Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Λουκέτα και απολύσεις στην Φθιώτιδα. Υπολειτουργούν οι υπηρεσίες [video]

Η κρίση έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό την Φθιώτιδα και καθημερινά σχεδόν καταγράφονται λουκέτα σε επιχειρήσεις και απολύσεις.

Την ίδια ώρα εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι αφού οι εργοδότες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Και όλα αυτά την ώρα, που όπως δηλώνει στο STAR ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χρήστος Κόρκος, οι υπηρεσίες ελέγχου δεν λειτουργούν.


Λουκέτα και απολύσεις στην Φθιώτιδα... από LAMIASTARGR

Ελληνικό το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο! [Λίστα]

Στο Grand Resort Lagonisi βρίσκεται το πιο ακριβό δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο σύμφωνα με τη Daily Telegraph και το Lonely Planet, που παρουσίασαν σχετική λίστα.

Η «βασιλική βίλα» στο... Λαγονήσι βρίσκεται στην κορυφή, με κόστος 31,725 λίρες (κοντά στα 38.000 ευρώ) τη βραδιά. Το.. ταπεινό αυτό δωμάτιο έχει έκταση 410 τ.μ και κήπο 640 τ.μ. πιάνο και πιανίστα!

Ακολουθεί η Hugh Hefner Sky Villa- Palms Casino Resort (30.000 ευρώ), το Ty Warner Penthouse, στο Four Seasons, στην Νέα Υόρκη (25.000 ευρώ), η Royal Penthouse Suite, στο President Wilson Hotel στη Γενεύη (23.000) και η Bridge Suite, στο The Atlantis Resort, στις Μπαχάμες (19.000 ευρώ τη βραδιά).

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

ΔΗ.ΣΥ. σε Τσίπρα: Πώς γίνεται προοδευτική κυβέρνηση με το ΚΚΕ;

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, για την προεκλογική του διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε.

Στην ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμμαχία τόνισε πως ο κ. Τσίπρας μιλούσε επί μία ώρα σχεδόν μιλούσε για μία προοδευτική κυβέρνηση και πως θα καταγγείλει την δανειακή σύμβαση.

«Δύο ερωτήματα αρκούν. Πρώτον που θα βρει τα δισεκατομμύρια που χρειάζονται για να μην χρεοκοπήσει η χώρα και να μην επιστρέψει στο 1950. Δεύτερον από πότε θεωρείται "προοδευτική διακυβέρνηση" η συνεργασία που προτείνει στο ΚΚΕ που μόλις πρόσφατα επαναβεβαίωσε το θαυμασμό για τη Βόρεια Κορέα όπου ως γνωστόν 2 εκατομμύρια εργαζόμενοι πέθαναν από την πείνα», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Θ. Ζορμπάς.

«Αν σε αυτά προσθέσουμε και την αποδοχή του κ. Καμμένου ως συνοδοιπόρου στις ανεδαφικές εξαγγελίες, τότε οι Έλληνες πολίτες καταλαβαίνουν τι αντιλαμβάνεται ο κ. Τσίπρας ως προοδευτική διακυβέρνηση», πρόσθεσε.

Του ξερίζωσε ένα - ένα όλα του τα δόντια γιατί την άφησε για μια άλλη γυναίκα!

Την τέλεια ευκαιρία να πάρει την εκδίκησή της βρήκε η οδοντίατρος Αννα Μάκοβιακ, όταν την επισκέφτηκε με πονόδοντο ο πρώην σύντροφός της. Τον κοίμισε και στη συνέχεια του έβγαλε όλα τα δόντια!

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες στην Πολωνία και πρωταγωνιστές του είναι ένα πρώην ζευγάρι. Πρώην γιατί ο Μάρεκ Ολζιέσκι είχε ζητήσει, πριν λίγο καιρό, από τη σύντροφό του, οδοντίατρο Αννα Μάκοβιακ να χωρίσουν, αφού στη ζωή του είχε μπει μια άλλη γυναίκα...

Τα πράγματα κυλούσαν ήρεμα τον πρώτο καιρό.Η΄ φαίνονταν να κυλούν ήρεμα. Η Μάκοβιακ μπορεί να είχε σεβαστεί την επιθυμία του συντρόφου της να χωρίσουν, ωστόσο έψαχνε έναν τρόπο να τον εκδικηθεί.

