Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Στο «μικροσκόπιο» οι off shore των ΔΟΥ Κρανιδίου και Κύμης

Στοιχεία για τον έλεγχο των υπεράκτιων εταιρειών - off shore -  στην Ελλάδα δημοσιοποίησε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Βύρωνα Πολύδωρα.

Σύμφωνα με τη γραπτή απάντηση του υπουργού Οικονομικών, ο έλεγχος των off shore ακινήτων έχει ολοκληρωθεί σε 34 εταιρείες σε σύνολο 6.575, βεβαιώνοντας 40.068.785,61 ευρώ, ενώ συνεχίζεται ο έλεγχος σε 315.

Υπό τον τακτικό φορολογικό έλεγχο του Διαπεριφερειακού Ελεγκτικού Κέντρου (ΔΕΚ) Αθηνών βρίσκονται και οι 24 υπεράκτιες εταιρείες της ΔΟΥ Κύμης και οι 161 αντίστοιχες της ΔΟΥ Κρανιδίου.

Διακρατικές συμβάσεις φορολογικής συνεργασίας έχουν υπογραφεί με το Γκέρνζι, τις Νήσους Κουκ και το Γιβραλτάρ -αν και δεν έχουν τεθεί σε ισχύ -, ενώ έχουν μονογραφηθεί συμβάσεις με τον Μαυρίκιο, το Τζέρσι, το κράτος των Σαμόα, τις Νήσους Κέιμαν και τις Βερμούδες.

Βόρεια Εύβοια: Λίγο πριν το μεσημεριανό φαγητό έπεσε νεκρός!


Λίγο πριν καθίσει με την οικογένεια του στο μεσημεριανό τραπέζι, δεν αισθάνονταν καλά. 

Έντρομοι οι δικοί του άνθρωποι κάλεσαν ασθενοφόρο. Μεταφέρθηκε αμέσως στο κέντρο υγείας Ιστιαίας αλλά δυστυχώς ήταν αργά αφού είχε ξεψυχήσει. 

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε όταν οι γιατροί ανακοίνωσαν στα δικά του άτομα την άσχημη είδηση, βυθίζοντας τους στο πένθος.

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ: Με επιτυχία το 7ο χορωδιακό φεστιβάλ


Συνεχίζονται.  με επιτυχία, οι εκδηλώσεις ΚΥΖΙΚΕΙΑ 2013 το λιμάνι της Νέας Αρτάκης, πλημμύρισε με χορωδιακά τραγούδια, από το 7ο χορωδιακό φεστιβάλ που έλαβε χώρα εχθές Κυριακή το βράδυ. 

Την οργάνωση και την συμμετοχή, είχε ο χορωδιακός σύλλογος του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ και μαζί του, η χορωδία του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΑΣΙΝΑ και η χορωδία Ψαχνών Η ΕΚΦΡΑΣΗ.


Στο τέλος απονεμήθηκαν στους χορωδούς τα ανάλογα αναμνηστικά    

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ
 






Έ-ρχο-νται: «ΑΝΔΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ» στη Χαλκίδα την ΤΕΤΑΡΤΗ 21 !


Την ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ώρα 21:15, στο Θέατρο Ορέστη Μακρή (Πάρκο Λαού) θα δούμε την θεατρική παράσταση «ΑΝΔΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ». Η κωμωδία των Νεοζηλανδών Stephen Sinclair και Anthony McCarten, προσαρμόστηκε με μαεστρία στην ελληνική πραγματικότητα από τους Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και αφού έκανε τους Αθηναίους να… κλαίνε από τα γέλια, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Με τίτλο «Ladies night» πρωτοπαίχτηκε το 1987 και έγινε μεγάλη επιτυχία, ενώ αργότερα η κινηματογραφική του μεταφορά με τίτλο «Full Monty»,  αναδείχθηκε στις καλύτερες και πιο εμπορικές κωμωδίες.

Τιμή Εισιτηρίου: 19 € (γενική είσοδος) - 15€ (Φοιτητικό, μαθητικό, άνεργοι, πολύτεκνοι, ΑμεΑ, συνταξιούχοι άνω των 65) & 10€ παιδικό.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: 15€

Προπώληση Εισιτηρίων: Δημοτικός Κιν/Φος ΡΕΞ,  ώρες: 09:30-14:30 & 18:00-23:00

Συντελεστές

Απόδοση - Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη

Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη

Χορογραφίες: Ελπίδα Νίνου – Θανάσης Γιαννακόπουλος

Σχεδιασμός  Φωτισμών: Χρήστος Τζιόγκας

Πρωταγωνιστούν:

Κώστας Κόκλας, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Τόνυ Δημητρίου,Μάνος Ιωάννου, Μαίρη  Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Νίκη Λάμη.



