Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

O Aρχιεπισκόπος Χαρτούμ στην Αγία Τριάδα στην Κάτω Στενή

Με θρησκευτική κατάνυξη τελέστηκε  σήμερα Δευτέρα η εορτή της Αγίας Τριάδος στην Κάτω Στενή, χοροστατούντος  του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Χαλκίδος Ιστιαίας και Βορίων Σποράδων κυρίου Χρυσοστόμου. 


Εχθές Κυριακή παραμονή τελέστηκε Εορταστικός Εσπερινός, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου στο Χαρτούμ, κυρίου Εμμανουήλ, με Αρτοκλασία, Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος, Ευλογημένο φαγητό, παραδοσιακούς χορούς και γλέντι για όλους με ζωντανή μουσική.      


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ







Ένα βήμα εμπρός και δύο βήματα πίσω ή μια χρήσιμη εφεδρεία ;

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΪΝΑ
Στελέχους της ΔΗΜΑΡ

Το επεισόδιο με την  ΕΡΤ είναι μάλλον η αφορμή και  όχι η αιτία της εξόδου της  Δημοκρατικής Αριστεράς από την  Κυβέρνηση συνευθύνης. Όχι δεν  αποτέλεσε κεραυνό εν αιθρία αυτή η αιφνίδια αναχώρηση του Φώτη Κουβέλη από την τρικομματική διακυβέρνηση. Ήταν ας πούμε αντικειμενική εξέλιξη η κίνηση αυτή. Και Εξηγούμαι.

Ας θυμηθούμε ποιο ήταν το κρίσιμο διακύβευμα του Ιουνίου  του 2012 μετά τις δεύτερες εκλογές  και τα γνωστά αποτελέσματα. Περιθώρια  για τρίτες εκλογές δεν υπήρχαν, η χώρα έπρεπε να σωθεί από μια ανοικτή χρεοκοπία και η Δημοκρατική Αριστερά και ο Φώτης Κουβέλης, κάνει μια μεγαλειώδη ηγετική κίνηση, ξεπερνώντας τα γνωστά αριστερά συμπλέγματα και κόμπλεξ περί συνεργασιών με τους δεξιούς, προτείνοντας Κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης με την Νέα Δημοκρατία του κου Σαμαρά και με το ΠΑΣΟΚ του κου Βενιζέλου. Με την κίνηση αυτή εισάγει μια νέα έννοια στο πολιτικό λεξιλόγιο, την Αριστερά της ευθύνης και των Κυβερνητικών ευθυνών. Και από τότε όλες οι δημοσκοπήσεις, έχουν το Φώτη Κουβέλη στις πρώτες θέσεις δημοφιλίας από όλους τους πολιτικούς.

Από τότε πέρασε ένας χρόνος, η χώρα ξεπέρασε τον επικίνδυνο κάβο της ανοικτής χρεοκοπίας, χωρίς ασφαλώς να έχουν εκλείψει παντελώς οι κίνδυνοι ενός ατυχούς συμβάντος. Άλλες προτεραιότητες προέκυψαν. Και πρώτα απ’όλα οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις που απαιτούνταν να γίνουν στο Κράτος, στη δημόσια διοίκηση, στην αυτοδιοίκηση, παντού. Και όχι ως μνημονιακές υποχρεώσεις, αλλά ως απαραίτητες αλλαγές για την μετεξέλιξη του Κράτους μας σε ένα κανονικό ευρωπαϊκό και σύγχρονο δημοκρατικό Κράτος. Μπορεί το μνημόνιο να προβλέπει την μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά το πρόβλημα της χώρας είναι ευρύτερο και πιο σύνθετο. Πρόκειται για μια ολική μεταρρύθμιση που κάποιοι ονομάσαμε Δημοκρατική Επανάσταση.

