Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, Stars System!

Πρεμιέρα, Κυριακή 7 Οκτωβρίου, 14:15


Η έμπειρη και δημοφιλής αστρολόγος Άση Μπήλιου ανανεώνει για έκτη συνεχόμενη σεζόν το τηλεοπτικό της ραντεβού μέσα από την εκπομπή Stars System, την Κυριακή, 7 Οκτωβρίου, στις 14:15.

Η εκπομπή που έχει γίνει ο προορισμός του τηλεοπτικού κοινού για τις εγκυρότερες αστρολογικές προβλέψεις και αναλύσεις αλλά και για θέματα ψυχολογίας που σχετίζονται με την αστρολογία, συνεχίζει με ακόμη πιο ενδιαφέρουσα θεματολογία για να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε περισσότερα για το ζώδιό μας και όχι μόνο.

Η Άση Μπήλιου θα υποδέχεται στο στούντιο της εκπομπής και αυτή τη σεζόν ειδικούς στους τομείς της αστρολογίας και της ψυχολογίας, καθώς και δημοφιλείς καλεσμένους για τους οποίους θα ανακαλύψουμε ιδιαίτερες πτυχές της προσωπικότητάς τους, βάσει του αστρολογικού τους χάρτη.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκπομπή καθώς και το αρχείο των εκπομπών είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα www.alphatv.gr/StarsSystem.

Για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, Stars System!

Βύρωνος και Κουκούλη: Δύο... σοκάκια της Χαλκίδας γίνονται δρόμοι!...

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Χαλκίδας από την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου

Δύο σοκάκια 9στη κυριολεξία) γίνονται δρόμοι αλλά είναι πολύ στενοί για την ροή των αυτοκινήτων. Πρόκειται για τους δρόμους Βύρωνος και Κουκούλη.

Ο Δήμος Χαλκιδέων, με ανακοίνωσή του, ενημερώνει τους δημότες, οδηγούς οχημάτων και περιπατητές του κέντρου της πόλης ως προς τις εξής επερχόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
 
Α. Δίνεται στην κυκλοφορία των οχημάτων (αφού έχει προηγηθεί η διάνοιξη της Περ. Σταύρου, στο τέρμα της, όπου συναντήθηκε με την απόληξη της -συνεχιζόμενης από το ύψος της Βύρωνος- Τσιριγώτη και κατ’ επέκταση, πίσω από το κλειστό γυμναστήριο «Σπ. Καλοχέρης», με τη Νεοφύτου) το τμήμα της Τσιριγώτη, μεταξύ Νεοφύτου και Βύρωνος, με φορά κίνησης από τη Νεοφύτου προς Περ. Σταύρου και Βύρωνος.

Β. Το τμήμα της Κουκούλη, μεταξύ Νεοφύτου και Βύρωνος, αντιδρομείται, με φορά κίνησης από τη Βύρωνος προς τη Νεοφύτου.

Γ. Το τμήμα της Κριεζή, μεταξύ Νεοφύτου και Αβάντων, αντιδρομείται, με φορά κίνησης από τη Νεοφύτου προς την Αβάντων.

Οι κυκλοφοριακές αυτές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή από την τοποθέτηση της ανάλογης σήμανσης, πιθανότατα από τη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου (και πάντως, για την επακριβή συγκεκριμενοποίηση της ημερομηνίας εφαρμογής τους, θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση).

Μεταβατική έδρα Ειρηνοδικείου στη Σκύρο

Μετά τη σημερινή συνάντηση  του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κου  Αντώνη Ρουπακιώτη με τον βουλευτή Εύβοιας της ΔΗΜ.ΑΡ Δημήτρη Αναγνωστάκη  και τον Δήμαρχο Σκύρου Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη, σχετικά με τη δημιουργία μεταβατικής έδρας Ειρηνοδικείου στη Σκύρο, ο υπουργός δεσμεύτηκε εξετάζοντας το θέμα να προχωρήσει στην ίδρυση της μεταβατικής έδρας στο νησί της Σκύρου, μετά και τις επίπονες και επίμονες προσπάθεις του Δημάρχου, λόγω των ιδιαίτερων γεωγραφικών προβλημάτων.

Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας: Νέα κάρτα με πολλά προνόμια

Μία νέα κάρτα με πολλά προνόμια, προωθεί ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας. Πολλές επιχειρήσεις στην Χαλκίδα, με την ένδειξη της My City Card, θα κάνουν σημαντικές εκπτώσεις στα είδη τους που θα φτάνουν μέχρι και 60%.

Με μία ετήσια συνδρομή 20 ευρώ (πλέον ΦΠΑ), ο καθένας μπορεί να αποκτήσει την κάρτα προνομίων του Εμπορικού Συλλόγου.

Επιπλέον στην ιστοσελίδα της My City Cardθα βρείτε όλες τις μέχρι τώρα επιχειρήσεις που συμμετέχουν, με τις ανάλογες εκπτώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να αποκτήσετε την κάρτα διαβάστε στην ιστοσελίδα mycitycard.gr τις λεπτομέρειες.

Αυτοψία στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών στην Αμυγδαλέζα

Αυτοψία στην καθημερινότητα, στα προβλήματα των πολιτών, καταγράφοντας τις απόψεις των πρωταγωνιστών. Η πρωτοποριακή ενημερωτική εκπομπή που με δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο έθιξε φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα κάνοντας τους υπεύθυνους αυτόπτες μάρτυρες, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν.

Στην πρεμιέρα, την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, για πρώτη φορά, ο τηλεοπτικός φακός περνάει την πύλη του Κέντρου Κράτησης Μεταναστών στην Αμυγδαλέζα. Ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει Αυτοψία στο Κέντρο και βλέπει από κοντά τις συνθήκες κράτησης των μεταναστών.

Τι δηλώνουν στον Αντώνη Σρόιτερ και την κάμερα της εκπομπής, εργαζόμενοι και μετανάστες;

Ακόμη, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, μιλάει για τα σχέδια της Κυβέρνησης, για την επιχείρηση Ξένιος Ζεύς και για τη Χρυσή Αυγή.

Αυτοψία σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας, κάθε Πέμπτη στις 24:00.

1η Επιμελητηριακή Συνάντηση του Επιχειρηματικού κόσμου της Στερεάς στη Χαλκίδα


Αλήθειες και μόνο αλήθειες ακούστηκαν  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Εύβοιας, στην 1η Επιμελητηριακή Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας. Στόχος αυτού του νέου άτυπου «οργάνου» είναι να αναπτυχθεί η Περιφερειακή Συνείδηση ανάμεσα στον Επιχειρηματικό κόσμο της Στερεάς καθώς τα ζητήματα όχι απλά είναι κοινά, αλλά πρέπει (επιτέλους) η στρατηγική να είναι κοινή, πολύ δε περισσότερο όμως η φωνή τους πιο δυνατή! Η «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» ήταν εκει!
Αγωνία και μόνο αγωνία διακρίνει κανείς στον επιχειρηματικό κόσμο και της Στερεάς Ελλάδας. Από τη μια η αβεβαιότητα για το αύριο και από την άλλη οι υποχρεώσεις που δεν βγαίνουν έχουν οδηγήσει το σύνολο της αγοράς σε ανασφάλεια ενώ και τα λουκέτα πληθαίνουν.
Σε μια προσπάθεια, λοιπόν, να μπει τέρμα στην παθητικότητα με την οποία τα Επιμελητήρια – ως σύμβουλοι της εκάστοτε κυβέρνησης – λειτουργούν όλα αυτά τα χρόνια, οι Διοικήσεις τους στη Στερεά Ελλάδα ανοίγουν πρωτίστως μεταξύ τους ένα μόνιμο διάλογο προκειμένου να χαράξουν οι ίδιοι τις τύχες τους και να υποχρεώσουν στην συνέχεια την πολιτεία να τους ακολουθήσει.

Με πρόταση, λοιπόν, του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, συναντήθηκαν για πρώτη φορά όλοι μαζί σε επίπεδο Διοικήσεων στη Χαλκίδα, το βράδυ της Τετάρτης, 26 Σεπτεμβρίου 2012, με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Παναγιώτη Σίμωση.

