Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Πιπιλή: Ο Νίκος Μίχος είχε απειλήσει να μου κόψει το λαιμό

Μετά το επεισόδιό της με τον Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή, ο βουλευτής της ΧΑ Νίκος Μίχος την έδειξε με το δάχτυλο και έκανε κίνηση ότι θα της κόψει το λαιμό


Σοκάρει η αποκάλυψη της Φωτεινής Πιπιλή στην εκπομπή Μega Σαββατοκύριακο, όπου ανέφερε ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος, μετά το επεισόδιό της με τον Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή, την έδειξε με το δάχτυλο και έκανε κίνηση ότι θα της κόψει το λαιμό.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο θέμα της περσινής επίθεσης που είχε δεχθεί στο εξοχικό της.

Η κυρία Πιπιλή περιέγραψε το περιστατικό, λέγοντας: «Πέρυσι, μεσημέρι Κυριακής, ενώ ήμασταν με τους γείτονες στον κήπο μας, είναι εξοχική κατοικία, ανέβηκαν 5 με 6 νταγλαράδες και άρχισαν να υβρίζουν τους βουλευτές, το πολιτικό σύστημα και να κραυγάζουν συνθήματα με στρατιωτική πειθαρχία υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Τότε, ενημέρωσα κατευθείαν την αντιτρομοκρατική, δεν έδωσα δημοσιότητα, γιατί αυτά τα θέματα δεν είναι τηλεοπτικά σόου και μόλις, στις 8 Ιουλίου ξημερώματα, ενώ εγώ έλειπα από το εξοχικό μου, έκαναν επιδρομή τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής της περιοχής Αναβύσσου που έχει μεγάλη δύναμη η Χρυσή Αυγή, γιατί εκεί είναι βουλευτής ο Κασιδιάρης».

ΣΥΡΙΖΑ: Οι αγρότες της Εύβοιας αντιμετωπίζουν προβλήματα με την επιστροφή ΦΠΑ

Οι αγρότες της Εύβοιας αντιμετωπίζουν στις συναλλαγές τους με τις κατά τόπους Δ.Ο.Υ. σοβαρά προβλήματα  όσον αφορά  την επιστροφή ΦΠΑ.


Αντιπροσωπεία του  ΣΥΡΙΖΑ , αποτελούμενη από το Βουλευτή Εύβοιας  Β. Αποστόλου, το Περιφερειακό Σύμβουλο Ν. Στουπή και το μέλος της Ν.Ε. Γ. Ακριώτη συναντήθηκε στις 29/9/2013 με το Προεδρείο του Γεωργικού  Συνεταιρισμού  Ψαχνών .

Το  βασικό πρόβλημα που απασχόλησε τη συνάντηση αφορούσε  το γεγονός ότι οι Δ.Ο.Υ. δεν αποδέχονται ως αληθείς  τις δηλούμενες παραγόμενες ποσότητες των προϊόντων από τις αγροτικές τους καλλιέργειες  , καθόσον μέσω δεικτών που έχει συντάξει Επιτροπή των Δ.Ο.Υ. , αμφισβητούνται οι πραγματικές ανά στρέμμα αποδόσεις.

Το θέμα καθίσταται μείζον, αφού το ποσό του επιστρεφόμενου ΦΠΑ αποτελεί ουσιαστικά το μοναδικό οικονομικό εργαλείο εξασφάλισης της διαβίωσής τους σε πολλές αγροτικές οικογένειες.

Για τούτο δεσμεύτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ  ότι  θα αναλάβει πρωτοβουλία να απευθύνει αίτημα στην Περιφέρεια  για  τη διοργάνωση σύσκεψης των καθ ύλη αρμόδιων Γεωπόνων Εφαρμογών της Δ/νσης αλλά και των κατά τόπους Γραφείων Αγροτικής Ανάπτυξης με τους εκπροσώπους  των Αγροτών και της Πολιτικής Ηγεσίας ώστε να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα και κυρίως να υπάρξει υπεύθυνη επιστημονική γνωμοδότηση με βάση την βιβλιογραφία αλλά και την αξιολογούμενη γεωργική πράξη επί του μέσου  όρου  τριετίας ή πενταετίας των καλλιεργητικών αποδόσεων στα βασικά προϊόντα του Νομού μας .

Ταυτόχρονα  ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τη δέσμευση ότι σε περίπτωση   που δεν υπάρξει λύση  μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία θα φέρει το θέμα στη Βουλή για να δώσει τη λύση το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων .

Ο Μίχος τον Ιανουάριο είχε πιάσει μια γυναίκα και της χτυπούσε το κεφάλι σε ένα τοίχο.

