Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Να διαβούμε τον Ρουβίκωνα.

του Στέφανου Μανίκα


Ο χρόνος για τη χώρα στερεύει. Τα περιθώρια των κυβερνητικών εταίρων, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, να καταλήξουν σε ένα λογικό και αποδεκτό κυβερνητικό πρόγραμμα εξαντλούνται. Το αίτημα της άμεσης διακυβέρνησης της πατρίδας ταυτίζεται με την επιβίωση της.
Ο από μηχανής Θεός αρνείται πεισμόνως να εμφανισθεί και να λυτρώσει το πολιτικό προσωπικό απο την ανάληψη των ευθυνών του. Η θερινή ραστώνη δεν φαίνεται ικανή να αντιταχθεί στην ανάγκη των μεγάλων και καίριων αποφάσεων. Ζούμε τη περίοδο των κρισίμων πολιτικών επιλογών και αποφάσεων, τη περίοδο των υψηλών απαιτήσεων. Δεν υπάρχουν νεκρές ζώνες και ουδέτεροι χώροι.
Η μάχη δεν αναβάλλεται, ο πόλεμος είναι τώρα.
Η επιλογή της Δημοκρατικής Αριστεράς και του Φώτη Κουβέλη να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση είναι επιλογή υψηλού ρίσκου αλλά και υψηλής αίσθησης Εθνικής Ευθύνης.
Οι στιγμές είναι οριακές και απαιτούν την συμβολή όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων της χώρας, ιδιαίτερα των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς ποιούν τη νήσσα.
Η Δημοκρατική Αριστερά αντιθέτως δείχνει αποφασισμένη να αναλάβει κυβερνητικά βάρη και ευθύνες. Δεν κρύβεται πίσω απο τυπικές κοινοβουλευτικές αθροίσεις. Αναζητά την πολιτική ουσία.
Οι μομφές και οι κατηγορίες για την επιλογή και τις προθέσεις της περισσεύουν.
Όπως περισσεύει και η υποκρισία. Ωσάν να είναι δυνατό να υπάρξει κυβέρνηση της Αριστεράς χωρίς την συμμετοχή των κομμάτων της, δίχως τους Αριστερούς.
Η Αριστερά που θέλει να δοξασθεί κρυπτόμενη είναι μιά νόθα Αριστερά. Η Αριστερά που υπεκφεύγει, είναι κατ΄όνομα Αριστερά, είναι η Αριστερά που αποφεύγει να ταυτισθεί με τις μεγάλες και δύσκολες στιγμές της χώρας. Είναι η Αριστερά της αυταπάτης.
Η Δημοκρατική Αριστερά τολμά να επηρεάσει τις οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις. Με τη συμμετοχή της στην κυβέρνηση, με την αποδοχή μέρους των προτάσεων της απο τους κυβερνητικούς εταίρους.
Η Δημοκρατική Αριστερά προσφέρει ωφέλιμο χρόνο στη χώρα για την αναγέννηση της. Ξοδεύει το ηθικό της απόθεμα για την πολιτική σταθερότητα του κυβερνητικού συνασπισμού.
Έχει επιλέξει τον δύσκολο δρόμο της συνέπειας και της ευθύνης.
Ουδείς λογικός άνθρωπος μπορεί να βεβαιώσει την αίσια κατάληξη του εγχειρήματος της τριμερούς κυβέρνησης υπό τον κ. Σαμαρά.
Τα πολιτικά πεπραγμένα των κυβερνητικών εταίρων της ΔΗΜΑΡ δεν προσφέρονται παρά μόνον για αρνητικές κρίσεις και αξιολογήσεις. Για τούτο και είναι κατανοητές και αποδεκτές πολιτικές και ιδεολογικές επιφυλάξεις και διαφωνίες. Τα ερωτήματα μας πλημμυρίζουν όλους. Πρωτίστως όμως μας κινεί κάθε ρεαλιστική κυβερνητική λύση εξόδου της χώρας από την κρίση. Οι συμπαίκτες δεν είναι της επιλογής μας.
Όσους προτιμούμε στρίβουν με προσχήματα και αιτιολογήσεις σωστές μεν αλλά ασύμβατες με τον χρόνο, τις περιστάσεις, τις ακραίες πολιτικές καταστάσεις στην χώρα και την Ευρώπη.
Η κρισιμότητα της περιόδου δεν συνάδει με την ουδετερότητα.
Το εγχείρημα της ΔΗΜΑΡ θα κριθεί και από την δυνατότητα της να αποτρέψει τα χειρότερα. Ακόμα και οι πολιτικές μείωσης της βλάβης, όταν αποτρέπουν την πτώση, είναι επιτυχημένες και χρήσιμες πολιτικές.
Πέραν τούτων, η Αριστερά, ήδη προσπορίζεται τα πρώτα κέρδη. Κέρδη που απορρέουν από την ίδια την συμμετοχή της στην κυβέρνηση. Η κυβερνώσα Αριστερά είναι μια πραγματικότητα και η Αριστερά αλλάζει πλέον σελίδα. Υπερβαίνει την φοβικότητα της, τα τριτοδιεθνιστικά της κατάλοιπα. Διαβαίνει τον Ρουβίκωνα.
Enhanced by Zemanta

Αντ. Σαμαράς: Δεν υπάρχει περίοδος χάριτος

Στόχος είναι να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και να πιάσουν τόπο οι θυσίες του λαού, τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο την αρχή μια νέας εποχής για το πολιτικό μας σύστημα γιατί για πρώτη φορά συγκροτείται κυβέρνηση με διακομματική σύνθεση, η οποία έχει πλήρεις αρμοδιότητες και χρονικό ορίζοντας όπως προβλέπει το σύνταγμα. «Είναι ένα τολμηρό βήμα που απαιτει συναινέσεις, στόχος μας είναι να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και να πιάσουν τόπο οι θυσίες του ελληνικού λαού ... Θα το πετύχουμε λέγοντας στο λαό την αλήθεια».

Ο νέος Πρωθυουργός χαρακτήρισε το νέο κυβερνητικό σχήμα «κυβέρνηση ευθυνής πρωτίστως», επισημαίνοντας πως συεργαστήκαμε για να κάνουμε μεγάλες τομές.

Μεταξύ άλλων ανακοίνωση πως ο μισθός των μελών του υπουργικού συμβουλίου κοβεται κατά 30%, ενώ υπογράμμιζοντας πως δεν υπάρχει περιοδος χάριτος για αυτήν την κυβέρνηση, έδωσε έμφαση στην αποτελεσματικότητά της: «Με νοιάζει το έργο και το αποτέλεσμα. Η πιο κρίσιμη λέξη είναι η λέξη αποτέλεσματικότητα» είπε και προανήγγειλε πως θα μπει χρονοδιάγραμμα για κάθε υπουργείο.

Παρέμβαση της ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου

Με αγωνιστική διάθεση εργαζόμενοι της περιοχής που συσπειρώνονται στη ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ, σήμερα Πέμπτη 21-6 έκαναν παρέμβαση στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου διαμαρτυρόμενοι για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σε ότι αφορά την παροχή υπηρεσιών υγείας.

Με παρέμβαση τους στο ταμείο επέβαλαν την ελεύθερη και δωρεάν επίσκεψη των ασθενών στους αρμόδιους γιατρούς.

Σε συνάντηση που είχαν με τον υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας κατήγγειλαν την επιβολή εισιτηρίου ακόμα και σε ασθενείς με χρόνια νοσήματα.

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης διακινήθηκε ανακοίνωση της ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, όπου γινόταν αναφορά στην απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουν καθημερινά οι λαϊκές οικογένειες και καλούσε τον λαό της περιοχής με οργανωμένο αγώνα να ανατρέψει αυτή την κατάσταση διεκδικώντας την εφαρμογή ενός αποκλειστικά δημόσιου και δωρεάν συστήματος υγείας για όλο το λαό.

Οι Τwo and a Half Men έρχονται στον Alpha

Mε νέα επεισόδια σε α’ προβολή -- Πρεμιέρα, Δευτέρα 2 Ιουλίου


Μία από τις δημοφιλέστερες και μακροβιότερες κωμικές σειρές όλων των εποχών, το μαύρο χιούμορ και οι βιτριολικές ατάκες της οποίας έχουν αφήσει εποχή, έρχεται στον Alpha.