Η υπόθεση:
Σε  μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά  και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο  τρόπο. Η απελπισία οδηγεί έναν καφετζή (Κώστας Κόκλας), έναν ταξιτζή (Τόνυ Δημητρίου), έναν δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), έναν φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτη) και έναν σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρήπερ. Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους (αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη). Άντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια απολαυστική διασκευή του γνωστού μας θέματος.


Enhanced by Zemanta

ΣΔΟΕ: «Καθαροί» Αντζελα, Κιάμος

«Μεροκάματο της νύχτας» για τα στελέχη του ΣΔΟΕ, που κάνουν νυχτερινές εφόδους στην επαρχία και κυρίως σε τουριστικές περιοχές, για να ελέγξουν τα κέντρα δασκέδασης όπου εμφανίζονται γνωστοί Ελληνες τραγουδιστές.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ ξεκίνησαν το Σάββατο από το Γυμνάσιο Δροσιάς, όπου εμφανίζονταν οι Αντζελα Δημητρίου και Βασίλης Τερλέγκας και έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο σε εισιτήρια, αποδείξεις και συμβόλαια καλλιτεχνών χωρίς να διαπιστωθεί κάποια παράβαση.

Κατά τις δύο τα ξημερώματα, το κλιμάκιο των ελεγκτών πήγε και στην περιοχή της Γλύφας, όπου τραγουδούσε ζωντανά ο Πάνος Κιάμος, που έχει «παρελθόν», καθώς τραγούδησε σε αποσφραγισμένο κατάστημα στη Χαλκιδική.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ έψαξαν αποδείξεις, εισιτήρια και την ασφάλιση του προσωπικού. Ολα αποδείχθηκαν νομότυπα κι έτσι αποχώρησαν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει ότι είναι παράνομος ο διορισμός του Αθανάσιου Χρονόπουλου στην ΕΑB

Χωρίς τυπικά προσόντα διορίστηκε στη θέση του ο εκτελεστικός σύμβουλος της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας και πρώην επικεφαλής των Γενικών Διευθυντών, Αθανάσιος Χρονόπουλος, καταγγέλλουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σταθάς , Δημ. Στρατούλης Δημήτρης και Θ. Δρίτσας, σε ερώτησή τους προς τους υπουργούς Οικονομικών, Εθνικής Άμυνας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν ότι με βάση δημοσιεύματα και πορίσματα ελεγκτικών μηχανισμών, η υπόθεση του κ. Αθανασίου Χρονόπουλου, για την οποία βοούσε επί χρόνια η ΕΑΒ, μόνο αποσπασματικά δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί. Ειδικότερα αναφέρουν:

-"Το ΔΣ της ΕΑΒ έκανε αποδεκτό τον διορισμό του κ. Χρονόπουλου χωρίς να υπάρχει αντίστοιχη θέση στο οργανόγραμμα της ΕΑΒ. Αντίθετα, η θέση αυτή εφευρέθηκε μόνο για να αναβαθμιστεί ο «ρόλος» του κ. Χρονόπουλου στην εταιρεία.

-Η εν λόγω θέση ούτε προκηρύχτηκε, ούτε κατατέθηκαν υποψηφιότητες για την κάλυψή της, αποδεικνύοντας πόσο φωτογραφική ήταν η τοποθέτηση του.

-Παρά τις καταγγελίες από τους εργαζόμενους σχετικές με τα τυπικά προσόντα του κ. Χρονόπουλου -άλλωστε ήταν εξόφθαλμο στον κάθε εργαζόμενο ότι και τα ουσιαστικά προσόντα ήταν ανύπαρκτα- δεν ζητήθηκαν από την Διοίκηση επικυρωμένα αντίγραφα των πτυχίων.

-Όταν πια η υπόθεση δεν μπορούσε να «κρυφτεί», η Διοίκηση αντί να αποδώσει ευθύνες σε όσους τους αναλογούσαν, περιορίστηκε στον ρόλο του δικηγόρου του κ. Χρονόπουλου λέγοντας ότι το πτυχίο ήταν ένα τυπικό προαπαιτούμενο για την θέση του γενικού διευθυντή των γενικών διευθυντών. Φυσικά ούτε λόγος για την πλαστογραφία και την εξαπάτηση του αρμοδίου Υπουργού σύμφωνα με τα νέα ήθη της Διοίκησης".

