Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που δρούσε στην Ευβοία

Εξαρθρώθηκε τριμελής εγκληματική ομάδα που δρούσε στις περιοχές Πολιτικών και Νεροτριβιάς Ευβοίας. Συνελήφθησαν τρεις (3) Βούλγαροι, οι οποίοι διέπραξαν κλοπές – διαρρήξεις κυρίως σε εξοχικές κατοικίες.

 Εξαρθρώθηκε, την 29-02-2012 το απόγευμα, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης, τριμελής εγκληματική ομάδα που δρούσε στις περιοχές των Πολιτικών και Νεροτριβιάς Ευβοίας.

Συνελήφθησαν συνολικά τρεις (3) αλλοδαποί, Βουλγαρικής υπηκοότητας, ηλικίας 31, 33 και 39 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ από την αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, εξιχνιάστηκε μέχρι τώρα μια περίπτωση κλοπής – διάρρηξης σε εξοχική κατοικία.

Ειδικότερα, την 29-02-2012 το απόγευμα, δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης κλοπή σε οικία, ιδιοκτησίας 57χρονου ημεδαπού, η οποία διαπράχθηκε νυχτερινές ώρες της 28/29-02-2012 στα Πολιτικά Ευβοίας.

Το γαλάζιο πουλί, για μια εβδομάδα στη Χαλκίδα

Το Θέατρο Χαλκίδας, θα παρουσιάσει για δεύτερη συνεχή χρονιά,  μόνο για μία εβδομάδα το θεατρικό αριστούργημα του βραβευμένου με Νόμπελ Bέλγου συγγραφέα Μ. Μέτερλιγκ "Το γαλάζιο πουλί".

Την περσινή χρονιά πραγματοποιήθηκαν 17 παραστάσεις στο θέατρο Παπαδημητρίου και το παρακολούθησαν 2.458 παιδιά και μεγάλοι.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του θεάτρου:
΄΄Στην σημερινή εποχή που μοιάζει να χάνει τις αξίες της αυτό το θεατρικό έργο γίνεται πιο σημαντικό και τα μηνύματά του μας ξεπερνούν.
Αυτές τις δύσκολες ώρες η ελπίδα πως υπάρχει το καλό και είναι μέσα μας και δίπλα μας στα μικρά και ίσως μέχρι τώρα ασήμαντα, έρχεται η στιγμή που δυο παιδιά με την αθωότητα και την περιέργειά τους ανακαλύπτουν την αγάπη, την ομορφιά, την αλληλεγγύη μέσα από το κυνήγι ενός γαλάζιου πουλιού, αυτού που χαρίζει την ευτυχία.
Τελικά που μπορεί να βρίσκεται αυτή αν όχι μέσα μας….
Ας αφήσουμε τα παιδιά να μας ταξιδέψουν στον δικό τους μοναδικό κόσμο και ίσως αύριο να είμαστε καλύτερα.΄΄

Το Θ.Χ. Καλεί την εκπαιδευτική κοινότητα του νομού και της ευρύτερης περιοχής να φέρουν τα παιδιά στην παράσταση αυτή του Θεάτρου Χαλκίδας, να κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι της αναζήτησης.
Οι παραστάσεις θα γίνουν στο θέατρο Παπαδημητρίου στην Χαλκίδα από Δευτέρα 12/3 έως Παρασκευή 16/3 στις 9:30 το πρωί.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και η παράσταση  διαρκεί 2 ώρες + διάλειμμα 10 λεπτών.
Παίζουν 25 ηθοποιοί  από 5 έως 60 χρόνων

Έληξε η "ομηρία" στο νοσοκομείο της Καρύστου [ 3 βίντεο ]

Άισιο τέλος είχε η κατάληψη στο νοκομείο Καρύστου, καθώς η Αστυνομικές Αρχές βοήθησαν τον κ.Πετσή να απεγκλωβιστεί.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση από την γραμματεία του νοσοκομειου η λειτουργία του νοσοκομείου συνεχίζεται κανονικά

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ

Τεταμένο παραμένει το κλίμα στο νοσοκομείο της Καρύστου, με τον κόσμο ολοένα και να αυξάνεται, προκειμένου να εκφράσει την οργή και την αγανάκτησή του για τον υποδιοικητή αλλά και το υπουργείο Υγείας.

Όπως αναφέρει το karystiapress.gr, ο διοικητής και ο υποδιοικητής είναι αποκλεισμένοι και μέσα βρίσκονται και άντρες του Α.Τ Καρύστου και εκπρόσωποι από το Δήμο. Στις 6 η ώρα ενημερώθηκαν βουλευτές του Νομού και εκπρόσωποι των κατοίκων μίλησαν μαζί τους και τους έδωσαν προθεσμία 2 ωρών να σταλεί φαξ από τον υπουργό υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, που να αναφέρει ότι το νοσοκομείο θα ενταχθεί στην τροπολογία που κατέθεσαν Συμεών Κεδίκογλου και Ουρανία Παπανδρέου.

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος με παρέμβασή του, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, τόνισε πως το νοσοκομείο της Καρύστου, δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί.

Στο νοσοκομείο συνεχίζουν κι έρχονται κάτοικοι από όλες τις περιοχές του Δήμου, οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν θα φύγουν αν το θέμα δεν λυθεί απόψε. Πολλοί από αυτούς χάνουν την ψυχραιμία τους, γιατί βλέπουν ότι από το πρωί δεν υπάρχει καμία πρόοδος, με αποτέλεσμα να επιχειρούν να μπουν στο γραφείο όπου είναι διοικητής από τη Χαλκίδα και ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Καρύστου, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να τους συγκρατήσουν.

Ο κ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ

«Το νοσοκομείο Καρύστου δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί και να χάσει τη νοσοκομειακή ιδιότητά του», δήλωσε κατηγορηματικά ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο νοσοκομείο, όταν κάτοικοι της περιοχής εγκλώβισαν τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Καρύστου, Ηλία Πετσή στο γραφείο του, διαμαρτυρόμενοι για υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας.
«Συνεπώς, όσοι δημιουργούν προβλήματα δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτές τις ώρες, η χώρα χρειάζεται ηρεμία», υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος.


 

Πατάτες και στη Χαλκίδα από το Νευροκόπι με 5,50 ευρώ για 20 κιλά

Ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΚΑΝΗΘΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ σε συνεργασία με την Ένωση Καταναλωτών Χαλκίδας συμμετέχει στην προμήθεια πατάτας από το Νευροκόπι, με την τιμή 5,50 ευρώ για 20 κιλά.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτή την προμήθεια, η οποία θα αποτελέσει και συνέχεια με άλλα είδη, να το δηλώσουν στον σύλλογό μας μέχρι την Τετάρτη το βράδυ, (7/3/2012) ¨η στα τηλέφωνα : 6974483261- 2221094920 – 2221021175 προκαταβάλλοντας το αντίστοιχο ποσό της ποσότητας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...