Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Σεισμός με εκκωφαντικό θόρυβο ανησύχησε την Καλαμάτα

Σεισμός  σημειώθηκε στις 23:07 απόψε το βράδυ στην περιοχή της Καλαμάτας. Η δόνηση συνοδεύθηκε από εκκωφαντικό θόρυβο που έκανε τους κατοίκους να πεταχτούν έντρομοι από τα σπίτια τους.

Πήγε στην αστυνομία για να γλιτώσει από την αχόρταγη για σεξ, σύντροφό του!

Στη γερμανική αστυνομία κατέφυγε ένας εξαντλημένος 43χρονος προκειμένου, να γλιτώσει από την ερωτική σύντροφό του που τον κρατούσε φυλακισμένο και απαιτούσε συνεχώς... σεξ. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Την καλή δουλειά που γίνεται σε όλες τις κατηγορίες έδειξε ο Α.Κ.Ο.Χ

Την καλή δουλειά που γίνεται σε όλες τις κατηγορίες έδειξε ο Α.Κ.Ο.Χ που συμμετείχε στους αγώνες (αγωνιστικής και προαγωνιστικής κατηγορίας) που διοργάνωσε ο ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στο κολυμβητήριο Περιστερίου με τη συμμετοχή 60 σωματείων και 800 αθλητών-τριών.

Η ομάδα συμμετείχε με 33 αθλητές-τριες (16 αγωνιστικής και 17 προαγωνιστικής κατακτώντας συνολικά 14 μετάλλια.

Η αγώνες ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας εν όψει των υποχρεώσεων της το καλοκαίρι.

Αναλυτικά οι θέσεις:
Αγωνιστική ομάδα:
Αγγελόπουλος Μιχάλης: 2 χρυσά στα 100 και 200 πρόσθιο και ένα αργυρό στα 200 Μ.Α.
Πασσά Παναγιώτα : 2 χρυσά στα 50 και 100 ελεύθερο και 4η στα 100 ύπτιο
Κατσικαβάλης Παναγιώτης : 2ος στα 200 ελεύθερο
Καρλατήρας Χρήστος : 3ος στα 50 ελεύθερο και 4ος στα 100 ελεύθερο
Μόσχος Βασίλης: 4ος στα 200 Μ.Α. και 5ος στα 50 και 100 πεταλούδα
Ξανθόπουλος Γιώργος: 6ος στα 200 , 7ος στα 400 και 10ος στα 100 ελεύθερο.
Μαραθωνίτης Σπύρος: 5ος στα 50 πρόσθιο, 14ος στα 100 πρόσθιο
Χονδρός Χρήστος : 8ος στα 50 πρόσθιο και 14ος στα 100 ελεύθερο
Αναστασίου Δημήτρης: 11ος στα 200 και 400 ελεύθερο
Χονδρός Μιχάλης : 9ος στα 50 πρόσθιο και 11ος στα 50 πεταλούδα
Τζώρου Ιωάννα : 6η στα 200 και 14η στα 50 ύπτιο
Συμμετείχαν επίσης : Ράνου Ιωάννα, Ράνου Μαρία, , Παπαδήμα Μυρτώ, Χροναίου Κατερίνα, Μάτζαρης Γιάννης
Προαγωνιστική κατηγορία:
Μόσχος Ιωάννης : 2ος στα 200 Μ.Α. και 3ος στα 200 ελεύθερο και 50 ύπτιο
Αναστασίου Άννα : 2η στα 100 ελεύθερο
Παπαδήμας Ηλίας : 2ος στα 50 πρόσθιο, 3ος στα 200 πρόσθιο και 8ος στα 200 Μ.Α.
Γεροντίτη Μαρία : 3η στα 50 πεταλούδα και γη στα 200 Μ.Α. και 8η στα 50 πρόσθιο
Λέων Ευαγγελία : 10 η στα 50 ελεύθερο και 12η στα 50 πρόσθιο
Σκουλικαρίτης Θεοφάνης : 10ος στα 50 και 200 ελεύθερο
Συμμετείχαν επίσης: Γεωργίου Ιωάννα, Φίλου Δήμητρα, Βάχλας Αλέξανδρος, Γιαννάκης Πάολο, Ηλίας Παναγιώτης, Ρουσούλη Αγγελική, Πανούσης Γιώργος, Μαρίνος Βασίλης.
Το Σαββατοκύριακο 28-29 Απριλίου ο Α.Κ.Ο.Χ. διοργανώνει για 8η συνεχόμενη χρονιά κολυμβητικούς αγώνες με την επωνυμία «8ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΡΙΠΟΥ» για αγωνιστικές και προαγωνιστικές κατηγορίες, με την συμμετοχή ομάδων από όλη την Ελλάδα,

