Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ο Κώστας Χαϊνάς υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς

Σε μια μεγάλη συνάντηση όλων των δημοκρατικών, προοδευτικών και οικολογικών δυνάμεων της ευθύνης και της συνεργασίας των ενεργών πολιτών, εξελίσσεται η πρωτοβουλία διαμόρφωσης μιας άλλης εναλλακτικής πρότασης για την περιφερειακή αυτοδιοίκηση της Στερεάς Ελλάδας με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Κώστα Χαϊνά.


Το σχέδιο διακήρυξης ήδη κυκλοφορεί προς συζήτηση και διαμόρφωση και κάθε πολίτης που επιθυμεί να συμμετάσχει στο εγχείρημα μπορεί να στέλνει τις προτάσεις και παρατηρήσεις του στο mail της πρωτοβουλίας energoipolitesstereas@gmail.com. Όλες οι διαδικασίες και η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της πρωτοβουλίας, θα είναι ανοικτές στη κοινωνία και θα διαμορφώνονται με την συμμετοχή του κάθε πολίτη που εκφράζεται από τις αρχές της διακήρυξης της κίνησης

Αμάρυνθος: Μπήκε στο σπίτι και ο σπαραγμός του ξεσήκωσε τη γειτονιά

Τα δάκρυα και τα λόγια του, συντάραξαν ακόμα και τους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σπίτι στην Αμάρυνθο...


Ήταν χθες το μεσημέρι (18-02-2014), όταν πήγε στο σπίτι για να τον δει. Χτύπησε την πόρτα αλλά δεν πήρε καμία απάντηση. Άρχισε να του τηλεφωνεί αλλά και πάλι δεν έπαιρνε απάντηση. Χωρίς να χάσει χρόνο τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα Ερέτριας και πολύ γρήγορα βρέθηκαν αστυνομικοί έξω από το σπίτι.

Απλήρωτοι Ξενοδοχοϋπάλληλοι Νομού Εύβοιας

Ο βουλευτής Εύβοιας, της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά την με ημερομηνία 11-2-2014, ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Εύβοιας στην οποία αναφέρεται αναλυτικά η κατάσταση των εργαζομένων στα ξενοδοχεία της Εύβοιας. 


Οι Εργαζόμενοι ενημερώνουν ότι όλες σχεδόν οι ξενοδοχειακές μονάδες εμφανίζουν καθυστερήσεις πληρωμών τόσο των δεδουλευμένων τους, όσο στο ΙΚΑ και στην εφορία, με κίνδυνο ανά πάσα στιγμή να κλείσουν και να χαθούν και τα ασφαλιστικά δικαιώματα τους.

Ευβοιώτης υπότροφος της Γιάννας για το Ίδρυμα Κλίντον

Ένας Ευβοιώτης είναι ανάμεσα στους 21 φοιτητές, που θα λάβουν υποτροφία για το πρόγραμμα, που οργανώνουν από κοινού η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου και το Clinton Global Initiative University στο Phoenix της Αριζόνα κατέληξε η επιτροπή, που συγκροτήθηκε για το σκοπό αυτό και εξέτασε περισσότερες από 300 αιτήσεις τον τελευταίο μήνα.


Πρόκειται για τον Γιώργο Τσακοφίτη, που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. και πήρε υποτροφία για την ανάπτυξη μεταποιημένων αγροτικών προϊόντων, σε επίπεδο οικοτεχνίας με διάχυση στην κοινωνία χωριού στην Εύβοια.

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) με τα τμήματα Παραδοσιακών Χορών που διαθέτει, διοργανώνουν μια ξεχωριστή βραδιά για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης στις 20 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:30, στον πεζόδρομο της Αβάντων, στον Αγ. Νικόλαο.


Παραδοσιακοί χοροί, αποκριάτικα έθιμα και δρώμενα, όπως: Γέροι & Κορέλες, Καμήλες Ντιβιτζήδες, Μπαμπούγεροι Αράπηδες, Ρουγκατσάρια, καθώς και με παραδοσιακά αλογάκια, φανούς (φωτιές), συνθέτουν μια βραδιά κεφιού, διασκέδασης και αναβίωσης της παραδοσιακής αποκριάς στην πόλη μας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...