Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ της Ιστιαίας

Οι δράστες διέφυγαν με 40.000 ευρώ
Γερή μπάζα έκαναν δύο αλλοδαποί ληστές χτες το μεσημέρι από σούπερ μάρκετ της Ιστιαίας. Οι δύο δράστες, πιθανότατα βουλγαρικής ή πακιστανικής καταγωγής, μπήκαν στο σούπερ μάρκετ λίγα λεπτά μετά τις 3. Αρχικά προσποιήθηκαν τους πελάτες, στη συνέχεια όμως μπήκαν στο γραφείο του διευθυντή φορώντας κουκούλες. Εκεί βρήκαν τον υπεύθυνο του καταστήματος και μία υπάλληλο του σούπερ μάρκετ, τους οποίους εξανάγκασαν με την απειλή όπλων να τους παραδώσουν τα χρήματα που περιείχε το χρηματοκιβώτιο. Οι δράστες πήραν τελικά 40.000 ευρώ και διέφυγαν πεζοί. Για τον εντοπισμό τους έχουν κινητοποιηθεί οι διωκτικές αρχές, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατό να συλληφθούν.
www.egnomi.gr

Κλοπή κατοικίας στο Λευκαντί

Στον ύπνο "έπιασαν" άγνωστοι κλέφτες τον 28χρονο ιδιοκτήτη κατοικίας στο Λευκαντί.

Ξημερώματα Σαββάτου μπήκαν στο σπίτι, αφού πρώτα διέρρηξαν τον αφαλό της κεντρικής πόρτας. Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί αφαίρεσαν 4.000 ευρώ και έγιναν καπνός.

Ο 28χρονος αντιλήφθηκε ότι τα χρήματα έλειπαν όταν ξύπνησε το πρωί. Αμέσως μετά ειδοποίησε την αστυνομία.
egnomi.gr

Είχαν άγιο, έξω από το Αλιβέρι!

Tροχαίο ατύχημα χωρίς να τραυματιστεί κανείς είχαμε λίγο πριν την είσοδο του Αλιβερίου. Πιο συγκεκριμένα το αυτοκίνητο που βλέπετε στην φωτογραφία
για λόγους που εξετάζει το αστυνομικό τμήμα της πόλης, εξετράπει της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει στην θαμνώδη περιοχή.
Όπως βλέπουμε από την φωτογραφία, το αυτοκίνητο έχει υποστεί αρκετές υλικές ζημιές. Παρόλα αυτά, τα άτομα που επέβαιναν σίγουρα είχαν άγιο μιας και δεν έπαθαν το παραμικρό.
evianews.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...