Την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση της την έδωσε ο ίδιος ο Ολζιέσκι, όταν την επισκέφτηκε στο ιατρείο της με φριχτό πονόδοντο ζητώντας της τη βοήθειά της.

Εκείνη όχι μόνο δεν αρνήθηκε, αλλά εκμεταλλεύτηκε πέρα για πέρα την ευκαιρία που της δόθηκε... Τον κοίμισε με το πρόσχημα ότι ήταν απαραίτητο για να του φτιάξει το χαλασμένο δόντι και στη συνέχεια του αφαίρεσε ένα - ένα όλα του τα δόντια!

Μπορεί να είναι γνωστό ότι μια πληγωμένη γυναίκα μπορεί να κάνει ακραία πράγματα, ωστόσο η Μάκοβιακ φαίνεται ότι ξεπέρασε τα όρια. Τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης τριών ετών, αφού κατηγορείται για ιατρική αμέλεια και κατάχρηση εμπιστοσύνης του ασθενή.

Για τον Ολζιέσκι, πάντως, το χτύπημα ήταν διπλό, αφού πλέον και φαφούτης είναι, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται και... μόνος, αφού τον εγκατέλειψε και η νυν σύντροφός του με τη δικαιολογία ότι δεν θέλει να είναι μαζί με έναν... ξεδοντιάρη!

Μακελειό: Οδηγός τραυματίζει Αλβανό, φεύγει, γυρίζει και τον εκτελεί εν ψυχρώ

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό ενός οδηγού αυτοκινήτου ο οποίος αφού παρέσυρε τρεις αλλοδαπούς στο Μενίδι, σταμάτησε διαπληκτίστηκε μαζί τους και έφυγε από το σημείο αλλά επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα και εκτέλεσε με μια σφαίρα στο κεφάλι τον έναν από τους 3 αλλοδαπούς. 

 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Περλεπέ: Την Τετάρτη η προεκλογική Ομιλία στο ΛΟΥΣΥ

Συνεχίζοντας τις προεκλογικές της δραστηριότητες, η Υποψήφια Βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 28 Απριλίου, το Πήλι, το Προκόπι, την Αγ. Άννα, το Αχλάδι και τη Λίμνη.

Την Κυριακή 29/4 και μετά την ομιλία του Δημ. Ρέππα στο Διοικητήριο και την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ της Εύβοιας, η κ. Περλεπέ μεταβαίνει στην Νότιο Καρυστία.

Ταυτόχρονα, συνεχίζει να προετοιμάζει με εντατικούς ρυθμούς την Κεντρική προεκλογική της Συγκέντρωση – Ομιλία, την Τετάρτη στις 2 Μαϊου στις 7:30, στο Ξενοδοχείο ΛΟΥΣΥ της Χαλκίδας.

Γιατί παραιτείται ο Μαρινάκης, μετά τη κατάκτηση του ντάμπλ από τον Ολυμπιακό;

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού προανήγγειλε στους οργανωμένους την σκέψη του να παραιτηθεί απο την προεδρία, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει απο την ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ την καθημερινότητα του Ολυμπιακού, χωρίς να είναι εγκλωβισμένος ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ-ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ 
Ακόμα πιο δυνατά και πιο μαχητικά είναι η θέληση του Βαγγέλη Μαρινάκη για να βρίσκεται κοντά στον Θρύλο.
Αυτό προέκυψε απο το 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο Οργανωμένων της Θύρας 7 όπου ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους Συνδεσμίτες τονίζοντάς τους ότι:  ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.
Έτσι, μοιράστηκε τη σκέψη του να παραιτηθεί απο την προεδρία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τυπικούς λόγους:
"Ο αθλητικός νόμος είναι τερατούργημα. Και προβλέπει με τρόπο παράλογο ποινικές ευθύνες για το παραμικρό στους προέδρους και τα μέλη των Δ.Σ. των ΠΑΕ. Εγώ όμως θέλω να είμαι στην πρώτη γραμμή και να παλεύω καθημερινά για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Δεν κολλάω λοιπόν στις τυπικότητες και δεν θέλω να ζώ με την αγωνία του νόμου-τερατούργημα. Έτσι, σκέφτηκα να παραιτηθώ για τυπικούς λόγους και το λέω πρώτη φορά εδώ σε σάς. Η παραίτηση όπως καταλαβαίνετε θα είναι απόλυτα τυπική και το ξεκαθαρίζω για να μην βγεί ο καθένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του... Εγώ θα είμαι εδώ, κάθε μέρα και όλη μέρα, ακόμα πιο κοντά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Πάντα στην πρώτη γραμμή."!

