Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Το DNA από τα νύχια της 15χρονης θα ρίξει φως στην τραγωδία της Πάρου

Φως στα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης του σοβαρού τραυματισμού της 15χρονης κοπέλας στην Πάρο προσπαθούν να ρίξουν γιατροί και αστυνομία. Η κοπέλα βρέθηκε από τη μητέρα της βαριά τραυματισμένη με κάταγμα στο κεφάλι και ημίγυμνη ανάμεσα σε βράχια στην παραλία Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Η 15χρονη μεταφέρθηκε άμεσα από το νησί στην Αθήνα και το Αττικό Νοσοκομείο ενώ χθες υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι για τις κακώσεις που φέρει. Την ανήλικη εξέτασε στο νοσοκομείο ιατροδικαστής και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες δεν βρέθηκαν εμφανή σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, ωστόσο ο ιατροδικαστής έχει πάρει δείγμα από τα νύχια της και για εξέταση DNA.

Την ίδια ώρα αναμένεται να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου οι αστυνομικοί να δουν τις τελευταίες κλήσεις της άτυχης κοπέλας αν δηλαδή υπήρχε κάποια επικοινωνία το κρίσιμο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τη στιγμή που απομακρύνθηκε από τη μητέρα και την αδελφή της έως τη στιγμή που βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στα βράχια.

Η κοπέλα με τη μεγαλύτερη ανήλικη αδελφή της και τους γονείς τους είχαν πάει στην Πάρο πριν από τρεις ημέρες για τις διακοπές τους και φιλοξενούνταν σε φιλικό σπίτι. Την Κυριακή, γύρω στις 7:30 το απόγευμα η 15χρονη, μαζί με τη μητέρα και την αδελφή της, βρίσκονταν στην παραλία της Χρυσής Ακτής.

Όταν έφυγε για να πάει μια βόλτα και άργησε να γυρίσει η μητέρα της ανησύχησε και αφού την αναζήτησε την βρήκε σε απόσταση περίπου 300 μέτρων αντίκρισε τη 15χρονη πεσμένη ανάμεσα στα βράχια, αιμόφυρτη, αναίσθητη και ημίγυμνη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...