Επιπλέον σε ερώτησή τους, επισημαίνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι "όλα τα παραπάνω γίνονται με την ανοχή της κυβέρνησης προκειμένου να απαξιωθεί η ΕΑΒ και να εξυπηρετηθούν τα μικροσυμφέροντα και αποτελούν μόνο την κορυφή του παγόβουνου σε μια εταιρεία που βρίσκεται υπό καθεστώς εγκατάλειψης επί σχεδόν μια δεκαετία και συνδέονται και με αλλά παρακμιακά φαινόμενα. Τρανό παράδειγμα η πρόσληψη στη θέση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών ενός απόφοιτου ΤΕΙ, παρά το γεγονός ότι η προκήρυξη για την κάλυψη της Θέσης απαιτούσε απόφοιτο ανωτέρας εκπαίδευσης και παρά το γεγονός ότι η ΕΑΒ διαθέτει ικανά στελέχη για αυτήν την θέση, μη αρεστά όμως στην Διοίκηση η οποία τα κρατά παραγκωνισμένα" και συνεχίζουν:

"Ερωτηματικά γεννά η τοποθέτηση αποφοίτου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ως διευθυντή με αρμοδιότητα να ελέγχει δύο διευθύνσεις. Οι συγκεκριμένες διευθύνσεις βαρύνονται με σωρεία καταγγελιών αλλά και επιβαρύνουν το κόστος λειτουργίας της εταιρείας ενώ η Διοίκηση κωφεύει για ακόμα μια φορά. Χαρακτηριστικό δείγμα των ηθών που επικρατούν στην ΕΑΒ, είναι ότι τέτοιου είδους «λαμπρά στελέχη» έχουν υφισταμένους εργαζόμενους αποφοίτους Πολυτεχνείων με δυο μεταπτυχιακά. Η Φάμπρικα των κομματικών προαγωγών συνεχίζεται ως σήμερα με παράτυπες αναθέσεις διευθύνσεων σε ημετέρους".

Καταλήγοντας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ερωτούν τους υπουργούς εάν προτίθενται να προβούν σε απόδοση ευθυνών για αυτές τις καταστροφικές επιλογές «στελεχών» με αδιαφανείς διαδικασίες και κομματικά κριτήρια και να διερευνήσουν σε ποιες ζημιογόνες οικονομικά και καταστροφικές για την ΕΑΒ αποφάσεις εμπλέκονται τέτοιου είδους «στελέχη».

Επίσης, ερωτούν εάν προτίθενται να ζητήσουν πίσω τα χρήματα από τους μισθούς, αλλά και από τον πολυτελή τρόπο διαβίωσης τέτοιων «στελεχών», καθώς και να προβούν στην τοποθέτηση Διοίκησης στην ΕΑΒ, ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες μέσα από κλίμα αξιοκρατίας και αξιοποίησης των ικανών στελεχών που διαθέτει η ΕΑΒ. Πηγή Αυγή

Έκθεση Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας στη Χαλκίδα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας παρουσιάζει την αξεπέραστη προσφορά των αρχαίων Ελλήνων στο χώρο των Τεχνολογικών Επιστημών, φιλοξενώντας την έκθεση του μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, και ξαναζωντανεύει εξαιρετικές εφευρέσεις του αρχαιοελληνικού τεχνολογικού θαύματος (από το ρομπότ - υπηρέτρια του Φίλωνος μέχρι τον κινηματογράφο του Ήρωνος και από το αυτόματο ωρολόγιο του Κτησίβιου μέχρι τον αναλογικό υπολογιστή των Αντικυθήρων) που καλύπτουν την περίοδο από το 2000 π.χ. μέχρι το τέλος του αρχαίου ελληνικού κόσμου κατόπιν 25χρονης έρευνας και μελέτης του Κώστα Κοτσανά.

