Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΓΝΩΣΤΟΙ Χαλκιδέοι οι δύο ληστές της "Εθνικής" στην Κύμη

ΓΝΩΣΤΟΙ Χαλκιδέοι είναι οι δύο δράστες της ληστείας σε τράπεζα στην Κύμη.

Οι δύο είχαν φορέσει μάσκες του Μητσοτάκη και του ...Τσοχατζόπουλου, αλλά μοιραία λάθη που έκαναν οδήγησαν στη σύλληψή τους από την αστυνομία.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 42 και 45 ετών, ενώ βρέθηκε όλο το χρηματικό ποσό που είχαν αφαιρέσει από την Τράπεζα
Κατασχέθηκαν -2- πιστόλια, καραμπίνα, φυσίγγια, μάσκες, γάντια και δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα
 Επιπλέον εντοπίστηκε το όχημα διαφυγής τους και -2- ακόμη οχήματα, τα οποία είχαν αφαιρέσει για τη διάπραξη της ληστείας.
Συνελήφθησαν σήμερα (13.06.2012) τα ξημερώματα, στην πόλη της Κύμης, μετά από ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν πολυάριθμες δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας με την συνδρομή ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ., οι δύο ημεδαποί δράστες, ηλικίας 42 και 45 ετών, οι οποίοι διέπραξαν την ένοπλη ληστεία χθες το μεσημέρι σε υποκατάστημα Τράπεζας στην Κύμη Ευβοίας.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρία κλεμμένα οχήματα, τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την διάπραξη της ληστείας, καθώς και το σύνολο των χρημάτων που αφαίρεσαν από την τράπεζα, το οποίο ανέρχεται στις -121.500- ευρώ.
Αναλυτικότερα, χθες το μεσημέρι περίπου στις 14:40΄ οι δύο δράστες εισήλθαν στην τράπεζα και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν χρήματα από το ATM και το χρηματοκιβώτιο του υποκαταστήματος. Στην συνέχεια σταμάτησαν διερχόμενο όχημα και αφού αποβίβασαν με την βία τον οδηγό και την συνεπιβάτη σύζυγό του, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση (σχετικό χθεσινό Δελτίο Τύπου).
Από την άμεση κινητοποίηση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και με την συνδρομή ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ., εντοπίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, εγκαταλελειμμένο στην περιοχή Σουτσίνι Κύμης Ευβοίας, το όχημα που είχαν αφαιρέσει οι δράστες κατά την διαφυγή τους έξω από την τράπεζα.
Από τις εκτεταμένες έρευνες των αστυνομικών δυνάμεων και τα συνεργεία ελέγχων που αναπτύχθηκαν σε όλη την περιοχή, εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα μέσα στην πόλη της Κύμης, ο ένας από τους δράστες (42χρονος ημεδαπός) στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες και (30) φυσίγγια. Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε σε αγροτική οδό, επίσης μέσα στην πόλη της Κύμης και συνελήφθη ο 45χρονος συνεργός του, ενώ στη σκεπή ενός σπιτιού βρέθηκε ένα τσαντάκι που είχε κρύψει με ένα πιστόλι και (23) φυσίγγια μέσα σε αυτό.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, εντοπίσθηκε πλησίον του υποκαταστήματος ένα κλεμμένο όχημα στο οποίο είχαν τοποθετήσει κλεμμένες πινακίδες και με αυτό οι δράστες είχαν μεταβεί αρχικά στην τράπεζα, καθώς επίσης βρέθηκε ακόμη ένα αυτοκίνητο που είχαν αφαιρέσει και επιμελώς κρύψει σε αγροτική οδό στην περιοχή Μαλετιάνων Κύμης, με σκοπό την διευκόλυνση της διαφυγής τους.
Για τα ανωτέρω οχήματα είχε δηλωθεί κλοπή αντίστοιχα, για το πρώτο την 28-05-2012 στο Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας και για το δεύτερο την 24-01-2012 στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.
Επίσης, στην περιοχή Σουτσίνι Κύμης, πλησίον του οχήματος που οι δράστες είχαν αφαιρέσει κατά την διαφυγή τους, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένος ένας κόκκινος σάκος που περιείχε το χρηματικό ποσό των (121.500) ευρώ, αλεξίσφαιρα γιλέκα αποκριάτικες μάσκες, φόρμες εργασίας, γάντια και φυσίγγια καραμπίνας. Στη συγκεκριμένη περιοχή βρέθηκε και η καραμπίνα, την οποία ο 45χρονος χρησιμοποίησε κατά την διάπραξη της ληστείας.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για ένοπλη ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοχρησία.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή των δραστών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στα επίπεδα του 2005 τα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων

Στα επίπεδα του 2005 οδηγούνται οι τιμές στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων, καθώς οι εταιρείες προχωρούν η μία μετά την άλλη σε εκπτώσεις στα βασικά τιμολόγια σε συνδυασμό με πρόσθετες παροχές, όπως η οδική βοήθεια ή συμπληρωματικές καλύψεις. 

 
Σύμφωνα με την «Καθημερινή», ο ανταγωνισμός έχει συμπιέσει τις τιμές στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σε πολύ χαμηλά επίπεδα, καθώς το μέσο ασφάλιστρο για ένα Ι.Χ. δέκα ίππων διαμορφώνεται για την Αθήνα στα 180 ευρώ το εξάμηνο, ενώ στην περιφέρεια οι τιμές έχουν συμπιεστεί και κάτω από τα 150 ευρώ.

Η πολιτική εκπτώσεων προς τους ασφαλισμένους συνοδεύεται από έντονες προσπάθειες περιορισμού του κόστους ζημιών, κυρίως μέσα από τη διεύρυνση του δικτύου των συνεργαζόμενων συνεργείων, αλλά και την αυστηρή παρακολούθηση του κόστους των ζημιών.

Βοιωτία: Πρώτα έβαλε βενζίνη και μετά... έβγαλε όπλο!

Το περιστατικό έγινε χθες το απόγευμα στη Λιβαδειά.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20:00 ο δράστης πήγε με ένα ΙΧ χωρίς πινακίδες στο βενζινάδικο ενός 64χρονου, στην 4η χ/θ της επαρχιακής οδού Λιβαδειάς - Άμφισσας.

Αφού έβαλε κανονικά, βενζίνη στο αυτοκίνητό του, μπήκε μέσα στο πρατήριο και με την απειλή πιστολιού ακινητοποίησε τον 64χρονο ιδιοκτήτη.

Του πήρε 700 ευρώ, μπήκε ξανά στο ΙΧ σαν κύριος και... έφυγε.

Αμέσως έφτασε στο σημείο Αστυνομία και άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, οι οποίες συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα...

Κραυγή απόγνωσης πριν τον σκοτώσουν!

Λόγια αγανάκτησης και απόγνωση ήταν αυτά που πρόλαβε να πει ο άτυχος 52χρονος φαρμακοποιός στους δολοφόνους του «Πάλι ληστεία θα μου κάνετε, με έχουν ξαναληστέψει, τι άλλο θα μου πάρετε;» 
 
 Αυτά πρόλαβε να πει πριν οι αδίστακτοι κακοποιοί πατήσουν τη σκανδάλη και με πέντε σφαίρες του κόψουν το νήμα τις ζωής για να του αρπάξουν τις εισπράξεις της ημέρας.

Ο Σπύρος Πουκαμισάς έκανε το μοιραίο λάθος να αντισταθεί στους ληστές και εκείνοι έδειξαν το αδίστακτο πρόσωπο τους. Τον πυροβόλησαν πέντε φορές οι δύο σφαίρες τον βρήκαν στον θώρακα και η τελευταία ήταν η χαριστική βολή αφού ήταν στο κεφάλι. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με ένα κίτρινο αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει στο σημείο.