Είδη διατροφήςσε 300 οικογένειες άπορων από τον Δήμο Χαλκιδέων

Τριακόσιες (300) οικογένειες του Δήμου Χαλκιδέων ενισχύθηκαν ενόψει Πάσχα στα πλαίσια μιας ακόμη πρωτοβουλία συμπαράστασης και προσπάθεια μικρής στήριξης.

Εν’ όψει των ημερών του Πάσχα -και βάσει του σχετικού αρχείου τεκμηρίωσης των περιπτώσεων ενδεών συμπολιτών που διατηρεί η Υπηρεσία Δημοτικής Κοινωνικής Πρόνοιας-, από τον Δημοτικό Οργανισμό Προστασίας και Αλληλεγγύης χορηγήθηκαν είδη διατροφής (τυποποιημένα τρόφιμα, κοτόπουλα, λαχανικά-σαλατικά, πατάτες, φρούτα, τσουρέκια-κουλούρια, αυγά), σε περίπου 300 δικαιούχες οικογένειες άπορων συνδημοτών που ανήκουν σε ευπαθείς κατηγορίες και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

Η πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Προστασίας και Αλληλεγγύης, Τασούλα Μακαρώνα-Ψυχογιού, έγινε αποδέκτης και αυτήν τη φορά, προσφορών ευαισθητοποιημένων επιχειρήσεων και ιδιωτών. Η ίδια επιμελήθηκε, τη διανομή τους, την Μεγάλη Τρίτη και Τετάρτη, με τη βοήθεια των υπαλλήλων του Δημοτικού Οργανισμού.

Γνωστή ηθοποιός και τηλεπερσόνα σε κύκλωμα μαστροπείας

Σάλο έχει προκαλέσει στο χώρο της showbiz η εμπλοκή δύο γνωστών προσώπων σε κύκλωμα μαστροπείας.

Πρόκειται για μία γνωστή ηθοποιό, η οποία παρέα με μία TV περσόνα, οι οποίες φέρεται να προσέφεραν τις... υπηρεσίες τους έναντι μεγάλων αμοιβών.

 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κερδίστε έως 750 ευρώ από τα ψώνια σας

Εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα της έρευνας του Υπουργείου Ανάπτυξης σύμφωνα με την οποία ο καταναλωτής μπορεί να κερδίσει από τα ψώνια που κάνει έως και 750 ευρώ το χρόνο. Μια τετραμελής οικογένεια, λοιπόν, θα μπορούσε να έχει όφελος από 450 μέχρι 750 ευρώ αναζητώντας φθηνές ευκαιρίες από τα ψώνια που κάνει στο σούπερ μάρκετ.

Το Υπουργείο πραγματοποίησε έρευνα σε τρεις μεγάλες κατηγορίες κωδικών προϊόντων που πουλάνε οι έξι μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ (Carrefour - Μαρινόπουλος, ΑΒ Βασίλοπουλος, Σκλαβενίτης, Βερόπουλος, Μασούτης και My Market) ενώ τα στοιχεία παρουσιάστηκαν χθες από τον γενικό γραμματέα Εμπορίου, Στέφανος Κομνηνός, και τον ειδικό γραμματέα της Υπηρεσίας Εποπτείας Αγοράς, Γιώργο Στεργίου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

OΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ MEGA!