Από τη Δευτέρα, 2 Ιουλίου και καθημερινά στις 21.00, ο Alpha θα προσφέρει διπλή δόση από τους δυόμισι άντρες του Two and a Half Men, ξεκινώντας την προβολή από τα επεισόδια του έβδομου κύκλου της σειράς. Από τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, η σειρά θα προβάλλεται την ίδια ώρα από Δευτέρα έως Πέμπτη, ενώ πρόκειται να προβληθούν και τα επεισόδια του ένατου κύκλου που μόλις ολοκληρώθηκε σε α’ προβολή στις ΗΠΑ, και στον οποίο πρωταγωνιστεί ο Ashton Kutcher μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του Charlie Sheen.

Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκονται οι ζωές δύο αδερφών, του αμετανόητου εργένη Charlie (Charlie Sheen) και του Alan Harper (Jon Cryer), οι οποίες ανατρέπονται όταν ο δεύτερος μετακομίζει στο σπίτι του πρώτου στην παραλία του Μαλιμπού, μαζί με τον γιο του Jake (Angus T. Jones). Η συγκατοίκηση των δυόμισι ανδρών γίνεται αφορμή για μία σειρά ευτράπελων καταστάσεων στις οποίες κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι γυναίκες που τους περιβάλλουν. Η σειρά έχει λάβει 30 υποψηφιότητες και 5 Βραβεία Emmy. Ακόμη, έχει προταθεί για δύο Χρυσές Σφαίρες και έχει αναδειχθεί ως η Πιο Αγαπημένη Κωμική Σειρά στα 35α People’s Choice Awards.

Πρωταγωνιστούν οι Charlie Sheen (Charlie Harper), Jon Cryer (Alan Harper), Angus T. Jones (Jake Harper), Marin Hinkle (Judith Harper), Conchata Ferrell (Berta), Holland Taylor (Evelyn Harper) και Ashton Kutcher (Walden Schmidt).

Από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, οι Two and a Half Men σας περιμένουν στο καθημερινό καλοκαιρινό πρόγραμμα του Alpha.

Stars System: Το αστρολογικό πορτρέτο του Αλέξη Τσίπρα για το πολιτικό του μέλλον

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 24 Ιουνίου εκτάκτως στις 12:50, η Άση Μπήλιου αναλύει μαζί με την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη την πιο σπουδαία αστρολογική επιρροή της δεκαετίας: Πώς θα μας επηρεάσει τα επόμενα χρόνια το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που σχηματίζεται με ακρίβεια αυτή την εβδομάδα;


Ακόμη, τι φανερώνει το αστρολογικό πορτρέτο του Αλέξη Τσίπρα για το πολιτικό του μέλλον και τι αποκαλύπτει ο αστρολογικός χάρτης της Κύπρου με αφορμή την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την 1η Ιουλίου;

Τέλος, ευχόμαστε χρόνια πολλά στους Καρκίνους. Πώς θα είναι η γενέθλια χρονιά τους;

Stars System, την Κυριακή 24 Ιουνίου εκτάκτως στις 12:50, στον Alpha.

Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα συνεχίσουν να πληρώνουν τα φάρμακά τους έως 30/6

Την άκαμπτη στάση τους συνεχίζουν οι φαρμακοποιοί της Αττικής, με αποτέλεσμα οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ στην Αττική - πλην του Πειραιά - να συνεχίζουν να... πληρώνουν τα φάρμακα τους, μέχρι το τέλος του Ιουνίου.

Σε μία μαραθώνια και θυελλώδη συνεδρίαση, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής αποφάσισε αργά το βράδυ της Τετάρτης τη συνέχιση των κινητοποιήσεων τους έως τις 30 Ιουνίου, ενώ χαρακτηριστικό της έντασης που επικράτησε είναι το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΦΣΑ Κώστας Λουράντος απείλησε με παραίτηση όταν διαπίστωσε ότι η πρόταση του για συνέχιση των κινητοποιήσεων, δεν ήταν εύκολο να περάσει με άνεση.

Οριακή ήταν και η πλειοψηφία με την οποία αποφασίσθηκε η συνέχιση των κινητοποιήσεων, καθώς 491 φαρμακοποιοί στήριξαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, ενώ 478 την καταψήφισαν.

Κομβική θεωρείται, πάντως, για η στάση των φαρμακοποιών της Αθήνας, η ερχόμενη Δευτέρα οπότε αναμένουν να δουν στους λογαριασμόυς τους τα χρήματα που τους οφείλει ο ΕΟΠΥΥ και αφορούν οφειλές μέχρι το τέλος του μήνα Απριλίου.

Σημειώνεται, επίσης, ότι πάρα την αντίθετη απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κάποιοι φαρμακευτικοί σύλλογοι της χώρας, όπως της Αχαΐας, της Ηλείας κ.α, συνεχίζουν και αυτοί τις κινητοποιήσεις, μέχρι νεωτέρας.

“Όλα για την υγεία mou”: Η Μαριάννα Τουμασάτου και τα τέσσερα σκυλιά της

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 23 Ιουνίου στις 17:10, διερευνά κυρίως τις θετικές επιδράσεις που μπορεί να έχει στην ζωή μας ένα κατοικίδιο, αλλά εστιάζει και στους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να κρύβει η συμβίωση αυτή.

Τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν οι μελέτες που δείχνουν ότι η συμβίωση με τα ζώα, μας βοηθά να ξεπεράσουμε το άγχος, να αντιμετωπίσουμε την κατάθλιψη και να βελτιώσουμε τους δείκτες της βιολογικής μας υγείας, όπως να περιορίσουμε τις καρδιοπάθειες. Οι επιστήμονες είναι πλέον πεπεισμένοι ότι η συνύπαρξη των κατοικίδιων με τα παιδιά τα βοηθά σημαντικά να γίνουν πιο υπεύθυνα , να αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια και κυρίως να κατανοούν τον κύκλο της ζωής. Έχει παρατηρηθεί ότι παιδιά που ζουν με κατοικίδια εμφανίζουν πιο σπάνια αλλεργίες , έχουν χαμηλότερο σωματικό βάρος και καλύτερη απόδοση στο σχολείο.

Σε ψυχολογικό επίπεδο, οι ευεργετικές ιδιότητες ενός κατοικίδιου ζώου είναι σημαντικές και αποδεδειγμένες καθώς η παρουσία τους στο σπίτι λειτουργεί ως αγχολυτικό ενώ προσφέρει άφθονη ανιδιοτελή αγάπη στους ανθρώπους που τα φροντίζουν. Έρευνες έχουν καταγράψει τις θεραπευτικές ιδιότητες των ζώων σε σοβαρές ψυχικές, διανοητικές αλλά και σωματικές παθήσεις. Στην εκπομπή, παρουσιάζονται: ένα βίντεο με έναν σκύλο οδηγό τυφλών, οι αποτελεσματικές θεραπευτικές ιδιότητες της ιππασίας για παιδιά με νοητικά και κινητικά προβλήματα καθώς και η ευεξία και η ηρεμία που μπορεί να προσφέρει η καθημερινή επαφή με τα δελφίνια.

Η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου μιλάει για την καθημερινότητά της με τα τέσσερα σκυλιά της.

Συνάντηση κλασικών αυτοκινήτων στην Στενή Ευβοίας

Για 6η συνεχή χρονιά πραγματοποιούμε, την καθιερωμένη, πλέον συνάντηση μας, την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΚΑΡΑΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ.

Η Σκαθαροπαρέα ιδρύθηκε το 2007, και από το 2010  είναι Επιτροπή της Ε.Λ.Κ.Α.Είναι μια προσπάθεια πολλών ανθρώπων ανεξαρτήτου ηλικία που έχουν αγάπη για τα κλασικά αυτοκίνητα και συγκεκριμένα τον Σκαραβαίο.
Ο σκοπός της δημιουργίας της παρέας αυτής με το όνομα 'ΣΚΑΘΑΡΟΠΑΡΕΑ' είναι η ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών. Στην κατοχή μας υπάρχουν αυτοκίνητα που χρονολογούνται από το 1942 με το πιο πρόσφατο, το 1974. Όλα σε άριστη κατάσταση και σε φοβερά χρώματα.

Έχουμε μέχρι στιγμής κάνει 5 καλοκαιρινές συναντήσεις, στο Στόμιο Λάρισας στο Παπά-Νερό στο Πήλιο  στα Μετέωρα Καλαμπάκας και στην Πλάκα Λιτοχώρου, 4 χειμερινές στην Ρεντίνα Καρδίτσας και πολλές συμμετοχές σε Κυριάκι Βοιωτίας, Στενή Ευβοίας, Μεγαλόπολη Αρκαδίας, Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας, RALLY Αττικοβοιωτίας και στο Αίγιο.
Η Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου', Η "Σκαθαροπαρέα", και το "Hellenic Aircooled Club".
ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ  "6η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΚΑΡΑΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ".