Η Δημόσια Τηλεόραση ανέφερε για τον Μίχο ότι έχει μηνυθεί (ανάμεσα στα άλλα) και από μια γυναίκα στην Πάρο, που την είχε χτυπήσει. 


Ο Μίχος τον Ιανουάριο είχε παραβρεθεί σε συγκέντρωση της Χ.Α. στην Πάρο και αντιφασίστες οργάνωσαν διαμαρτυρία. 

Σύμφωνα με την κατηγορία ο Μίχος είχε πιάσει μια γυναίκα, σε επεισόδια που ακολούθησαν, και της χτυπούσε το κεφάλι σε ένα τοίχο.

Η γυναίκα - θύμα υπέβαλε μήνυση. 

Με χειροπέδες Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης και ο βουλευτής Εύβοιας Μίχος - Συνεχείς συλλήψεις

- Τα ξημερώματα άρχισαν οι συλλήψεις μελών της Χρυσής Αυγής
- Συνελήφθη και ο υπεύθυνος της τοπικής στη Νίκαια
- Έχουν εκδοθεί συνολικά 36 εντάλματα
- Το πορισμά στοιχειοθετεί κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης
- Πληροφορίες αναφέρουν ότι στοιχειοθετείται και καθοδήγηση στην υπόθεση της δολοφονίας του Π. Φύσσα
- Ολοι οι συλληφθέντες είναι στη ΓΑΔΑ


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αφού από το πρωί έχουμε μπαράζ συλλήψεων μελών της Χρυσής Αυγής με αποκορύφωμα τη σύλληψη αρχηγού πολιτικού κόμματος και βουλευτών.

Οι συλλήψεις ξεκίνησαν από τα ξημερώματα με πρώτο τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και ακολούθησε η σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη. Επίκειται η σύλληψη τριών ακόμη υψηλόβαθμων στελεχών ενώ εντάλματα συλλήψεων έχουν εκδοθεί για περισσότερα από 30 μέλη της Χρυσής Αυγής. Επίσης συνελήφθη και ο υπεύθυνος της τοπικής της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργος Πατέλης. ο Λαγός ενώ παραδόθηκε και ο βουλευτής Εύβοιας Μίχος. Καταζητείται ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Παππάς. Οι Παναγιώταρος παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιεσαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει καταθέσει μέρος του πορίσματός του βάσει του οποίου φαίνεται πως στοιχειοθετείται κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Με βάση αυτό εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στοιχειοθετείται καθοδήγηση στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Όλοι οι συλληφθέντες βρίσκονται στα γραφεία του 12ου ορόφου της ΓΑΔΑ στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία όπου αναμένεται να τους ληφθούν καταθέσεις. 

Τι απαντά το υπουργείο Παιδείας στον Αναγνωστάκη για τις υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών

Απάντηση στην 1252/03.09.2013 ερώτηση, σχετικά με την καθυστέρηση στις υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών, που είχε καταθέσει ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, έδωσε το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Συγκεκριμένα το Yπουργείο Παιδείας αναφέρει ότι οι αποσπάσεις των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για το σχολικό έτος 2013-2014, έγιναν σύμφωνα με την αρ. 93958/Δ1/12-07-2013 εγκύκλιο, ενώ οι αποσπάσεις των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε υπηρεσίες και φορείς, αρμοδιότητας του Υ.ΠΑΙ.Θ. για το σχολικό έτος 2013-2014, έγιναν σύμφωνα με την 93955/Δ1/12-07-2013 εγκύκλιο, στις οποίες αναφέρονται ρητά οι διατάξεις βάσει των οποίων πραγματοποιούνται οι αποσπάσεις, καθώς επίσης τα κριτήρια και οι διαδικασίες που ακολουθούνται κατά περίπτωση.

Επτακόσιοι ογδόντα τέσσερις (784) εκπαιδευτικοί εντάχθηκαν στην κατηγορία αποσπασμένων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, κατά σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τις 121970/Δ1/04.09.2013 και 123960/Δ1/06.09.2013 αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας, ενώ 826 αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, που δεν υπαγόταν στις κατά προτεραιότητα αποσπάσεις, πραγματοποιήθηκαν μόνο για του κλάδους ΠΕ60 (Νηπιαγωγοί) και ΠΕ70 (Δάσκαλοι) με την 123960/Δ1/06-09-2013 απόφαση.

Όσον αφορά στις αποσπάσεις σε Διευθύνσεις  Εκπαίδευσης και Περιφερειακές  Διευθύνσεις σύμφωνα με το Ν.2817/2000 γίνονται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, ύστερα από γνώμη των ΑΠΥΣΠΕ/ΑΠΥΣΔΕ.

