, η ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ έχει απολύσει 55 εργαζόμενους και φέρεται αποφασισμένη να συνεχίσει τις απολύσεις μέχρι να μην μείνει κανένας εργαζόμενος στο εργοστάσιο της Χαλκίδας.

Μοναδική ελπίδα πλέον των εργαζομένων είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη. Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Χαλκίδας εκδικάζεται αίτηση ασφαλιστικών μέτρων 22 ατόμων της πρώτης και δεύτερης ομάδας απολυμένων.

Το Θέατρο Τέχνης Εξόρυξη καλεί σε ακρόαση

Το Θέατρο Τέχνης Εξόρυξη καλεί σε ακρόαση, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. - 10 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας (Μ. Φριζή 10), γυναίκες και άνδρες απο 25 έως 40 ετών με σκοπό τη στελέχωση Θιάσου για την θεατρική παράσταση " ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ " του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να έχουν μαζί τους και μια φωτογραφία.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
ΦΟΥΛΗ ΒΑΡΒΟΥΖΟΥ                              ΜΙΝΑ ΧΡΥΣΟΠΑΙΔΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αλήθειες και ψέματα για το χρέος

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΪΝΑ
Στελέχους της ΔΗΜΑΡ
Τελευταία με αφορμή τις εκλογές στη Γερμανία, πολλοί πολιτικοί και αναλυτές έχουν γράψει για θέματα που συνδέονται με τη χρηματοδότηση της χώρας, το μνημόνιο, τη δανειακή σύμβαση και άλλα ενδιαφέροντα. Η ουσία αυτών των τοποθετήσεων είναι με λίγα λόγια, ότι σήμερα η χώρα μας είναι θύμα της πολιτικής της ΕΕ και της ειδικότερα της Γερμανίας, φτάνοντας σε ακραία συμπεράσματα όπως ο ισχυρισμός περί αποικίας χρέους, προτεκτοράτου και άλλων ηχηρών, που όμως δημιουργούν έντονα εθνικιστικά και αντιευρωπαϊκά συναισθήματα, γενικότερα για την πορεία της Ευρώπης και της υπόθεσης της δημοκρατικής ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Όμως πέρα από κάποιες γραφικές αναλύσεις για τα θέματα αυτά, υπάρχουν και έγκυρες αναλύσεις, από σοβαρούς πολιτικούς και αναλυτές, οι οποίες μπορεί να μην αναπαράγουν τα γνωστά στερεότυπα, αλλά και αυτά σε ένα βαθμό υποστηρίζουν θέσεις οι οποίες όμως δεν δίνουν όλες τις πλευρές της αλήθειας. Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση αυτών των σοβαρών προσεγγίσεων δεν έχετε παρά να διαβάσετε τα άρθρα κάποιων συντακτών εφημερίδων που πρόσκεινται στη «Νέα Δημοκρατία», ομιλίες στελεχών του ΠΑΣΟΚ και το τελευταίο άρθρο του κου Σταθάκη στην «Αυγή» με τίτλο «Το ελληνικό ζήτημα στις φαντασιώσεις των Γερμανών πολιτικών» (1-9-2013), (http://www.avgi.gr/article/873273/to-elliniko-zitima-stis-fantasioseis-ton-germanon-politikon), το οποίο είναι αρθρωμένο σε έξι ενότητες με τίτλο την αλήθεια. Έτσι στο ίδιο μοτίβο καταθέτω τις επόμενες σκέψεις, σε μια εποχή που ο εύκολος αντιγερμανισμός και ο αντιευρωπαϊσμός είναι της μόδας.
Αλήθεια πρώτη : Έχουν πληρώσει κάτι οι Γερμανοί για την Ελλάδα ;
Η Γερμανία, δηλαδή οι γερμανοί φορολογούμενοι έχουν συνεισφέρει τουλάχιστον 20 δις. ευρώ στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, για την στήριξη των χωρών που διέρχονται σοβαρή οικονομική κρίση, όπως η δική μας χώρα, πέρα από τις εγγυήσεις.  Άρα όσα λέγονται ότι η Γερμανία δεν έχει βάλλει ούτε ένα ευρώ για την Ελλάδα είναι ψέμα.

ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ: Με μεγάλη επιτυχία το φεστιβάλ «Όλη η Ελλάδα χορεύει σε μια πόλη»

Με μεγάλη επιτυχία η πρώτη μέρα του τριήμερου φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, με τον τίτλο που «Όλη η Ελλάδα χορεύει σε μια πόλη» που οργανώνει ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. στην πλατεία Μάλλιου (κόκκινο σπίτι). 


