Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Οι REC live στη Χαλκίδα την Κυριακή 7 Ιουλίου

Έναρξη της καλοκαιρινής τους περιοδείας έκαναν χθες οι REC έχοντας στην παρέα τους  την Ελεάννα Αζούκη και πρώτος σταθμός ήταν η παραλία Τραγάνας στην Φθιώτιδα! 

Κατάμεστος ο χώρος της συναυλίας και μια συναυλία που ήταν Sold Out από την προηγούμενη ημέρα.

Επόμενοι σταθμοί είναι ο Ωρωπός το Σάββατο  6 Ιουλίου και η Χαλκίδα την Κυριακή 7 Ιουλίου, ενώ πρόκειται να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους στα τέλη του Οκτώβρη.

Χαλκίδα: 11 χρόνια φυλακή σε αρχιφύλακα - "μαφιόζο"

Εγκέφαλος σπείρας με πλούσια δράση ήταν ένας 48χρονος αρχιφύλακας από τη Χαλκίδα. Στο... βιογραφικό του είχε απάτες, εκβιασμούς, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, ένοπλες ληστείες αλλά και απαγωγές...

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο Χαλκιδέος Αστυνομικός ο οποίος καταδικάστηκε με 11 χρόνια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό, από το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Λιβαδειάς, πριν λίγες ημέρες.

Πρόκειται για έναν 48χρονο Αρχιφύλακα που υπηρετούσε στο Αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας και είναι πατέρας 3 παιδιών.

Από τον Δεκέμβριο του 2011 είχαν ξεκινήσει οι έρευνες της Δικαιοσύνης, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και Βοιωτίας.

Σύμφωνα με το βαρύ κατηγορητήριο ο Αστυνομικός είχε αρχηγικό ρόλο σε εγκληματική οργάνωση που δρούσε σε Αττική και Στερεά Ελλάδα, διαπράττοντας σωρεία κακουργηματικών πράξεων, όπως τραπεζικές απάτες, εκβιασμούς, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, ένοπλες ληστείες αλλά και απαγωγές.

Μεταξύ άλλων η σπείρα διέπραξε ένοπλες ληστείες στο ΙΚΑ Λιβαδειάς, στα ΕΛΤΑ Βοιωτίας και στον όμιλο ΦΕΙΔΙΑΣ στην Αττική.

Τραπεζικές απάτες στην Alpha Bank Δόμβραινας και σε Τράπεζα της Χαλκίδας με τη βοήθεια γυναίκας υπαλλήλου, η οποία καταδικάστηκε.

Σοκάρει η αποκάλυψη ότι ήταν οι απαγωγείς ενός επιχειρηματία στο Μαρτίνο Φθιώτιδας και ενός ανδρογύνου στην Χαλκίδα πριν 2 χρόνια.

Ο Αστυνομικός επίσης συνεργαζόταν με άγνωστους αλλοδαπούς, οι οποίοι αναζητούνται από την Ασφάλεια.

Στο κύκλωμα συμμετείχαν άλλοι έξι Ευβοιώτες και οι τρεις από αυτούς πήραν τον δρόμο για τις φυλακές μαζί με τον Αστυνομικό.

Συγκεκριμένα
- 46χρονος Χαλκιδέος πρώην Μεσίτης καταδικάστηκε σε 19 χρόνια κάθειρξη
- 37χρονος Χαλκιδέος σε 11 χρόνια κάθειρξη
- 26χρονος Χαλκιδεός σε 11 χρόνια κάθειρξη

Καταδικάστηκαν αλλά έμειναν εκτός φυλακής οι
- Γυναίκα υπάλληλος σε τράπεζα της Χαλκίδας καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκιση με αναστολή για απάτη.
Χρηματοδοτούσε την εγκληματική οργάνωση με χιλιάδες ευρώ, κάνοντας αναλήψεις από λογαριασμούς νεκρών καταθετών!

- Νεαρός άνδρας από την Νέα Λάμψακο, καταδικάσθηκε σε 4 χρόνια φυλακή με αναστολή, για ναρκωτικά & όπλα.( γκλοπς κ.α)

Ο μοναδικός που αθωώθηκε είναι ένας Ιδιοκτήτης Ξενοδοχείου στην Αμάρυνθο.

Ιστιαία: Μετωπική σύγκρουση με 7 τραυματίες - Στο Παίδων μεταφέρθηκαν δύο παιδιά (ΦΩΤΟ)

Παραλίγο τραγωδία το βράδυ στη Βόρεια Εύβοια όπου και σημειώθηκε σφοδρή μετωπική σύγκρουση με επτά τραυματίες. Στήθηκε επιχείρηση για τη διακομιδή των τραυματιών, ενώ δύο παιδιά μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο Παίδων.

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 9:00 χθες βράδυ στο δρόμο Ιστιαίας - Πευκί, στη θέση "Πλατανιάς".

Σύμφωνα με το LamiaReport το ένα αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 50χρονος πυροσβέστης από την Ιστιαία και στο αυτοκίνητο επέβαιναν η γυναίκα του, τα δυο τους παιδιά και ένα ανιψάκι του.