Παναγιώτης Σίμωσης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Εύβοιας:
«Τα Επιμελητήρια πρέπει ν` αποκτήσουν κι` άλλες αρμοδιότητες, να έχουμε το ρόλο που μας αξίζει»

Πρώτος, λοιπόν, ο κ. Σίμωσης άνοιξε αυτή τη βραδιά και αυτό τον άτυπο «θεσμό», καθώς όπως όλοι συμφώνησαν οι συναντήσεις τους αυτές θα καθιερωθούν ανά τρίμηνο και σε διαφορετική κάθε φορά περιοχή.
Ο κ. Σίμωσης δήλωσε εξ` αρχής την ευχαρίστησή του που σ` αυτή την πρώτη τους συνάντηση ήταν παρούσες όλες οι Διοικήσεις των Επιμελητηρίων της Στερεάς, γεγονός που φανερώνει την αλληλεγγύη μεταξύ μας και την ανάγκη για συνέργιες, όπως είπε χαρακτηριστικά.
«Είναι η ώρα να στηρίξουμε τον επιμελητηριακό θεσμό και ν` ανεβεί μερικά σκαλιά παραπάνω, καθώς θεωρώ πως τα Επιμελητήρια οφείλουν να παίξουν ένα παρεμβατικό ρόλο στις τοπικές τους κοινωνίες» όπως είπε.
Τα Επιμελητήρια, τόνισε, πρέπει ν` αποκτήσουν κι` άλλες αρμοδιότητες, να «έχουμε το ρόλο που μας αξίζει»!
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον παραγωγικό μοντέλο που πρέπει να αλλάξει για να αποκτήσει και πάλι η χώρα δυναμική, υποστήριξε πως οι οικογενειακές επιχειρήσεις δεν πρέπει να σβήσουν και πως πρέπει να ενημερωθούν όλοι ξανά για το εργασιακό περιβάλλον που αλλάζει συνεχώς.
Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας στάθηκε με έμφαση στο μέλλον της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας, που παραμένει ως γνωστόν σε λειτουργία, και αποκάλυψε πως μαζί με τα υπόλοιπα Επιμελητήρια που διαθέτουν Συνεταιριστικές Τράπεζες θα κατέβουν με κοινή πρόταση στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας προκειμένου να βρουν τη λύση για την επιβίωση τους και την επαναδραστηριοποίηση τοις την ελληνική αγορά. Τέλος ο κ. Σίμωσης φέρνοντας ως παράδειγμα την αναβάθμιση του Λιμανιού της Χαλκίδας και της Κύμης, είπε πως πρέπει κάθε περιοχή να διαμορφώσει τις προτεραιότητές της και μέσα από εμπεριστατωμένες μελέτες να συσταθεί ένα περιφερειακό αναπτυξιακό πρόγραμμα για τη Στερεά Ελλάδας.

Παναγιώτης Αγνιαδης, Γενικός Γραμματέας ΚΕΕΕ
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Βοιωτίας:
«Πρέπει να καταλάβουν οι πολιτικοί ότι εμείς μπορούμε να προσφέρουμε»


Στην συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον έμπειρο Επιμελητηρικό άνδρα, τον κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, ο οποίος μεταφέρει τακτικά και τις θέσεις της Στερεάς σε κεντρικό επίπεδο ως Γενικός Γραμματέας και μοναδικός Στερεοελλαδίτης που μετέχει στο ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.
«Δεν θα πούμε πάλι λόγια αλλά θέλουμε αυτή τη φορά να αρχίσουμε να χτίζουμε μια κοινή φωνή για τη Στερεά, μια φωνή που θα ακουστεί πρώτα στην περιφέρειά μας και μετά στ` αυτιά των κυβερνήσεων» είπε ο κ. Αγνιάδης καθώς περιέγραφε την πολύ σκληρή καθημερινότητα του Μικρομεσαίου Επιχειρηματία στη χώρα μας. «Είναι ενωμένοι και αυτό είναι σπουδαίο» ανέφερε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας «γι` αυτό και οι προτάσεις μας θα στεφθούν από επιτυχία, εάν και οι συγκυρίες είναι τρομακτικές».
Μεταξύ άλλων ο κ. Αγνιάδης επικεντρώθηκε στους τομείς που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της επιβίωσης στην περιφέρειά μας όπως είναι ο Τουρισμός όλων των μορφών αλλά και τα πλούσια προϊόντα μας τα οποία πρέπει να επανατοποθετηθούν στην εγχώρια, την πανελλαδική και την παγκόσμια αγορά, όπως είπε.
Τέλος, «πρέπει να καταλάβουν οι πολιτικοί ότι εμείς μπορούμε να προσφέρουμε» τόνισε καθώς συντάσσονταν με την γενική επιθυμία για ενδυνάμωση του ρόλου των Επιμελητηρίων. Κλείνονταν αναφέρθηκε στο πλασματικό ΑΕΠ που ταλανίζει και τη Βοιωτία, όχι μόνο τη Στερεά, ζήτησε αναμόρφωση των ΚΕΤΑ και της ΑΝΔΙΑ και υποστήριξε πως πρέπει να δημιουργηθεί άμεσα και μια ομάδα που να ασχολείται αποκλειστικά με τους νέους επιχειρηματίες σε επίπεδο Στερεάς Ελλάδας.