Επίσκεψη Παπαγρηγορίου στην Πυροσβεστική Χαλκίδας

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Ιωάννης Δ. Παπαγρηγορίου στις 27/4/2012 συναντήθηκε με το διοικητή και τα στελέχη του Π.Σ.ΧΑΛΚΙΔΑΣ όπου ενημερώθηκε για την ετοιμότητα του Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου.

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα με τον διοικητή ΚΟ Κωνσταντίνο Καραμπέτσο ο οποίος και ενημέρωσε διεξοδικά τον κο Ιωάννη Παπαγρηγορίου για τον τρόπο δράσης αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία.

Το ατύχημα της Ν. Γερμανού ενώ ήταν στον αέρα! - ΒΙΝΤΕΟ

Τι συνέβη στην παρουσιάστρια; 

Το μεσημέρι της Κυριακής και καθώς η εκπομπή "Μες στην καλή χαρά" βρισκόταν σε εξέλιξη, η Ναταλία Γερμανού είχε ένα ατύχημα που την έκανε να απουσιάζει ώρα από πλατώ, δίνοντας την σκυτάλη της παρουσίασης στους συνεργάτες της.

Καθώς βρέθηκε στην "κουζίνα" για να μαγειρέψει με τον Τζόρτζιο, η γνωστή παρουσιάστρια έπρεπε να ενημερώσει τους τηλεθεατές ότι η εκπομπή τους χαρίζει ένα τηγάνι... από τα καλά. Ο σεφ προειδοποίησε την Ναταλία καθώς διαφήμιζε το προϊόν, ότι τo τηγάνι είναι στη φωτιά κι έχει ζεσταθεί....

Εκείνη ξεχάστηκε με αποτέλεσμα να βάλει το χέρι της μέσα στο τηγάνι και να κάψει τα δάχτυλά της... Ύστερα από αρκετά λεπτά επέστρεψε στο πλατώ... με επιδέσμους!

Η γκέι βασίλισσα της Νέας Υόρκης

Είναι δυνατόν να είσαι γόνος μεταναστών, γυναίκα και καθολική και να ανακοινώνεις τον γάμο σου με τη σύντροφό σου, ενώ φιλοδοξείς να διεκδικήσεις τη δημαρχία της πόλης; Ναι, αν ζεις σε μια ανοιχτή κοινωνία όπου οι προκαταλήψεις και η μισαλλοδοξία αποτελούν ξένο σώμα. Κάπως έτσι η Νέα Υόρκη ετοιμάζεται να αποκτήσει την πρώτη «κυρία δήμαρχο» στην ιστορία της. Και την πρώτη ομοφυλόφιλη ασφαλώς 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Φωτιά σε 10 αυτοκίνητα στην Κηφισιά

Άγνωστοι έριξαν εύφλεκτο υγρό στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, στις 4 τα ξημερώματα.

Τα αυτοκίνητα ήταν παρκαρισμένα στην συμβολή των οδών Λεβίδου και Μυρσίνης και από τις φλόγες καταστράφηκαν τα πέντε ενώ τα υπόλοιπα υπέστησαν μικρότερες ζημιές.

Τις φωτιές έσβησαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ διενεργείται προανάκριση για τους εμπρησμούς απο την Ασφάλεια.

3 νεκροί σε καταδίωξη μεταναστών

Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος κατά τη διάρκεια καταδίωξης οχήματος που μετέφερε παράνομους μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 03.10 της Κυριακής, στο νότιο κόμβο Λυκόφης, εντοπίστηκε ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επιβιβάζονταν μετανάστες,

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αγγέλου: "Να καταδικάσουμε τις πολιτικές και τα κόμματα που μας οδήγησαν στα μνημόνια"

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΗ ΝΕΡΟΤΡΙΒΙΑ
"Οργώνει"  την Εύβοια και δίνει το στίγμα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ παντού ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο μηχανολόγος που αποφάσισε να διεκδικήσει την ψήφο μας.

Το Σάββατο ήταν η σειρά του Βασιλικού, της Ερέτριας και των χωριών του Αλιβερίου να γνωρίσουν τον πηγαίο πολιτικό λόγο του  και να "μυηθούν"  στις αξίες της ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη.