UEFA Champions League - Match Day 1 Emirates S...
UEFA Champions League (Photo credit: Wikipedia)
Το Champions League μπήκε στην τελική ευθεία και πλέον θα βγουν οι δύο ομάδες που θα προκριθούν στον τελικό του Μονάχου. Οι μεγάλοι ημιτελικοί είναι στο MEGA!
       Τρίτη 17 Απριλίου, στις 21:45, ΜΠΑΓΕΡΝ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, σε απευθείας μετάδοση από το Μόναχο. Τον αγώνα περιγράφουν ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Αλέξης Σπυρόπουλος.
Από τις 21:00 θα μεταδοθεί η εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE» , με το Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Στο στούντιο καλεσμένος θα είναι ο πρώην διεθνής άσος Στέλιος Γιαννακόπουλος.
       Τρίτη 24 Απριλίου, στις 21:45, ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΤΣΕΛΣΙ, σε απευθείας μετάδοση από τη Βαρκελώνη. Τον αγώνα περιγράφουν ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Αλέξης Σπυρόπουλος.
Οι μεγάλες «μάχες» για την πρόκριση στον τελικό του Champions League, είναι στο MEGA.

Ερντογάν: " Τι θα συμβεί αν πεθάνω; Πρέπει οι πολίτες να είναι έτοιμοι"

Η απάντηση του Τούρκου πρωθυπουργού σόκαρε τόσο τους δημοσιογράφους όσο και τους Τούρκους πολίτες...

Ο Ερντογάν σόκαρε τους δημοσιογράφους με τις δηλώσεις του λίγο πριν το ταξίδι της επιστροφής τους απο την Κίνα καθώς μίλησε για το ενδεχόμενο του θανάτου του!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΚΑΛΟΠ: Metron Analysis: ΝΔ 16,5%, ΠΑΣΟΚ 10,4%

Σκηνικό κατακερματισμού των πολιτικών δυνάμεων και παντελή αδυναμία σχηματισμού αυτοδύναμης κυβέρνησης δείχνει  η τετραμηνιαία δημοσκόπηση της Metron Analysis, που φέρει τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται με 6 μονάδες του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στην Ημερησια του Σαββάτου (κυκλοφορεί σήμερα), στη νέα Βουλή μπαίνουν οκτώ κόμματα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΔΩ

O Δήμος Κύμης "ξέχασε" να τιμήσει τον μεγάλο φιλέλληνα

O Δήμος Κύμης "ξέχασε" να τιμήσει τον μεγάλο φιλέλληνα, Ιταλό Δήμαρχο Μάρκο Γκάλντι (Marco Galdi), της πόλης Κάβα Ντι Τιρένι (Cava dei Tirreni), που είχαν ιδρύσει τον 8ο π.Χ. αιώνα οι κάτοικοι της Κύμης 
Αντίθετα τον τιμούν οι Δήμοι όλης της χώρας όπου ο Μάρκο Γκάλντι εξακολουθεί να θυμίζει την ίδρυση της πόλης του από του Κουμιώτες !Διαβάστε το ενδιαφέρον σημείωμα του κ. Ανδρέα Παπαστάμου:

Χτες, Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012 και ώρα 17.00, είχα την τύχη να παραστώ στην τιμητική τελετή ανακήρυξης του κ. Μάρκο Γκάλντι (Marco Galdi), Δημάρχου της πόλης Κάβα Ντι Τιρένι (Cava dei Tirreni), Επίτιμου Δημότη της πόλης του Βύρωνα. Ήταν μια σεμνή αλλά ουσιαστική τελετή, η πρώτη στην Ελλάδα, αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλες, με την οποία ο Δήμος Βύρωνα τίμησε τον γνωστό Ιταλό Δήμαρχο και καθηγητή πανεπιστημίου, για την απόφασή του να παραχωρήσει τον μισθό του υπέρ της Ελλάδος, ελάχιστο δείγμα φιλελληνισμού, σεβασμού και αγάπης του για τη χώρα που «έδωσε τα φώτα του πολιτισμού και της δημοκρατίας σε ολόκληρο τον κόσμο, την Ελλάδα», όπως τόνισε στην ομιλία του. Ο Δήμαρχος του Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς προσφώνησε τον Ιταλό φιλέλληνα, και ακολούθησε η βράβευσή του από το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά κι από τον Σύνδεσμο Επιστημόνων των Πανεπιστημίων της Ιταλίας.