Αλέξανδρος Διαμαντάρας,
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φθιώτιδας:
«Οι πέντε Νομοί στη Στερεά έχουν κοινά χαρακτηριστικά στην ανάπτυξη»


Το λόγο αμέσως μετά έλαβε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, ο οποίος είχε και την ιδέα γι` αυτές τις συναντήσεις.
Ο κ. Διαμαντάρας ξεκίνησε με τα «κακά» της φυλής μας, την έλλειψη οργάνωσης, συντονισμού και προγραμματισμού και γι` αυτό όπως είπε πρέπει να ξανακερδηθεί η εμπιστοσύνη στα Επιμελητήρια για να γίνουν και πάλι κυψέλες νέων ιδεών και να «πείσουν» τις κυβερνήσεις πως μπορούν και πρέπει να έχουν αναβαθμισμένο χαρακτήρα.
Όσον αφορά την κοινή στρατηγική ο κ. Διαμαντάρας ανέφερε πως και οι πέντε Νομοί στη Στερεά έχουν κοινά χαρακτηριστικά στην ανάπτυξη, πρέπει να βρούμε ένα κοινό βηματισμό, όπως ανέφερε, γι` αυτό και στην διαδικασία αυτή πολύ σημαντική θα είναι και το μπόλιασμα με νέο αίμα, νέους επιχειρηματίες και ένα σύνδεσμο γύρω από αυτούς.
Ακόμη αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο των εκθέσεων για την εξωστρέφεια, υποστήριξε την ιδέα ενός Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων με παρουσία χοντρεμπόρων ώστε να γνωρίσουν αυτά που παράγονται στη Στερεά αλλά και εμπορικούς ακολούθους για την προώθησή τους.
Αναφέρθηκε επίσης στον Τουρισμό που θα πρέπει να επανασχεδιαστεί απ` όλους σε επίπεδο Περιφέρειας ενώ στάθηκε και στο αναβαθμισμένο ρόλο που πρέπει να περάσει και η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, γιατί όχι και αποκλειστικά στα χέρια των Επιμελητηριακών, θέση που στήριξαν και οι υπόλοιποι παριστάμενοι Πρόεδροι.
Τέλος, ο κ. Διαμαντάρας υπενθύμισε την ιδιαίτερη αξία αυτών των συναντήσεων εν όψει της προετοιμασίας για την 5η προγραμματική περίοδο. Κλείνοντας ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Φθιώτιδας αναφέρθηκε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, την οποία ήδη ζητούν οι πρόεδροι των επιμελητηρίων Φθιώτιδας, Αχαϊας και Μυτιλήνης, περιοχές στις οποίες οι συνεταιριστικές τράπεζες έχουν προβλήματα. Όπως τόνισε ο κ. Αλέκος Διαμαντάρας, προτείνουν τη συνέχιση λειτουργίας των συγκεκριμένων τραπεζών υπό την εποπτεία της Τράπεζας της Ελλάδος και την ένταξη τους σε ένα μεγαλύτερο σχήμα τραπεζών.