Τραγική ειρωνεία της τύχης είναι πως ο 52χρονος φαρμακοποιός έπεσε νεκρός κοντά στη διασταύρωση των οδών Π. Νικολαΐδη και Περικλέους στου Ρέντη, στο σημείο δηλαδή που αδίστακτοι γεωργιανοί κακοποιοί πριν από ένα χρόνο είχαν εκτελέσει με καλάσνικοφ δύο μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι δράστες προφανώς είχαν παρακολουθήσει τις κινήσεις του θύματος και είχαν αποφασίσει σε πιο σημείο θα του έστηναν το καρτέρι του θανάτου. Μόλις έκλεισε το φαρμακείο και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο του για να πάει στο σπίτι του οι κακοποιοί του επιτέθηκαν.

Ο άτυχος Σπύρος Πουκαμισάς ήταν οικογενειάρχης πατέρας δύο κοριτσιών και πριν από ένα χρόνο είχε ξαναπέσει θύμα ληστών έξω από το σπίτι του στην Καλλίπολη του Πειραιά. Τότε τον είχαν τραυματίσει στα χέρια με μαχαίρι.
iefimerida.gr

Χαλκίδα: Ο τσαντάκιας δεν πρόλαβε να χαρεί...

Λίγο μετά την επίθεσή του σε 69χρονη, βρέθηκε με χειροπέδες.


Το περιστατικό έγινε χθες, στις 10:30 το πρωί .

Ο 24χρονος πλησίασε με το μηχανάκι του το θύμα και αφού άρπαξε την τσάντα, εξαφανίστηκε. Μέσα, η γυναίκα είχε 30 ευρώ και το κινητό της τηλέφωνο.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, αναζήτησαν και εντόπισαν μέσα σε λίγη ώρα τον 24χρονο στη πόλη της Χαλκίδας.

Ο δράστης συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και αναγνωρίσθηκε από τη γυναίκα ενώ η τσάντα που της άρπαξε κατασχέθηκε και της επιστράφηκε.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας ερευνούν αν συμμετείχε ο δράστης και σε άλλες αξιόποινων πράξεων.

Ο 24χρονος οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Αχαϊα:Πριν την απαγωγή του Π.Παναγόπουλου, πυροβόλησε νεαρό για ερωτική αντιζηλία!

Ο νεαρός έκανε το λάθος να συνάψει σχέση με την πρώην του εικονιζόμενου...


Ως ανυποστήρικτη απερρίφθη από το Μικτό Εφετείο Πατρών η έφεση που είχε υποβάλει ο Πατρινός Γιώργος Κατσαγάνης, μέλος του λεγόμενου συνδικάτου του Εγκλήματος που συμμετείχε στην απαγωγή Παναγόπουλου.

Ο Κατσαγάνης είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Πατρινού Κωνσταντίνου Κουλούρη στις 14 Ιανουαρίου 2003 στην οδό Επιδαύρου στην Πάτρα. Σύμφωνα με το dete.gr, ο Κατσαγάνης είχε ζητήσει τον λόγο στον Κουλούρη γιατί είχε συνάψει σχέση με μία πρώην φίλη του.

Μάλιστα τον είχε πυροβολήσει δύο φορές στα πόδια με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο νεαρός από την πλευρά του είχε χτυπήσει τον Κατσαγάνη στο πρόσωπο με τα κλειδιά του αυτοκινήτου του για να αμυνθεί. Γι αυτή την πράξη είχε καταδικασθεί σε 8 μήνες φυλάκιση στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο, που χθες παραγράφηκε επειδή πρόκειται για πλεημμέλημα. 

Ο Κατσαγάνης έχει ήδη καταδικαστεί σε ισόβια και 29 έτη κάθειρξη για την υπόθεση της απαγωγής του Περικλή Παναγόπουλου όμως χθες δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο και έτσι θα εκτίσει την πρωτόδικη ποινή (6 έτη και 7 μήνες) που του είχε επιβληθεί από το Δικαστήριο πατρών.

Λαμία: Χρυσαυγίτες vs Αριστερών και στη μέση αστυνομία

Αστυνομοκρατούμενη πόλη θύμιζε το κέντρο της Λαμίας και ειδικότερα η πλατεία Πάρκου Από τη μια πλευρά της πλατείας τα μέλη της Χρυσής Αυγής, που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο προεκλογικό περίπτερο και από την άλλη οι αριστεροί, οι οποίοι οργάνωσαν χθες συλλαλητήριο "ενάντια στον εκφασισμό της κοινωνίας".

Στη μέση της πλατείας και περιμετρικά, σύμφωνα με το LamiaReport, ήταν περισσότεροι από 100 αστυνομικοί, είτε ένστολοι είτε με πολιτικά, έτοιμοι να επέμβουν αν χρειαστεί.

Οι δύο πλευρές αντάλλασσαν συνθήματα και οι Συλλογικότητες πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο, χωρίς όμως να περάσουν μπροστά από το περίπτερο της Χρυσής Αυγής, ενώ στη συνέχεια έβλεπαν ντοκιμαντέρ στην πλατεία στο πλαίσιο της εκδήλωσης που οργάνωσαν οι Συλλογικότητες Λαμίας. .

Γύρω στις 11:00΄ το βράδυ τα μέλη και των δύο πλευρών άρχισαν να διαλύονται και όλα τελείωσαν ομαλά χωρίς να έχουμε επεισόδια.

Lamiareport.gr

Πώς φωνάζει χαϊδευτικά την Ελένη ο Ματέο

Όπως τα περισσότερα ζευγάρια, έτσι και ο Ματέο Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη έχουν βρει ο ένας για τον άλλο ένα παρατσούκλι, στο πλαίσιο του δικού τους, εσωτερικού κώδικα συνεννόησης.

 

Δεν γνωρίζουμε πως φωνάζει η Ελένη το Ματέο, εκείνος πάντως, σύμφωνα με το queen.gr, την αποκαλεί «Μπελελέν», το οποίο, όπως ο ίδιος εξήγησε σε φιλικό του πρόσωπο που τον ρώτησε, είναι η ελληνική βερσιόν του Belle Helene (Ωραία Ελένη).

Παρέμβαση: Τι θα κάνουν τη Δευτέρα τα κόμματα

Τι θα κάνουν τη Δευτέρα τα κόμματα που διεκδικούν την εξουσία για το Μνημόνιο, το ευρώ, τις προσλήψεις, τους μισθούς, τις συντάξεις, τα δάνεια και τις αποδομημένες εργασιακές σχέσεις; Τι απαντάνε οι εκπρόσωποί τους λίγα 24ωρα πριν από τις πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων 40 χρόνων; Ακόμα, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ανοίγει τα χαρτιά του και μιλάει εφ’ όλης της ύλης.


Στο στούντιο της εκπομπής, μαζί με τη Γιάννα Παπαδάκου, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης από τη Νέα Δημοκρατία, η Ζωή Κωνσταντοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Ανδρουλάκης από το ΠΑΣΟΚ, η Λιάνα Κανέλλη από το ΚΚΕ και ο Γρηγόρης Ψαριανός από τη Δημοκρατική Αριστερά.

Παρέμβαση, την Πέμπτη, 14 Ιουνίου στις 24:00, στον Alpha.

Φάρος Αυλίδας: Δύο ηλικιωμένοι νεκροί στη θάλασσα...

Δύο ηλικιωμένοι ανασύρθηκαν νεκροί  από την παραλία του Φάρου Αυλίδας, χθες το μεσημέρι. Πρόκειται για μια 72χρονη γυναίκα και έναν 73χρονο άντρα, που έμεναν στην περιοχή.
Ο πρώτος πνιγμός σημειώθηκε στη 1.30 το μεσημέρι. Η 72χρονη γυναίκα έκανε μπάνιο όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις, προφανώς από την υπερβολική ζέστη και πνίγηκε.

Μια ώρα αργότερα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο πνίγηκε ο 73χρονος άντρας.

Οι δύο ηλικιωμένοι ανασύρθηκαν νεκροί από άντρες Λιμεναρχείου Χαλκίδας και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

ΒΙΝΤΕΟ -Σάσα Σταμάτη: Παραλίγο να πνιγεί κατά τη διάρκεια του «Πρωινού mou»

Παραλίγο να πνιγεί η Σάσα Σταμάτη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό mou»!
Η δημοσιογράφος μπήκε στη θάλασσα ενώ είχε πολλά μποφόρ, με αποτέλεσμα να την παρασύρουν τα κύματα και να μην μπορεί να βγει έξω!

