Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΑΤΛΑΝΤΙΚ: Σφοδρή επίθεση στο Γαληνό Λαουτάρη

Σφοδρή επίθεση στο Γαληνό Λαουτάρη κάνει η Διοίκηση των ΑΤΛΑΝΤΙΚ με σημερινή της ανακοίνωση στην οποία κάνει απολογισμό των ενέργειών της για να εξοφλήσει τα χρέη της και να διατηρήσει τις θέσεις εργασίας ή να αποζημιώσει πλήρως τους εργαζόμενους.

Στο σημείο της ανακοίνωσης που γίνεται αναφορά στην Εύβοια, η Διοίκηση των ΑΤΛΑΝΤΙΚ αναφέρει :

"Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή και θετική ανταπόκριση μεγάλης μερίδας προμηθευτών οι οποίοι ενεργοποιήθηκαν ώστε να πωληθεί ο πάγιος εξοπλισμός των καταστημάτων, μέρους του δικτύου της Εταιρείας, έχει επιφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην αποπληρωμή οφειλών προς προμηθευτές και εργαζομένους.

Τα αποτελέσματα αυτά θα ήταν ακόμη καλύτερα εάν στο Νομό Εύβοιας δεν είχαν προσεγγισθεί οι ιδιοκτήτες συγκεκριμένων καταστημάτων για να υπογράψουν μισθωτήρια με την ανταγωνίστρια εταιρεία ‘’ΕΥΒΟΙΑ ΜΑΡΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΑΕ’’ συμφερόντων Λαουτάρη , πράγμα που δημιούργησε αναστάτωση στους εργαζομένους της εταιρείας στην περιοχή και καθυστέρησε σημαντικά τις εξελίξεις (Δικαστικοί αγώνες σε εξέλιξη κλπ) , με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία περαιτέρω εξασφάλισης εργαζομένων και αποπληρωμής υποχρεώσεων.

Η εταιρεία αγωνίζεται μέχρι και σήμερα για την εξασφάλιση των εργαζομένων της και την αποπληρωμή των οφειλών της.

Με ανθρωπιά, φιλότιμο και αξιοπρέπεια καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια".
ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΕΔΩ

Το πιο διάσημο χωριό του κόσμου!

Mπορεί το χωριό Ταξιάρχης στην Βόρεια Εύβοια να μικρό αλλά είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο εξαιτίας της παραγωγής σύκων που τροφοδοτεί τόσο την ελληνική όσο και την παγκόσμια αγορά.

Αμέτρητοι τόννοι κάθε χρόνο παράγονται από τον αγροτικό συνεταιρισμό του χωριού δίνοντας έτσι δουλειά σε όλους τους νέους ανθρώπους της περιοχής.

Στο συσκευαστήριο του συνεταιρισμού συναντήσαμε τον υπεύθυνο Γιώργο Χαϊκάλη ο οποίος μας  ξενάγησε και μας εξήγησε την διαδικασία παραγωγής και πως το σύκο από το δέντρο φτάνει στον καταναλωτή.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...