Γιώργος Γαζής,
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φωκίδας:
«Να αλλάξει πρώτα ο δικός μας νόμος»


Σε περισσότερο θεσμικά θέματα του Επιμελητηριακού χώρου αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φωκίδας κ. Γιώργος Γαζής αμέσως μετά.
«Τα προβλήματα είναι κοινά για όλους μας αλλά αυτό που πρέπει να γίνει είναι η αλλαγή του νόμου, το πλαίσιο για να είμαι ειλικρινής, που διέπει τη δική μας λειτουργία. Να αλλάξει πρώτα ο δικός μας ο νόμος» όπως είπε, επιχειρηματολογώντας για την άμεση ανάγκη αναβάθμισης του Επιμελητηριακού θεσμού. «Όχι να είμαστε απλά γνωμοδοτικά όργανα αλλά να συναποφασίζουμε μαζί με τον εκάστοτε αρμόδιο Υπουργό». Μάλιστα, ανέφερε πως πολλές φορές στέλνουμε εισηγήσεις που τις κάνουν χαρτοπόλεμο!
Ακόμη ο κ. Γαζής είπε πως αυτό που ζούμε πλέον δεν είναι … κρίση, αλλά μια νέα τάξη πραγμάτων και πρότεινε να μη μιλάμε για μια εφήμερη κατάσταση αλλά για μια νέα πραγματικότητα. Τέλος, ανέφερε πως «οι προτάσεις που θα κάνουμε να γίνουν τεκμηριωμένες ώστε να τις δούμε να υλοποιούνται».

Χρήστος Τσάμπρας,
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ευρυτανίας:
«Κάποια στιγμή να μας ακούσουν»


Τελευταίος μίλησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας κ. Χρήστος Τσάμπρας, ο νεότερος Πρόεδρος της Στερεάς αλλά και εκείνος που χρίζει την ουσιαστικότερης αναβάθμισης καθώς ούτε καν προσωπικό δεν διαθέτει.
Ο κ. Τσάμπρας αναφέρθηκε σε μια σειρά καίριων ζητημάτων για τον τόπο τους όπως για παράδειγμα την ανυπαρξία Γραφείου του ΕΟΤ στην Ευρυτανία, γεγονός που εμποδίζει την ομαλή λειτουργία των τουριστικών καταλυμάτων και των ξενοδοχειακών μονάδων. Αναφέρθηκε με έμφαση ακόμη στο οργανωμένο, όπως είπε, σχέδιο του κράτους να βάλει λουκέτο στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις με κρισιμότερο απ` όλους τον παράγοντα του ΦΠΑ. Ο κ. Τσάμπρας έκλεισε με την πρότασή του για το πετρέλαιο θέρμανσης στην Ευρυτανία ζητώντας από την πολιτεία να το αγοράσουν στην κανονική τιμή αλλά να συμψηφιστεί μέσω τιμολογίων το φορολογητέο εισόδημα των Επιχειρήσεων που ανήκουν στο Επιμελητήριο του.
«Κάποια στιγμή να μας ακούσουν και να ανοίξουν μια συζήτηση για μια ανακατανομή πλούτου μέσα και στην Περιφέρεια μας» είπε ενώ αποδέχθηκε η επόμενη συνάντησή τους να γίνει το επόμενο τρίμηνο στο Καρπενήσι.

Μετά τις παρεμβάσεις των Πρόεδρων, το λόγο έλαβαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Επαρχίας Θηβών κ. Χρήστος Χαρατσής, ο κ. Ευάγγελος Κούκουζας, Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Εύβοιας, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος, ο κ. Ιωάννης Γούδας, Ξενοδόχος και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων – Διαμερισμάτων Εύβοιας, ο κ. Γιάννης Λαλανίτης, Μέλος του ΔΣ του ΕΒΕ Εύβοιας, ο κ. Δημήτρης Σαμαράς, Β` Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Φθιώτιδας, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αταλάντης και Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ανατολικής Στερεάς, ο κ. Νίκος Γεωργάτος, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας, η κα Βούλα Αγιοστρατίτη, Γεν. Γραμματέας του Επιμελητηρίου Εύβοιας και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας και τέλος ο κ. Βασίλης Βαρελάς, Φοροτεχνικός και Μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Εύβοιας, Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ερέτριας. Το παρόν έδωσαν και πολλά άλλα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Επιμελητηρίων της Στερεάς Ελλάδας.

 thivarealnews

Ο Λαυρεντιάδης "πήρε στον λαιμό του" τους εργαζόμενους της ΙΝΤΕΡΚΕΜ -Απλήρωτοι δύο μήνες

Οι δικαστικές - και όχι μόνο- περιπετειες του Λαυρεντιάδη έχουν καταστήσει τους εργαζόμενους στην ΙΝΤΕΡΚΕΜ που είναι  μέλος του Ομίλου της ΝΕΟΧΗΜΙΚΗΣ, δέσμιους μιας τραγικής κατάστασης.