Τότε η Σάσα άρχισε να ζητά βοήθεια, ενώ η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Άκης Πετρετζίκης μαγείρευαν! Ευτυχώς αμέσως ο ναυαγοσώστης έσπευσε να την βγάλει από τη θάλασσα! Μάλιστα για να την συνεφέρει της έδωσε το φιλί της ζωής!

Αυτό το συμβάν ήταν στημένο. Έγινε για να μας δείξουν πως κάποιος μπορεί να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε κάποιον που πνίγεται.
gossip-tv.gr

Τι φαντάζεστε ότι ψάρεψαν στη θάλασσα της Ερέτριας;

Οι αυτόπτες μάρτυρες έτρεξαν στο σημείο που βλέπετε όταν άκουσαν φωνές και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους...


Την εκστρατεία καθαρισμών των ακτών ξεκίνησαν οι Ενεργοί Πολίτες Ερέτριας, με την ονομασία «Η Μέδουσα». Φόρεσαν τις στολές τους και έκαναν βουτιά.


Αρχικά άρχισαν να βγάζουν σκουπίδια, καρέκλες πλαστικά και ρόδες αυτοκινήτων. Λίγη ώρα αργότερα, ακούστηκαν φωνές και οι περαστικοί έτρεξαν στο σημείο, για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει. Το θέαμα, όπως βλέπετε στη φωτογραφία του evianews,com, προκαλούσε αίσθηση...


Ένα μηχανάκι, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρισκόταν στη θάλασσα της Ερέτριας. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνες για να διαπιστωθεί η ταυτότητα του ιδιοκτήτη, αλλά και πως βρέθηκε το μηχανάκι στη θάλασσα...

Γυναίκα της χρονιάς… η Πόπη Τσαπανίδου!

«Τηλεοπτική προσωπικότητα της χρονιάς» ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού «Life & Style» η Πόπη Τσαπανίδου η οποία σε συνέντευξή της επισημαίνει ότι προτιμά να τον χαρακτηρισμό «όμορφος άνθρωπος» από το «ωραία γυναίκα»!»

Ποτέ δεν είχα στόχο τα βραβεία. Πάντοτε προσπαθούσα να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα την δουλειά μου. Το βραβείο αυτό όμως είναι μια ευχάριστη έκπληξη», δηλώνει η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων…

panoramapress.gr

Περιοδείες στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Εύβοια

Περλεπέ Κατερίνα
Ενόψει των Εθνικών Εκλογών και στο πλαίσιο δράσεων το ΠΑΣΟΚ:
- Την Τρίτη 12/6 στο Δήμο Μεσσαπίων πραγματοποιήθηκε περιοδεία από στελέχη του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τους υποψ. Βουλευτές Κεδίκογλου Συμεών και Παπαναστασίου Μίνα.
- Την Τρίτη 12/6 κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον υποψ. βουλευτή Γκίκα Κώστα επισκέφτηκε τα Στύρα , το Μαρμάρι και την Κάρυστο.


- Την Πέμπτη 14/6 στο Αλιβέρι θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στελεχών και μελών του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τους υποψ. Βουλευτές Κεδίκογλου Συμεών και Παπαναστασίου Μίνα.
- Την Πέμπτη 14/6 στην περιοχή Μαντουδίου θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ
- Την Πέμπτη 14/6 κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τους υποψ. βουλευτές Περλεπέ Κατερίνα και Καραβά Μπάμπη θα επισκεφτεί Δημόσιες Υπηρεσίες στη Χαλκίδα.

Έτσι θα είναι οι νέες ταυτότητες

Στην έκδοση νέου τύπου δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, το οποίο θα αναγνωρίζεται και ως ταξιδιωτικό έγγραφο, προχωρά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.


Η διαδικασία αντικατάστασης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας με το νέου τύπου, πρόκειται να ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2012 και θα υλοποιηθεί σταδιακά με τρόπο που θα καθορίσει η Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ανά χρονολογική σειρά έκδοσης του (με σειρά προτεραιότητας στις παλαιότερες χρονολογίες έκδοσης) και κατά αλφαβητική σειρά.

Σημειώνεται ότι όλα τα δελτία αστυνομικής ταυτότητας θα ισχύουν μέχρι και την αντικατάστασή τους από τα νέου τύπου.

Η παρουσίαση των θέσεων των "Πειρατών"

Ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας, Στάθης Λειβαδίτης, διοργανώνει συνάντηση γνωριμίας και παρουσίασης των θέσεων του κόμματος την Πέμπτη 14 Ιουνίου, στις 9:30 το βράδυ, στο ανοιχτό θέατρο "Πάνος Κωτσόπουλος", στη Μέσα Παναγίτσα.

Την "έστησαν" σε εφοπλιστή στην Κηφισιά


Την "έστησαν" σε εφοπλιστή στην Κηφισιά

Εισβολή σε σπίτι γνωστού εφοπλιστή σημειώθηκε χθες το απόγευμα.


Οι δύο ληστές που βρίσκονταν για αρκετή ώρα έξω από τη βίλα στην Κηφισιά, εισέβαλαν και ακινητοποίησαν την οικιακή βοηθό.

Τη στιγμή που ο εφοπλιστής έμπαινε στο σπίτι του, τον ακινητοποίησαν και αφού τον απείλησαν με ένα πιστόλι και μαχαίρι, άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με το αυτοκίνητο του εφοπλιστή και παρά τις αναζητήσεις της αστυνομίας δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί.

ΠΗΓΗ

Εξάμηνη παραχώρηση μεταλλείου στη ΛΑΡΚΟ, ενέκρινε το ΥΠΕΚΑ

Εγκρίθηκε σήμερα, με απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Τσάλτα, η υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία ΛΑΡΚΟ για την εκμίσθωση της παραχώρησης μεταλλείου στη Λάρυμνα, του νομού Φθιώτιδας, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο της εταιρείας.

Η χρονική διάρκεια, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ, είναι έξι μήνες, ώστε να παρασχεθεί χρονικό περιθώριο στην κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου για τη συνολική ρύθμιση του θέματος επ' ωφελεία του δημοσίου συμφέροντος.

Ο γιος της Γιάννας, Παναγιώτης Αγγελόπουλος... αγαπάει Τσίπρα και... ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ

Με ένα νέο του άρθρο στην ιστοσελίδα rednotebook ο γιος της Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, Παναγιώτης που πέρυσι το καλοκαίρι με τη συμμετοχή του στις διαδηλώσεις των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα και την αρθρογραφία του τάραξε τα νερά, επανέρχεται καταθέτοντας το... ιδεολογικό του μανιφέστο.
Σε κείμενό του με τίτλο «Τα διλήμματα του Ευρώ και η κρίση της Ευρωζώνης Απαντήσεις και νέες προκλήσεις από την πρόσφατη ιστορία της Ευρωπαϊκής Αριστεράς» ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος επιχειρεί ιστορική αναδρομή στην παγκόσμια οικονομία από τα τέλη της δεκαετίας του 1960 και επικαλείται βιβλιογραφία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Γιάννης Μηλιός και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για να ζητήσει ένα new deal για την Ευρώπη.
Κατά την άποψή του «ο νεοφιλελευθερισμός, εκτός από ουτοπικό δόγμα, ότι η αγοραία συναλλαγή αποτελεί ένα σύστημα ηθικών αρχών που μπορεί να χρησιμεύσει ως οδηγός της ανθρώπινης δραστηριότητας στο σύνολό της, συνιστά ένα αντιδραστικό πολιτικό πρότζεκτ για την εγκαθίδρυση ομαλών συνθηκών για την κεφαλαιακή συσσώρευση και την αποκατάσταση της εξουσίας των οικονομικών ελίτ».
Επισημαίνει ότι «προϋπόθεση για την υλοποίηση των ανωτέρω προτάσεων είναι αφενός, η ριζική αναθεώρηση του ρόλου της ΕΚΤ και αφετέρου, η θέση των ευρωπαϊκών τραπεζών υπό δημόσιο, διαφανή έλεγχο και η λειτουργία τους στη βάση του δημοσίου συμφέροντος.»
Σημειώνει ότι «απαιτείται, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, η υπεράσπιση των συλλογικών αγαθών και του κράτους πρόνοιας, ο οικολογικός μετασχηματισμός της οικονομίας, η ρύθμιση και φορολόγηση των χρηματαγορών, η αναδιανομή του εισοδήματος και της εξουσίας από το κεφάλαιο προς την εργασία και η ακύρωση των νόμων που μετατρέπουν την αξιοπρεπή διαβίωση από δικαίωμα σε προνόμιο. Είναι, δηλαδή, σαφές ότι, πέραν του απονομιμοποιημένου μνημονίου, χρειάζεται επανεξέταση του συνολικού πλαισίου στρατηγικής (Μάαστριχτ, Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης, κ.λπ.), στον αντίποδα μιας «ανάπτυξης» βασισμένης στην υποβάθμιση της συλλογικής ευημερίας, τις ιδιωτικοποιήσεις και τις «ειδικές ζώνες ελεύθερου εμπορίου».»
Και καταλήγει: «Συνεπώς, η πολιτική διεξόδου από την κρίση πρέπει να προσανατολίζεται στην αναμόρφωση των όρων με τους οποίους εντάσσεται η κάθε χώρα-μέλος στην ευρωζώνη και την Ε.Ε. Η τελευταία αποτελεί προνομιακό πεδίο κοινής πάλης για την αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων κεφαλαίου-εργασίας, την ανατροπή του νεοφιλελευθερισμού και την σφυρηλάτηση της δημοκρατίας. Το πραγματικό διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών δεν είναι «ευρώ ή δραχμή»· αντιθέτως, συμπυκνώνεται στο δίλημμα νεοφιλελεύθερη λιτότητα και εξαθλίωση ή κοινωνική συνοχή, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια. Στην Ευρώπη των «αγορών», αντιπαραβάλλεται η κοινωνική Ευρώπη των λαών και της αλληλεγγύης.»

Το πλήρες κείμενο του άρθρου ΕΔΩ

Πάμε Πακέτο: Είναι έτοιμη η νύφη της να τη δεχτεί ξανά στη ζωή της;

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 14 Ιουνίου, το άνοιγμα των δύο πακέτων κρύβει απίστευτα σενάρια και δυνατές συγκινήσεις.


Αποστολείς του πρώτου πακέτου είναι ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, οι οποίοι γνωρίστηκαν με επεισοδιακό τρόπο στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου πριν δέκα χρόνια. Ο Νίκος συνοδεύει τη σύντροφό του Μαρία στην προσπάθειά της να εντοπίσει τα ίχνη του εγγονού της, ο οποίος γεννήθηκε δεκατρείς μόλις μέρες πριν φύγει από τη ζωή με τον πιο άσχημο τρόπο ο μοναχογιός της. Οι διαταραγμένες σχέσεις της Μαρίας με τη νύφη της και μια σειρά ενδοοικογενειακών παρεξηγήσεων την αποξένωσαν από τον γιο της και την οικογένειά του. Σήμερα, έξι χρόνια μετά την τελευταία τους επαφή, η αποστολέας, φοβούμενη μήπως δεν προλάβει, θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να προσεγγίσει τη νύφη της και να αγκαλιάσει ξανά τον εγγονό της. Πώς θα αντιδράσει η Μαρία όταν διαπιστώσει την ομοιότητα του αδικοχαμένου γιου της με τον εγγονό της; Είναι έτοιμη η νύφη της να τη δεχτεί ξανά στη ζωή της;

Το δεύτερο πακέτο αποτελεί μια ιδιαιτερότητα, αφού και οι δύο πλευρές επικοινώνησαν με το Πάμε Πακέτο εκφράζοντας την ίδια επιθυμία. Αποστολείς του πακέτου είναι ένας πατέρας με την κόρη του που θέλουν όσο τίποτα στον κόσμο να συναντήσουν τη δίδυμη αδερφή της κόρης, την οποία αποχωρίστηκαν λίγες ημέρες μετά τη γέννησή της, αφού δόθηκε για υιοθεσία. Ο Παντελής δεν θα ξεχάσει ποτέ εκείνη τη νύχτα που η γυναίκα του έφερε στον κόσμο μόνη της τις δύο δίδυμες κόρες τους. Η χαρά του ζευγαριού όμως δεν κράτησε για πολύ, αφού λίγες ώρες μετά η μητέρα έφυγε από τη ζωή από ακατάσχετη αιμορραγία. Η φτώχεια και η ανέχεια ανάγκασαν τον τραγικό πατέρα να αποχωριστεί τα δύο νεογέννητα παιδιά του δίνοντάς τα σε ίδρυμα. Έπειτα από λίγο καιρό, ενημερώθηκε ότι το ένα κοριτσάκι θα δινόταν για υιοθεσία στην Αμερική. 52 χρόνια μετά, ο Παντελής και η κόρη του Λίτσα, που έμαθε για την ύπαρξη της αδερφής της σε αρκετά μεγάλη ηλικία, εύχονται να έρθει η στιγμή που περίμεναν μια ζωή. Πώς θα νιώσουν όταν μάθουν ότι την ίδια επιθυμία για αυτή την συνάντηση μοιράζεται μαζί τους και η παραλήπτρια;

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

ΚΥΜΗ: Βοσκός έδωσε μάχη με τις φλόγες και κατέληξε στο Nοσοκομείο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Βοσκός έδωσε μάχη με τις φλόγες στην περιοχή της Κύμης και κατέληξε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.


Με σοβαρά εγκαύματα μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται ο βοσκός που το απόγευμα της Τρίτης για να σώσει το μαντρί του, έδωσε μάχη με τις φλόγες, αλλά δεν τα κατάφερε.


Κλήθηκε τελικά η Πυροσβεστική για την κατάσβεση και ένα ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον άτυχο βοσκό στο Νοσοκομείο.

To "καμάκι" κατέληξε στο κρατητήριο!

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Χερσονήσου σε ένα "καμάκι".

Ο 38χρονος άνδρας συνελήφθη για άγρα πελατών, καθώς χθες το βράδυ πιάστηκε έξω από εστιατόριο - σνακ μπαρ, να προτρέπει με χειρονομίες τους περαστικούς να μπουν στο μαγαζί και να απολαύσουν τις υπηρεσίες που παρέχει.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.


 cretalive.gr

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στη ΝΕΤ

Στην εκπομπή της ΝΕΤ: "ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 - Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ", που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 14 Ιουνίου και ώρα 6.15 μ.μ. θα λάβει μέρος ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, εκπροσωπώντας τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

 

Ο Δημ. Αναγνωστάκης έχει καταφέρει με τον γλαφυρό και μεστό του λόγο να παρουσιάζει τις θέσεις της ΔΗΜ.ΑΡ. και να είναι, πλέον σχεδόν καθημερινές,  οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του.

Ελεύθερος ο Μπέος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά από ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Εφετών ο Αχιλλέας Μπέος. Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου ήταν προφυλακισμένος από τον Ιούνιο του 2011 ως βασικός κατηγορούμενος για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες.

Πλέον αναμένεται να οριστεί δικάσιμος, ενδεχομένως εντός του 2013. Ο επίσης προφυλακισμένος Μάκης Ψωμιάδης θα απολογηθεί στον ειδικό εφέτη ανακριτή, Γιώργο Καλόφωνο, τον προσεχή Σεπτέμβριο και τουλάχιστον μέχρι τότε θα παραμείνει έγκλειστος. Στο τέλος του καλοκαιριού θα κληθούν σε απολογία και οι υπόλοιποι 68 ποινικά διωκόμενοι (εκτός των Μποροβήλου, Μπάκου που ήδη απολογήθηκαν).

21ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας: Ραντεβού το Σεπτέμβρη

Αυτές τις μέρες όλα  τα δημοτικά σχολεία έχουν την  τιμητική τους (τέλος σχολικής περιόδου) έτσι και το 21ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας, χθες είχε την γιορτή λήξης των μαθημάτων. 


 Τα παιδιά παρουσίασαν τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες, με θεατρικά δρώμενα, παραδοσιακούς χορούς, αθλοπαιδιές, μουσική και χορωδιακά τραγούδια.

Τιμώμενα πρόσωπα του σχολείου, για τα οποία μίλησε με τα καλλίτερα λόγια η διευθύντρια, ήταν εκπαιδευτικοί Σοφία Ντούρου και η Ανθή Γαλάνη που συνταξιοδοτήθηκαν.

Την εκδήλωση άνοιξε η διευθύντρια, ενώ έναν σύντομο χαιρετισμό έκανε  ο κ. Μπάκας από πλευράς Δήμου  Χαλκιδέων.   

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ

VIDEO - Κόντρα Σρόιτερ – Αμυρά για τις πρόσφατες δηλώσεις του

Ο Σρόιτερ κάλεσε στην εκπομπή του το πρόσωπο των ημερών, Ι. Αμυρά..  

 Ο παραλίγον υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αυτονόητα. 

Δείτε τι είπε για την σχέση του με το ΔΗΚΚΙ, με το ΣΥΡΙΖΑ και τις εκτελέσεις των πολιτικών που ψήφισαν το μνημόνιο.. 

 

Δημ. Αναγνωστάκης: 12 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜ.ΑΡ.

  1. Φρένο στις περικοπές μισθών και συντάξεων.
  2. Επαναφορά του κατώτατου μισθού στο ύψος πριν από την περικοπή και προστασία του θεσμού των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.
  3. Επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής μέχρι το 2018.
  4. Άμεση μείωση των τιμών στα είδη πρώτης ανάγκης.
  5. Μείωση του ΦΠΑ στα βασικά καταναλωτικά αγαθά.
  6. Λιγότεροι φόροι στους οικονομικά αδύναμους.
  7. Περισσότεροι φόροι στους οικονομικά ισχυρούς.
  8. Δήμευση των περιουσιών όλων των επίορκων πολιτικών και κρατικών λειτουργών.
  9. Αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
  10. Άρση της βουλευτικής ασυλίας και κατάργηση των βουλευτικών προνομίων.
  11. Άμεση αναδιοργάνωση και χρηματοδότηση του ΕΟΠΠΥ.
  12. Καταπολέμηση της εγκληματικότητας.
ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ.

"Μπουμπούκια" πατέρας και γιος - Έβρισκαν ποιοί πωλούν χρυσαφικά στο διαδίκτυο και τους έκλεβαν

Πατέρας και γιος συνελήφθησαν χθες το πρωί στο Ζεφύρι, για ληστείες σε βάρος ανθρώπων που πουλούσαν τα τιμαλφή τους για να επιβιώσουν, καθώς και για παράνομη κατοχή όπλων.


Όπως προέκυψε από την έρευνα, τους τελευταίους δύο μήνες ο γιος εντόπιζε άτομα που αναρτούσαν στο Διαδίκτυο αγγελίες πώλησης χρυσαφικών.

Στη συνέχεια, αφού ερχόταν σε επικοινωνία μαζί τους, κανόνιζε να τους συναντήσει στο Ζεφύρι ή στα Άνω Λιόσια, με το πρόσχημα ότι ήθελε να τα αγοράσει και στη συνέχεια τους τα άρπαζε με τη χρήση σωματικής βίας.

Έπειτα από έρευνα στο σπίτι των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία καραμπίνα, ένα σπαθί, πλήθος χρυσαφικών διαφόρων ειδών και έξι κινητά τηλέφωνα. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στα 90.000 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΓΑΛΗΝΟΣ και ΚΡΗΤΙΚΟΣ: Η Ασυδοσία συνεχίζεται

Με αφορμή τις υπογραφές που εξαναγκάζουν τους εργαζόμενους στα Σ/Μ ΓΑΛΗΝΟΣ και ΚΡΗΤΙΚΟΣ θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Οι απειλές ότι όποιος δεν υπογράψει θα απολύεται και θα θεωρείται η αποχώρησή τους  ως οικιοθελής δεν υφίσταται και είναι τα λεγόμενα τους και ποινικά κολάσιμα.
Πρέπει άμεσα να πάψουν οι «απειλές» και οι «εκβιασμοί» από τα τσιράκια των εργοδοτών, γιατί εκτός από ότι θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη  θα λογοδοτήσουν και στους εργαζόμενους και τον Ευβοιώτικο Λαό. Οι υπογραφές που συλλέγονται κάτω από το καθεστώς αφόρητης ψυχολογικής πίεσης, είτε για ατομικές συμβάσεις, είτε για μειώσεις μισθών, είτε για ένταξη στο άρθρο 99 και για οτιδήποτε σκεφτεί ο νοσηρός νους των  «κακών» εργοδοτών, για εμάς δεν υπάρχουν και θα τις προσβάλλουμε με κάθε μέσο.
Ο σεβασμός στην Εργατική Νομοθεσία αλλά πάνω από όλα στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι από τα κύρια μελήματα μας και δεν θα αφήσουμε κανένα να τα καταπατήσει.
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Πανελλαδικές: Άνοδος στο πρώτο πεδίο, πτώση στην πλειονότητα των υπολοίπων

 Βάσεις δύο ταχυτήτων με άνοδο στο πρώτο επιστημονικό πεδίο των ανθρωπιστικών, νομικών και κοινωνικών επιστημονικών και πτώση στην πλειονότητα των υπολοίπων επιστημονικών πεδίων «βλέπει» ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής (ΣΕΦΑ) στις πρώτες εκτιμήσεις του σχετικά με τα αποτελέσματα των εφετινών πανελλαδικών εξετάσεων, που έδωσε στην δημοσιότητα.


Συγκεκριμένα ανά επιστημονικό πεδίο, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας και γραμματέας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής κ. Γ. Βαφειαδάκης, προβλέπτεται:

- Στην Θεωρητική Κατεύθυνση οι βάσεις αναμένεται να κινηθούν ανοδικά στο 1ο πεδίο για δύο λόγους:

α) Τα θέματα ήταν πιο εύκολα στα περισσότερα μαθήματα (Ιστορία, Νεοελληνική Λογοτεχνία, Λατινικά) ελαφρώς δυσκολότερα στα Αρχαία και στη Βιολογία (την επιλέγουν οι περισσότεροι υποψήφιοι της Θεωρητικής)
β) Η ζήτηση για τα παιδαγωγικά τμήματα που τα προτιμούσαν τα προηγούμενα χρόνια πολλοί αριστούχοι είναι περιορισμένη με αποτέλεσμα αυτοί οι αριστούχοι να κατευθυνθούν σε άλλες υψηλόβαθμες σχολές όπως Νομική, Ψυχολογία και Φιλοσοφική.

- Στην Θετική και Τεχνολογική Κατεύθυνση στο 2ο και στο 4ο πεδίο αναμένεται σημαντική πτώση των βάσεων, αφου τα Μαθηματικά και η Φυσική κατεύθυνσης (που επηρεάζουν κατά 48% τα συνολικά μόρια που συγκεντρώνει ο υποψήφιος) και εκεί οι βαθμολογίες είναι σημαντικά χαμηλότερες από τις αντίστοιχες περσινές.

Πιο συγκεκριμένα η πτώση αναμένεται να ξεκινήσει από 300 - 500 μόρια στις περιζήτητες σχολές του Πολυτεχνείου (Ηλεκτρολόγοι Μηχανολόγοι, Πολιτικοί Μηχανικοί και Αρχιτέκτονες) και αναμένεται να ξεπεράσει τα 1500 - 2000 μόρια στις μεσαίες και χαμηλές σχολές ιδιαίτερα στα τμήματα της περιφέρειας.

Στο 3ο πεδίο και στις υψηλόβαθμες σχολές (Ιατρική, Φαρμακευτική, Οδοντιατρική) θα έχουμε ηπιότερη πτώση των βάσεων. Αντίθετα ανοδική φαίνεται η τάση για τα παραϊατρικά τμήματα των ΤΕΙ λόγω των υποψηφίων της Θεωρητικής.