Στο σημείο αυτό είναι και η ουσία του προβλήματος. Το πολιτικό σύστημα –γιατί το πρόβλημα δεν αφορά μόνο τη Δημοκρατική Αριστερά - και η κοινωνία ήταν και είναι ανέτοιμοι για αυτές τις μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Η εξήγηση είναι απλή. Για να γίνουν αυτές οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις θα πρέπει το πολιτικό σύστημα να έρθει σε σύγκρουση με τα ίδια τα «παιδιά» του. Πάρτε για παράδειγμα το θέμα της ΕΡΤ. Ποιοι είναι αυτοί που κάνουν «κουμάντο» διαχρονικά στην ΕΡΤ όλα τα χρόνια ; Εκτός από κάποιες εξαιρέσεις επαγγελματιών δημοσιογράφων, δεν ήταν οι ημέτεροι των πολιτικά κυρίαρχων δυνάμεων τα τελευταία σαράντα χρόνια οι οποίοι διόριζαν τους «δικούς τους, λες και ήταν το μαγαζάκι τους; Δεν χρειάζεται τόση υποκρισία, όταν λίγες μέρες πριν την «κρίση» στην ΕΡΤ, σύσσωμη η αντιπολίτευση χαρακτήριζε την ΕΡΤ με εξαιρετικά κοσμητικά επίθετα απαξίωσης. Η απόφαση Σαμαρά για το κατέβασμα των διακοπτών της ΕΡΤ, πέρα από την άκομψη και άγαρμπη μεθόδευση, αποτελεί και την ουσία του προβλήματος. Δηλαδή η κίνηση αυτή εκπνέει και έναν πολιτικό συμβολισμό. Το πολιτικό σύστημα θέλει και μπορεί να τα βάλλει με το κατεστημένο ; Προσωπικά ομολογώ ότι τα δείγματα γραφής μέχρι σήμερα της Κυβέρνησης με έχουν πείσει ότι ούτε θέλει, ούτε μπορεί. Για να αναφέρω μόνο κάποια παραδείγματα. Ο κόκκινος Πάνος κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην κλείσουν κάποια άχρηστα στρατόπεδα που βρίσκονται σκορπισμένα ανά την επικράτεια. Ο κος Αρβανιτόπουλος ξέρει μόνο να υπογράφει πλασματικές υπερωρίες για τα δικά του παιδιά και να χρηματοδοτεί με χρήματα του ΕΣΠΑ κάποιες φίλιες δυνάμεις, ανύπαρκτες  μεταρρυθμίσεις τύπου σχέδιο «ΑΘΗΝΑ», όπου κάπου έκλεινε τμήματα και κάπου τα διατηρούσε λόγω ανυπέρβλητων πιέσεων ημετέρων, με τον κο Παπαθεοδώρου όμως να μην τον έχουμε ακούσει ακόμη για το τι λέει για το θέμα. Η ενοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων έχει βαλτώσει και η εξυγίανση του κυκλώματος του φαρμάκου πάει με βήμα σημειωτόν και για την κυρία Σκοπούλη να μην έχει πληροφορηθεί κανένας τι ακριβώς έκανε δώδεκα μήνες στην Κυβέρνηση.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Σίμος και ... Συμεων company - Η ... νέα κυβέρνηση με Ευβοιώτες που ΔΕΝ μιλιούνται


Η ... νέα κυβέρνηση με Ευβοιώτες που ΔΕΝ μιλιούνται. Σίμος Κεδίκογλου και ... Συμεων Κεδίκογλου  στο ίδιο υπουργικό συμβούλιο !