ΓΙΑ 2Η  ΧΡΟΝΙΑ  ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ " ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ", ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 6-7-8/07/2012.

 Στο "Ολύμπιος Ζευς" Camping το οποίο βρίσκεται σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδος, που αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες έλληνες και ξένους παραθεριστές και ιδανικό προορισμό μοναδικών διακοπών. Μπροστά σε μια από τις ωραιότερες ακτές του Αιγαίου και μέσα σε μια καταπράσινη έκταση 52 στρεμμάτων.
Η μονάδα διαθέτει 100 bangalows χώρο για camping και όλες τις υπηρεσίες που θα κάνουν τη διαμονή σας ξεκούραστη και αλησμόνητη.
Ακόμη το συγκρότημα διαθέτει εστιατόριο μπροστά στη θάλασσα με ελληνική κουζίνα, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα γευστικό πρωινό ή ένα υπέροχο γεύμα και ένα ξεχωριστό beach bar, στην αμμουδιά της εκπληκτικής παραλίας.
Διαθέτει επίσης πιτσαρία - grill, bar, mini market, 2 γήπεδα τέννις, 2 γήπεδα μπάσκετ, beach volley, παιδική χαρά και πληθώρα θαλάσσιων σπορ για όλα τα γούστα.
Η τοποθεσία είναι ιδανική για να εξερευνήσετε τα μυστικά των βουνών, κάνοντας ορειβασία, ποδηλασία ή ρομαντικούς περιπάτους

Περισσότερες πληροφορίες για το Camping και για κρατήσεις στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.olympios-zeus.gr και στα τηλέφωνα 23520-22115, 23520-22174.
Επίσης και στα τηλέφωνα: 6977-775980, 6977-722733 και 2410-536386.
Facebook Group και ΣΚΑΘΙΑΡΙΑ.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
Σας περιμένουμε από Παρασκευή 6/7 να περάσουμε ένα αξέχαστο 3ήμερο παρέα με φίλους που αγαπούν και λατρεύουν τον θρυλικό Σκαραβαίο και όχι μόνο.
Μην παραλείψετε να πάρετε και την οικογένεια σας, διότι το camping έχει παροχές για μικρούς και μεγάλους. Επίσης πολλές εκπλήξεις και πολλά δώρα θα υπάρχουν για όλους τους συμμετέχοντες.
Τέλος να προνοήσετε να μπείτε σε ένα εντατικό πρόγραμμα προπόνησης διότι φέτος τα παιχνίδια θα είναι πάρα πολλά και θέλουν ειδικότερες τεχνικές από τους συμμετέχοντες,
όπως για παράδειγμα για τους μικρούς μας φίλους: Βowling, Κανό, τσουβαλοδρομίες και Αυγοδρομίες και για τους μεγάλους: Τσουβαλοδρομίες, Αυγοδρομίες, Αξιολόγηση ύψους, Σλάλομ ελαστικού, Αλλαγή ελαστικού. 
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ
12:00 Έναρξη εκδήλωσης/Υποδοχή .
12:00 - 21:30 Ελεύθερος χρόνος.
21:30  Φαγητό στο εστιατόριο, γυράδικο και στην πιτσαρία, του Camping με 20% έκπτωση
23:00  Gala στο bar του Camping
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ11:00 - 14:00 Παιχνίδια και διαγωνισμοί για μικρούς και μεγάλους.
14:00 - 17:00 Ελεύθερος χρόνος.
17:00 - 19:00 Παιχνίδια και διαγωνισμοί για μικρούς και μεγάλους .
19:00 - 21:00 Καλλιστεία Οχημάτων .
21:00  Φαγητό στο εστιατόριο, γυράδικο και στην πιτσαρία, του Camping με 20% έκπτωση
22:00- 23:00 Απονομή βραβείων.
23:00  Party στο Camping
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ
9:00 Ελεύθερο πρωινό.
12:00 Φωτογράφηση Οχημάτων και Αποχαιρετισμός.
14:00 Λήξη της συνάντησης.
Υπενθυμίζεται πως η κίνηση μας στους δρόμους κατά την άφιξη-παραμονή και αναχώρηση μας γίνεται πάντα σε συνθήκες ασφαλούς οδήγησης για την ασφάλεια μας και γιατί είμαστε ένα από τα καλυτέρα παραδείγματα για τους συναδέλφους οδηγούς.

Τα πόδια της Βανδή και η ολόσωμη φόρμα της Παπαρίζου [2 βίντεο]

Μια λευκή τουαλέτα με την πλάτη εντελώς έξω και σκισίματα μπροστά που αφήνουν να φανούν τα γυμνασμένα πόδια της και μια ολόσωμη πράσινη φόρμα ήταν αντίστοιχα οι εμφανίσεις που επέλεξαν οι γνωστές τραγουδίστριες για να ανέβουν στην σκηνή του γηπέδου του Tae Kwo Do.

Μπορεί να μην ήταν οι πιο σέξι εμφανίσεις της βραδιάς -για αυτό τον τίτλο «μάχονται» στήθος με στήθος η Κατερίνα Στικούδη και η Ελευθεριά Ελευθερίου-, αλλά η Δέσποινα Βανδή και Έλενα Παπαρίζου ήταν σίγουρα οι πιο κλασάτες.  Και εκείνες που τόνιζαν πιο εύστοχα τα δυνατά σημεία της ανατομίας τους.

Η Θεατρική ομάδα Κύμης θα παρουσιάσει την «ΕΛΕΝΗ»

Η Ερασιτεχνική θεατρική ομάδα Κύμης του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου, θα παρουσιάσει «ΕΛΕΝΗ» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.
Την Παρασκευή 22 Ιουνίου και ώρα 9μ.μ.στο θεατράκι του Λαογραφικού Μουσείου Κύμης.
(η παράσταση απευθύνεται σε άτομα… άνω των 15 ετών)

Τον απείλησαν με πιστόλι έξω από το σπίτι του και τον λήστεψαν

Τρεις άγνωστοι δράστες μπήκαν στην αυλή του σπιτιού ενός 46χρονου στο Θεσπρωτικό της Πρέβεζας με σκοπό την ληστεία


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην αστυνομία, οι τρεις άγνωστοι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του 46χρονου και με την απειλή όπλου του αφαίρεσαν ένα τσαντάκι στο οποίο είχε εκτός από χρήματα και δύο κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα.
 
Οι άγνωστοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους ενώ άσκησαν σωματική βία στον 46χρονο...
 
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θεσπρωτικού Πρεβέζης.

2 VIDEO - Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τη Λαμιώτισσα εκλογική αντιπρόσωπο της Ν.Δ.

Έντονο παρασκήνιο με τη στάση της Ν.Δ. σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο. Δείτε τι δήλωσε η ίδια.


Με ποινή φυλάκισης 3 ετών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων τιμώρησε το δικαστήριο την Βάσω Παπανάγνου-Λελεντζή, αφού την έκρινε ένοχη ως προς το ένα σκέλος των κατηγοριών, ενώ την αθώωσε για το δεύτερο.

Πιο συγκεκριμένα, το τριμελές πλημμελειοδικείο την έκρινε αθώα του αδικήματος της υπεξαγωγής εγγράφων και ένοχη της πρόκλησης παραγωγής όχι γνησίου αποτελέσματος εκλογής και της επέβαλλε ποινή φυλακίσεως 3 ετών, με στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, ενώ η έφεση που ασκήθηκε έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, όλες αυτές τις ημέρες μέχρι και σήμερα το πρωί υπήρξε έντονο παρασκήνιο για τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα της Ν.Δ. που την είχε ορίσει εκλογική αντιπρόσωπο. Μάλιστα μέχρι και επικοινωνιολόγος επιστρατεύτηκε στη Συγγρού για την υπόθεση.
Ενώ μέχρι χθες βράδυ η απόφαση ήταν να υπάρχει κομματική εκπροσώπηση και μάρτυρας υπεράσπισης, ξαφνικά η απόφαση άλλαξε και απαγορεύτηκε σε οποιονδήποτε αιρετό ή άλλο κομματικό στέλεχος να εμφανιστεί στο δικαστήριο.
Ωστόσο στην αίθουσα υπήρχαν πολλοί φίλοι και γνωστοί, νεοδημοκράτες και όχι μόνο, της κατηγορουμένης για να της συμπαρασταθούν.