Στο 5ο πεδίο δεν αναμένονται σημαντικές μεταβολές.

Όπως αναφέρεται ακόμη στις εκτιμήσεις του Συλλόγου «οι στρατιωτικές σχολές του 4ου πεδίου, και οι αστυνομικές του 5ου αναμένεται και φέτος να μαγνητίσουν λόγω της ανεργίας και της ανασφάλειας των νέων, πολλούς αριστούχους με αποτέλεσμα οι βάσεις σ' αυτές τις Σχολές να διαμορφωθούν αυτόνομα σε σχέση με τις υπόλοιπες Σχολές του 4ου και 5ου πεδίου. Τις βάσεις εδώ επηρεάζει σημαντικά ο αριθμός των εισακτέων που δεν είναι γνωστός ακόμη (σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι 10%-30% ΛΙΓΌΤΕΡΟΙ από πέρυσι)».

Τέλος φέτος έχουμε περίπου 5000 λιγότερους υποψηφίους, ενώ οι θέσεις εισακτέων είναι λίγο περισσότερες.
 
tovima.gr

Αθλητική κατασκήνωση στο Ξενοδοχείο Πέλαγος στον Άγιο Μηνά

Στο ξενοδοχείο Pelagos στον Άγιο Μηνά, για παιδιά από 1η έως και 6η Δημοτικού, διοργανώνεται φέτος η αθλητική κατασκήνωση, από το γυμναστήριο Body and Soul.

Δυνατότητα επιλογής μεταξύ των προγραμμάτων για:
- 1 εβδομάδα
- 2 εβδομάδες
- 1 μήνα

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Body+Soul ή γήπεδο (επιστροφή το ίδιο)
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Θα γίνονται στο γυμναστήριο, στο γήπεδο και στο ξενοδοχείο Pelagos
Πλήρης έλεγχος στα παιδιά από: καρδιολογικός, ορθοπεδικός, ορθοσωμίας, βάδισης-πελματογραφήματος, διατροφικής υποστήριξης
ΠΑΡΟΧΕΣ:Ορθοπεδικός
Καρδιολόγος
Διαιτολόγος
Σωματομέτρηση
Πελματογράφημα
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:Εκμάθηση κολύμβησης
Αθλητικές δραστηριότητες
(στίβος-μπάσκετ-volleyball-tennis-ποδόσφαιρο-χάντμπολ-κανόε καγιάκ)
Μουσικοκινητική Αγωγή
Θεατρικά Παιχνίδια
Ασκήσεις Ορθοσωμίας
(ισομετρικές-pilates)
Αντιμετώπιση Σκολίωσης, Κύφωσης & Λόρδωσης
Εκπαίδευση Ορθής Στάσης Σώματος
*Δυνατότητα χορήγησης κολατσιού από το ξενοδοχείο

Τι παίζουν τα γραφεία στοιχημάτων για τις εκλογές της Κυριακής

Αυξάνονται οι πιθανότητες νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της Κυριακής-τουλάχιστον για τα γραφεία στοιχημάτων – τα οποία διαφοροποιούν καθημερινά τις αποδόσεις που δίνουν σε όσους ποντάρουν στο ερώτημα «ποιο κόμμα θα πάρει μεγαλύτερο αριθμό ψήφων».
Οι τελευταίες εκτιμήσεις του unibet.gr ανοίγουν την ψαλίδα της απόδοσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ , εκτιμώντας ότι οι πιθανότητες επικράτησης του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά έχουν αυξηθεί.
Συγκεκριμένα η απόδοση στις 2 μετά το μεσημέρι ήταν 1,35 για νίκη της Νέας Δημοκρατίας (έναντι 1,52 την ίδια ώρα χθες) και 2,30 για επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ ( έναντι 1,95 χθες). Από τους αριθμούς αυτούς προκύπτει πως οι μπουκμέικερς , ελάχιστα εικοσιτετράωρα πριν τις κάλπες θεωρούν ακόμα πιο πιθανή την πρωτιά της ΝΔ.
Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα κόμματα οι αποδόσεις για την πιθανότητα νίκης τους είναι οι εξής:
  • ΠΑΣΟΚ 35
  • Ανεξάρτητοι Έλληνες 75
  • Δημοκρατική Αριστερά 125
  • Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος 100

Εισβολή ληστών σε... μοναστήρι της Θήβας

Ληστεία στην Ιερά Μονή ΣΑΓΜΑΤΑ στη Θήβα. Στη Θήβα, λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα έξι άγνωστοι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο και φορούσαν κουκούλες, μετέβησαν στην Ιερά Μονή ΣΑΓΜΑΤΑ και αφού μπήκαν στο εσωτερικό της μονής, με την απειλή δύο πιστολιών,

ενός μακρύκαννου όπλου και ενός μαχαιριού, ακινητοποίησαν τον  μοναχό και καθώς και έναν  ανήλικο αλλοδαπό, υπήκοο Ρωσίας και αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 12.000 €.

Την ίδια ώρα  , ένας ακόμη μοναχός  επιστρέφοντας στη Μονή, ακινητοποιήθηκε από τους δράστες, οι οποίοι αφού κλείδωσαν τους δύο μοναχούς σε κελί, διέφυγαν με αυτοκίνητο , ιδιοκτησίας της Μονής, παίρνοντας μαζί τους τον ανήλικο αλλοδαπό.
Αμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της αστυνομίας όπου αναζητούσαν τους δράστες ,σε ολόκληρη την περιοχή.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν  κοντά στο χωριό  του χωριού Ύπατο Βοιωτίας ,έξι χιλιόμετρα μακριά από την μονή το εγκαταλελλειμένο το  αυτοκίνητο,όπου μέσα βρισκόταν και ο ανήλικος.

Ληστές δολοφόνησαν εν ψυχρώ γνωστό συνδικαλιστή φαρμακοποιό

Ο γνωστός συνδικαλιστής του φαρμακευτικού Συλλόγου Σπυρίδων Πουκαμισάς, ήταν το θύμα της δολοφονικής επίθεσης στο Ρέντη.

Το περιστατικό συνέβη στην διασταύρωση των οδών Παντελή Νικολαϊδη και Περικλέους, την στιγμή που το θύμα πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του. Οι ληστές του είχαν στήσει καρτέρι και του επιτέθηκαν προσπαθώντας να του πάρουν την τσάντα του. Αυτός αντιστάθηκε και εκείνοι δεν δίστασαν να τον εκτελέσουν εν ψυχρώ.

Ο Σπύρος Πουκαμισάς ήταν ένας δραστήριος φαρμακοποιός και ήταν πάντοτε στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του κλάδου του. Άτομα από την περιοχή του Ρέντη όπου και διατηρούσε φαρμακείο, δηλώνουν πως ήταν ένα αγαπητό πρόσωπο.

Την ίδια ώρα, οι φαρμακοποιοί που διατηρούν ιστολόγιο στο διαδίκτυο δηλώνουν με ανακοίνωσή τους πως «Η τρομερή είδηση της δολοφονίας έπεσε σαν κεραυνός στο διοικητικό συμβούλιο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), το οποίο συνεδριάζει το μεσημέρι της Τετάρτης με θέμα το μέλλον των κινητοποιήσεων του κλάδου...»

Γλίτωσε από τα δόντια του καρχαρία o προπονητής του Άρη (VIDEO)

Ο Γιώργος Γιάτσης,προπονητής βόλεϊ του Άρη, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν τρίμετρο καρχαρία κατά τη διάρκεια κατάδυσης στο βυθό της Ερυθράς Θάλασσας.

 Δείτε το βίντεο όπως το κατέγραψε η κάμερα του δεύτερου εκπαιδευτή και το δημοσίευσε το "volleynews.gr".


giatsis shark από greenfaliro

ΒΙΝΤΕΟ -Ελένη Μενεγάκη: «Συγνώμη που δεν είμαστε Σκορδάδες»

«Τα πήρε» η Ελένη Μενεγάκη σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή και άρχισε να φωνάζει.