Ο σπόρος έπεσε και έτσι, σήμερα, Τρίτη, 10 Απριλίου, ο Δήμος Καρδίτσας διοργανώνει αντίστοιχη εκδήλωση προς τιμή του Μάρκο Γκάλντι, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Ελληνοϊταλικό Σύλλογο Φιλίας και Συνεργασίας των Αποφοίτων των Ιταλικών Πανεπιστημίων, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Καρδίτσας και τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΤΕΕ Καρδίτσας, ενώ αντίστοιχες εκδηλώσεις έχουν προγραμματισθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ένα νέο κίνημα φιλελληνισμού γεννιέται σε ολόκληρο τον κόσμο, και κατακεραυνώνει όσους έβαλαν την πατρίδα μας στο στόχαστρο.

Ο Μάρκο Γκάλντι, πρωταγωνιστής του ιταλικού κινήματος αλληλεγγύης «Μεγάλη Ελλάδα προς την Ελλάδα» δήλωσε: «η Ελλάδα και Ιταλία πάνε μαζί για μια άλλη Ευρώπη, την Ευρώπη της κοινωνικής αλληλεγγύης, όπως σε μια οικογένεια, κι όχι την Ευρώπη των αγορών…γιατί η οικονομία πρέπει να στηρίζεται σε σχέσεις αλληλεγγύης και φιλίας, ειδάλλως κινδυνεύει η κοινωνική συνοχή και συνεπώς το ίδιο το οικοδόμημα της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης». Ένα μεγάλο μάθημα από ακόμα έναν φιλέλληνα για όσους, μέσα στη βιασύνη τους να κερδοσκοπούν σε βάρος της πατρίδας μας, είχαν ξεχάσει την ιστορία και την παράδοσή μας, τα αιώνια όπλα του ελληνικού μεγαλείου!

Και λίγα λόγια για την μικρή ιταλική πόλη και τον Δήμαρχό της, έτσι για να θυμίσουμε τη δύναμη και τον κοσμοπολιτισμό των προγόνων μας, τότε που ολόκληρη η Μεσόγειος μιλούσε ελληνικά και θαύμαζε ο,τιδήποτε ερχόταν από την κοιτίδα της δημοκρατίας.

Το Κάβα Ντι Τιρένι (Cava dei Tirreni) βρίσκεται στην επαρχία της Καμπανίας, η οποία αποικήθηκε πρώτα από τους κατοίκους της Κύμης (Εύβοια), τον 8ο αιώνα π.Χ. Οι Κουμιώτες, λοιπόν, όχι μόνον υπήρξαν οι πρώτοι άποικοι της Καμπανίας, αλλά έφεραν μαζί τους το υπέροχο ελληνικό αλφάβητο, για να παντρευτεί με τη ντόπια λαλιά, τα ετρουσκικά και να φτιάξουν το λατινικό αλφάβητο. Όμως, η ιστορία δεν σταματά εδώ. Ο Μάρκο Γκάλντι δήλωσε ότι η μητέρα του είναι ελληνικής καταγωγής και του δίδαξε την αρχαία ελληνική, θυμίζοντάς μας όσα συχνά ξεχνάμε όταν κυριαρχούν τα πάθη…
Enhanced by Zemanta

Κουβέλης: Πρέπει να καταργηθεί ο απαράδεκτος νόμος περί ευθύνης Υπουργών.

Την πεποίθηση του πως «το κέλυφος της ατιμωρησίας των πολιτικών πρέπει να σπάσει», εκφράζει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης και ζητά την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Η πλήρης δήλωση:

"Ο έλεγχος των πράξεων των πολιτικών προσώπων πρέπει να γίνεται από τη Δικαιοσύνη χωρίς την οποιαδήποτε ανάμειξη της Βουλής. Το κέλυφος της ατιμωρησίας των πολιτικών πρέπει να σπάσει.

Ανεύρεση όσων διαχειρίστηκαν παρανόμως και προς ίδιον όφελος δημόσιο χρήμα, χρηματική αποζημίωση του δημοσίου – επιστροφή χρημάτων και ποινικές διώξεις.

