Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΒΑΘΕΙΑ:Σηκώθηκε να πάει τουαλέτα και βρήκε την κόρη του, κρεμασμένη!

Η οικογένεια ήταν μαζεμένη στο σαλόνι και έβλεπε τηλεόραση - Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα συνέβαινε, όταν η 27χρονη γυναίκα σηκώθηκε από τη θέση της...

Όλα έγιναν το μεσημέρι, στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή Άνω Βάθεια. Η 27χρονη γυναίκα βρισκόταν στο πατρικό της σπίτι, μαζί με τον σύζυγο και τον πατέρα της. Όλοι κάθονταν στο σαλόνι, όταν κάποια στιγμή η νεαρή κοπέλα σηκώθηκε και βγήκε από το δωμάτιο.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΧΑΛΚΙΔΑ: Κουκουλοφόροι εξανάγκασαν ανήλικη να καταπιεί χάπια

Τρεις άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν σε σπίτι στις εργατικές κατοικίες στην αγία Μαρίνα Χαλκίδας και εξανάγκασαν ανήλικη να καταπιεί χάπια, άγνωστης προέλευσης.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι αρχές αναμένουν την κατάθεσή της, αλλά και τα αποτελέσματα των εξετάσεων.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 


"Σωτηρία Μπέλλου" - Η περιπλανώμενη ζωή μιας ρεμπέτισσας με την ΝΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑ

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Σωτηρία  Μπέλλου" - Η περιπλανώμενη ζωή μιας ρεμπέτισσας με την ΝΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑ  στο ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΠΠΑ


Στη νέα παράσταση (εμπλουτισμένη με τα εκπληκτικά τραγούδια της ρεμπέτισσας) η Ντίνα Κώνστα είναι η Σωτηρία Μπέλλου. Τη συναντάμε στο νοσοκομείο, το τελευταίο βράδυ, πριν την εγχείρηση που θα της στερήσει τη φωνή.

Όλη της η ζωή περνά μπροστά από τα μάτια της, σαν κινηματογραφική ταινία. Στιγμές τραγικές, άλλες κωμικές, όλες από την ταραγμένη της ζωή και την καριέρα της. Θυμάται τους ανθρώπους που αγάπησε και την αγάπησαν.  Τους ανθρώπους που την πίκραναν τη θύμωσαν, της έδωσαν ξύλο. Τη μάνα της, τον πατέρα της, τον παππού της, τον άντρα της. Τις φυλακές που την σημάδεψαν. 
 
Θυμάται και τους ανθρώπους που την βοήθησαν, στα πρώτα της βήματα και στις δύσκολες στιγμές. Από την Βέμπο, που την μύησε (χωρίς η ίδια να το ξέρει) στο τραγούδι, ως τον Βασίλη Τσιτσάνη που της άνοιξε το δρόμο, τον Παπαϊωάννου που αγάπησε βαθιά, μέχρι τον Ανδριόπουλο και τον Σαββόπουλο που την έφεραν πιο κοντά στις νεότερες γενιές.

 Η παράσταση θα δοθεί τη Δευτέρα 23/1/2012 με ώρα αναχ. 19:00 από την πλατεία Αγ. Νικολάου (αγάλματα).Τιμή εισιτηρίου 25 ευρώ. κρατήσεις έως 18/1

Σκηνοθεσία: Αθανασία Καραγιαννοπούλου
Πρωταγωνιστούν: Ντίνα Κώνστα, Έφη Κόντα
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Μαρία Κοντοδήμα
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Επιμέλεια Κίνησης: Φωκάς Ευαγγελινός
Μουσική Επιλογή – Επιμέλεια : Αθανασία Καραγιαννοπούλου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Έφη Κόντα
Βοηθός σκηνογράφου: Μαρία Φιλίππου

Τηλ επικοιν. 6984494200-22210-90490.

Χειροπέδες σε 40χρονο "ποντικό"

Ψάχνουν να βρουν πόσες κλοπές και διαρρήξεις έχει κάνει...

Ο 40χρονος συνελήφθη χθες στο βράδυ στις 23:30, από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ., στη Χαλκίδα. Λίγα λεπτά πριν προσπάθησε να διαρρήξει ένα κατάστημα, αλλά έγινε αντιληπτός από τους περίοικους, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί από τις περιγραφές που είχαν εντόπισαν τον 40χρονο και τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, επάνω του βρέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, ενώ αναγνωρίστηκε και από τους γείτονες, ότι ήταν αυτός που λίγη ώρα πριν προσπάθησε να μπει στο κατάστημα.

Ο 40χρονος Χαλκιδαίος φέρεται να ομολόγησε κάποιες κλοπές και διαρρήξεις, οι αστυνομικοί όμως συνεχίζουν την προανάκριση και την έρευνα αφού πιστεύουν ότι εμπλέκεται σε περισσότερες.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...