Για το σχολικό έτος 2013-2014 πραγματοποιήθηκαν 156 αποσπάσεις εκπαιδευτικών, με την 119825/Δ1/30-08-2013 και 19 αποσπάσεις με την 119823/Δ1/30-08-2013 απόφαση του Υπουργού Παιδείας.

Το Υπουργείο Παιδείας ισχυρίζεται πως πραγματοποιεί τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών βάσει του υπάρχοντος νομοθετικού πλαισίου, αλλά καμία ανάληψη ευθύνης ή έστω επαρκή απάντηση για την αναστάτωση που προκάλεσε στην εκπαιδευτική κοινότητα με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του.

Χαλκίδα: Η ανακύκλωση μπαίνει στα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία


Η Σχολική Επιτροπή Μονάδων Α΄θμιας Εκπαίδευσης ανάμεσα στα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα  που συζήτησε  ήταν και η  πρόθεση εφαρμογής ολοκληρωμένου προγράμματος ανακύκλωσης  υλικών [χαρτί,γυαλί,πλαστικό ]στους αύλειους χώρους των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων [Δημοτικά Σχολεία-Νηπιαγωγεία] σε συνεργασία με ιδιωτικές εταιρείες ανακύκλωσης, όπως αναφέρει η Πρόεδρος, Ελένη Ζ.Αιδίνη

Με επιτυχία το συλλαλητήριο ενάντια στη δράση της φασιστικής Χρυσής Αυγής


Με επιτυχία έγινε το συλλαλητήριο ενάντια στη δράση της φασιστικής Χρυσής Αυγής, που διοργάνωσαν σωματεία και φορείς της Χαλκίδας, που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. 


Η ομιλία πραγματοποιήθηκε από την πρόεδρο της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, Ασημίνα Καραμπέτσου. Η ομιλήτρια αναφέρθηκε στην έμπρακτη στήριξη που προσφέρει το ναζιστικό μόρφωμα σε βιομήχανους και εφοπλιστές, δίνοντας παραδείγματα τόσο από την περιοχή όσο και γενικότερα. 



Με αυτόν τον τρόπο ανέδειξε τη φύση της Χρυσής Αυγής σαν όπλο του κεφαλαίου για το χτύπημα του ταξικού εργατικού κινήματος και έδειξε το πώς και το που πρέπει να χτυπηθεί: Σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε σωματείο και σε κάθε εργατική γειτονιά, όπου οι φασίστες της Χρυσής Αυγής θα πρέπει να «τρώνε πόρτα»!


Στη συγκέντρωση συμμετείχαν δυνάμεις από την Ένωση Τεχνιτών Οικοδόμων Χαλκίδας, την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, το Συνδικάτο Τροφίμων & Ποτών Εύβοιας – Βοιωτίας, το Συνδικάτο Μετάλλου Εύβοιας, το Συνδικάτο Φαρμάκου Εύβοιας – Βοιωτίας, το Σωματείο Εργαζομένων Ζούρα, το Σωματείο Εργαζομένων Κελαϊδίτη ΑΕ, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων – Επισιτισμού Εύβοιας, την Ένωση Εργαζομένων Τσιμέντων Χαλκίδας, την Επιτροπή Ανέργων Χαλκίδας, το Σύλλογο Οικοτρόφων Εστίας ΤΕΙ Χαλκίδας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Εύβοιας και την Ομάδα Γυναικών Χαλκίδας (ΟΓΕ).

Μετά την ομιλία ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους  της Χαλκίδας, με συνθήματα όπως: «Είστε η σαπίλα όλου του ντουνιά, έξω οι φασίστες από κάθε γειτονιά!», «Δουλέμποροι φασίστες χτυπάτε τους εργάτες, στα αφεντικά σας κάνετε τις πλάτες» και «Τότε ρουφιάνοι τώρα χρυσαυγίτες, πάλι θα τσακίσουν οι εργάτες τους φασίστες».

Αναγνωστάκης: Αξιοποίηση δεσμευμένων καταθέσεων

Ερώτηση στο Υπουργείο  Οικονομικών, κατάθεσαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης, Νίκος Τσούκαλης και Ασημίνα Ξηροτύρη Αικατερινάρη, σχετικά με πρόταση που είχε καταθέσει η Δημοκρατική Αριστερά για την αξιοποίηση των δεσμευμένων καταθέσεων κατηγορούμενων για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και λαθρεμπόριο.