Έλεγχος και φορολόγηση μεγάλων περιουσιών που αποκτήθηκαν από πολιτικά πρόσωπα τα τελευταία είκοσι (20) έτη: Αναδρομικός έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων που απέκτησαν όσοι διετέλεσαν βουλευτές, υπουργοί, πρωθυπουργοί, γενικοί γραμματείς και σύμβουλοι υπουργείων, διοικητές, διευθύνοντες σύμβουλοι και διαχειριστές Οργανισμών δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς αυτών α΄ βαθμού, από το έτος 1981 μέχρι σήμερα, και φορολόγηση της αξίας των περιουσιακών στοιχείων, εφόσον δεν δικαιολογείται η απόκτησή τους.

Έλεγχος και φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων που απέκτησαν διαχειριστές δημοσίου χρήματος και μέλη επιτροπών ανάθεσης δημοσίων έργων ή προμηθειών τα τελευταία είκοσι (20) έτη, εφόσον η προέλευσή τους δεν μπορεί να δικαιολογηθεί.

Αποζημίωση του Δημοσίου από πολιτικά και λοιπά πρόσωπα που απέκτησαν παράνομα και με αθέμιτες πράξεις (μίζες, λαδώματα, προμήθειες κλπ) περιουσιακά στοιχεία τα τελευταία είκοσι (20) έτη και δήμευση αυτών.

Ανεύρεση όσων έχουν φοροδιαφύγει και φορολόγησή τους για παρελθούσες χρήσεις ανεξαρτήτως αν αυτές θεωρούνται φορολογικά κλεισμένες".

Τα πάνω – κάτω στο ΚΚΕ για τη συνεργασία της Αριστεράς

Χαλασμός κόσμου γίνεται στον Περισσό εξαιτίας της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία όλων των αριστερών δυνάμεων προκειμένου να... χτυπηθεί ο δικομματισμός.


Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του diktionews.gr με πλάγιους τρόπους εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα η ηγεσία του κόμματος προσπαθεί να κρατήσει τα όργανα μακριά από τη λήψη μιας απόφασης που θα λέει «ναι» στην πρόταση συνεργασίας.

Ποιος είναι ο πλάγιος τρόπος; Έχει αυξήσει τα μέλη που συμμετέχουν στα όργανα αυτά σε ζυγούς αριθμούς οπότε σε περίπτωση ισοψηφίας δεν περνά η όποια απόφαση έχει τεθεί σε ψηφοφορία.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Έκτακτα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το Πάσχα - ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ για τη Χαλκίδα


Αυξημένες κατά 20% θα είναι οι προσφερόμενες θέσεις στις αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκης και κατά την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, τη Δευτέρα του Πάσχα.

Υπενθυμίζεται, ότι για ΣΗΜΕΡΑ Μεγ. Πέμπτη η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δρομολογεί στις 20.18 έκτακτη αμαξοστοιχία με αριθμό IC 4050, στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη, για τη καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ενώ έχει αυξήσει σημαντικά, κατά 40%, τις προσφερόμενες θέσεις και στις υπόλοιπες αμαξοστοιχίες που κινούνται στο συγκεκριμένο δίκτυο.

Παράλληλα, λόγω της προβλεπόμενης μειωμένης επιβατικής κίνησης ορισμένων τοπικών και προαστιακών γραμμών τις ημέρες Μ. Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα, αναστέλλονται μόνο για αυτές τις ημέρες συγκεκριμένα δρομολόγια και στη διαδρομή ΑΘΗΝΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ - ΑΘΗΝΑ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΣΕ ΕΔΩ

Χάρτης με τα πιο επικίνδυνα σημεία των εθνικών οδών


Η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα χάρτη με τα σημεία στα οποία έχουν γίνει τα περισσότερα τροχαία μέσα στο 2011.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΕΔΩ

Aegean: Αεροπορική σύνδεση Αθήνας - Σκύρου

An Aegean Airlines Airbus A321-232 landing at ...
Aegean Airlines Airbus  (Photo credit: Wikipedia)
Το δρομολόγιο Αθήνα - Σκύρος - Αθήνα θα καλύπτει από 1ης Μαΐου 2012 και για τα επόμενα 4 χρόνια η Aegean Airlines

Το δρομολόγιο αυτό, το οποίο θα εκτελείται με Airbus A319/A320, κατοχυρώθηκε στην εταιρεία στο πλαίσιο του διαγωνισμού για τις γραμμές δημόσιας υπηρεσίας.