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του LamiaReport η κατηγορουμένη Βάσω Παπανάγνου-Λελεντζή :
Πιστεύω ότι υπάρχει ένα μεγάλο κενό στην απόφαση, το οποίο θα κριθεί βεβαίως στο Εφετείο, είπε μεταξύ άλλων ο συνήγορος υπεράσπισης Νίκος Τσακτάνης:

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό 14χρονης απαχθείσας

Image representing Facebook as depicted in Cru...
Image via CrunchBase
Υπόθεση αρπαγής και παράνομης κράτησης 14χρονης κοπέλας, που προσέγγισε άγνωστος μέσω Facebook, διερευνά τις τελευταίες ημέρες η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.

Η Αστυνομία, που φαίνεται να έχει φθάσει στα ίχνη του υπόπτου ως δράστη της αρπαγής, ενημερώθηκε από τους γονείς της νεαρής κοπέλας, οι οποίοι εδώ και μέρες έχουν χάσει κάθε επαφή με το παιδί τους.

Εγγραφή σε παιδικούς σταθμούς και στην Εύβοια, δωρεάν από το ΕΣΠΑ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής από μητέρες για παροχή θέσεων φροντίδας και φιλοξενίας ώστε να εγγράψουν τα παιδιά τους σε Δομές και συγκεκριμένα Βρεφικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας, Παιδικούς Σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) & Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία.

Η διάθεση των θέσεων στις ωφελούμενες μητέρες θα γίνεται μέσω «Εντολών Τοποθέτησης» από την E.E.T.A.A. Α.Ε.  Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται η ουσιαστική διευκόλυνσή τους, προκειμένου να εναρμονίζουν τους απαιτητικούς  αι αντικρουόμενους ρόλους τους μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Χαλκίδα: Πάλεψε με τον ληστή που κακοποιούσε τη μάνα του!

Άκουσε τη μάνα του να ουρλιάζει και πετάχτηκε από το κρεβάτι του. Όταν βγήκε στην αυλή, είδε τη μητέρα του πεσμένη και από πάνω έναν κουκουλοφόρο...

Δεν φτάνει που πήγε να της κλέψει τους χαλκούς που είχε έξω από το σπίτι, άρχισε να την χτυπά στον αγκώνα και τα πόδια. Το περιστατικό έγινε χθες (20-06-2012) στις 22.00 το βράδυ στην Ληλαντίων στην Χαλκίδα.

Η άτυχη γυναίκα άκουσε θόρυβο και όταν πήγε στην αυλή να δει τι συμβαίνει ήρθε αντιμέτωπη με τον έναν από τους τρεις ληστές.

Όταν άρχισε να την χτυπά η 55χρονη έβαλε τις φωνές και βγήκε έξω από το σπίτι ο γιος και ο πατέρας που κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 22χρονο και να τον παραδώσουν στην αστυνομία.

Aυτή την ώρα γίνονται έρευνες και για τους άλλους δύο συνεργούς του.

Μέλος της «Χρυσής Αυγής» κατηγορείται για βιασμό 15χρονης Αλβανίδας

Ένας 45χρονος δημοτικός υπάλληλος που δηλώνει μέλος της «Χρυσής Αυγής» συνελήφθη για τον βιασμό μιας 15χρονης.

Πριν λίγους μήνες ο 45χρονος γνώρισε την 15χρονη μαθήτρια και της πρότεινε να εργασθεί στο γραφείο μίας μικρής εταιρείας που πραγματοποιούσε τεχνικά έργα.

Η 15χρονη δέχθηκε την πρόσκληση.

Όμως όπως κατήγγειλε η 15χρονη και οι γονείς της στην ΕΛ.ΑΣ. «στις 15 Φεβρουαρίου ο 45χρονος την παρέσυρε σε ερημική περιοχή και τη βίασε. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία ο 45χρονος πρότεινε αμέσως μετά στην 15χρονη να της δώσει περίπου 100 ευρώ, για να εξασφαλίσει τη σιωπή της αλλά και για να συνευρεθεί κι άλλες φορές μαζί της».

Όμως η 15χρονη, προ μερικών εβδομάδων, έμεινε έγκυος και κατέφυγε σε τοπικό ιατρείο προκειμένου να προχωρήσει σε έκτρωση.

Οι Αλβανοί γονείς του κοριτσιού ζήτησαν από τον 45χρονο εξηγήσεις για την εγκυμοσύνη της κόρης τους, και εκείνος αρχικά υποστήριξε ότι είχε ερωτικές σχέσεις μαζί της ένας από τους γιους του, σύμφωνα με όσα γράφει «Το Βήμα».

Συγγενείς της 15χρονης κατήγγειλαν ότι ο 45χρονος και άγνωστα πρόσωπα, τους απείλησαν πως θα τους επιτεθεί η Χρυσή Αυγή να επιμείνουν στις κατηγορίες για βιασμό του κοριτσιού. Και φυσικά τους ζήτησαν να «ξεχάσουν» το συμβάν.

Όμως οι γονείς φέρεται να συγκέντρωσαν και άλλες πληροφορίες για τις ενέργειες του 45χρονου και υπέβαλαν σχετική μήνυση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Αμέσως μετά οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του δημοτικού υπαλλήλου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος λίγα 24ωρα αργότερα με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 30.0000 ευρώ.

Ο 45χρονος, που ήταν παντρεμένος με τρία παιδιά, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι «διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την ανήλικη Αλβανίδα και υπήρξε η πλήρης συγκατάθεσή της σε ό,τι συνέβη μεταξύ τους».

Κεδίκογλου: «Κυβέρνηση με πλήρεις αρμοδιότητες και ορίζοντα τετραετίας»

Πλήρεις αρμοδιότητες και χρονικό ορίζοντα όπως ορίζει το Σύνταγμα, θα έχει η νέα κυβέρνηση υπό τον Αντώνη Σαμαρά, αναφέρεται στη «Διακήρυξη Κυβέρνησης Εθνικής Ευθύνης», την οποία έδωσε στη δημοσιότητα μαζί με την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και βουλευτής Εύβοιας, Σίμος Κεδίκογλου.

Στη διακήρυξη προστίθεται ότι «στόχος της είναι να αντιμετωπίσει την κρίση, να ανοίξει το δρόμο της ανάπτυξης και να αναθεωρήσει όρους της Δανειακής Σύμβασης (Μνημονίου) χωρίς να θέσει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, ούτε την παραμονή της στο ευρώ».

Επισημαίνεται ακόμη ότι «δεν αποτελείται από "φέουδα" κομματικών επιρροών, θα λειτουργεί ενιαία, θα στηρίζεται στη διαφάνεια, στις προγραμματικές συμφωνίες των κομμάτων που την στηρίζουν και στη στελέχωση όλου του διοικητικού μηχανισμού με αξιοκρατικά κριτήρια».

Επιπλέον η νέα κυβέρνηση θα στηρίζεται στην ευελιξία ώστε επιμέρους διαφωνίες που μπορεί να υπάρξουν να μην αναστέλλουν ούτε το έργο της ούτε τη συναίνεση που είναι απαραίτητη για τη συνέχιση του έργου της.

Η διακήρυξη καταλήγει με την επισήμανση ότι η νέα κυβέρνηση και το Προεδρείο της Βουλής θα αναλάβει πρωτοβουλία για να αλλάξει ο Κανονισμός Λειτουργίας της ώστε, όπως υπογραμμίζεται, «να προσαρμοστεί η άσκηση του νομοθετικού έργου και ο κοινοβουλευτικός έλεγχος στις νέες συνθήκες των κυβερνήσεων συνεργασίας».

VIDEO - Λιάγκας για Χρηστίδου: «Δεν μπορεί να είναι με το βυζί έξω»!

Σήμερα η εκπομπή «Πρωινό mou» σχολίασε τις εμφανίσεις των celebrities στα μουσικά βραβεία και τους βαθμολόγησε!

Όταν είδαν την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου τότε ο Γιώργος Λιάγκας της έδωσε 8 και τόνισε:

«Μια γυναίκα οφείλει να γδύνεται ή απ' τη μέση και πάνω ή απ' τη μέση και κάτω. Όταν βγάζει το πλούσιο μπούστο της και το βλέπουμε και ευχαριστιόμαστε, καλά κάνει και φοράει μακρύ φόρεμα. Δεν μπορεί να είναι και με το μίνι και με το βυζί έξω»!

Δείτε το βίντεο!

Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση!