 Στο στόχαστρο μπήκε η Φαίη Σκορδά, χωρίς όμως, να φταίει και να το γνωρίζει, επίσης.

Ένα από τα θέματα που προέκυψαν στην εκπομπή ήταν τα ωραία σώματα σε κάθε ηλικία.

Τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε πως η παρουσιάστρια θεωρεί το πάνελ της μεγάλους και χωρίς ωραία σώματα και τότε η Ελένη Μενεγάκη εξοργίστηκε και άρχισε το παραλήρημα:

«Εγώ πρώτη δεν λέω για το δικό μου το κορμί... τι να κάνουμε παιδιά δεν είμαστε 20 χρονών, αλλά και στα 20 που ήμασταν κοκαλιάρες είχαμε πάλι το πρόβλημά μας. Τι να κάνουμε να πεθάνουμε; Και για μας υπάρχει ζωή φίλες και φίλοι, δεν θέλω να πτοείται κανείς σας, δεν έχουμε δικαίωμα κι εμείς στη ζωή;», είπε η παρουσιάστρια. 

Ενώ όταν ο δημοσιογράφος της είπε «συγνώμη που δεν είμαστε Πετρετζίκηδες ρε συ Ελένη», εκείνη του απάντησε με δυνατή φωνή και νεύρο «συγνώμη που δεν είμαστε Σκορδάδες ρε συ Γρηγόρη»

Χαλκίδα: Μικρός ο κόσμος" για τον Σαμαρά και την...

Μία απρόσμενη συνάντηση είχε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Χαλκίδα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr. Την ώρα που ο πρόεδρος της ΝΔ περπατούσε στους δρόμους της πόλης πέρασε και μπροστά από το Κακουγιοδικείου Χαλκίδας.

Ο Αντώνης Σαμαράς χαιρετούσε και συνομιλούσε με τον κόσμο, όπως ήταν φυσικό. Στο πλαίσιο αυτό πήγε να χαιρετίσει και την σύζυγο του προέδρου του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη, η οποία με την ιδιότητα του δικηγόρου βρισκόταν εκεί για μία υπόθεση της.

Ήταν έτοιμος λοιπόν να τη χαιρετίσει, καθώς δεν την είχε αναγνωρίσει, όταν κάποιοι του ψιθύρισαν ποια είναι. "Πάγωσε" λένε όσοι ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Κι όλα αυτά σε ένα νομό (Ευβοίας) που η ΝΔ δεν εξέλεξε βουλευτή στις προηγούμενες εκλογές, ενώ αντίθετα κέρδισε έδρα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Κώστας Μαρκόπουλος, πρώην βουλευτής της ΝΔ...
Enhanced by Zemanta

Συναυλία του Γιάννη Κότσιρα στους Κήπους Ευβοίας - Αλώνια

Ο Γιάννης Κότσιρας παρέα με μια υπέροχη ομάδα έξι μουσικών, παρουσιάζει μία μοναδική μουσική παράσταση φέτος το καλοκαίρι, ταξιδεύοντας σ΄ ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο. Μαζί του επίσης η Σαββέρια Μαργιολά μια καινούργια φωνή με γνήσια λαικά ηχοχρώματα.
Το “On the road” (στο δρόμο) είναι μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση με επιλογές από αγαπημένα τραγούδια της ευρύτερης ελληνικής δισκογραφίας αλλά και δικά του αγαπημένα γνωστά και «άγνωστα».
Έξι σπουδαίοι μουσικοί, κυριολεκτικά συμπρωταγωνιστούν σε αυτή τη μουσική προσέγγιση, βάζοντας ο καθένας την ενορχηστρωτική του πρόταση, την προσωπική του δεξιοτεχνία αλλά και ικανοποιώντας την ανάγκη έκφρασης του, μέσα από την αυτοσχεδιαστική ελευθερία της παράστασης.
Ο Χρήστος Αλεξάκης στα πλήκτρα και στις «ανατρεπτικές» ενορχηστρώσεις, ο Βαγγέλης Μαχαίρας σε όλο το φάσμα των λαϊκών εγχόρδων από το λαούτο στον τζουρά και από το μπουζούκι στο μαντολίνο, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, στις κιθάρες ο Κώστας Μιχαλός στα τύμπανα και τα κρουστά ο Γρηγόρης Συντρίδης και στο βιολί η Μιγκεν Σελμάνι.
Ιδιαίτερη θέση στο πρόγραμμα έχουν τα τραγούδια, που όλοι έχουμε αγαπήσει, και αφορούν στις δυσκολίες της καθημερινότητας αλλά και αυτά που δίνουν δύναμη και χαρά και αναδεικνύουν την διαδραστική επικοινωνία μέσω της μουσικής, ως μια ιδιαίτερη διέξοδο.

Το πρόγραμμα των εμφανίσεων περιλαμβάνει :

Πέμπτη 28 Ιουνίου – Λάρισα – Κηποθέατρο ΑλκαζάρΣάββατο
Σάββατο 7 Ιουλίου - Πειραιάς - Βεάκειο θέατρο
Σάββατο 14 Ιουλίου - Κυριάκι Βοιωτίας - Φεστιβάλ Φλυγόνιον
Σάββατο 21 Ιουλίου - Χαλκιδική - Τρυπητή - Lobby live stage
Παρασκευή 27 Ιουλίου - Λουτράκι - Level 2

Σάββατο 4 Αυγούστου - Κήποι Ευβοίας - Αλώνια

Παρασκευή 31 Αυγούστου – Γιαννιτσά – Ανοιχτό θέατρο Γιαννιτσών
Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου – Βόλος – Δημοτικό θέατρο Μελίνα
Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου – Βέροια – Ανοιχτό θέατρο άλσους Μελίνα Μερκούρη
Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου – Αθήνα – Τεχνόπολις

Μέρκελ: Η Ελλάδα θα πληρώσει, ως παράδειγμα για την υπόλοιπη Ευρώπη

Την απόλυτη επιμονή της στην τήρηση των επαχθών μέτρων που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα δήλωσε και πάλι η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ, διαχωρίζοντας μάλιστα την περίπτωση της Ισπανίας όπου το πρόβλημα εντοπίζεται μόνον στον τραπεζικό τομέα και όχι στο σύνολο της κρατικής λειτουργίας.

Η κυρία Μέρκελ μιλώντας χθες σε στελέχη του οικονομικού συμβουλίου του κόμματός της ήταν «κάθετη» στις απόψεις της και εξαιρετικά κυνική.

Η λιτότητα που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα, είπε χαρακτηριστικά η καγκελάριος είναι «αναγκαία καθώς εκτός των άλλων αποτελεί και το παράδειγμα για όλη την Ευρωζώνη.»

Και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Το ερώτημα εάν η Ελλάδα θα φέρει σε πέρας το οικονομικό πρόγραμμά της δεν είναι απλά το ερώτημα εάν το πρόγραμμα θα έχει, ή όχι, επιτυχία, είναι μάλλον το ερώτημα εάν οι υποχρεώσεις στη μελλοντική Ευρώπη θα τηρούνται».

Με τον τρόπο αυτό η κυρία Μέρκελ, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου είναι σαφές ότι επιχειρεί ανεξαρτήτως του τι θα γίνει την 18η Ιουνίου να υποδηλώσει ότι δεν είναι διατεθειμένη να συζητήσει την ουσία των όρων της νέας δανειακής σύμβασης.

Μιλώντας ταυτοχρόνως για την περίπτωση της Ισπανίας, η κυρία Μέρκελ επισήμανε ότι ο δανεισμός της εξαρτάται από τη μεταρρύθμιση του τραπεζικού τομέα στη χώρα διαβεβαιώνοντας ότι η κατάσταση σε αυτή είναι διαφορετική από ό,τι στην Ελλάδα, στην Πορτογαλία και στην Ιρλανδία.

«Θα υπάρξουν φυσικά όροι για την Ισπανία... θα απαιτηθεί μια αναδιάρθρωση του τραπεζικού τομέα ώστε (οι ισπανικές τράπεζες) να μπουν σε μια βιώσιμη οδό».

