Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ο Αναγνωστάκης για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων

Τροπολογία κατέθεσε, η Δημοκρατική Αριστερά μέσω του Βουλευτή Εύβοιας και Ειδικού Αγορητής της, Δημήτρη Αναγνωστάκη, στο Σχέδιο Νόμου: «Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων και άλλες διατάξεις», ζητώντας τη διεύρυνση των ιδιαίτερα περιορισμένων κριτηρίων, που τίθενται για τη χορήγηση εκπτώσεων και απαλλαγών από τον ΕΝ.Φ.Ι.Α., επισημαίνοντας την ανάγκη παροχής προστασίας στις πλέον ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που βρίσκονται σε απόγνωση λόγω της ιδιαίτερα δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας.

Φρίκη: Σκοτωμένο αγριογούρουνο στον Προαστιακό

Φρίκη προκάλεσε την περασμένη Κυριακή στους επιβάτες του Προαστιακού το θέαμα ενός σκοτωμένου αγριογούρουνου.


Το κουφάρι του ζώου κείτονταν για ώρα στο πάτωμα ενός βαγονιού.

Τους τσάκωσαν με τα ναρκωτικά στα χέρια....

Χθες το βράδυ οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, διενήργησαν αιφνιδιαστική νομότυπη έρευνα στην οικία του 24χρονου στην Χαλκίδα, κατά την διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκαν επιπλέον μέσα στο σπίτι ο 30χρονος και η 19χρονη, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (28) γραμμαρίων.

Χαλκίδα: Με αλκοόλ στο αίμα... παρέσυρε με το αμάξι του πέντε οχήματα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, επί της οδού Εθνικής Συμφιλίωσης που βρίσκεται στη χερσαία ζώνη του βόρειου λιμένα Χαλκίδας.


Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 44χρονο, προσέκρουσε σε πέντε οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα στην περιοχή

‘’ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ “ από το θεατρικό εργαστήρι του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κανήθου

Το θεατρικό εργαστήρι του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κανήθου, ανεβάζει στο 9ο  δημοτικό σχολείο την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 7 μ.μ. και το Σάββατο 10 π.μ. την θεατρική παράσταση της Μαίρης

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...