Με το πολιτικό πλαίσιο της νέας κυβέρνησης να έχει ουσιαστικά συμφωνηθεί, η συνάντηση των κ.κ. Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη στη Βουλή, το μεσημέρι της Πέμπτης, ήταν σύντομη και αμέσως μετά άρχισαν τα τηλέφωνα στα πρόσωπα που αναμένεται να στελεχώσουν το νέο υπουργικό συμβούλιο. Σύμφωνα λοιπόν με όλες τις ενδείξεις, τα χαρτοφυλάκια θα διανεμηθούν ως εξής:



Υπουργείο Οικονομικών
Υπουργός: Βασίλης Ράπανος
Αναπληρωτής υπουργός: Χρήστος Σταϊκούρας. Θα υπάρχει και υφυπουργός με αρμοδιότητα τις δαπάνες.

Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργός: Ευριπίδης Στυλιανίδης

Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού
Υπουργός: Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος
Υφυπουργός: Κώστας Τζαβάρας
Υφυπουργος: Γρηγόρης Τσάλτας
Υφυπουργός: Θόδωρος Παπαθεοδώρου

Υπουργείο Εξωτερικών
Υπουργός: Δημήτρης Αβραμόπουλος

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Υπουργός: Πάνος Παναγιωτόπουλος

Υπουργείο Τουρισμού
Υπουργός: Όλγα Κεφαλογιάννη

Υπουργείο Ναυτίλιας
Υπουργός: Κώστας Μουσουρούλης

Υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών
Υπουργός: Κωστής Χατζηδάκης
Υφυπουργός: Θανάσης Σκορδάς
Υφυπουργός: Σταύρος Καλογιάννης
Υφυπουργός: Νότης Μηταράκης

Υπουργείο Υγείας
Υπουργός: Ανδρέας Λυκουρέντζος
Υφυπουργός: Μάριος Σαλμάς

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Υπουργός: Νίκος Δένδιας

Υπουργείο Δικαιοσύνης
Υπουργός: Αντώνης Ρουπακιώτης
Υπουργείο Γεωργίας
Υπουργός: Αθανάσιος Τσαυτάρης
Υφυπουργός: Μάξιμος Χαρακόπουλος

Υπουργείο Περιβάλλοντος
Υπουργός: Ευάγγελος Λιβιεράτος

Υπουργείο Εργασίας
Υπουργός: Γιάννης Βρούτσης

Κυβερνητικός εκπρόσωπος αναμένεται να αναλάβει ο βουλευτής Εύβοιας, της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου ο οποίος εκλήθη και αυτή την ώρα βρίσκεται στο πρωθυπουργικό γραφείο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Καραμπόλες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς δεν συμφώνησε με τον διορισμό του κ. Κώστα Τζαβάρα ως υπουργού Δικαιοσύνης.

Επίσης, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης κατά πληροφορίες δεν αποδέχθηκε να τοποθετηθεί αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος.

Χαρακτηρίστηκε παραδοσιακός οικισμός η Κύμη

Μετά από πέντε χρόνια έφθασε στο  τέλος η διαδικασία για τον χαρακτηρισμό ως παραδοσιακού τμήματος  της Κύμης και ο καθορισμός ειδικών όρων και περιορισμών στη δόμηση.  Η σχετική πρωτοβουλία αναλήφθηκε από τον Δήμο Κύμης το 2007 και ολοκληρώθηκε με την έκδοση του ΦΕΚ 165/10.5.2012. Η Κύμη αποκτά πλέον ειδικούς όρους δόμησης που στοχεύουν στη διατήρηση του παραδοσιακού του χρώματος καθώς και στην επιβολή περισσοτέρων ελέγχων έτσι ώστε να κατοχυρωθεί η εφαρμογή των ειδικών όρων.

Ασφαλώς θα προκύψουν και προβλήματα αφού για χρόνια τώρα και μάλιστα και στο διάστημα των πέντε χρόνων που η διαδικασία του χαρακτηρισμού ήταν σε εξέλιξη οι παρατυπίες και οι παρανομίες ήταν πάρα πολλές και συνήθως σε βάρος των παραδοσιακών χαρακτηριστικών του οικισμού. Τώρα όλοι πρέπει να συμμορφωθούν. Εγγύηση γιαυτό είναι η συγκρότηση ενός κινήματος  πολιτών για την εφαρμογή του Διατάγματος στην πράξη, για την πάταξη της παρανομίας και της διαπλοκής και τη ανάδειξη του παραδοσιακού χαρακτήρα και της αρχιτεκτονικής ιστορίας της Κύμης. Εμπρός λοιπόν πολίτες που αγαπάτε πραγματικά την Κύμη, ιδού πεδίον δόξης λαμπρό.


lala-to.

Απόστολος Γκλέτσος: «Είμαι ερωτευμένος! Έχω σχέση!» VIDEO

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι πανευτυχής! Είμαι ερωτευμένος! Έχω σχέση» είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος!

Αμέσως οι δημοσιογράφοι του «Πρωινού Ant1» άρχισαν να τον ρωτούν για τη νέα του σχέση. Είναι μικρότερη; Από πού είναι; Πόσο καιρό έχουν σχέση;

Ο Δήμαρχος Στυλίδας ήταν διστακτικός και απάντησε με ένα «μμμ»! «Είναι μικρότερή μου, δεν θα σας πω περισσότερα γιατί βλέπει και το παιδί μου».

Μάλιστα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και ενός δεύτερου παιδιού! «Θέλω να νιώθω ασφάλεια για να παντρευτώ» τόνισε στο τέλος ο Απόστολος! Δείτε τι είπε για τη νέα του σχέση!

Σκύρος: Ψάχνουν ψαροντουφεκά που αγνοείται από χτες

Σε εξέλιξη είναι έρευνες από πλωτό σκάφος του Λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή Μαρμαρά της Σκύρου, για τον εντοπισμό ενός 28χρονου ψαροντουφεκά που αγνοείται από χθες το απόγευμα

Χάθηκε γραπτό των πανελλαδικών εξετάσεων!

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει η απώλεια ενός γραπτού πανελληνίων εξετάσεων από κέντρο διόρθωσης γραπτών στο Ηράκλειο. 


Η απώλεια του γραπτού έγινε αντιληπτή την περασμένη Τετάρτη και αμέσως ξεκίνησε μία αγωνιώδης προσπάθεια για τον εντοπισμό του.

Πρόκειται για το γραπτό ενός μαθητή στη Νεοελληνική Λογοτεχνία το οποίο ενώ διορθώθηκε από τον πρώτο διορθωτή, ο οποίος στο σχετικό κατάλογο έχει βάλει το βαθμό του, στη συνέχεια ... εξαφανίστηκε.

Η αναζήτηση του τετραδίου ήταν αγωνιώδης από την πρώτη στιγμή που έγινε αντιληπτή η απώλειά του με τους καθηγητές - διορθωτές και τα μέλη της επιτροπής να φτάνουν σε σημείο να σηκώσουν ακόμα και βιβλιοθήκες στο εξεταστικό κέντρο μήπως το τετράδιο έχει παραπέσει.

Από την περασμένη Τετάρτη μέχρι και τη Δευτέρα τα τηλέφωνα πήραν "φωτιά" καθώς τα μέλη της επιτροπής που έχει την ευθύνη του κέντρου διόρθωσης έφτασαν στο σημείο να ψάχνουν το γραπτό ακόμα και σε καθηγητές άλλων ειδικοτήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr το γραπτό τελικά δε βρέθηκε και ήδη έχει ενημερωθεί και το υπουργείο παιδείας για την απώλεια του ενώ ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης έχει ζητήσει ήδη έγγραφες εξηγήσεις από τα μέλη της επιτροπής παραλαβής των γραπτών των μαθητών.

Στην περίπτωση αυτή πάντως ο μαθητής που το γραπτό του εξαφανίστηκε δεν πρόκειται φυσικά να μείνει χωρίς βαθμό. Αυτό που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί είναι αν στο μαθητή δόθηκε βαθμός αντίστοιχος με αυτόν που ο πρώτος διορθωτής του είχε βάλει ή αν ... του δόθηκε το "άριστα".

Formula 1 Κυριακή, 24 Ιουνίου, απευθείας μετάδοση Grand Prix Ευρώπης

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον όγδοο αγώνα της χρονιάς, το GP Ευρώπης.

Καλύτερο από ποτέ, χαρακτήρισε ο Πήτερ Σάουμπερ, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της ομώνυμης ομάδας, το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1. Με επτά διαφορετικούς νικητές σε ισάριθμους αγώνες, η μάχη για τον τίτλο είναι απρόβλεπτη και συναρπαστική.