Χθες Δευτέρα (2/9/2013) Χόρεψαν τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων α) Ποντίων Εύβοιας «ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ» β) Πανηπειρωτικός Εύβοιας γ) Δοκού «Η ΑΝΟΙΞΗ» δ) Σταυρού «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ» και ε) η αδελφότητα «ΠΡΟΚΟΠΙΑΙΩΝ»


Τις επόμενες μέρες θα χορέψουν σύλλογοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας


ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ




ΣΥΡΙΖΑ: Τα δάση και η δημόσια περιουσία σε κίνδυνο

Απαραίτητη η κινητοποίηση όλης της κοινωνίας για την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος και του μέλλοντος της χώρας 


Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία που έδωσε η Κομισιόν απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Ν.Χουντή για τη μέχρι σήμερα απορρόφηση των διαθέσιμων κονδυλίων από το πρόγραμμα αγροτικής  ανάπτυξης για τη προστασία των δασών και τη πρόληψη πυρκαγιών είναι παντελώς απογοητευτικά. Μέχρι σήμερα έχουν ζητηθεί πληρωμές 139.000 Ευρώ από τα διαθέσιμα κονδύλια ύψους 69,6 εκατ. Ευρώ ή ποσοστό 0,2% !

Πρόσφατα ανακοινώθηκε επίσης ότι  τα διαθέσιμα κονδύλια του περίφημου ταμείου Μολυβιάτη (που δημιουργήθηκε με εισφορές των κοινωνικών εταίρων, της κοινωνίας των πολιτών και ομογενών) για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τις μεγάλες πυρκαγιές του 2007 όχι μόνο δεν έχουν κατευθυνθεί για αυτό το σκοπό αλλά λείπουν μερικές δεκάδες εκατομμύρια.

Πριν από λίγες μέρες στους  ψηφισθέντες νόμους για την αυθαίρετη  δόμηση και τη τουριστική «ανάπτυξη» τα δάση και η προστασία του  περιβάλλοντος δέχτηκαν νέα χτυπήματα  από τις μνημονιακές επιλογές της συγκυβέρνησης.

Κοντά σε αυτά η Δασική Υπηρεσία που έχει στρατηγικό ρόλο και έργο στην προστασία των δασών και του δημοσίου συμφέροντος αποδυναμώνεται συνεχώς και απειλείται με διάλυση.

Μετά τη συνεχή εκχώρηση τα τελευταία χρόνια κρίσιμων αρμοδιοτήτων στη  «Κτηματολόγιο Α.Ε.» σε αμιγώς δασικές δραστηριότητες, όπως είναι η σύνταξη των δασικών χαρτών και τις απανωτές τροπολογίες σε άσχετα νομοσχέδια που «συμπτωματικά» μείωναν τη δασική προστασία, βλέπουμε να ολοκληρώνεται ο αντιδασικός σχεδιασμός της συγκυβέρνησης με πρόσχημα αυτή τη φορά, το σχέδιο οργανογράμματος του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Ο Τομέας των Δασών  συρρικνώνεται μέχρις εξαφάνισης. Καταργείται  η Ειδική Γραμματεία Δασών και  επιπλέον η Γενική Διεύθυνση Δασών  από έξι διευθύνσεις και μία  υποδιεύθυνση με είκοσι επτά τμήματα σήμερα, συρρικνώνεται σε τρεις Διευθύνσεις με έντεκα ή δώδεκα τμήματα. Ταυτόχρονα διασπάται ο εκ της φύσης του ενιαίος (επιστημονικά και διοικητικά) τομέας δασών και οι πλέον κρίσιμες αρμοδιότητες των δασικών χαρτών, του δασολογίου, της προάσπισης των συμφερόντων του δημοσίου και οι προστατευόμενες περιοχές, μεταφέρονται στη Γενική Διεύθυνση Χωροταξίας που για προσχηματικούς λόγους μετονομάζεται σε Γενική Διεύθυνση Χωρικού Σχεδιασμού.

Είναι φανερό ότι η  κατάσταση δεν πάει άλλο  με τη πολιτική που θέλει την περιουσία του ελληνικού δημοσίου και τα δάση βορρά στο μεγάλο κεφάλαιο, με την πλήρη και άνευ όρων παράδοση όλων των δραστηριοτήτων που μέχρι σήμερα ασκούσε η δημόσια δασική υπηρεσία στα ιδιωτικά συμφέροντα, χωρίς κανένα δημόσιο προγραμματισμό και κοινωνικό έλεγχο και με καταστρεπτικές συνέπειες για το δημόσιο συμφέρον και τη κοινωνία.

Είναι επιτακτική η αλλαγή κυβέρνησης και πολιτικής. Αλλαγές  για τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ θα παλέψει  μέσα και έξω από τη Βουλή μαζί με όλη τη κοινωνία που έχει προοδευτικό όραμα για τη σωτηρία και ανασυγκρότηση της χώρας μας

O Aναγνωστάκης για την αύξηση τιμών σε βασικά είδη διατροφής

Ερώτηση προς το Υπουργείο  Ανάπτυξης κατέθεσε ο βουλευτής  Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς  Δημήτρης Αναγνωστάκης, με αφορμή την τελευταία έκθεση του Ινστιτούτου Εμπορίου και Υπηρεσιών, που κάνει λόγο για αύξηση τιμών στα βασικά είδη διατροφής, πάρα την παρατεταμένη ύφεση της οικονομίας.

