Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΟΣΕ για τις καθυστερήσεις στο δρομολόγιο 1533 από Χαλκίδα για Αθήνα

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει πως, ύστερα από παρατηρημένες καθυστερήσεις το τελευταίο 15νθήμερο στην αναχώρηση του προαστιακού δρομολογίου 1533 (06:03) από Χαλκίδα για Αθήνα -γνωρίζοντας επιπρόσθετα την ιδιαιτερότητα και τη σημασία του συγκεκριμένου δρομολογίου για το επιβατικό κοινό που εκείνη την ώρα κατευθύνεται στο χώρο εργασίας του-, προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες καθυστερήσεις.

Διακήρυξη Υποψηφιότητας για το Δήμο Χαλκιδέων του Χρήστου Παγώνη


Ο Χρήστος Παγώνης προχώρησε στην διακήρυξη της υποψηφιότητας για το Δήμο Χαλκιδέων και τονίζει  ότι “με αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση, με πίστη στις πιο υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας, με αποφασιστικότητα, με εντιμότητα και διάθεση προσφοράς θα επιδιώξω ένα νέο ξεκίνημα που θα ανανεώσει την ελπίδα για να καλυτερέψουμε το επίπεδο ζωής των κατοίκων της περιοχής μας”
Το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης έχει ώς εξής:
 
“Πολίτες της Χαλκίδας, του Ληλάντιου πεδίου,  της Ν. Αρτάκης, της Ανθηδόνας και της Αυλίδας
Κορίτσια και αγόρια του τόπου μας,
Τον Γενάρη του 2010 με δημόσια δήλωση, με τον πιο καθαρό και έντιμο τρόπο, ανακοίνωσα την πρόθεσή μου να εμπλακώ στις διαδικασίες για την ανάδειξη της νέας πολιτικής ηγεσίας του διευρυμένου Δήμου Χαλκιδέων, επικεφαλής ομάδας πολιτών, ως primus inter pares. Μετά από πολλές διαβουλεύσεις, διαπραγματεύσεις και συζητήσεις, δεν κατέστη δυνατόν μέχρι σήμερα να διευκρινιστεί και να οριστικοποιηθεί η πολιτική στήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο πρόσωπο κάποιου υποψήφιου.
Εκτιμώντας ότι «οι καιροί ου μενετοί» και ότι στο πολύ λίγο χρόνο που απομένει μέχρι τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, πρέπει να γίνουν πάρα πολλά πράγματα, αποφάσισα οριστικά την κάθοδό μου στις εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων, ζητώντας από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και από ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις του τόπου να υποστηρίξουν αυτό το εγχείρημα.
Το επόμενο χρονικό διάστημα προτίθεμαι να συναντηθώ με τους κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς φορείς της περιοχής προκειμένου να εξασφαλίσω την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διακομματική συναίνεση και κοινωνική συνεννόηση στο μεγάλο εγχείρημα που επιχειρείται για την αλλαγή του μοντέλου διοίκησης της χώρας μας.
Να περάσουμε, δηλαδή, από ένα συγκεντρωτικό, γραφειοκρατικό, αντιπαραγωγικό μοντέλο διοίκησης που παράγει διαφθορά και καλλιεργεί την συναλλαγή, σε ένα μοντέλο αποκεντρωμένης, ευπρόσωπης και αποτελεσματικής Διοίκησης που οικοδομεί νέες αξίες και υφαίνει νέες προοπτικές.
Με αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση, με πίστη στις πιο υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας, με αποφασιστικότητα, με εντιμότητα και διάθεση προσφοράςθα επιδιώξω ένα νέο ξεκίνημα που θα ανανεώσει την ελπίδα για να καλυτερέψουμε το επίπεδο ζωής των κατοίκων της περιοχής μας.
Η συγκρότηση των νέων θεσμών, η ποιότητα ζωής, το περιβάλλον, οι βασικές, αναγκαίες και μεγάλες υποδομές (Οδικό Δίκτυο, Υπηρεσίες Υγείας, Κοινωνικές Υποδομές, Σχέδια Πόλης κλπ) είναι επιλογές πρώτης προτεραιότητας.
Είμαι προετοιμασμένος και αποφασισμένος να προχωρήσω σε εκείνες τις παρεμβάσεις που θα οδηγήσουν σε αποτελεσματική διοίκηση, η οποία στην συνέχεια, ως κύρια συνιστώσα, θα υποστηρίξει το μεγάλο εγχείρημα της εγκαθίδρυσης των νέων θεσμών.
Ο δρόμος είναι δύσκολος.
Τον κάνει ακόμη δυσκολότερο η συγκυρία και το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον.
Με επιμονή, θέληση, προγραμματισμό και αποφασιστικότητα θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να δρομολογήσουμε λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα της περιοχής μας.
Στους συνεργάτες μου προτείνω να οπλιστούν με περίσσεια υπομονή.
Τους εύχομαι καλή δύναμη.
Από τους πολίτες ζητάμε να στηρίξουν την προσπάθειά μας, να είναι κριτικοί στις πράξεις ή τις παραλείψεις μας και όσο το δυνατόν αντικειμενικοί.
Η πρόκληση είναι μεγάλη.
Η προσπάθεια επίπονη.
Η προοπτική της επιτυχίας την κάνει ενδιαφέρουσα.
Αποδέχομαι την πρόκληση και μπαίνω στον αγώνα με δύναμη και αισιοδοξία για την θετική τελική έκβαση αυτής της προσπάθειας”.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...