Πρόκειται για την εγκυρότερη και την πληρέστερη έκθεση του είδους της ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

Εναρξη Εκθεσεως 1/9/2013 εως 30/9/2013 ( είσοδος δωρεάν )

Η έκθεση θα φιλοξενείται στην Χαλκίδα για όλο τον Σεπτέμβριο , Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.λεωφόρος Χαϊνά, (απέναντι από το Νομαρχιακό Μέγαρο)

«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ» ξεχώρισαν στα «ΚΑΝΑΡΕΙΑ 2013» της Ερέτριας

Μία από τις καλλίτερες εκδηλώσεις του καλοκαιριού, ήταν αυτή που οργάνωσε ο σύλλογος Ποντίων Ερέτριας «ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ» στα πλαίσια  των εκδηλώσεων του Δήμου Ερέτριας «ΚΑΝΑΡΕΙΑ 2013» (27/7/2013) 



Παρευρέθησαν : ο αρχιμανδρίτης  Δωρόθεος, ο Πατέρας Συμεών από την Ενορία Άνω Λιοσίων Ι.Ν. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΝΑΛΑΣ και ο Πατέρας Θεοφάνης από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ερέτριας, ο Δήμαρχος της Πόλης Βασίλης Βελέντζας, μαζί με τους αντιδημάρχους, η πρώην Δήμαρχος Αμφιτρίτη Αλιμπαντέ, καθώς και πολλοί άλλοι επίσημοι, πλαισιωμένοι από 1200 και πλέον ακόμη άτομα, από την Ερέτρια και τις γύρω περιοχές.  

Στην προσφώνησή του ο πρόεδρος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην γενοκτονία των Ποντίων και πως η πολιτιστική κληρονομιά μας, είναι ένας ανεκτίμητης αξίας θησαυρός που τον κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας και έχουμε την υποχρέωση να το κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές, ανέπαφο και αναλλοίωτο.

Στην μικρή ομιλία που είχε ο Αρχιμανδρίτης Δωρόθεος, τόνισε μεταξύ άλλων και τα εξής : ο Ποντιακός Ελληνισμός παρ΄ όλο που υπέστη γενοκτονίες, έχει κρατήσει τις ρίζες του βαθειά και την σκυτάλη την έχει δώσει στην καινούργια γενιά. (αυτό τα λέει όλα) και συνεχίζοντας πρόσθεσε : η Ενορία μας θα δώσει τα Άγια Λείψανα του Αγίου Ευγενίου του προστάτη των Ποντίων της Τραπεζούντας, μιας και ο Σύλλογος τον απεικονίζει στο λάβαρό του, ο Ελληνισμός κράτησε από την Ορθοδοξία, την Ιστορία και την οικογένεια.


Στην εκδήλωση συμμετείχαν και χόρεψαν Ποντιακούς χορούς, μαζί με τα χορευτικά του συλλόγου Ερετρίας και τα χορευτικά την Μεταμόρφωσης Αττικής, τα όποια τιμήθηκαν από τον σύλλογο.

Να σημειωθεί επίσης, πως η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη  μνήμη του μεγάλου σκηνοθέτη, Ιωάννη Χαρτοματζίδη και την αγαπημένη φίλη τροχονόμο Αδαμαντία Σιάφλα, που άδικα έχασε τη ζωή της εν ώρα υπηρεσίας.

Και η βραδιά έκλεισε όπως πάντα, με χορούς και τραγούδια, για όλους τους παρευρισκόμενους


ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ

Ο Αναγνωστάκης στο ΣΚΑΪ, για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας

Συνέντευξη παραχώρησε, σήμερα 19 Αυγούστου, ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης στην εκπομπή του δημοσιογράφου Βασίλη Λυριτζή, Πρώτη Γραμμή, στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

Ο βουλευτής τόνισε για μια ακόμα φορά τη θέση της Δημοκρατικής Αριστεράς σχετικά με το ζήτημα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη στάση της κυβέρνησης, που επιμένει για τους πλειστηριασμούς, χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία, την κατάρρευση των τραπεζικών ιδρυμάτων. Μετά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, όπου μεγάλο ποσοστό του σύγχρονου χρέους έχει κατευθυνθεί για την διάσωσή τους, είναι απαράδεκτο να γίνονται δηλώσεις που αντιστρέφουν την πραγματικότητα και δεν αποκρούουν τις  ανορθολογικές και αντικοινωνικές αιτιάσεις της Τρόικα.

Συνέχισε, υπενθυμίζοντας ότι η Δημοκρατική Αριστερά έχει προτείνει την επιμήκυνση της περιόδου απαγόρευσης πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας τουλάχιστον μέχρι το  2015. Τέλος υποστήριξε ότι η ενίσχυση του ρόλου των τραπεζών, θα έρθει από τη ρύθμιση των ‘κόκκινων δανείων’, η οποία θα περιορίσει τις τραπεζικές επισφάλειες.