Με το Ευρωπαϊκό GP, οι Ισπανοί φιλοξενούν δεύτερο αγώνα F1, μέσα σε διάστημα ενός μήνα. Το GP στο λιμάνι της Βαλένθια είναι το τρίτο συνεχόμενο μετά τα GP Μονακό και Καναδά σε δρόμους ανοικτούς στην κυκλοφορία κι όχι σε πίστα. Νικητές τα προηγούμενα χρόνια στη συγκεκριμένη διαδρομή ήταν οι Σεμπάστιαν Φέτελ (2010 και 2011), Ρούμπενς Μπαρικέλο (2009) και Φελίπε Μάσα (2008).

Στο F1 Countdown πέρα από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών μπορείτε να παρακολουθήσετε μια συνέντευξη του επικεφαλής σχεδιασμού της Ferrari, Νικόλα Τομπάζη αλλά και τη συνάντηση των Σουμάχερ - Ρόσμπεργκ με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γερμανίας. Στην παρουσίαση και τον σχολιασμό, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός και Πάνος Σεϊτανίδης. O Τάκης Τρακουσέλλης που επιμελείται θέματα αυτοκίνησης, οδηγεί στο Άμστερνταμ το νέο υβριδικό Toyota Υaris.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

F1 Countdown: 14:00
Εκκίνηση αγώνα: 15:00

Κατακρεούργησαν γυναίκα στο σπίτι της -Συγγενής της, την βρήκε νεκρή!

Η στυγερή δολοφονία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία - Ο συγγενής της, που την βρήκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος κατέληξε σε νοσοκομείο, σε κατάσταση σοκ...


Η αστυνομία ειδοποιήθηκε τα μεσάνυχτα. Τότε ένας συγγενής της 61χρονης γυναίκας, που την έπαιρνε τηλέφωνο και ανησύχησε επειδή δεν του απαντούσε, πήγε στο σπίτι της στο Γεννάδι και χτύπησε το κουδούνι. Ύστερα από λίγο παραβίασε την εξώπορτα και μπήκε μέσα. Έκανε λίγα βήματα και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα...

Η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Οι φωνές που έβαλε συγκλόνισαν τους κατοίκους της περιοχής που έτρεξαν για να δουν τι συμβαίνει. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, αστυνομία και ιατροδικαστής. Όπως διαπιστώθηκε ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από αλλεπάλληλα δολοφονικά χτυπήματα με μαχαίρι, σε όλο της το σώμα.

Η σορός της 61χρονης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σε νοσοκομείο κατέληξε και ο συγγενής της γυναίκας που την βρήκε νεκρή, σε κατάσταση σοκ. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δολοφόνων συνεχίζονται.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η κατάθεση της γυναίκας που την πρόσεχε και που για την ώρα δεν έχει εντοπιστεί...

Ισόβια και 10 χρόνια για τα 732 δενδρύλλια κάνναβης στα Καμπιά

Εκδικάστηκε η υπόθεση των 732 δενδρυλλίων κάνναβης που είχαν βρεθεί πριν περίπου ένα χρόνο στην περιοχή των Καμπιών Ευβοίας.

Οι τρεις δράστες σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες καταδικάστηκαν οι δύο σε ισόβια κάθειρξη ενώ ο τρίτος καταδικάστηκε σε δεκαετή φυλάκιση.

Στις 31-08-2011 οργανώθηκε επιχείρηση και εντοπίστηκε σε δασώδη απόκρημνη περιοχή φυτεία 732 δενδρυλλίων κάνναβης ύψους 1 έως 3 μέτρων, μέσα στην οποία οι δράστες είχαν εγκαταστήσει σκηνές όπου διέμεναν μόνιμα, πλην όμως κατά την προσέγγιση των αστυνομικών δυνάμεων είχαν καταφέρει να διαφύγουν, αλλά λίγες ημέρες αργότερα είχαν συλληφθεί.

 messapianews.gr

Εφορία σε Νικόλα Άσημο: Βρε μπαγάσα... χρωστάς πολλά εκεί πάνω!

Τι και αν τόσο καιρό η χώρα είχε υπηρεσιακή κυβέρνηση και πολλοί εξέφραζαν φόβους πως τίποτα δεν λειτουργεί στο Δημόσιο, ήρθε η εφορία και οι ευσυνείδητοι υπάλληλοι της για να αποδείξουν ακριβώς το αντίθετο, αφού όπως φαίνεται δεν αφήσαν κανένα να ξεφύγει από την τσιμπίδα του υπουργείου Οικονομικών, ούτε καν τον διάσημο αυτόχειρα καλλιτέχνη Νικόλα Άσημο.

Με τα έσοδα του κράτους να βρίσκονται κυριολεκτικά στον πάτο και τα Ταμεία να είναι άδεια οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών ξεκίνησαν να ξεσκονίζουν όλα τα βιβλία με όσους χρωστούν στο Δημόσιο, ακόμα με τους ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι αν και δεν κόβουν αποδείξεις, δεν έχουν διακόψει τις εργασίες τους, οπότε θα πρέπει να καταβάλουν το τέλος επιτηδευματία.

Όπως δημοσιεύει σήμερα «το Ποντίκι», οι υπάλληλοι τις εφορίας έστειλαν ακόμα και στον Νικόλα Άσημο ειδοποιητήριο να τακτοποιήσει τις εκρεμμότητές του διότι «αν δεν έχει διακόψει τις εργασίες του ως ελεύθερου επαγγελματία, θα θεωρηθεί οτι άσκησε τη δραστηριότητά του και για το 2011 και θα πρέπει να καταβάλει το τέλος επιτηδεύματος».

Προφανώς ο υπάλληλος που συνέταξε και έστειλε το ειδοποιητήριο έχει άλλα μουσικά ακούσματα και δεν ξέρει από... ελληνικό ροκ, αφού ο στιχουργός, συνθέτης και τραγουδιστής της ελληνικής ροκ σκηνής Νικόλας Άσημος είχε αυτοκτονήσει σε ηλικία 39 ετών στις 17 Μαρτίου του 1988, δηλαδή μόλις 24 χρόνια πριν.

Ενδεχομένως η εφορία να είχε θυμηθεί τον τραγουδιστή και την περίοδο που καλούσε τους φορολογούμενους που έχουν μπλοκάκι να περάσουν από περαίωση, αλλιώς έλεγχος και πρόστιμο...

100 πολιτικοί γάμοι Ισραηλινών και Ρώσων στη Λάρνακα

Πραγματοποιείται την Δευτέρα 25 Ιουνίου από τον Δήμο Λάρνακας η ταυτόχρονη τέλεση πολιτικού γάμου 100 ζευγαριών από το Ισραήλ και τη Ρωσία που θα... φτάσουν στο λιμάνι της πόλης με πλοίο από τη Χάιφα.

Σε γραπτή ανακοίνωση ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει ότι "η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου Λάρνακας στις τρεις το μεσημέρι, αφορά την τέλεση γάμων Ισραηλινών και Ρώσων που θα καταφθάσουν με πλοίο στο Λιμάνι Λάρνακας από τη Χάιφα. Ο συνολικός αριθμός ατόμων που θα έρθουν ειδικά για τους σκοπούς της εκδήλωσης αναμένεται να ανέλθει στους 400, δηλαδή τα ζευγάρια, συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα".

Ο Δήμος Λάρνακας προστίθεται στην ανακοίνωση "έχει προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης και για την καλύτερη προβολή της Λάρνακας ως τουριστικού προορισμού. Μετά το πέρας της τελετής θα προσφερθούν λουκούμια στους νιόπαντρους και θα ακολουθήσει σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με κυπριακούς χορούς, με στόχο να δοθεί ένα πιο παραδοσιακό χρώμα στην τέλεση των γάμων".

H Θεατρική Παράσταση «ΖΩΡΖ ΝΤΑΝΤΕΝ», στο Κάστρο Κανήθου


Η θεατρική ομάδα Ν. Αρτάκης, του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), παρουσίασε την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012, στο Κάστρο Κανήθου, την κωμωδία του Μολιέρου «ΖΩΡΖ ΝΤΑΝΤΕΝ», σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παλούμπη.

Λιγοστοί οι θεατές που παρευρέθηκαν αλλά τυχεροί γιατί απόλαυσαν μια καταπληκτική παράσταση!!!

Η έλλειψη συστηματικής ενημέρωσης του κοινού για τις εκδηλώσεις είναι εμφανής και έχει άμεσο αντίκτυπο στην προσέλευση των θεατών.

Η ενημέρωση συλλόγων, φορέων, ΚΑΠΗ,  πρέπει να είναι συστηματική για να μην βλέπουν αυτές τις παραστάσεις λίγα άτομα....



ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ

''Κοιτάξτε ποια με άφησε'' - Τύπωσε φυλλάδια με γυμνές φωτογραφίες της πρώην του!

Ήθελε να εκδικηθεί την 38χρονη φίλη του με την οποία σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε κατά το παρελθόν σχέση μαζί της και το τελευταίο διάστημα είχαν χωρίσει και μοίραζε στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου φυλλάδια γραμμένα στην Αγγλική γλώσσα, υβριστικού και δυσφημιστικού, για το πρόσωπο της περιεχομένου.


Ο λόγος για έναν 64χρονο Σουηδό την πράξη του οποίου κατήγγειλε η 38χρονη στο Αστυνομικό Τμήμα της Χερσόνήσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, ο Σουηδός είχε τραβήξει με το κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου με την Βουλγάρα τις οποίες στη συνέχεια τύπωσε σε φυλλάδια τα οποία μοίραζε και τοιχοκολλούσε μάλιστα γράφοντας…. ''Κοιτάξτε ποια με άφησε''!

Τελικά ο Σουηδός συνελήφθη χθες το απόγευμα (20-06-2012) στα Μάλια , από άνδρες του Τμήματος της περιοχής για συκοφαντική δυσφήμιση και απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση ενώ σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε πρωτότυπο φυλλάδιο όμοιο με τα φωτοαντίγραφα που διαμοιραζόταν.

Βραβεύτηκε μαθήτρια επειδή δεν έκανε ποτέ κοπάνα!

Ένα πρωτότυπο βραβείο δόθηκε σε σχολείο του Νομού Ηλείας, σε μαθήτρια Γυμνασίου που δεν έχασε ούτε μία ώρα μάθημα.
Μια ξεχωριστή και πρωτότυπη για τα εκπαιδευτικά δεδομένα έλαβε χώρα στο Γυμνάσιο Καράτουλα του Νομού Ηλείας την περασμένη εβδομάδα.

Αποφασίστηκε να τιμηθεί μια μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου που για τρία συνεχή σχολικά έτη δεν είχε καμμία απουσία στα μαθήματα και τις σχολικές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα η μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου Χριστίνα Γαλανοπούλου του Παναγιώτου από το Μουζάκι δεν απουσίασε ούτε μία ώρα από τα μαθήματα από την σχολική χρονιά 2009-2010 ,όταν ήταν στην Α’ τάξη, έως την τελευταία ημέρα φέτος που ήταν στο Σχολείο και θα λάβει Απολυτήριο Γυμνασίου για να συνεχίσει τις Σπουδές της στο Λύκειο. Τρία χρόνια χωρίς μια απουσία !
Κάτι σπάνιο για τα δεδομένα του σύγχρονου Σχολείου.

Για τον σκοπό αυτό ενώπιον όλων των μαθητών του Γυμνασίου ο Διευθυντής κ. Κόρδας της επέδωσε ως Βραβείο σχετικό Συγχαρητήριο έγγραφο με τις υπογραφές όλων των Καθηγητών του Γυμνασίου Καράτουλα με το σκεπτικό , όπως αναγραφόταν στο κείμενο βράβευσης, να είναι αυτό «ένα ελάχιστο δείγμα εκτιμήσεως και ως κίνητρο μιμήσεως από τους άλλους μαθητές του Σχολείου μας».

Σε μια εποχή που οφείλουμε όλοι να ακολουθούμε τον δρόμο της Γνώσης η συνεχής παρουσία της συμμαθήτριάς σας στο Σχολείο είναι για όλους άριστο υπόδειγμα, τόνισε προς του μαθητές ο κύριος Κόρδας.
briefingnews.gr

Διακοπές στην Κρήτη κάνει η Ορνέλλα Μούτι

Μια πραγματική σταρ, που βλέποντας την κάποιος θεωρεί ότι ο χρόνος δεν την έχει αγγίξει παρά τα 57 της χρόνια, επέλεξε την Kρήτη για διακοπές. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ρεθεμνιώτικα Νέα" η πανέμορφη ηθοποιός (και φωτομοντέλλο παλαιότερα) Ορνέλλα Μούτι έφτασε την Δευτέρα στο Ρέθυμνο και κατέλυσε σε παραδοσιακό αρχοντικό ξενοδοχείο στην καρδιά της Παλιάς Πόλης.

Συνοδεύεται από την μητέρα της και τα δυο από τα τρία παιδιά της, τον γιό της και την μια κόρη της, που έχουν πάρει την ομορφιά της μητέρας τους.

Πράγματι εκθαμβωτική η Ορνέλλα Μούτι, χωρίς ίχνος βεντετισμού όμως, έχει καταπλήξει τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου και το προσωπικό με την απλοική συμπεριφορά της, την προσήνεια και την γλυκύτητα και το χαμόγελο της.

Η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός έκανε βόλτα στα σοκάκια της παλιάς πόλης και δήλωσε γοητευμένη, ξεναγήθηκε σε αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, επισκέφθηκε την Μονή Αρκαδίου. Μόνο θετικά λόγια έχει να πεί για τις εντυπώσεις της από τον τόπο μας.

Η Ορνέλλα Μούτι σήμερα θα αναχωρήσει από το Ρέθυμνο για να συνεχίσει τις διακοπές της στην Κρήτη, ωστόσο υποσχέθηκε όχι μόνο ότι θα το ξαναεπισκεφθεί αλλά και ότι θα το συστήσει για διακοπές και σε φίλους της.
cretalive.gr

Συνεδριάζει η Ν.Ε. της ΔΗΜΑΡ για το αποτέλεσμα

Η Εκλογική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς Ευβοίας ευχαριστεί όλους τους πολίτες που στήριξαν ενεργά την πολιτική της πρόταση ψηφίζοντας ΔΗΜΑΡ και επανεκλέγοντας βουλευτή το Δημήτρη Αναγνωστάκη. 


Ευχαριστεί επίσης τους υποψηφίους και τα μέλη του κόμματος που έδωσαν τη μάχη των βουλευτικών εκλογών στην Εύβοια.

Η Δημοκρατική Αριστερά, ως αριστερά της ευθύνης και με τη δύναμη που της έδωσε ο ελληνικός λαός, θα αγωνιστεί για να πραγματοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και να συμβάλλει στην έξοδο της χώρας από την κρίση.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, η Νομαρχιακή Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς θα καλέσει σύσκεψη των μελών της για να συζητηθούν τα αποτελέσματα των εκλογών και να οργανωθεί η πολιτική δράση και η παρέμβαση του κόμματος το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Μυστήριο με εντοπισμό τριών πτωμάτων σε παραλία της Σαντορίνης

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, για την ύπαρξη τριών πτωμάτων στη παραλία «ΤΣΕΚΟΥΡΑ» παρακείμενη του λιμένα «ΑΘΗΝΙΟΥ» ν. Θήρας.

Άμεσα προσωπικό της Λιμενικής Αρχής μετέβη στο σημείο όπου εντόπισε της τρεις σορούς, ενώ μετά από έρευνα της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής, με την συνδρομή ιδιώτη δύτη εντοπίστηκε σε βάθος περίπου 8 μέτρων Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Αφού περισυνελέγησαν οι τρεις σοροί μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Θήρας όπου αναγνωρίσθηκαν και πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 56 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 50 και 55 ετών αντίστοιχα.

Από περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι η 55χρονη επρόκειτο να ταξιδέψει μεσημβρινές ώρες σήμερα με επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο για Πειραιά και οι άλλοι δύο προαναφερόμενοι την συνόδευαν στο λιμάνι με το Ι.Χ.Ε. όχημα του 56χρονου.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Θήρας.

Την Πέμπτη και νέα σύσκεψη των εκπροσώπων των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η σύσκεψη των εκπροσώπων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ για το προγραμματικό πλαίσιο της νέας κυβέρνησης.

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων συμφώνησαν επί ενός κειμένου αρχών το οποίο διαβίβασαν στον κ. Σαμαρά, στον κ.Βενιζέλο και στον κ. Κουβέλη για έγκριση , επισφραγίζοντας έτσι την πολιτική συμφωνία για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Το κυριότερο θέμα που απασχόλησε την αποψινή συνεδρίαση αφορούσε το ζήτημα της αναδιαπραγμάτευσης των όρων του μνημονίου με επιδίωξη την χρονική επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής και την διατύπωση ισοδύναμων μέτρων έναντι των προβλεπόμενων περικοπών.