Ενώ η πρόταση είχε γίνει αποδεκτή από τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη, ακόμα και σήμερα, δεν έχει ενταχθεί σε κάποιο σχέδιο νόμου, ώστε να καρπωθεί το δημόσιο τους πόρους των παράνομων ενεργειών.

Στο πλαίσιο της ερώτησης το Υπουργείο  Οικονομικών καλείται να απαντήσει  για το ύψος των δεσμευμένων καταθέσεων – λογαριασμών καθώς και για την πρόθεσή του να προχωρήσει στην ψήφιση της συγκεκριμένης ρύθμισης.

Αλιβέρι: Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

Η Ακαδημία των Πολιτών, έχοντας διοργανώσει Ανοιχτά Λαϊκά Πανεπιστήμια σε τριάντα πόλεις της Ελλάδας, στη Κύπρο και το Εξωτερικό, προκηρύσσει την έναρξη των μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Αλιβέρι Εύβοιας.


Τα μαθήματα του πρώτου έτους έχουν ως γνωστικά αντικείμενα την Ψυχολογία (Α’ Εξάμηνο) και την Συμβουλευτική (Β’ Εξάμηνο) και θα διεξάγονται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Αλιβερίου.

Καθηγητές από όλα τα ελληνικά ΑΕΙ θα αναπτύξουν ψυχολογικά και κοινωνικά θέματα, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσουν ομάδες αυτογνωσίας, συμβουλευτικής, ψυχοδράματος, ειδικής αγωγής, μάθησης μέσω περιπέτειας και οικογενειακής θεραπείας.

Δεκτοί γίνονται όλοι οι πολίτες άνω των 18, ανεξάρτητα από το κοινωνικό, οικονομικό και μορφωτικό επίπεδο. Το κόστος για τις 26 ακαδημαϊκές διαλέξεις είναι 80 ευρώ το έτος, ενώ για φοιτητές, ανέργους , πολυτέκνους και άλλες ειδικές ομάδες πληθυσμού το ετήσιο ποσό εγγραφής ανέρχεται στα 40 ευρώ.

Εγγραφές πραγματοποιούνται στο Δημαρχείο Αλιβερίου (Τμήμα Παιδείας) καθώς και στο Δημαρχείο Κύμης καθημερινά 9.00 π.μ. – 15.00 μ.μ.

Υπεύθυνη συντονίστρια για το Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αλιβερίου- Κύμης είναι η κ. Δροσάτου Δέσποινα (6978940733).

Εγγραφές επίσης πραγματοποιούνται στα κεντρικά γραφεία της Ακαδημίας (22510-54739) και στο e-mai

Ψαχνά: 55χρονος εγκλωβίστηκε σε φορτηγό -ψυγείο που οδηγούσε

Τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 5:10 το απόγευμα της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου στα Ψαχνά, όταν φορτηγό-ψυγείο που οδηγούσε 55χρονος ξέφυγε από την πορεία του βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε.


Αποτέλεσμα ήταν να εγκλωβιστεί στο όχημα ο 55χρονος οδηγός. Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν οι εθελοντές δασοπυροσβέστες των Ψαχνών, οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδα και περιπολικό της Τροχαίας Χαλκίδας.

Ο 55χρονος απεγκλωβίστηκε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.


http://egnomi.gr/

Αναγνωστάκης: Έλεγχος για έκνομες δραστηριότητες της ΑΓΕΤ

Αναφορά προς το Υπουργείο  Περιβάλλοντος, κατάθεσε ο βουλευτής  Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς  Δημήτρης Αναγνωστάκης, επιστολή του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Αλιβερίου και Περιχώρων σχετικά με ύποπτες κινήσεις φορτηγών αγνώστου φορτίου που εισήλθαν στις εγκαταστάσεις της ΑΓΕΤ – Lafarge.

Επειδή έχει αρθεί η άδεια, στην συγκεκριμένη εταιρεία να εισάγει ποσότητες  RDF για καύσιμο υλικό, οι πολίτες ζητούν να ενημερωθούν για το περιεχόμενο των φορτηγών αυτοκινήτων καθώς και για τις αντίστοιχες συνοδευτικές μεταφορικές τους.