«Κατά τη διάρκεια των 2 τελευταίων ετών συμβάλλαμε στην ανάπτυξη της κίνησης των δρομολογίων Αθήνα-Σητεία, Θεσσαλονίκη-Καλαμάτα, Θεσσαλονίκη-Σάμος και Θεσσαλονίκη-Κέρκυρα κατά 70% και με μηδενικό κόστος για το κράτος, αφού η εξυπηρέτησή τους έγινε για πρώτη φορά με jet αεροσκάφη και για πρώτη φορά χωρίς καμία απολύτως επιδότηση», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Δημήτρης Γερογιάννης.

Στην ανακοίνωσή της η Aegean διευκρινίζει ότι για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τις 4 γραμμές που κάλυπτε τα τελευταία 2 χρόνια, έως τις 30 Απριλίου 2012.
Enhanced by Zemanta

Α. Τσοχατζόπουλος: "Προεκλογικό δώρο σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ η θεαματική προσαγωγή μου" - Θα μείνει κρατούμενος το Πάσχα στη ΓΑΔΑ

- Δύο συλλήψεις έγιναν στη Θεσσαλονίκη και μια στην Καρδίτσα

- Συνελήφθησαν ο βασικός μέτοχος του ΠΑΟΚ Γ.Σαχπατζίδης και ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Ν.Ζήγρας

- Όλα τα ονόματα των κατηγορούμενων δόθηκαν στη δημοσιότητα

- 8 οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση - 4 εντάλματα και 4 διώξεις

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Έχασε την μάχη με τον καρκίνο η Ελένη Καλαμάρη

Έχασε την μάχη με τον καρκίνο η Ελένη Καλαμάρη και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοσκομείο, στις 18:00 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης

 Την Ελένη τη γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και η δύναμη της ψυχής της ήταν κάτι που μας συγκίνησε.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Στίγκλιτς: Οι περικοπές μισθών - συντάξεων δεν οδηγούν στην εξυγίανση ενός ασθενούς κράτους

Δριμεία κριτική στην διαχείριση της κρίσης από τους ευρωπαίους ηγέτες ασκεί ο βραβευμένος με Νόμπελ οικονομολόγος και καθηγητής του Πανεπιστημίου Κολούμπια Τζόζεφ Στίγκλιτς. Επισημαίνει ότι «η υπερβολική δόση λιτότητας χειροτερεύει τα πάντα», ενώ τονίζει ότι το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους δεν επαρκεί και προτείνει την αύξηση και όχι τη μείωση των δημοσίων δαπανών σε περιόδους κρίσης. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

H «Μηδενική Ανοχή» έβαλε τα γκαζάκια στο γραφείο του Σημίτη

Την ευθύνη για την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του τέως Πρωθυπουργού Κ. Σημίτη στην οδό Ακαδημίας στις 3 Απριλίου, ανέλαβε η οργάνωση «Μηδενική Ανοχή».

 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυπριακό: Υπέρ «δύο κρατών και δύο κυβερνήσεων» ο Μπαγίς

Τη δημιουργία στην Κύπρο, «δύο κρατών, δύο κυβερνήσεων και δύο κοινοβουλίων» υποστηρίζει ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Εγκεμέν Μπαγκίς -προσπαθώντας συγχρόνως να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκάλεσαν οι πρόσφατες απειλές της Αγκυρας για προσάρτηση των κατεχομένων στη βόρεια Κύπρο - σε δηλώσεις του σε Αυστριακούς και Δανούς δημοσιογράφους, στις οποίες αναφέρονται σημερινά δημοσιεύματα στις αυστριακές εφημερίδες «Κουρίρ» και «Ντερ Στάνταρντ».

