Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ακινητοποιημένα τελικά Τετάρτη - Πέμπτη τα τρένα του ΟΣΕ

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τελικά τα τρένα του ΟΣΕ την Τετάρτη και την Πέμπτη, παρά την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών να αναστείλουν την απεργία της Τετάρτης, που είχε εξαγγελθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις μετατάξεις στον Οργανισμό, στο πλαίσιο του νομοσχεδίου για την εξυγίανση και ανάπτυξη του ελληνικού σιδηροδρόμου.

Κι αυτό διότι οι μηχανοδηγοί διαφωνούν και επιμένουν να προχωρήσουν στην απεργία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ανεστάλη η απεργία των σιδηροδρομικών

Larissa Station trainsImage by Otterman56 via Flickr
Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών να αναστείλει τις προγραμματισμένες για αύριο και μεθαύριο κινητοποιήσεις της. 

Οπως έγινε γνωστό, αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας θα έχει συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, από το αποτέλεσμα της οποίας θα εξαρτηθεί αν οι σιδηροδρομικοί θα προχωρήσουν ή όχι σε νέες κινητοποιήσεις.

Με προβλήματα η κυκλοφορία των οχημάτων

Location of Euboea Prefecture municipalitiesImage via WikipediaΜε προβλήματα διεξάγεται αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία των οχημάτων στο δρόμο Χαλκίδας - Αιδηψού στο ύψος του Αγιου.

Στην περιοχή επικρατεί έντονη χιονόπτωση, ενώ μια νταλίκα έχει διπλώσει και έχει κλείσει σχεδόν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Αστυνομικοί ρυθμίζουν την κυκλοφορία και η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη.

e-gnomi.gr
Enhanced by Zemanta

Γυναίκα 43 χρόνων το νέο θύμα της θανατηφόρας στροφής Τσεκούρα

Ενας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του στη φονική στροφή στη Λιανή Αμμο. Πρόκειται για 43χρονη γυναίκα από την Εξω Παναγίτσα, η οποία οδηγούσε μοτοποδήλατο.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το δίκυκλο ανετράπη στο δρόμο και μαζί με την οδηγό του σύρθηκε για αρκετά μέτρα στην άσφαλτο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο ίδιο σημείο πριν από μερικές εβδομάδες έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ο Νίκος Μαρίνος. e-gnomi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...