Στο πλαίσιο της ερώτησης, το Υπουργείο  καλείται να απαντήσει, σχετικά με τα αποτελέσματα ελέγχων της Επιτροπής  Ανταγωνισμού, για τον εντοπισμό και αντιμετώπιση οικονομικών καρτέλ καθώς και για τη λήψη των απαραίτητων πρωτοβουλιών, για την ανατροπή της ολιγοπωλιακής διάρθρωσης της Ελληνικής οικονομίας.

Μαθητή Λυκείου χειροθέτησε σε αναγνώστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος


Το Σάββατο 31 Αυγούστου 2013, εορτή της καταθέσεως της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Χαλκίδος. 

Πριν την ανάγνωση του αποστολικού αναγνώσματος, ο Επίσκοπος μας χειροθέτησε σε αναγνώστη τον νεαρό Σωτήριο Τοροσιάν, μαθητή Λυκείου.

Κατά τη διάρκεια της χειροθεσίας Σεβασμιώτατος ομίλησε περί χαρισμάτων και πως αυτά διανέμονται στην Εκκλησία αλλά και πως πρέπει να τα διαχειριζόμαστε οι χριστιανοί. Πρίν την απόλυση της Θ. Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος, οι μετ’ αυτού κληρικοί και οι εφημέριοι του ναού τέλεσαν το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της αειμνήστου Χρυσούλας Τσιτσάκη.

Την επομένη ημέρα Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, Αρχή της Ινδίκτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευβοέων Αγίων Χαλκίδος.

Κατά τη διάρκεια του κηρύγματός του προς τους πιστούς της Ενορίας, μετά την ανάγνωση του Ευαγγελικού αναγνώσματος, ο Σεβασμιώτατος,  αναλύοντας την ευαγγελική περικοπή της ημέρας (Λουκ. δ΄ 16-22) ανέφερε ότι ο Χριστός αποτελεί την εκπλήρωση των προφητειών της Παλαιάς Διαθήκης και την προσδοκία των εθνών.

Πριν την Απόλυση της Θ. Λειτουργίας, παρουσίασε στους ενορίτες των Ευβοέων Αγίων, τον Αρχιμανδρίτη π. Δαμασκηνό Παπακωνσταντίνου, τον οποίο διόρισε ως νέο εφημέριο - προϊστάμενο του Ιερού Ναού εις διαδοχήν του από πολλών ετών συνταξιούχου πρωτοπρεσβυτέρου π. Δημητρίου Γροντή, ο οποίος ως πρώτος εφημέριος του Ι. Ναού ανήγειρε με πολύ κόπο και θυσιαστικό φρόνημα τον Ι. Ναό. Ο π. Δημήτριος θα εξακολουθήσει, αν και συνταξιούχος, να διακονεί τον Ι. Ναό και τους Ενορίτες, πλησίον του νέου ιερέως π. Δαμασκηνού.

Εκλογές για την ανάδειξη Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κεντρικής Εύβοιας


Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Συμβουλίου της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κεντρικής Εύβοιας.


Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα μέλη που έχουν εγγραφεί μέχρι και τις 25 Αυγούστου 2013.

Τα μέλη που έχουν δικαίωμα εκλέγεσθαι μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα από 3 έως 6 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 6μμ. είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση kefe@anexartitoiellines.gr, είτε με φαξ στο 210 9545081, είτε στο συντονιστή της προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής (στα γραφεία του κινήματος Ελ.Βενιζέλου 22, Χαλκίδα - 10.00πμ-13.00μμ - τηλ: 22210 25417) επί αποδείξει, συνυποβάλλοντας μαζί με τη δήλωση υποψηφιότητας, υπεύθυνη δήλωση ότι δεν υφίσταται εκκρεμής ποινική δίωξη ή αμετάκλητη καταδίκη α) στα αδικήματα της κλοπής, υπεξαίρεσης, απάτης, εκβίασης, πλαστογραφίας, δωροδοκίας, του ν. περί ναρκωτικών, κάθε μορφής αδίκημα απιστίας, παραχάραξης, β) στα αδικήματα που συνιστούν κακούργημα και γ) η στέρηση με οιονδήποτε τρόπο των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα σχετικά έγγραφα από τα γραφεία του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κεντρικής Εύβοιας και από την κεντρική σελίδα του κινήματος στο ίντερνετ ( http://anexartitoiellines.gr ).

Ο τόπος και η ώρα διενέργειας της ψηφοφορίας, καθώς  και η εν γένει εκλογική διαδικασία θα διευκρινιστεί με νεότερο δελτίο τύπου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...