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διέξοδος στον Alpha με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου

Τα νέα δεδομένα και η έντονη πολιτική επικαιρότητα καλούν τους πολίτες να πάρουν σημαντικές αποφάσεις τόσο στην καθημερινότητά τους όσο και μπροστά στην κάλπη.

Μία απόπειρα αναζήτησης ενός νέου πολιτικού σκηνικού μακριά από τα σημερινά αδιέξοδα αποτελεί η νέα πολιτική εκπομπή Διέξοδος, η οποία θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 23:00. Στην παρουσίαση είναι ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου ενώ στην αρχισυνταξία είναι ο Γιώργος Σμυρνής. Η εκπομπή θα φιλοξενεί εκπροσώπους των παραδοσιακών αλλά και των νέων πολιτικών τάσεων, οι οποίοι θα αναπτύσσουν την επιχειρηματολογία και την ευρύτερη πολιτική τους τοποθέτηση πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα της επικαιρότητας.

Αυτή την Τρίτη, λίγα 24ωρα μετά την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών, στην εκπομπή Διέξοδος εκπρόσωποι των κομμάτων σχολιάζουν τα αποτελέσματα της μεγάλης δημοσκόπησης της εταιρείας Marc για τον Alpha.

Στο στούντιο της εκπομπής, ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου υποδέχεται τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Marc, Θωμά Γεράκη, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκανδαλίδη, τον Εκπρόσωπο της Ν.Δ., Γιάννη Μιχελάκη, τον Εκπρόσωπο Τύπου και Επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργο Κύρτσο, τον Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστα Μαρκόπουλο. Παρεμβαίνουν ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος και ο Διευθυντής Ειδήσεων του Ράδιο 9, Γιάννης Ντάσκας.

Διάσημοι που κάθισαν στο ίδιο θρανίο


Μοιράστηκαν την ίδια αίθουσα, το ίδιο σχολείο, τις ίδιες παρέες...

Η Άννα Βίσση, ο Γιώργος Αυτιάς και ο Θοδωρής Δρακάκης ήταν συμφοιτητές στη Νομική.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΧΑΛΚΙΔΑ: Τις μέρες των γιορτών αλλάζουν τα ωράρια αποκομιδής των σκουπιδιών

Τις μέρες  των γιορτών αλλάζουν τα ωράρια αποκομιδής των σκουπιδιών, γι αυτό μη τα βγάζετε έξω αν δεν ενημερωθείτε για τα νέα ωράρια.


Η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χαλκιδέων κατά τις εορτές του ΠΑΣΧΑ θα εργαστεί ως εξής:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
1. Στις 13.04.2012 Μεγάλη Παρασκευή η πρωινή και νυχτερινή αποκομιδή θα γίνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ
2. Στις 14.04.2012
Μεγάλο Σάββατο θα γίνει νυχτερινή αποκομιδή το απόγευμα στις 17:00
3. Στις 15.04.2012 Κυριακή του ΠΑΣΧΑ και
4. Στις 16.4.2011 ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ η αποκομιδή θα γίνει στους κεντρικούς δρόμους το πρωί στις 07:00.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΘΗΔΟΝΑΣ1.  Στις 13.04.2012 Μεγάλη Παρασκευή η αποκομιδή θα γίνει στους κεντρικούς δρόμους μετά τις 12:00 και
2. Στις 14.04.2012 Μεγάλο Σάββατο η αποκομιδή θα γίνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ
3. Στις 15.4.2012
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ και 16.4.2012 ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ δεν θα γίνει η αποκομιδή.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ
1. Στις 13.04.2012
Μεγάλη Παρασκευή η αποκομιδή θα γίνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ
2. Στις 14.04.2012
Μεγάλο Σάββατο η αποκομιδή θα γίνει στα κεντρικά σημεία του Ληλάντιου το πρωί,
3. Στις 15.4.2012 Κυριακή του ΠΑΣΧΑ δεν θα γίνει αποκομιδή  και
4. Στις 16.4.2012 ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ θα γίνει η αποκομιδή όλων των Δημοτικών και Κοινοτικών Ενοτήτων (Βασιλικό- Φύλλα – Αφράτι –Μύτικα – Λάμψακο)το πρωί.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΥΛΙΔΑΣ
1. Στις 13.04.2012
Μεγάλη Παρασκευή δεν θα γίνει αποκομιδή
2.  Στις 14.4.2012 Μεγάλο Σάββατο η αποκομιδή θα γίνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ και
3. στις 15.4.2012 ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ και
4. στις 16.4.2012 ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ δεν θα γίνει αποκομιδή