Διαβάστε αναλυτικά:
Τη σύνθεση της νέας κυβέρνηση στην οποία συμφώνησαν στην απογευματινή τους συνάντηση ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, πλέον, Ευάγγελο Βενιζέλο ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η σύνθεση του νέου υπουργικού Συμβουλίου είναι η εξής:

Πρωθυπουργός:

Αντώνης Σαμαράς

Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης

Ευάγγελος Βενιζέλος

Υπουργείο Οικονομικών:

Γιάννης Στουρνάρας, με αναπληρωτή αρμόδιο για τα έσοδα τον Χρήστο Σταϊκούρα και υφυπουργό τον Γιώργο Μαυραγάννη

Υπουργείο Διοικητής Μεταρρύθμισης:

Κυριάκος Μητσοτάκης, με υφυπουργό την Εύη Χριστοφιλοπούλου

Υπουργείο Εσωτερικών:

Γιάννης Μιχελάκης, αναπληρωτής Λεωνίδας Γρηγοράκος

Υπουργείο Εξωτερικών:

Ευάγγελος Βενιζέλος, με υφυπουργούς τους Δημήτρη Κούρκουλα και Ακη Γεροντόπουλο

Υπουργείο Εθνικής Αμυνας:

Δημήτρης Αβραμόπουλος, με αναπληρώτρια την Φώφη Γεννηματά και υφυπουργό τον Αθανάσιο Δαβάκη

Υπουργείο Ανάπτυξης,Ανταγωνιστικότητας:

Κωστής Χατζηδάκης, και υφυπουργούς τον Νότη Μηταράκη και τον Θανάση Σκορδά.

Υπουργείο Υποδομών και Δικτύων

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με υφυπουργό τον Μιχάλη Παπαδόπουλο

Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής:

Γιάννης Μανιάτης, με αναπληρωτή τον Σταύρο Καλαφάτη και υφυπουργό τον Ασημάκη Παπαγεωργίου

Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων:

Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, με υφυπουργούς Συμεών Κεδίκογλου Κώστα Γκιουλέκας

Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού:

Πάνος Παναγιωτόπουλος με υφυπουργό Αθλητισμού τον Γιάννη Ανδριανό

Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης, και Πρόνοιας

Γιάννης Βρούτσης με υφυπουργό τον Βασίλη Κεγκέρογλου

Υπουργείο Υγείας:

Αδωνις Γεωργιάδης με υφυπουργούς τους Αντώνη Μπέζα και Σοφία Βούλτεψη

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων:

Αθανάσιος Τσαυτάρης με αναπληρωτή τον Μάξιμο Χαρακόπουλο

Υπουργείο Δικαιοσύνης:

Χαράλαμπος Αθανασίου

Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη:

Νίκος Δένδιας

Υπουργείο Τουρισμού:

Ολγα Κεφαλογιάννη

Υπουργείο Ναυτιλίας :

Μιλτιάδης Βαρβιτισώτης

Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης:

Θεόδωρος Καράογλου

Υπουργός Επικρατείας:

Δημήτρης Σταμάτης

Υφυπουργός αρμόδιος για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση:

Παντελής Καψής

Εκπρόσωπος Τύπου:

Σίμος Κεδίκογλου



1ος Ποδηλατικός γύρος Πολιτικών

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου και ώρα 19:30 διοργανώνεται ο 1ος Ποδηλατικός γύρος Πολιτικών μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα. 

Θα ακολουθήσει συναυλία στην κεντρική προβλήτα της παραλίας Πολιτικών με το συγκρότημα "BROKE". 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

"Χορευτικό Αντάμωμα" στον Δοκό Χαλκίδας

Η Πρόεδρος και το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Δοκού Χαλκίδας "η Άνοιξη", σας προσκαλούν, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 και ώρα 21:00, στο πρώτο μας "Χορευτικό Αντάμωμα", το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του 17ου Δημοτικού Σχολείου Δοκού Χαλκίδας.