Τα περισσότερα κεφάλαια, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κλείσει ωστόσο παραμένουν ανοικτά ακόμη τα κεφάλαια της εξωτερικής πολιτικής και του θεσμικού πλαισίου του πολιτικού συστήματος τα οποία θα απασχολήσουν το πρωί της Πέμπτης τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Χρύσανθο Λαζαρίδη από τη Ν.Δ., Κώστα Σκανδαλίδη και Στέλιο Αγγελούδη από το ΠΑΣΟΚ και Δημήτρης Χατζησωκράτη και Σ. Παπαθανασίου, από τη ΔΗΜΑΡ, σε νέα συνάντηση τους στη Βουλή.

Με την εξειδίκευση και αυτών των κεφαλαίων αναμένεται να ολοκληρωθεί το προγραμματικό πλαίσιο βάσει του οποίου θα διατυπωθούν οι προγραμματικές θέσεις της κυβέρνησης για να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή.

Η Μέρκελ προσκάλεσε τον Σαμαρά στο Βερολίνο για επίσημη επίσκεψη

Πρόσκληση να επισκεφθεί το Βερολίνο, απηύθυνε η Γερμανίδα καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ, στον νέο πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνήματος που του έκανε για να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Καγκελαρίας Στέφεν Ζάιμπερτ, η κυρία Μέρκελ ευχήθηκε στον κ. Σαμαρά «καλή τύχη και καλή επιτυχία για το δύσκολο έργο που έχει μπροστά του».

Ο κ. Ζάιμπερτ σημείωσε ακόμη ότι «η Καγκελάριος ελπίζει σε μια καλή συνεργασία με τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά και την κυβέρνησή του και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί το Βερολίνο».

BINTEO - Φιλιά στον ελληνικό κινηματογράφο που άφησαν εποχή!

Δημήτρης Χορν και Έλλη Λαμπέτη, Ζωή Λάσκαρη και... Φαίδων Γεωργίτσης, Νίκος Κούρκουλος, Σπύρος Φωκάς, Αλέκος Αλεξανδράκης και Βύρων Πάλης.
Αλίκη Βουγιουκλάκη και... Δημήτρης Παπαμιχαήλ και Βαγγέλης Βουλγαρίδης, Τζένη Καρέζη και... Ανδρέας Μπάρκουλης, Κώστας Καζάκος, Νίκος Κούρκουλος, Δημήτρης Παπαμιχαήλ και Αλέκος Αλεξανδράκης...

Πρόκειται για μερικούς μόνο από τους πρωταγωνιστές ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου, που με τα φιλιά που αντάλλαξαν καθήλωσαν το κοινό και το έκαναν να ερωτευτεί! Ας ανατρέξουμε λοιπόν, αρκετά χρόνια πίσω...

Απολαύστε τους!

Enhanced by Zemanta

Ληστές με καλάσνικοφ μπουκάρουν σε κοσμηματοπωλείο - VIDEO NTOΚΟΥΜΕΝΤΟ

Ιδια μέρα Τετάρτη, ίδια ώρα, ληστές είχαν κλέψει το ίδιο κοσμηματοπωλείο στα Πατήσια στις 9 Μαϊου. 


Η ώρα ήταν 9.40 το πρωί και μέσα στο κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ζαχαρία Παπαντωνίου 19 κ Αχαρνων στα Πατήσια, βρισκόταν ο ιδιοκτήτης με τον γιο τους και έναν πελάτη.

 Ξαφνικά 4  ληστές με καλάσνικοφ στα χέρια και μια βαριοπούλα σπάνε την είσοδο του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης τρέχει να κατεβάσει τα ρολά αλλά οι ληστές είναι καλά οργανωμένοι. Τοποθετούν ένα ξύλινο καδρόνι στα ρολά και μπλοκάρουν το μηχανισμό.


Μπουκάρουν στο εσωτερικό του κοσμηματοπωλείου και ακινητοποιουν τον ιδιοκτήτη και τον πελάτη. Ο γιος του κοσμηματοπώλη αντιδρά και οι κακοποιοί τον χτυπάνε με μεταλλικό αντικείμενο, πιθανότατα σιδηρογροθιά στο κεφάλι.
Ο ένας ληστής δίνει εντολή στον κοσμηματοπώλη να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και αρπάζει όσα κοσμήματα βρίσκει μέσα.

Ενας δευτερος ληστής αδειάζει τις προθηκες της βιτρίνας και βουτάει ολα τα χρυσαφικά απο τα ράφια του καταστήματος. Μέσα σε λίγα λεπτά οι ληστές γδύνουν το κοσμηματοπωλείο και φεύγουν με ένα μπλε αυτοκίνητο μάρκας audi  στο οποίο τους περιμένουν οι δυο συνεργοί τους.

Τραγική ειρωνεία, ίδια μέρα Τετάρτη, σχεδόν ίδια ώρα το πρωί ληστές είχαν ξανακλέψει το ίδιο κοσμηματοπωλείο.

Δίπλα ακριβώς υπάρχει ένα καφενείο που ήταν γεμάτο κόσμο όμως δεν αντέδρασε κανείς καθώς οι ληστές κρατούσαν καλάσνικοφ και φοβήθηκαν για τη ζωή τους.

BINTEO - «Πρωινό mou»: Τραγουδιστής έκανε «στριπτίζ»!

Σήμερα η εκπομπή «Πρωινό mou» «έγδυσε» γνωστό τραγουδιστή!

 

Στο τέλος της εκπομπής ήθελαν να δουν τα τατουάζ του και τον ανάγκασαν να ξεκουμπώσει το πουκάμισό του!

 

 Ο λόγος για τον... Stan που ξεκούμπωσε το πουκάμισό του για να δείξει το τατουάζ του! Έχει κάνει στο στέρνο του ένα λιοντάρι!

 

Πανελλαδικές: Την ερχόμενη εβδομάδα οι βαθμολογίες

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψήφιων στις εφετινές πανελλαδικές εξετάσεις, στις οποίες και αναμένεται μεγάλη αποτυχία στα μαθήματα της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (μαθηματικά, φυσική κλπ.)

Στο μεταξύ «τρέχει» η προθεσμία για την συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων, για την οποία και οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν τις βαθμολογίες τους. Η προθεσμία λήγει στις 5 Ιουλίου οπότε εάν οι βαθμολογίες ανακοινωθούν προς το τέλος της εβδομάδας, οι υποψήφιοι θα έχουν λίγο χρόνο για να οριστικοποιήσουν τις επιλογές τους.

Σε ό,τι αφορά τις βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια και ΤΕΙ, ανώτατα στελέχη του υπουργείου Παιδείας εκτιμούν ότι τα ονόματα των επιτυχόντων θα ανακοινωθούν κατά το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Σχετικά με την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης και μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ειδικών κατηγοριών (Έλληνες του εξωτερικού, Αλλοδαποί-Αλλογενείς, Ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις), από το υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε ότι θα γίνει για τους:

- Έλληνες του εξωτερικού, από Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012 μέχρι και Κυριακή 15 Ιουλίου 2012.

- Αλλοδαπούς - Αλλογενείς, από Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012 μέχρι και Κυριακή 22 Ιουλίου 2012.

Ακόμη οι υποψήφιοι που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις και κατέχουν πιστοποιητικό διαπίστωσης της πάθησης από τις αρμόδιες επταμελής επιτροπές που είχαν συσταθεί σε συγκεκριμένα δημόσια ή πανεπιστημιακά νοσοκομεία, προκειμένου να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έτους 2012, θα κληθούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά, μέσω διαδικτύου, μηχανογραφικό δελτίο, το Σεπτέμβριο, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Η ηλεκτρονική υποβολή θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου www.minedu.gov.gr.

Πόπη Τσαπανίδου - Νίκος Ιατρού: Τι τρέχει ανάμεσά τους;

Οι δυο τους, τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορούν μαζί στα πιο in στέκια της πόλης και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η δημοσιογράφος είναι και πάλι ερωτευμένη.


Η τελευταία δημόσια κοινή έξοδος της Πόπης Τσαπανίδου με τον Νίκο Ιατρού έγινε πριν από λίγες μέρες, όπως αναφέρει η «Espresso», κατά την οποία μάλιστα ο χρηματιστής κρατούσε διαρκώς το χέρι της δημοσιογράφου και εκείνη ήταν ευδιάθετη και πιο λαμπερή από ποτέ.

Μάλιστα οι θαμώνες του μαγαζιού σχολίασαν πόσο έχει ομορφύνει η δημοσιογράφος και πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι με τον Νίκο, αν και οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διακριτικοί και δεν έδωσαν αφορμή για σχόλια.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...