Οι εργαζόμενοι απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες, ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης(που φέρεται να την αγόρασε από τον Λαυρεντιάδη) είναι άφαντος και το μέλλον της ΙΝΤΕΡΚΕΜ αβέβαιο.

Απόφαση να κλειστεί ραντεβού στο Υπουργείο ελήφθη σε σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο, με στελέχη της Διοίκησης, τους βουλευτές του νομού Συμεών Κεδίκογλου (ΠΑΣΟΚ), Βαγγέλη Αποστόλου (ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ) και  εκπροσώπους των βουλευτών Σίμου Κεδίκογλου(Ν.Δ.) και Δημήτρη Αναγνωστάκη (ΔΗΜΑΡ).

Συμφώνησαν, ακόμη, εκπρόσωποι του Δήμου και της Αντιπεριφέρειας Εύβοιας και... τηλεφωνικά ο βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος.  "Η συνάντηση να γίνει το συντομότερο δυνατό, διότι οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο εργοστάσιο" λένε εργαζόμενοι και συμπαραστάτες.

Παραλία Αυλίδας: Η νοικοκυρά κυνήγησε τους κλέφτες

Δύο νεαροί Ρουμάνοι συνελήφθησαν χθες βράδυ στην Παραλία Αυλίδας μετά από αποτυχημένη απόπειρα κλοπής σε σπίτι.

Η 39χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού κυνήγησε τους δύο αλλοδαπούς τη στιγμή που ετοιμάζονταν να διαρρήξουν την πόρτα της.

Από τις περιγραφές αστυνομικοί της ομάδας «ΔΙΑΣ» τούς εντόπισαν και τους συνέλαβαν, ενώ μέσα στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν κλεμμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

egnomi.gr

Παραδοσιακοί χοροί, ζωγραφικη, θέατρο και χορωδία από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κανήθου

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κανήθου θέλοντας να συμβάλλει στην πολιτιστική αναβάθμιση της περιοχής μας, οργανώνει και φέτος τα εξής τμήματα.

1. ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
Τμήματα παιδικά
Α. Τετάρτη από 14:00 έως 14:45 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 9ου Δ.Σ. και
Β. Παρασκευή στις 19:00 έως 19:45 στην αίθουσα του Συλλόγου (Αριστοτέλους 42)
Τμήματα ενηλίκων
Α. Παρασκευή 19:45 με 20:30 (τμήμα αρχαρίων) στην αίθουσα του Συλλόγου (Αριστοτέλους 42) και
Β. Παρασκευή 20:30 με 21:15 (τμήμα προχωρημένων). « « «
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 5/10/2012 στο Σύλλογο και την Τετάρτη 10/10/2012 στο σχολείο.
Τηλέφωνο δασκάλου: 6978405363 Κος Κυριακόπουλος Βαγγέλης.

2. ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Για παιδιά Δημοτικού και νηπιαγωγείου.
Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο 10:00 με 11:30 για παιδιά Δημοτικού και κάθε Δευτέρα 16:30 με 18:00 για τα νήπια.
Τηλέφωνο δασκάλας: 6974418395 Κα Βούλα Παναγιώτου.

3. ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ
Τμήματα προσχολικής ηλικίας, παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων.
Διδάσκονται μαθήματα ορθοφωνίας, υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού και Θεατρικού παιχνιδιού.
Διδάσκουν η Κα Ράνια Νταλαχάνη και ο Κος Βασίλης Βαλέρης, από το ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΥΡΙΠΟΥ. Στο τέλος της σαιζόν οι μαθητές θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους ανεβάζοντας Θεατρικές παραστάσεις.
Τηλέφωνα : 2221055451 * 6983832263

4. ΧΟΡΩΔΙΑΣ
Τρίτη 17:00 με 18:00
Σάββατο 17:00 με 18:00
Δασκάλα Κα Ευρώπη Παπανικολάτου τηλ.: 69773569

Για όλα τα τμήματα οι μηνιαίες συνδρομές είναι συμβολικές. Η παιδική χορωδία είναι προσφορά του συλλόγου.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων, για την ενίσχυση της προσπάθειας μας, με την συμμετοχή σας στα τμήματα μας και να σας υποσχεθούμε για την όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία μας. ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...