Συμμετέχουν:
Τα χορευτικά Τμήματα του Συλλόγου μας, ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ και ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΙΟΥΡΑ 'Η ΑΓΑΛΗ" και ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ "Κ.ΚΑΝΑΡΗΣ"

Παίζουν οι Μουσικοί:
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ (Κλαρίνο)
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Βιολί,Τραγούδι)
ΠΑΠΑΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ (Λαούτο)
ΠΑΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (Κρουστά)
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΟΡΕΤΑ (Τραγούδι)

Μετά την παρουσίαση των χορευτικών Τμημάτων, θα ακολουθήσει ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ, με την συνοδεία της Ορχήστρας.

Επίσης στον προαύλιο του σχολείου θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου θα μαζέψουμε Φάρμακα για το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.

6ο Φεστιβάλ Μοντέρνου χορού στη Δροσιά

Ο Επιμορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσιάς σας προσκαλεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 και ώρα 21:30, στο 6ο Φεστιβάλ Μοντέρνου χορού, που θα γίνει στο χώρο του Γυμνασίου Δροσιάς.

Συμμετέχουν τα Τμήματα του Μοντέρνου χορού του Συλλόγου μας και ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Ευβοίας (Γ.Α.Σ.)

Ο Επιμορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσιάς ιδρύθηκε το 1994 με σκοπό την δραστηριοποίησή του σε τομείς που αφορούν στη διατήρηση και στη διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς και στην πολιτιστική αναβάθμιση του χωριού και των κατοίκων του.


Σήμερα ο Σύλλογος μας αποτελεί σημαντικό πολιτιστικό παράγοντα της περιοχής, αφού αριθμεί 200 μέλη και συμμετέχει, εκτός των δραστηριοτήτων του, σε κάθε ψυχαγωγική εκδήλωση του Δήμου.

Οι Soul Mates στο Xenia bar-cafe στις 28 Ιουνίου

To Xenia bar-cafe, σε μία νέα προσπάθεια ψυχικής ανάτασης, προσκαλεί στο χώρο του νέα και ελπιδοφόρα μουσικά σχήματα. Η φρέσκια οπτική και πνοή αυτών των νέων μουσικών ελπίζουμε να μας παρασύρει όλους φέτος το καλοκαίρι.

Οι Soul Mates στις 28 Ιουνίου στη Χαλκίδα! Το συγκρότημα ιδρύθηκε το 2009. Είναι ένα συγκρότημα που ξεκίνησε τα live ερμηνεύοντας soul και funk τραγούδια από καλλιτέχνες όπως Joss Stone, Alice Russell, Jamiroquai, Stevie Wonder κ.α

Το 2012 διασκευάζουν και ηχογραφούν το “Roof Off”, ένα κομμάτι των Laura Vane & The Vipertones το οποίο κυκλοφορεί στα iTunes από την Warner Music.

Την ίδια χρονιά ανοίγουν την συναυλία των Quantic και Alice Russell στην Αθήνα και εμφανίζονται για 2η συνεχή χρονιά στο Matala Beach Festival της Κρήτης.

Φέτος μετά από την εμφάνιση τους ως opening act στους Belleruche τον Απρίλιο στο Koo Koo, συνεχίζουν τα live εντός και εκτός Αθηνών και παράλληλα ετοιμάζουν δικό τους υλικό.

Μέλη:

Έμη Χρήστου: φωνητικά
Άννα Τάρμπα: φωνητικά
Bένια Τουρλου: φωνητικά
Γιώργος Λιάκος: πλήκτρα
Κωστής Βήχος: μπάσο
Χάρης Σκιαδάς: τύμπανα
Σταύρος Χειλάς: κιθάρα
Σπύρος Νίκας: σαξόφωνο
Jim Σταρίδας: τρομπόνι

"Soul Mates" is a 9 member band based in Athens, Greece, playing groovy Neo Soul and New Funk music.

Three female voices and six musicians cover songs by Joss Stone, Alice Russell, Jamiroquai, Laura Vane & The Vipertones, Stevie Wonder, Mother's Finest etc.

