Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Aυτοκίνητο καρφώθηκε σε περίπτερο

Mε τον στόμα ανοιχτό έμειναν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της Αμαρύνθου όταν είδαν το περίπτερο στον κεντρικό δρόμο να έχει καταστραφεί ολοσχερώς..

Ένα αγροτικό αυτοκίνητο για λόγους που εξετάζει το αστυνομικό τμήμα της Ερέτριας, έφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε στο περίπτερο που βλέπετε στην φωτογραφία.

Τόσο ο οδηγός όσο και ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου δεν έπαθαν ευτυχώς τίποτα.















evianews.com

ΧΑΛΚΙΔΑ: Συνελήφθη ο 25χρονος με την μοιραία φωτοβολίδα

Polish Navy emergency flareImage via Wikipedia
Στον εισαγγελέα ο 25χρονος με την μοιραία φωτοβολίδαΣυνελήφθη τα ξημερώματα, ανήμερα τo Πάσχα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, o 25χρονος, που κατηργορείται για το σοβαρό τραυματισμό 7χρονου κατά την Ανάσταση σε Ιερό Ναό της Ανθηδόνας.

Ο 25χρονος αναμένεται σήμερα, να οδηγηθεί με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και παράβασης του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ο ιερέας, Λάμπρος Θυμιακάκης, που συνλειτουργούσε με τον ιερέα Διονύση και πατέρα του 7χρονου, που τραυματίστηκε από την ναυτική φωτοβολίδα, βαθιά συγκλονισμένος και σοκαρισμένος από το ατυχές συμβάν, αλλά ταυτόχρονα αισιόδοξος για την υγεία του μικρού Χρήστου, μίλησε στο TLIFE για το περιστατικό που συνέβει την ημέρα της Ανάστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Χαλκίδα: Δίνει μάχη για τη ζωή το παιδί παπά που χτυπήθηκε από βεγγαλικό

Polish Navy emergency flareImage via WikipediaΔιπλά τραγικό το περιστατικό στην Ανθηδόνα της Χαλκίδας την ώρα της Ανάστασης. Το 7χρονο παιδάκι βρισκόταν μερικά μόλις εκατοστά από τον ιερέα πατέρα του την ώρα της ακολουθίας.

Ο τραγικός πατέρας είδε το παιδί του να δέχετει τη φωτοβολίδα στο πρόσωπο και να τυλίγεται σε μια πύρινη “μπάλα”.

Άφωνοι οι πιστοί που είχα στραμμένο το βλέμμα στην εξέδρα που είχε στηθεί για την Ανάσταση παρακολούθησαν το περιστατικό.

Όπως περιγράφουν δευτερόλεπτα πριν ο μικρός, όπως κάθε άλλο παιδί στην ηλικία του, υπερήφανος στεκόταν στο πλάι του πατέρα του. Ήταν ντυμένος “παπαδάκι” και είχε ακολουθήσει την πομπή μέχρι και την εξέδρα. H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...