Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Πυρκαγιά σε σχολείο στην Εξω Παναγίτσα

Αναστάτωση επικράτησε στην Εξω Παναγίτσα χθες Κυριακή 12 Ιουνίου γύρω στις 11 το βράδυ. Αιτία πυρκαγιά που ξέσπασε στο χώρο του 3ου Λυκείου Χαλκίδας (πρώην Μιχελή).

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής που έσβησαν τη φωτιά πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις. Το μόνο που κάηκε ήταν μια γλάστρα με λουλούδια ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται.

http://www.egnomi.gr/

Αναφορά για τη λειτουργία Αθλητικών Τμημάτων Γυμνασίου Αλιβερίου

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ- Σηφουνάκη, κατέθεσε ως Αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας, έγγραφο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Αλιβερίου με το οποίο ζητείται η λειτουργία για τη νέα σχολική χρονιά των Αθλητικών τμημάτων αυτού του Γυμνασίου, αφού το σχολικό έτος 2010-2011 λειτούργησε μετά από υπουργική απόφαση στη μέση της σχολικής χρονιάς, μόνο το τμήμα ποδοσφαίρου.

Όπως επισημαίνουν οι γονείς στο έγγραφό τους, η συμμετοχή των παιδιών στα αθλητικά τμήματα για τη χρονιά 2011-2012 είναι μεγάλη, και σε πολλές κατηγορίες αθλημάτων (ποδόσφαιρο, στίβος, καλαθοσφαίριση, ιστιοπλοΐα), αποτελεί δε τιμή για την περιοχή η απρόσκοπτη συνέχιση και λειτουργία τους, ειδικά στη δύσκολη αυτή περίοδο της οικονομικής κρίσης.

7 προφυλακιστέοι για την υπόθεση με τα λαθραία τσιγάρα


Όλο το Σαββατοκύριακο ανακρίνονταν οι συλληφθέντες για την υπόθεση των λαθραίων τσιγάρων στο Βύθουρι του Δήμου Διρφύων, την περασμένη εβδομάδα. 

Τα δικαστήρια και γενικά η Χαλκίδα, είδε όσα περιπολικά και αστυνομική δύναμη δεν είχε δει ποτέ της ξανά....


Οι 28 συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Ανακριτή το Σάββατο το πρωί και η διαδικασία των απολογιών τους ολοκληρώθηκε αργά τα μεσάνυχτα.

Οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Εν τω μεταξύ, την Κυριακή οδηγήθηκαν στον Ανακριτή για την απολογία τους και οι 7 Ουκρανοί που πιάστηκαν στη θάλασσα με τα λαθραία τσιγάρα. Κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οδηγήθηκαν στη φυλακή.
eviaportal.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...