Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

O Αναγνωστάκης για τον ενιαίο φόρο ιδιοκτησίας ακινήτων

Συνέχεια έδωσε στις τοποθετήσεις του, ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, στη μόνιμη επιτροπή οικονομικών που συζητείται ο ενιαίος φόρος ιδιοκτησίας ακινήτων. 


Ο βουλευτής της Εύβοιας που είναι ειδικός αγορητής της Δημοκρατικής Αριστεράς για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, έκρινε αρνητικά την απουσία ουσιαστικής διαβούλευσης με τους ενδιαφερόμενους φορείς σημειώνοντας πως έτσι απουσιάζει η κοινωνική νομιμοποίηση και αποδοχή του νόμου.

ΕΥΡΥΔΙΚΗ unplugged στο Καφωδείον Χαλκίδας

Η ερμηνεύτρια με την ιδιαίτερη φωνή και την ξεχωριστή σκηνική παρουσία, γεμίζοντας από την αρχή τις αποσκευές της, ξεκινά ένα καινούριο "μπλε" ταξίδι με τα πιο αγαπημένα δικά της τραγούδια καθώς και με τραγούδια από τις γειτονιές του κόσμου. 


Με καινούργιες και παλαιότερες επιτυχίες της, μοναδικές διασκευές από την ελληνική και ξένη ποπ ροκ σκηνή, αλλά και τραγούδια έκπληξη διαχρονικών και αξεπέραστων Ελλήνων και ξένων δημιουργών και ερμηνευτών, η Ευρυδίκη μας προσκαλεί στον δικό της μουσικό κόσμο και μας παρασύρει σε ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες μελωδίες, αγαπημένα τραγούδια και δυνατές ερμηνείες.

Χαλκίδα: Η Αγκαλίτσα ανοίγει την αγκαλιά της αυτό το Σάββατο!

Η Αγκαλίτσα φοράει τα γιορτινά της και σας προσκαλεί στην χριστουγεννιάτικη γιορτή της, η οποία θα γίνει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 6:30 μ.μ. στην Αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Λ.Χαϊνά 93.


Η γιορτή μας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με εθελοντική συμμετοχή 2 ευρώ. Τα έσοδα θα δοθούν στον Σύλλογο Άνθρωπος Ελπίδα Πολιτισμός, καθώς θα συγκεντρωθούν και γάλατα μακράς διαρκείας για το φιλόπτωχο της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου. 

Κάρυστος: Με μεθόδους... CSI αποκαλύφθηκε η συζυγοκτόνος

Η 34χρονη σκότωσε τον 45χρονο σύζυγό της και σκηνοθέτησε τη δήθεν αυτοκτονία του - Το έγκλημα έγινε στην Κάρυστο πριν από εννέα μήνες


Έπειτα από εννέα ολόκληρους μήνες κατέρρευσε το σκηνικό της αυτοκτονίας που είχε στήσει η ίδια η σύζυγός του για έναν 45χρονο, που είχε βρεθεί νεκρός στο υπνοδωμάτιο της κατοικίας τους στην περιοχή της Καρύστου. Όπως αποδείχθηκε, τον είχε πυροβολήσει η ίδια εν ψυχρώ στον κρόταφο!

Αποστόλου: Τάγμα εφόδου η Χρυσή Αυγή

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Βαγγέλης Αποστόλου και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος στη συζήτηση για την αναστολή της χρηματοδότησης του κόμματος «Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή», στην ομιλία του κατά τη συνεδρίαση της Βουλής την 17/12/13 είπε τα εξής:


«Αγαπητοί συνάδελφοι, θα σταθώ στο ξεκίνημά μου στις φαντασιώσεις του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής ότι πρόκειται για σκευωρία Συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης. Ονειρεύεται σκευωρίες. Η Αριστερά δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Είναι αυτή που στάθηκε όρθια, όταν η πατρίδα είχε την ανάγκη να την υπερασπιστεί απέναντι στους ναζιστές, απέναντι στους κουκουλοφόρους προγόνους των σημερινών Χρυσαυγιτών. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Ο Αναγνωστάκης για την καταπολέμηση φοροδιαφυγής στα νυχτερινά κέντρα

Συζητήθηκε χθες στην ολομέλεια της Βουλής η Επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρη Αναγνωστάκη, προς το Υπουργείο Οικονομικών, για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, στα νυχτερινά κέντρα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...