Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ψαχνά: Θάνατος στον δρόμο για το μεροκάματο


Τραγωδία στα Ψαχνά με έναν 33χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. 


 
Πήγαινε για μεροκάματο και συνάντησε τον θάνατο! 
 
Ηταν 7.30 το πρωί, όταν σήμανε συναγερμός στην πυροσβεστική και στην αστυνομία.
 
 Το τηλεφώνημα μιλούσε για ένα φορτηγάκι που έπεσε πάνω σε ελιά. 

Χαλκίδα: Τον άφησαν ελεύθερο και έκλεψε τέσσερις φορές το ίδιο σπίτι!

Οδηγήθηκε για άλλη μια φορά στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας

Ούτε δυο εβδομάδες δεν είχαν περάσει καλά- καλά από την τελευταία σύλληψη ενός σεσημασμένου διαρρήκτη με πλούσιο παρελθόν, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, αλλά φαίνεται ότι είναι... αμετανόητος! 

Μέσα σε λίγες ημέρες διέρρηξε τέσσερις (!) φορές το σπίτι ενός 30χρονου στη Χαλκίδα!

Αναγνωστάκης: Ανάγκη εφαρμογής στεγαστικής πολιτικής

Επίκαιρη ερώτηση προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κατάθεσε ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, τονίζοντας την ανάγκη για άμεση εφαρμογή στεγαστικής πολιτικής.


Μετά την κατάργηση του ΟΕΚ και τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων του στον ΟΑΕΔ, παρατηρούμε πως υπάρχει δυστοκία στην εφαρμογή στεγαστικής πολιτικής καθώς τα χρήματα που παρακρατούνται από τους εργαζόμενους, παρατύπως κατευθύνονται σε σκοπούς διαφορετικούς από αυτούς που ορίζει ο νόμος.

Η πίτα του συλλόγου του Αγίου Ιωάννη.

Ο Μητροπολίτης  Χρυσόστομος, έκοψε το Σάββατο την πίτα του συλλόγου του Αγίου Ιωάννη.


Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο Ιερέας Πατέρας Ανέστης Νάκος, (πεθερός του Μελέτη Μανώλη - πρώην διευθυντή του Επιμελητηρίου Εύβοιας) για το έργο που έχει επιτελέσει χρόνια τώρα στην ενορία που εδρεύει ο Σύλλογος.

Αποστόλου: ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ

Ο Βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ , συντονιστής των αγροτικών θεμάτων της Κ.Ο. και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Βαγγέλης Αποστόλου συμμετείχε το Σάββατο στη συνάντηση των αγροτών της Φθιώτιδας με τους Φορείς της Περιφέρειας .


Στη παρέμβασή του εξέφρασε τη συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ και τη δική του στον αγώνα που κάνουν για την υπεράσπιση της δραστηριότητάς τους , αναφερόμενος ιδιαίτερα στην υποχώρηση που βιώνει ο αγροτικός χώρος τα τελευταία 10 χρόνια .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...