Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Οριακό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ «δείχνει» νέα δημοσκόπηση

Μάχη «στήθος με στήθος» δίνουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας «Μέτρησις» που δημοσιεύει το Σάββατο η εφημερίδα Παραπολιτικά.

Και με τη "βούλα" του Επιτρόπου Hahn ξεκινά ο διαμπερής οδικός άξονας της Εύβοιας

Σημαντικό γεγονός για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η επίσκεψη και συνάντηση του Επιτρόπου Περιφερειακής Πολιτικής της ΕΕ κ. Jiohannes Hahn με τον Περιφερειάρχη Κλέαρχο Περγαντά, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στη Λαμία.


Η συνάντηση περιελάμβανε, αρχικά, ωριαία συνομιλία του Επιτρόπου και του Περιφερειάρχη στο γραφείο του, παρουσία εκπροσώπων της ΕΕ και στελεχών της Περιφέρειας.

Ο Σκαρίμπας στο Αλιβέρι...

Ο Σκαρίμπας στο Αλιβέρι... Καταφύγιο και κρύπτη του το Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου


Μια βόλτα ως εκεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:00 επίσκεψη σας θα σας πείσει. 

Και αν αμφιβάλλετε, ο Σύλλογος Γυναικών Αλιβερίου και Περιχώρων και οι φίλοι του Γιάννη Σκαρίμπα σας διαβεβαιώνουν πως πισθάγκωνα και "λόγο-δέσμιο" θα τον έχουν "φεράμενον" και για ένα -παρά κάτι- δίωρο θα τον κρατούν "χτυπαμενον", λυσσομανόντα και με τις ηρώισσές του ως

Αποστόλου: Οι κάλπες των Περιφερειών και των Ευρωεκλογών, θα αποτελέσουν ένα πραγματικό δημοψήφισμα

"Οι  κάλπες των Περιφερειών και των Ευρωεκλογών, θα αποτελέσουν  ένα πραγματικό δημοψήφισμα" τόνισε στην ομιλία του ο βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ και Υποψήφιος Περιφερειάρχης, Βαγγέλη Αποστόλου.



Η επίσημη αναγγελία της υποψηφιότητάς του έγινε την Παρασκευή το μεσημέρι στη Χαλκίδα, παρουσία πολλών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΗ ΨΑΧΝΩΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΡΘΕΝΙΟ

Την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014 η Ανδρώα Κοινοβιακή Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μακρυμάλλη Ψαχνών πανηγύρισε με λαμπρότητα και εκκλησιαστική τάξη τον Άγιο Παρθένιο, επίσκοπο Λαμψάκου τον θαυματουργό, του οποίου τμήμα της Τιμίας Κάρας διαφυλάσσεται από αιώνες στην Ιερά Μονή.



Στην Ιερά Πανήγυρη προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ο οποίος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Μεγάλου Πανηγυρικού Εσπερινού, την Πέμπτη το απόγευμα, και κήρυξε τον θείο λόγο προς τους πιστούς, αναφερθείς στην σπουδαία έννοια του θαύματος στη ζωή της Εκκλησίας. 

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΝΗΘΟΥ: Να κατεδαφιστεί στο σύνολό της η Δημοτική Αγορά και να αξιοποιηθεί κατάλληλα

O ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΝΗΘΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ στη συνεδρίαση του Συμβουλίου διαβούλευσης που έγινε την Τετάρτη 5/2/2014 με μοναδικό θέμα “η Δημοτική Αγορά” παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και η εκπρόσωπος του συλλόγου μας κυρία Μαίρη Αλεξάνδρου-Σταυροπούλου (πολιτικός μηχανικός) και προτείναμε τα εξής :


Να κατεδαφιστεί στο σύνολό του το κτιριακό συγκρότημα όσο γίνεται γρηγορότερα.

Κεδίκογλου για Τσίπρα: Όπου σταθεί δυσφημεί την πατρίδα του

Eπίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή την συνέντευξη του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην ιταλική εφημερίδα La Republica

Οι Αγρονόμοι - Τοπογράφοι Μηχανικοί για τη Δημοτική Αγορά Χαλκίδας

Οι θέσεις του Συλλόγου των Διπλωματούχων Αγρονόμων – Τοπογράφων Μηχανικών Εύβοιας, όπως διατυπώθηκαν από τον πρόεδρο του Συλλόγου, Λεωνίδα Ιωαννίδη, κατά τη διαβούλευση της 5ης Φεβρουαρίου 2014 για τη Δημοτική Αγορά Χαλκίδας.


Ο μη χαρακτηρισμός της  Αγοράς ως διατηρητέο μνημείο από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων, καθόλου δεν σημαίνει και την κατεδάφισή της.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...