Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Απογραφή εμπορευμάτων και παγίων στο super market ΑΤΛΑΝΤΙΚ Μεταμορφωσης

Μια ευκαιρία να πληρωθουν οι υπαλληλοι του super market ΑΤΛΑΝΤΙΚ που ειναι απληρωτοι απο αρχες του χρονο, δίνεται στις 7 & 8/11/2011 οπότε θα διενεργηθεί απογραφή εμπορευμάτων και παγίων που βρίσκονται στο super market ΑΤΛΑΝΤΙΚ (υποκατάστημα Μεταμορφωσης,οδος Γ.Παπανδρεου 21) στα πλαίσια της πτωχευτικής διαδικασίας .

Προσκαλούνται οι τυχόν ενδιαφερόμενοι για την αγορά του καταστήματος ή των απογραφομένων να το επισκεφτούν .

Για περισσότερες πληροφορίες
Κώστας Παπαδάκης
Σύνδικος Πτώχευσης
Τηλ 210 3834545

Αρση εμποδίων στη λειτουργία των λατομείων Καρυστίας

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, κατέθεσε τροπολογία στο σχέδιο νόμου του ΥΠΕΚΑ «Νέος τρόπος έκδοσης αδειών δόμησης, ελέγχου κατασκευών και λοιπές διατάξεις» με την οποία διευθετούνται αντιφάσεις της κείμενης νομοθεσίας, σχετικά με τη λειτουργία των λατομείων σχιστολιθικών πλακών, όπως αυτά της νοτίου Ευβοίας.

Ειδικότερα, στο άρθρο 16 του νόμου 3851/2010 δεν υπήρξε πρόβλεψη ως προς την εφαρμογή των σχετικών διατάξεων της δασικής νομοθεσίας που αφορούν στην προστασία των δασικού χαρακτήρα εκτάσεων, με συνέπεια οι δασικές υπηρεσίες να εισηγούνται την έκδοση διοικητικών πράξεων κατά της λειτουργίας των λατομείων, παρά τη δυνατότητα που παρέχει ο εν λόγω νόμος, αποκλείοντας όμως έτσι ουσιαστικά τα συγκεκριμένα λατομεία.

Με τις ρυθμίσεις της τροπολογίας που κατέθεσε η κ. Περλεπέ αντιμετωπίζεται το κρίσιμο ζήτημα της αναδάσωσης και αίρονται οι αντιφάσεις της κείμενης νομοθεσίας.


Το σχέδιο νόμου του ΥΠΕΚΑ θα συζητηθεί στην ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 όπου θα συζητηθεί και η τροπολογία.

Παρέμβαση Περλεπέ για δανειολήπτες πτηνοτρόφους

ChickensImage by Allie's.Dad via FlickrΜε μια ακόμα παρέμβασή της για ευνοϊκότερες ρυθμίσεις προς τους δανειολήπτες πτηνοτρόφους, η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη κατέθεσε ως Αναφορά προς τους αρμόδιους υπουργούς, σχετικό υπόμνημα της Πανελλήνιας Ένωσης Οργανώσεων Πτηνοτρόφων Παραγωγών (Π.Ε.Ο.Π.Π.).

Όπως αναφέρεται στην Αναφορά, ¨η κρίση καθιστά αδύνατη την εκπλήρωση των υποχρεώσεων του κλάδου στις Τράπεζες και οδηγεί σε αμφισβήτηση της συνέχισης της λειτουργίας κυρίως των μικρομεσαίων οικογενειακών πτηνοτροφικών μονάδων¨. Μέχρι να αποκατασταθούν εκ νέου, η χορήγηση δανείων και η ρευστότητα στην αγορά, οι πτηνοτρόφοι ζητούν συγκεκριμένες διευκολύνσεις για τα ήδη συναφθέντα δάνεια, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υπάρχουσες δανειακές τους υποχρεώσεις.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...