Live shows: Opening act for Quantic, Alice Russell & Combo Barbaro (Gagarin 205, Athens), Escape (ET1), Hippie's Festival 2011 & 2012 (Matala, Crete)
Enhanced by Zemanta

Προκαλεί η ΑΓΕΤ Ηρακλής και πάει στο ΣτΕ για την ακύρωση ομαδικών απολύσεων

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε η «ΑΓΕΤ Ηρακλής» και ζητάει να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική, παράνομη, αντίθετη στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία και νομολογία όπως και στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), η από 26.4.2013 απόφαση του υπουργού Εργασίας με την οποία δεν εγκρίθηκαν οι ομαδικές απολύσεις 229 εργαζομένων στο εργοστάσιο της στη Χαλκίδα, μετά τη διακοπή της λειτουργίας του.

Σύμφωνα με την τσιμεντοβιομηχανία (η οποία ανήκει στον πολυεθνικό όμιλο Lafarge και έχει τρία εργοστάσια στη χώρα μας - Αγριά Βόλου, Αλιβέρι Ευβοίας και Χαλκίδα) η άρνηση του υπουργού Εργασίας να εγκρίνει τις ομαδικές απολύσεις 229 εργαζομένων είναι αντίθετη στα άρθρα 5 (επαγγελματική ελευθερία) και 25 (αρχή αναλογικότητας) του Συντάγματος, στην ΕΣΔΑ που προστατεύει με το άρθρο 1 την ιδιοκτησία και στο άρθρο 4 της ευρωπαϊκής οδηγίας 98/59/ΕΚ για τις ομαδικές απολύσεις.

Η εταιρεία αναφέρει ότι το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου 2013 αποφάσισε την οριστική διακοπή της λειτουργίας του εργοστασίου της Χαλκίδας εξαιτίας της σημαντικής μείωσης του κύκλου εργασιών του κατά τα τελευταία χρόνια και της ανάγκης προσαρμογής της παραγωγικής δυνατότητας της εταιρείας.

Ακόμη, η τσιμεντοβιομηχανία επισημαίνει ότι η διεθνής και ειδικά η ελληνική οικονομική κρίση έχουν προκαλέσει την κατάρρευση του κατασκευαστικού κλάδου και περαιτέρω τη μείωση των πωλήσεων τσιμέντου της εταιρείας, μεταξύ των ετών 2006 και 2012 κατά 79% στην εσωτερική αγορά και κατά 53% στην εξωτερική αγορά. Το εργοστάσιο της Χαλκίδας –πάντα κατά την «ΑΓΕΤ Ηρακλής»- παρουσίασε τη μεγαλύτερη μείωση της παραγωγής (της τάξεως του 90%) μεταξύ όλων των εργοστασίων της εταιρείας, λόγω συγκεκριμένων εγγενών αδυναμιών, όπως είναι:

 1) το σημαντικά υψηλότερο κόστος πρώτων υλών σε σύγκριση με τα άλλα δύο εργοστάσια, κάτι που οφείλεται στην ποιότητα του εξορυσσόμενου ασβεστόλιθου από το παρακείμενο λατομείο και στην ύπαρξη μειωμένων αποθεμάτων, 2) στην ανάγκη μεγαλύτερης κατανάλωσης θερμικής και ηλεκτρικής ενέργειας σε σύγκριση με τα άλλα δύο εργοστάσια που οφείλεται στο σχεδιασμό και στις εγκαταστάσεις του, 3) στην αδυναμία πραγματοποίησης εξαγωγών εξαιτίας της μη δυνατότητας προσέγγισης μεγάλων πλοίων στις λιμενικές εγκαταστάσεις του εργοστασίου στη Χαλκίδα και 4) στην συρρίκνωση κατά 80% της αγοράς της Αττικής τα τελευταία χρόνια.