Το απόγευμα, μαζί με την Ελένη Αλατά - Καραγιάννη , στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, ο Βαγγέλης Αγγέλου βρέθηκε στην Καστέλα, τα Ψαχνά, τα Πολιτικά, τη Δάφνη, τη Νεροτριβιά , την Μακρυκάπα κ.α.

Σε όλες τις περιοχές είχε συναντήσεις με εκπροσώπους πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, με νέους αλλά και αγρότες και επιχειρηματίες, με ανθρώπους του μόχθου αλλά και απόμαχους και συζήτησαν την πολιτική κατάσταση αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μέσα στη καθημερινότητά τους.

"Η ΔΗΜΑΡ απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, χωρίς να τους διαχωρίζει σε δεξιούς, αριστερούς και κεντρώους" είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου για να επισημάνει ότι "η κρίση έχει χτυπήσει τους πάντες, ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης και ιδιαίτερα τα μεσαία και αδύναμα στρώματα της κοινωνίας μας.  Και γι΄αυτό όλοι πρέπει να αντιδράσουμε και να καταδικάσουμε τις πολιτικές και τα κόμματα που μας οδήγησαν στα μνημόνια"

Ο Βαγγέλης Αγγέλου γεννήθηκε στην Χαλκίδα το 1962, κατάγεται από το Θεολόγο Ευβοίας. Μηχανολόγος – Μηχανικός. Γραμματέας της Ο.Τ. ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ στην Ανκόνα και στη Ρώμη. Μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου του ΡΗΓΑ στην Ιταλία. Μέλος του προεδρείου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Φοιτητικών Συλλόγων Ιταλίας. Έχει εκτελέσει μερικά από τα σημαντικότερα τεχνολογικά έργα στην Ελλάδα (ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΒΟΛΟΥ – ΚΕΠΥΟ – ΟΔΔΗΧ – ΔΟΥ Χαλκίδας) Είναι Πρόεδρος της Εταιρίας Sector TEXNIKH A.E.

«Βόμβα μεγατόνων» από Στρος Καν κατά Σαρκοζί - Αποκαλύπτει σχέδιο για την Ελλάδα

Αποδείξεις για την εμπλοκή του Νικολά Σαρκοζί στη "συνωμοσία" εναντίον του σχετικά με την υπόθεση της καμαριέρας του ξενοδοχείου Σοφιτέλ στη Νέα Υόρκη, δήλωσε πως διαθέτει ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Guardian, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει το σχέδιο «comprehensive» που είχε για την Ελλάδα.
 

H ΔΗΜΑΡ σε Αλιβέρι, Αμάρυνθο και Ερέτρια

To Σάββατο 28 Απριλίου ομάδα στελεχών της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, αποτελούμενη από τους Αναγνωστάκη Δημήτρη, Καπράλο Ηλία, Παπανδρέου Ανδρέα, Παυλοβιτς Άλκη και Σαραφιανού Αμφιτρίτη, επισκέφθηκε το Αλιβέρι και μοίρασε στους πολίτες του, το κοινό προεκλογικό φυλλάδιο των υποψηφίων της.

Τα μέλη της ομάδας συνομίλησαν με πολίτες και επαγγελματίες της περιοχής για το πρόγραμμα της ΔΗΜ.ΑΡ. και στη συνέχεια επισκέφθηκαν τους έμπορους και παραγωγούς της Λαϊκής Αγοράς, όπου και αντάλλαξαν απόψεις για ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα του έλληνα πολίτη.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την Αμάρυνθο και την Ερέτρια, όπου είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν αρκετούς συμπολίτες μας και να συζητήσουν, σε πολύ καλό κλίμα θέματα τοπικού και γενικού ενδιαφέροντος.

Σημαντικό στοιχείο, που καταγράφεται ως θετικό στην πορεία ενημέρωσης και πληροφόρησης των πολιτών της Εύβοιας από τα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ., αποτελεί η διαπίστωση της στροφής των συμπολιτών μας στα κόμματα της Αριστεράς και η αυστηρή αξιολόγηση από τη μεριά τους, θέσεων και προγραμμάτων.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχοντας μία συνολική πολιτική πρόταση, αντιμετώπισης των προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας, δηλώνει σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται ότι, ως Αριστερά της ευθύνης, είναι έτοιμη να αναλάβει πρωτοβουλίες και δράση και να συμβάλλει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησαν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές, που εφάρμοσαν οι δυνάμεις του δικομματισμού.