Το άλλο αυτοκίνητο οδηγούσε ένας Αθηναίος με συνοδηγό έναν Αλβανό.


Τα δυο αυτοκίνητα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν μετωπικά. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Στο σημείο επικράτησε πανικός. Περιπολικά, Πυροσβεστικά, Ασθενοφόρα.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να απεγκλωβίσουν τον συνάδελφό τους, την γυναίκα και τα παιδιά, καθώς και τους άλλους δυο τραυματίες από το άλλο αυτοκίνητο.

Αρχικά οι 7 τραυματίες διακομίσθηκαν στο Κ.Υ. Ιστιαίας. Λόγω όμως της σοβαρότητας της κατάστασης, αμέσως στήθηκε επιχείρηση διακομιδής στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Δρομολογήθηκε έκτακτο ferry boat από τον Αγιόκαμπο στη Γλύφα και από κει στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Πιο σοβαρά είναι τραυματισμένη η 48χρονη σύζυγος του πυροσβέστη, η οποία μπήκε αμέσως στο χειρουργείο, ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν τόσο ο 50χρονος πυροσβέστης, όσο και ο Αλβανός συνοδηγός του άλλου αυτοκίνητου.

(Φωτογραφίες από istiaianews.blogspot.gr)

Alco: Προβάδισμα ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ, θετικές εκτιμήσεις για αλλαγές στην ΕΡΤ

Προβάδισμα 1,5 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Alco, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Αναλυτικά, σύμφωνα με την σφυγμομέτρηση στη πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει την υποστήριξη του 20,9% των ψηφοφόρων, με τον ΣΥΡΙΖΑ να κατατάσσεται δεύτερος με ποσοστό 19,4%.

Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή, με 10,8%, ακολουθούμενη από το ΠΑΣΟΚ με 6,5%, τους Ανεξάρτητους Έλληνες με 4,6%, το ΚΚΕ με 4,5% και την ΔΗΜΑΡ, στο όριο εισόδου στο κοινοβούλιο, με 3%.

Σημειώνεται πως, παρά το γεγονός ότι στην πλειονότητά τους (53%) οι πολίτες, και κυρίως οι ψηφοφόροι των κομμάτων της αντιπολίτευσης, προβλέπουν ότι η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα προκαλέσει προβλήματα μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου, οι ψηφοφόροι των δύο συμπολιτευόμενων κομμάτων εκτιμούν ότι μεταξύ τους θα υπάρχει καλή συνεργασία.

Σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου να παραμείνει στην κυβέρνηση, σε αντίθεση με την αποχώρηση του Φώτη Κουβέλη, η δημοσκόπηση αποτυπώνει γενικά θετικές εκτιμήσεις για τον αρχηγό της Ιπποκράτους (72% στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, 46% στο σύνολο των ψηφοφόρων) και μικτές αποτιμήσεις για τον ηγέτη της Αγίου Κωνσταντίνου (59% στους ψηφοφόρους της ΔΗΜΑΡ - 51% στο σύνολο των ψηφοφόρων).

Τέλος, για το θέμα της ΕΡΤ, οι ερωτηθέντες στην πλειονότητά τους (68%) τοποθετούνται θετικά στις ριζικές αλλαγές στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, σε αντίθεση με 25% εξ αυτών, που δεν τις επιθυμούν.

Η δημοσκόπηση διεξήχθη σε δείγμα 1.000 ατόμων από ολόκληρη την Ελλάδα, στο χρονικό διάστημα 25 με 27 Ιουνίου.

Πυρκαγιά στον Θεολόγο - Καίγονται ελαιώνες

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το απόγευμα στον Θεολόγο κοντά στην Ερέτρια η οποία καίει ελαιόδενδρα και χαμηλή βλάστηση.

Στο σημείο έχουν ήδη φθάσει επτά οχήματα της Πυροσβεστικής με 14 άνδρες, προσπαθώντας να την θέσουν υπό έλεγχο.

Σημειώνεται πως στο σημείο πνέουν δυνατοί άνεμοι οι οποίοι δυσχεραίνουν το έργο της πυρόσβεσης.

Προς το παρόν δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.

Λυσιστράτη του Αριστοφάνη από το Θέατρο Χαλκίδας

Την Λυσιστράτη του Αριστοφάνη, το κλασικό αριστούργημα του αρχαίου Έλληνα κωμωδιογράφου για τη διαμάχη των δύο φύλων με φόντο το Πελοποννησιακό Πόλεμο, θα ανεβάσει το Θέατρο Χαλκίδας .
 
Σε μετάφραση του Κώστα Ταχτσή και σκηνοθεσία της Μαρίας Βαρδάκας η παράσταση θα ανέβει στο  Υπαίθριο "θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδας", όρμος Μικρό Βαθύ.

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 12,13,14  19,20,21  26,27,28 Ιουλίου  9:30 μ.μ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...