Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Περγαντάς: Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δοθεί ώθηση στην τοπική οικονομία

Στην Αθήνα στα εγκαίνια του περιπτέρου της Στερεάς Ελλάδας ,της έκθεσης Agro Quality Festival στο Γκάζι, παρέστη ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς ο οποίος έκανε την κάτωθι δήλωση :

Βρίσκομαι εδώ να σας μεταφέρω μία νέα εικόνα. Μια άλλη πραγματικότητα. Επιμένω, πραγματικότητα. Γιατί η εικόνα που έχει δημιουργηθεί μας αδικεί.

ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Και το δείχνουμε τόσο σήμερα στην Αθήνα, όσο και αύριο στη Λαμία. Με τις δύο εκθέσεις (45η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας) ανοίγουμε το καλάθι των προϊόντων και τις παραγωγικές δυνατότητες της περιοχής μας και ολόκληρης της Ελλάδας. Γιατί ο πόλεμος χρειάζεται ανθρώπους εκπαιδευμένους και αποφασισμένους.

Στόχος μας, μ΄αυτή τη συμμετοχή, είναι να προβάλλουμε τα προϊόντα της Στερεάς Ελλάδας στον αγροδιατροφικό τομέα και να διαμορφώσουμε ένα «καλάθι ποιοτικών αγροτικών προϊόντων», θεμελιώνοντας μια νέα αντίληψη στην παραγωγή και στην τοπική οικονομία.

Η προσπάθειά μας αυτή, είναι συνέχεια μιας διαδικασίας τόνωσης του επιχειρηματικού τομέα, που επισφραγίστηκε τον προηγούμενο μήνα με την υπογραφή του μνημονίου οικονομικής συνεργασίας, μεταξύ των Περιφερειών Στερεάς Ελλάδα και Jiangxi της Κίνας στους τομείς της αγροτικής οικονομίας, της μεταποιητικής βιομηχανίας και του τουρισμού.

Είναι εξίσου γεγονός ότι βρισκόμαστε εν μέσω μιας παγκόσμιας και κρίσιμης οικονομικής συγκυρίας, που απαιτεί αναπροσαρμογές και αναθεωρήσεις. Χρειάζεται να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δοθεί ώθηση στην τοπική και στην ελληνική οικονομία. Χρειάζεται να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματά μας και να ανοίξουμε το πεδίο των παραγωγικών, των επενδυτικών και των επιχειρηματικών ευκαιριών.
Enhanced by Zemanta

Tελευταίο αντίο στον 33χρονο

Σήμερα γίνεται η κηδεία στο νέο Kοιμητήριο της Xαλκίδας. Tο τελευταίο αντίο δίνουν συγγενείς και φίλοι στον 33χρονο Xαλκιδέο, που σκοτώθηκε στην αιματοβαμμένη στροφή της "Galenica", τα ξημερώματα του Σαββάτου 14 Mαΐου.

H μοτοσικλέτα του 33χρονου εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε με ταχύτητα στο μαντρότοιχο της φαρμακοβιομηχανίας.

Γίνεται η κηδεία του 33χρονου, μέσα σε βαρύ πένθος. H εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί στον Iερό Nαό Aναστάσεως του Λαζάρου, στο νέο Kοιμητήριο της Xαλκίδας.
egnomi.gr

Τον έπιασαν για παιδική πορνογραφία λίγο πριν παντρευτεί..

Ελεύθερος αφέθηκε ο 30χρονος από την Ιστιαία που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία....

Ο δράστης οδηγήθηκε χθες στον ενώπιον του εισαγγελέα, ωστόσο ζήτησε προθεσμία για να ετοιμάσει ην απολογία του. Σήμερα ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να μην προφυλακιστεί, θέτοντάς του όμως περιοριστικούς όρους. Η τύχη του θα κριθεί σε τακτική δικάσιμο. Στο πλευρό του βρίσκονται οι συγγενείς του που κάνουν λόγο σκευωρία.

Πρόκειται για νεαρό επιχειρηματία, πρόσωπο πολύ γνωστό στην περιοχή. Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν Η/Υ, σκληροί δίσκοι, και πορνογραφικό υλικό. Οι αστυνομικοί έφτασαν στον εντοπισμό του δράστη μετά από εκτεταμένη έρευνα στο διαδίκτυο. Δυστυχώς γι΄αυτόν τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, λίγες ημέρες μάλιστα πριν παντρευτεί την αγαπημένη του. Ο γάμος θα γινόταν την ερχόμενη Κυριακή.
http://www.lamiastar.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...