Χαλκίδα: H Ελευθερία Αρβανιτάκη LIVE ΣΤΗΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ

ΣΤΟ DALUZ ΣΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ ΔΡΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ

Ελευθερία Αρβανιτάκη LIVE
Συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό
Χαλκίδα
21 Αυγούστου
Αλυκές Δροσιάς

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.  Κάθε συναυλία της είναι μοναδική. Κάθε συνάντησή της  με το κοινό είναι γεμάτη δυνατές στιγμές. Μέσα από την φωνή της, οι επιθυμίες απολαμβάνουν τον εαυτό τους και κανείς δεν ξέρει πώς να τραβήξει την διαχωριστική γραμμή, ανάμεσα στη χαρά ή τη λύπη και την μουσική.

Μια ευδιάθετη και βαθιά βόλτα στη συγκίνηση των μεγάλων της τραγουδιών, στο λόγο κορυφαίων ποιητών και στιχουργών, αλλά και σε τραγούδια γεμάτα κέφι και ρυθμό. Η μεγάλη αυτή ερμηνεύτρια, κάνει την παράδοση να είναι σημερινή και μας συστήνει νέους ήχους και ρυθμούς. Πότε σε ανοιχτά θέατρα και πότε σε κλειστούς χώρους, μας θυμίζει ρεμπέτικα από τη μία ενώ "τζαζάρει" από την άλλη με την ίδια πίστη.

Μια φορά συμβαίνει...ένα πρόγραμμα «best of» δικό της, με τραγούδια από το πολυαναμενόμενο νέο της CD αλλά και μουσικές διαδρομές από το Μανώλη Χιώτη και τον Μάνο Χατζιδάκι, με βάση την πενταμελή της μπάντα και τις καινούργιες ενορχηστρώσεις του Θωμά Κωνσταντίνου και του Αλέξανδρου Δράκου Κτιστάκη.

Μουσικοί:

Γιώργος Γεωργιάδης / μπάσο

Δημήτρης Τσάκας / σαξόφωνο, κλασική κιθάρα

Γιάννης Κυριμκυρίδης / πιάνο, πλήκτρα

Αλέξανδρος - Δράκος Κτιστάκης / τύμπανα & ενορχηστρώσεις

Θωμάς Κωνσταντίνου / ούτι, λαούτο, μαντολίνο, τζουράς, φωνητικά & ενορχηστρώσεις


Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας

Επιμέλεια φώτων: Μαρία Βενετάκη

Επιμέλεια προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη – Λήδα Ρουμάνη

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος «Ο Καλός Σαμαρείτης» - Κακοποιημένου Παιδιού & Κακοποιημένης Γυναίκας, με τη συμπαράσταση και του Δημοτικού  Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), διοργανώνουν φιλανθρωπική συναυλία με την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ.

Η μεγάλη συναυλία του  καλοκαιριού με την ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, θα γίνει την Τετάρτη 21 και ώρα 21:00, στο κλαμπ ΝΤΑΛΟΥΖ, στις Αλυκές Δροσιάς. Η συναυλία είναι φιλανθρωπικού σκοπού και όλα τα χρήματα θα διατεθούν για την αγορά μονάδας τεχνητού νεφρού.

Για την εξυπηρέτηση του κοινού, λεωφορεία του Δήμου Χαλκιδέων θα μεταφέρουν τον κόσμο από τα αγάλματα (παραλία Χαλκίδας) με ώρα αναχώρησης: 19:00 - 19:45 - 20:30 , με επιστροφή με το πέρας της συναυλίας στον ίδιο χώρο (αγάλματα).

Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στα εξής σημεία: Κλάμπ Νταλούζ, Hondow cender, Flocafe,Κομμωτήριο Παναγιώτου, Κομμωτήριο Τζανής και Δημοτικός Κινηματογράφος REX


Άντζελα Δημητρίου: «Έχω πάθει σοκ. Πρώτη φορά με κλέβουν μέσα στο καμαρίνι μου»

«Έχω πάθει σοκ. Πρώτη φορά μου συμβαίνει στην καριέρα μου αυτό, να με κλέψουν μέσα στο καμαρίνι μου», είπε στο Star  η Άντζελα Δημητρίου.

Όπως είναι γνωστό, άγνωστοι εισέβαλαν στο καμαρίνι της τραγουδίστριας και της έκλεψαν κοσμήματα και μετρητά

Την ώρα που η Άντζελα Δημητρίου ξεσήκωνε το βράδυ του Σαββάτου στην Δροσιά Χαλκίδας τους θαυμαστές της τραγουδώντας τις παλιές της επιτυχίες, άγνωστοι εισέβαλαν στο καμαρίνι της και της έκλεψαν κοσμήματα και μετρητά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...