Σκοπός της αναφοράς είναι να εντοπιστεί, αν το φορτίο που διακινούσαν τα φορτηγά περιείχε RDF, καθώς η άδεια καύσης RDF, έχει αφαιρεθεί από την εν λόγω εταιρεία.
Enhanced by Zemanta

Αποστόλου: Καύση RDF στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ – LAFARGE στο Αλιβέρι

Την Τετάρτη 25/09/2013 εισήλθαν εντός των εγκαταστάσεων  της εταιρείας ΑΓΕΤ – LAFARGE στο Μυλάκι Αλιβερίου φορτηγά αυτοκίνητα με άγνωστο φορτίο, αλλά  σύμφωνα με πληροφορίες μας πρόκειται για μεταφορά RDF που προορίζεται για χρήση καυσίμου, καταγγέλλει ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου και σε ερώτησή του στη Βουλή αναφέρει:


Όμως η πρόσφατα εκδοθείσα άδεια που επέτρεπε τη καύση από την εταιρεία RDF ανεκλήθη αμέσως μετά και μάλιστα με μια απόφαση που στόχευε και στον αποκλεισμό του ενδεχόμενου εισαγωγής με κλειστά φορτηγά ποσοτήτων RDF για χρήση τους ως καυσίμου λειτουργίας στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Επειδή υπάρχει ενδεχόμενο

-Να εισήχθησαν στις εγκαταστάσεις του προαναφερόμενου εργοστασίου, κατά το χρονικό διάστημα από 10 Σεπτεμβρίου έως σήμερα, μεγάλες ποσότητες σχετικού με τη καύση υλικού και

-να χρησιμοποιείται από την εταιρεία και άλλο υλικό ως καύσιμο

Ερωτάται  ο κ. Υπουργός

1.Αν μπορεί να μας πληροφορήσει για το ακριβές περιεχόμενο των φορτίων που εισήχθησαν στο παραπάνω χρονικό διάστημα κι αν επιλήφθηκαν οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος της σχετικήσ καταγγελίας του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Αλιβερίου και Περιχώρων ,

2.αν μετά την ανάκληση της άδειας καύσης από τη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας  νομιμοποιείται η εταιρεία να κάψει RDF,

3.αν χρησιμοποιεί η ΑΓΕΤ ως καύσιμο υγρό πετ κωκ από υπολείμματά διυλιστηρίων πετρελαίου και κατά πόσο αυτό έχει έγκριση, και πως διασφαλίζεται η ασφαλής μεταφορά του ως επικίνδυνου αποβλήτου με φορτηγά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και

4.αν αληθεύει ότι χρησιμοποιούνται τέφρες πυθμένος (στάχτες από καυστήρες πετρελαιοειδών, ιδιαίτερα επικίνδυνα απόβλητα) από Ιταλία μεταφερόμενες με καράβι, και τι μέτρα λαμβάνονται όταν το καράβι εισέρχεται σε Ελληνικά χωρικά ύδατα, δεδομένου ότι σύμφωνα με πληροφορίες όσο είναι εντός Ιταλικών συνοδεύεται από σκάφη του Ιταλικού Λιμενικού.

 Ο Ερωτών Βουλευτής

Βαγγέλης Αποστόλου

Θέατρο Χαλκίδας: Εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους

Το Θέατρο Χαλκίδας ανακοινώνει ότι από αρχές Οκτώβρη ξεκινούν στο χώρο του, Μεσσαπίων 4, 4ος όροφος (πίσω από το Εβραϊκό Νεκροταφείο) θεατρικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους.


Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου - Θεατρικό Εργαστήρι για Ενήλικες
και κάθε Δευτέρα 6-9μμ
Εμψυχώτρια : Μαρία Βαρδάκα (Σκηνοθέτης - Θεατρολόγος)
Μηνιαίο κόστος συμμετοχής: 15€ (μέλη) 20€ (μη μέλη)

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου - Θεατρικό Παιχνίδι για Παιδιά
και κάθε Σάββατο 11πμ -12.30μμ
εμψυχώτρια: Ζωή Λιβανίου (απόφοιτος της σχολής του Λάκη Κουρετζή)
Μηνιαίο κόστος συμμετοχής: 10€ (15€ για δύο παιδιά της ίδιας οικογένειας)

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:   6984494200, 2221090490 (Ζωή Λιβανίου) -  6944285519, 2221304367 (Μαρία Βαρδάκα)

Βασιλικό: Συγκίνηση για τον θάνατο νεαρού - Οι γονείς δεν κατάφεραν να σώσουν το παιδί τους!

Το τραγικό συμβάν συγκλονίζει το Βασιλικό της Χαλκίδας - Ο νεαρός άρχισε να μην αισθάνεται καλά στο πατρικό του σπίτι...


Πρόκειται για έναν 38χρονο που χθες το πρωί (26-09-2013) άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Οι πόνοι τον έκαναν να παραπονεθεί στους γονείς του και εκείνοι αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο προκειμένου να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί ζωντανός. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με το evianews.com, λίγο αργότερα, οι γιατροί, ανακοίνωσαν την δυσάρεστη είδηση στους γονείς του, βυθίζοντας τους στο πένθος. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...