ΑΥΤΗ είναι η Ρωσίδα πόρνη με AIDS - Να εξεταστούν όσοι πήγαν μαζί της!

Στη δημοσιότητα έδωσε την Κυριακή η αστυνομία τις φωτογραφίες της 22χρονης αλλοδαπής, Ρωσικής υπηκοότητας, για την οποία προέκυψε από τον εργαστηριακό έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι ήταν HIV οροθετική (φορέας του AIDS ). 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

ΜΑΝΤΟΥΔΙ: Είδαν τον γείτονα τους να καίγεται

Από τον κήπο του, βρέθηκε στο ...νοσοκομείο ένας 65χρονος από την περιοχή του Μαντουδίου.

Ο άτυχος άντρας είχε βγει στον κήπο του για να κάνει μερικές δουλειές. Καθώς προχωρούσε γλίστρησε λόγω της βροχής και έπεσε κάτω.

Για άγνωστη αιτία έπιασε ολόκληρος φωτιά. Γείτονες και περαστικοί τα έχασαν με το θέαμα που αντίκρισαν. "Βοήθεια, καίγομαι" φώναζε ο άτυχος ηλικιωμένος.

Έπεσαν πάνω του και κατάφεραν να του σβήσουν την φωτιά. Την ίδια ώρα κατέφθασαν και οι πυροσβέστες και ασθενοφόρο.

Ο 65χρονος μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής με πολλά εγκαύματα. Σύμφωνα με τους γιατρούς έχει ξεφύγει τον κίνδυνο μιας και τα εγκαύματα είναι επιφανειακά.

Περλεπέ: Συνέχιση των προεκλογικών περιοδειών

Την Παρασκευή 27 Απριλίου, η Υποψήφια Βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, κατά την επιστροφή της από την Σκύρο στη Κύμη, επισκέφθηκε την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, το Νοσοκομείο της πόλης και συζήτησε με κατοίκους για τα ζητήματα που τους απασχολούν, τονίζοντας την τεράστια σημασία των εκλογών της 6ης Μαϊου.

Στη συνέχεια μετέβη στα Χάνια Αυλωναρίου και στο Αλιβέρι. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφθηκε την Αμάρυνθο και το Γυμνό.

Το πρωί του Σαββάτου 28 Απριλίου, η κυρία Περλεπέ έλαβε μέρος στη τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ «Ο δρόμος προς την κάλπη» και από το απόγευμα επισκέπτεται περιοχές της Βορειοκεντρικής Εύβοιας.

Φ. Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ δε θα δώσει αριστερό άλλοθι σε συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Σε συνέντευξή του στη REAL NEWS, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Φώτης Κουβέλης, ξεκαθάρισε ότι η απάντηση σε ενδεχόμενη πρόταση για συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ σε συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα είναι αρνητική, τονίζοντας πως το κόμμα του δεν θα δώσει αριστερό άλλοθι σε όσους έφεραν τη χώρα στο σημερινό αδιέξοδο.

Επιπλέον, σημείωσε πως την επόμενη των εκλογών θα απευθυνθεί στις δημοκρατικές δυνάμεις με το πρόγραμμα και τις θέσεις της, ελπίζοντας πως θα είναι  δυνατό να υπάρξουν και πολιτικές μετατοπίσεις, με βάση και των συσχετισμό δυνάμεων που θα προκύψει από τις κάλπεις.

Τέλος, τάχθηκε κατά των νέων μέτρων, τονίζοντας πως θα τα καταψηφίσει καθώς έτσι θα ήταν σαν να συναινεί στη συνέχιση της ίδιας και αδιέξοδης πολιτικής.

Βενιζέλος: "Η χώρα δεν κυβερνιέται, παρά μόνο με συνεργασίες"

"Η χώρα δεν κυβερνιέται, παρά μόνο με συνεργασίες", τονίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην REAL NEWS, και εκτιμά πως οι επαναληπτικές εκλογές θα είναι καταστροφή.

 Στόχος μας είναι η οριστική έξοδος από το Μνημόνιο και την εξάρτηση να επιτευχθεί το σε τρία χρόνια, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσιάζοντας το «Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης για μια Αυτοδύναμη Ελλάδα».

«Έχουμε σχέδιο εξόδου από το μνημόνιο. Σταδιακή και ασφαλής αποδέσμευση σε τρία χρόνια». Συμπλήρωσε ότι ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, έχουμε διανύσει τα 2/3 του δρόμου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...