«Οι όροι, κατέληξε θα είναι διαφορετικοί, απ εκείνους που επιβλήθηκαν σε ένα ολόκληρο κράτος, το σύνολο του μακροοικονομικού προγράμματος του οποίου τίθεται σε διάσωση».

New Yorker: Οι Έλληνες εναντίον όλου του πλανήτη!

Ποιά εικόνα έχει το σημαίνον αμερικανικό έντυπο New Yorker για τις ελληνικές εκλογές, τις ενδεχόμενες επιπτώσεις τους στην Ευρωζώνη, τη διπολική στάση του Ελληνικού λαού προς το μνημόνιο, αλλά και τη σχιζοφρενική κατάσταση που οι πολιτικοί ηγέτες του καλούνται να αντιμετωπίσουν;
Με τον τίτλο «Η Ελλάδα εναντίον όλων», το αμερικανικό περιοδικό New Yorker, σκιαγραφεί το ομιχλώδες τοπίο των εξελίξεων στην Ευρωπαϊκή οικονομία, δίνοντας έμφαση στον κεντρικό ρόλο που θα διαδραματίσουν οι εκλογές της 17ης Ιουνίου στη μελλοντική διαμόρφωσή του, στην ενδεχόμενη λύση ή περιπλοκή του, και πιο συγκεκριμένα στο ενδεχόμενο ο ελληνικός λαός να ψηφίσει κόμματα τα οποία αντιτίθενται στα σκληρά μέτρα της «τρόικα», της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Με μια φωνή, όλοι (από τους ηγέτες των κρατών της ΕΕ και τον πρόεδρο Ομπάμα, μέχρι και τον τελευταίο οικονομολόγο) προειδοποιούν πως μια τέτοια εξέλιξη θα σημάνει την έξοδο από τη ζώνη του ευρώ, αλλά και τη γενικότερη κλιμάκωση της κρίσης:
«Οι δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα δείχνουν ότι οι ψηφοφόροι αποστρέφονται τους όρους της οικονομικής βοήθειας, ενώ την ίδια στιγμή αποστρέφονται και την ιδέα να εγκαταλείψουν το ευρώ. Η άρνησή τους στρέφεται περισσότερο προς το μνημόνιο που συνοδεύει τη συμφωνία οικονομικής βοήθειας και όχι προς την καθαυτό βοήθεια. Το πρώτο ευθύνεται για τη συρρίκνωση της Ελληνικής οικονομίας κατά 16%...
Πρώην πολίτες της μικρομεσαίας τάξης ψάχνουν στους σκουπιδοτενεκέδες για φαγητό κατά τη διάρκεια της νύχτας, για να μη γίνουν αντιληπτοί από τους γείτονές τους. Πράγμα που δείχνει καλά γιατί υπάρχει τέτοια άρνηση για το μνημόνιο. Ο παράγοντας εκείνος που ευνοεί την Ελλάδα είναι το γεγονός ότι για την ΕΕ μία πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα είναι περισσότερο ζημιογόνα απ' ό,τι μία εκ νέου οικονομική βοήθεια».
Το New Yorker αναφέρεται, επίσης, και στη δυσφορία που προκαλεί στη Γερμανία η αδυναμία των Ελλήνων να συμμορφωθούν με τα νέα δεδομένα, αλλά και στον εκνευρισμό που άφησε να φανεί μέσα από τις δηλώσεις της στην εφημερίδα Guardian η Κριστίν Λαγκάρντ σχετικά με το μέγεθος της φοροδιαφυγής στη χώρα μας:
«Τα δύο μεγάλα κόμματα υπέρ του μνημονίου, τα οποία κυβερνούσαν την Ελλάδα επί δεκαετίες, τα τελευταία δύο χρόνια έχουν προσθέσει αφόρητα βάρη στις πλάτες της εργατικής τάξης, αφήνοντας άθικτο το κεφάλαιο. Κατέληξαν να πληρώνουν τα σπασμένα της φοροδιαφυγής όσοι πλήρωναν ήδη φόρους», αναφέρει το περιοδικό.
Εξίσου έντονος προβληματισμός όμως, σε συνάρτηση με το Ελληνικό «πρόβλημα» εκφράζεται και για την πολύ δυσκολότερη περίπτωση των τραπεζών της Ισπανίας – τέταρτης οικονομικής δύναμης στην Ευρώπη και δέκατης τρίτης παγκοσμίως – η οποία μόνο εφιάλτες μπορεί να προκαλέσει, δεδομένου ότι είναι πολύ μεγάλη για να καταρρεύσει και την ίδια στιγμή πολύ μεγάλη για να επιχειρήσει η ΕΕ να τη σώσει:
«Το περίεργο με την κατάσταση του ευρώ είναι ότι η λύση της είναι οικονομικά προφανής: ομοσπονδιοποίηση του χρέους και διάχυσή του στη ζώνη του ευρώ, εισαγωγή ενός νέου ευρωζωνικού θεσμικού πλαισίου και κανόνων για την επίβλεψη της ρευστότητας και του χρέους, καθώς και δομικές μεταρρυθμίσεις που θα κάνουν την αγορά περισσότερο ανταγωνιστική».
Πρόκειται για ένα σενάριο, όμως, το οποίο απεύχονται τόσο οι Γερμανοί όσο και οι χρεωμένες χώρες: οι πρώτοι επειδή θα καταλήξουν να πληρώνουν το μεγαλύτερο μέρος του χρέους και οι δεύτερες επειδή κάτι τέτοιο σημαίνει εκχώρηση της δημοσιονομικής κυριαρχίας. Αντί αυτού, αυτό που συμβαίνει είναι η επιβολή, από την Μέρκελ, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αυστηρών μέτρων, τα οποία επιδεινώνουν την κατάσταση, δημιουργώντας ένα κλίμα έντασης, αλλά και προκαλώντας αλλαγές κυβερνήσεων στην Ιρλανδία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, τη Φινλανδία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία και την Ολλανδία. Αμελητέες όμως δεν είναι και οι επιπτώσεις αυτής της κατάστασης στην ίδια τη Γερμανία, καθώς ακόμη και οι ίδιοι οι Γερμανοί έχουν αρχίσει να δυσανασχετούν με τα μέτρα, θέτοντας εν κινδύνω τη θέση της Μέρκελ στις Γερμανικές εκλογές τον επόμενο χρόνο.
Γνωστή παγκοσμίως ως η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο που δεν παράγει τίποτα, η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να δημιουργήσει και να εξαγαγάγει, ασχέτως από το τι ακριβώς θα είναι αυτό. Η έξοδος από το ευρώ δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση ασφαλή λύση, ενώ μία ενδεχόμενη παραμονή της συνεπάγεται αναγκαστικά τον εξωτερικό έλεγχο από τραπεζίτες και γραφειοκράτες, κάτι που θα βιωθεί ως απώλεια εθνικής κυριαρχίας, ως ήττα μετά από πόλεμο.
Τι μπορεί να κάνει κανείς όταν αντικρίζει μπροστά του τον γκρεμό;

Kοριτσάκι περιμένει η Μαριέττα Χρουσαλά

Πιο ευτυχισμένη και χαρούμενη από ποτέ είναι αυτήν την περίοδο η Μαριέττα Χρουσαλά. Η νεαρή παρουσιάστρια, που θα γίνει σε λίγους μήνες μανούλα, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.
 
Φορώντας ένα μοβ μπικίνι και ένα μαντήλι στα μαλλιά, η Μαριέττα που βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και τους φίλους τους στην παραλία της Βουλιαγμένης. Στην παρέα της ήταν και η Δέσποινα Καμπούρη με την κορούλα της, που έχει κλέψει την καρδιά της Μαριέττας. 
 
Η μέλλουσα μανούλα, ήταν πολύ χαλαρή και ευδιάθετη και όπως διαβάζουμε στο “Hello!” πριν λίγες μέρες έμαθε και το φύλλο του μωρού που περιμένει και θα είναι κοριτσάκι!
 
Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...