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ
1. Στις 13.04.2012
Μεγάλη Παρασκευή η αποκομιδή θα γίνει στους
κεντρικούς δρόμους- εκκλησίες και παραλία
2. Στις 14.04.2012 Μεγάλο Σάββατο η αποκομιδή θα γίνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ στις 05:00π.μ.
3. Στις 15.4.2012 ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ δεν θα γίνει αποκομιδή
4. και 16.4.2012 ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ η αποκομιδή θα γίνει
στους κεντρικούς δρόμους

Προσφυγή αμερικανικής κυβέρνησης κατά της Apple και μεγάλων εκδοτικών οίκων

Image representing Apple as depicted in CrunchBase
Image via CrunchBase

Η αμερικανική κυβέρνηση υπέβαλε σήμερα αγωγή κατά της Apple και ορισμένων από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους στις ΗΠΑ, με την κατηγορία ότι συνωμότησαν για να καθορίσουν τις τιμές των ηλεκτρονικών βιβλίων στο ψηφιακό κατάστημα της Apple, iTunes, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg και αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων η εφημερίδα Wall Street Journal.


Η αγωγή που κατατέθηκε στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης έχει στόχο την Apple και τους οίκους Hachette SA, Macmillan, Penguin και Simon & Schuster, σύμφωνα με το Bloomberg. Με εξαίρεση την Apple και τους Penguin και Macmillan, οι υπόλοιποι οίκοι έχουν καταλήξει σε συμβιβασμό για τις αγωγές.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Οι πρώτοι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στην ΕΥΒΟΙΑ

Περλεπέ Αικατερίνη
Ανακοινώθηκαν στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ,   οι πρώτοι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος για τις κάλπες της 6ης Μαΐου στην Εύβοια.  

Οι πρώτοι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στον Νομό είναι.
- ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
- ΚΕ∆ΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ
- ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
- ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ
- ΠΕΡΛΕΠΕ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Το ψηφοδέλτιο θα συμπληρωθεί σε λίγες μέρες με βάση και τα ονόματα που έχει στείλει η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ

Απόρριψη προσφυγής της Μονής Βατοπεδίου για τη λίμνη Βιστωνίδα

Το Γ' Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, με την υπ' αριθμ. 608/2012 απόφασή του, απέρριψε την αίτηση της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου Αγίου Όρους, με την οποία ζητάει να αναιρεθεί η απόφαση του Εφετείου Θράκης (υπ' αριθμ. 660/2009) που έκρινε ότι νόμιμα δημοσιεύθηκε, μετά από τέσσερα χρόνια, η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των παραλίμνιων εκτάσεων της λίμνης Βιστωνίδας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Οι κροτίδες "έβαλαν φωτιές" σε τρείς στο Βαθύ Αυλίδας.

Οι κροτίδες "έβαλαν φωτιές" σε τρείς στο Βαθύ Αυλίδας. Επεισοδιακός ήταν ο έλεγχος που έκανε χθες βράδυ η Ασφάλεια Χαλκίδας σε περίπτερο στο Βαθύ.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 23χρονο ιδιοκτήτη για παράνομη κατοχή 608 κροτίδων με σκοπό την εμπορία.



Μόλις έγινε η σύλληψη "άναψαν τα αίματα"  και επενέβησαν  ο πατέρας του 23χρονου περιπτερά, αλλά κι ένας 21χρονος φίλος του οι οποίοι διαμαρτύρονταν .

Μετά από τον καβγά συνελήφθησαν για αντίσταση κατά της Αρχής και εξύβρισης και ο πατέρας και ο φίλος του περιπτερά. (φωτό αρχείου)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...