Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Oλα τα νέα που απασχόλησαν το νομό

Eίμαστε ξανά κοντά και αυτή την εβδομάδα με όλα τα νέα που απασχόλησαν το νομό. Για να δούμε λοιπόν...

1) Συγκίνηση για το θάνατο της αγαπητής Χαλκιδέας Λίτσας Μικιού- Δημητριάδη, την οποία, και να μην την ξέρετε, σίγουρα φυσιογνωμικά τη γνωρίζετε...

2) Δεν αγχώνεται...: Διακοπές στη Χαλκίδα και εξορμήσεις στον Ευβοϊκό για την Τατιάνα Στεφανίδου (και τον Νίκο Ευαγγελάτο), η οποία -αν μη τι άλλο- δεν σκάει κιόλας που την έδιωξαν από τον ΑΝΤ-1. Θα βρει κι αλλού...μεροκάματο!

3) Για να το προσέχουμε αυτό: Κυκλοφορεί σπείρα τσιγγάνων που εξαπατά ανυποψίαστους πολίτες για να αγοράσουν πολυτελή αυτοκίνητα. Διαβάστε και...καλυφθείτε.

4) Κι όμως δεν ήταν ο...Σιλβέστρο! Φίδι ανέβηκε σε μπαλκόνι οικίας στη Χαλκίδα και έφαγε ένα καναρίνι (έκτος του ότι έσπειρε το φόβο)!

5) Κλαρίνο με...απόδειξη: Στην εκδήλωση του Α.Ο. Ατταλης με τον Βασίλη Τερλέγκα έσκασε μύτη και το ΣΔΟΕ. Διαβάστε τι έγινε!

6) Λίγο-λίγο και με δόσεις: Εκρηκτικές διαστάσεις παίρνει το θέμα του χρωμίου στα Μεσσάπια με τους πολίτες να λαμβάνουν νερό ανά ώρες της ημέρας. Τραγικό;

7) Αγριος ξυλοδαρμός στην οδό Χαϊνά, αλλά το θύμα τη...χάρισε στους θύτες και δεν έκανε μήνυση. Λίγο περίεργο...

8) "Καρφιά" στην άμμο: Η Νικολέτα Γκόγκου και η Μαριάννα Πεπόνη είναι μόνο δύο από τα υπέροχα κορμιά που αγαπούν το beach volley και τεντώνονται για να...καρφώσουν.

Ακόμη, ρεπορτάζ για τις εκπτώσεις και για τα τραπέζια στην Αρτάκη που κοντεύουν να μπουν στη θάλασσα, καθώς και άλλα πολλά στη "Γνώμη", η οποία καταφθάνει στα περίπτερα εντός ολίγου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...