Επίσης, αναφέρει η τσιμεντοβιομηχανία ότι τον περασμένο Μάρτιο ενημέρωσε εγγράφως τους εκπροσώπους των εργαζομένων για την απόφασή της να κλείσει οριστικά το εργοστάσιο της στη Χαλκίδα και τους κάλεσε συγχρόνως εγγράφως σε διαβούλευση, όπως προβλέπει ο νόμος 1387/1983 για τις ομαδικές απολύσεις. Οι εργαζόμενοι δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «ΑΓΕΤ Ηρακλής», η οποία επανήλθε με νέα πρόσκληση, αλλά χωρίς και πάλι ανταπόκριση.

Με την είσοδο του περασμένου Απριλίου η επίμαχη εταιρεία κάλεσε τρίτη φορά σε διαβούλευση τους εκπροσώπους των εργαζομένων και συγχρόνως τους ενημέρωσε γραπτώς για τις σχεδιαζόμενες απολύσεις. Και πάλι οι εργαζόμενοι δεν προσήλθαν στο τραπέζι της διαβούλευσης. Στη συνέχεια η τσιμεντοβιομηχανία κατέφυγε στον υπουργό Εργασίας, ο οποίος όμως δεν ενέκρινε τις ομαδικές απολύσεις.

Στην προσφυγή της η «ΑΓΕΤ Ηρακλής» υπογραμμίζει ότι η άρνηση του υπουργού Εργασίας αντιβαίνει την ευρωπαϊκή οδηγία 98/59/ΕΚ περί ομαδικών απολύσεων, αλλά και σχετικές αποφάσεις του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.

Παράλληλα, η υπουργική άρνηση παραβιάζει και τη Συνθήκη για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως προς το σκέλος που αφορά την κυκλοφορία κεφαλαίων, υπογραμμίζει η επίμαχη τσιμεντοβιομηχανία.

Εξάλλου, η «ΑΓΕΤ Ηρακλής» τονίζει ότι η άρνηση του υπουργού Εργασίας να εγκρίνει τις ομαδικές απολύσεις παραβιάζει την ΕΣΔΑ που προστατεύει την περιουσία, καθώς η επιβολή καταβολής μισθών στους εργαζόμενους μιας εκμετάλλευσης που δεν λειτουργεί, θίγει τον πυρήνα του δικαιώματος της ιδιοκτησίας της επεμβαίνοντας την ίδια στιγμή στην οικονομική ελευθερία της και την επιχειρηματική δραστηριότητά της.

Όμως, παραβιάζει και το άρθρο 5 του Συντάγματος που προστατεύει την επιχειρηματική ελευθερία, καθώς με την άρνηση του υπουργού Εργασίας , εισάγονται φραγμοί στην οικονομική δραστηριότητα της εταιρείας, καταλήγει η τσιμεντοβιομηχανία στην προσφυγή που κατέθεσε στο ΣτΕ.

Φωτιά στην Χαραυγή - Καπνοί σκέπασαν τη Χαλκίδα!

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι, στον οικισμό Χαραυγή.


Iσχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής βρίσκονται στο σημείο και προσπαθούν να περιορίσουν τις φλόγες, που βρίσκονται σε κατοικημένη περιοχή.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν απειλείται κάποιο σπίτι και η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, ο καπνός καλύπτει μεγάλο μέρος της πόλης.

Χαλκίδα: Γιατί έσκυβε μία 32χρονη μπροστά από την θέση του συνοδηγού;

Την έβλεπαν για αρκετή ώρα σκυμμένη στο παράθυρο του συνοδηγού. Με όση δύναμη είχε, η 32χρονη έβαλε το χέρι της στο παράθυρο του οχήματος.

Έβαλε όλην της την δύναμη και κατάφερε να πιάσει την τσάντα.

Την ώρα που την είχε στα χέρια, έτυχε να περνούν από εκεί οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Την πλησίασαν και όταν κατάλαβαν πως η τσάντα δεν ήταν δικιά της, την συνέλαβαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τσάντα περιείχε 500 ευρώ.




evianews.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...