Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Αναγνωστάκης: Εμπαιγμός το επίδομα ανεργίας σε εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες από τον ΟΑΕΔ

Οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς, Νίκος Τσούκαλης, Γιώργος  Κυρίτσης, Βασίλης Οικονόμου, Θωμάς  Ψύρρας και ο βουλευτής Εύβοιας Δημήτρης Αναγνωστάκης, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, κατέθεσαν από κοινού προς τον Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, ερώτηση για το επίδομα ανεργίας σε εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες από τον Ο.Α.Ε.Δ..

Συνέλαβαν δύο άτομα σε Ερέτρια και Λέπουρα που είχαν καταδίκες...

Ένας 52χρονος συνελήφθη στην Ερέτρια Εύβοιας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε η από 03-03-2010 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός (1) έτους και χρηματική ποινή (2.900) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Χαλκίδα: Κυκλοφορούσαν με ναρκωτικά στις τσέπες...

Συνελήφθη ο 42χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, βάρους (0,6) γραμμαρίου, καθώς και πέντε (5) ναρκωτικά δισκία, χωρίς να διαθέτει γι’ αυτά την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Ο Αθ. Γιαννόπουλος υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Ο πρώην Υφυπουργός Υγείας, Αθανάσιος Γιαννόπουλος, πήρε το «πράσινο φως»... και «κατεβαίνει» υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με πληροφορίες του epoli.gr απέναντι - όπως όλα δείχνουν - στον νυν Περιφερειάρχη, Κλέαρχο Περγαντά, αν και δεν αποκλείονται και άλλες, ανεξάρτητες υποψηφιότητες από τον χώρο του «Κέντρου»...


Ο κ. Γιαννόπουλος πρόκειται να ανακοινώσει σύντομα και επίσημα την υποψηφιότητά του, και συγκεκριμένα, κατά την ομιλία του σε προεκλογική εκδήλωση που διοργανώνει ο ίδιος, την 28η Νοεμβρίου, στη Λαμία.

Δημοσκόπηση RASS: Προβάδισμα 1,6% για τη ΝΔ

Προβάδισμα 1,6% υπέρ της ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση της εταιρίας RASS, την οποία δημοσιεύει ο «Τύπος της Κυριακής».

Πήγε να οδηγήσει το μηχανάκι του και έγινε στάχτη!

Ήταν γύρω στις 9 και μισή το βράδυ σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας όταν σήμανε συναγερμός για την πυροσβεστική.
 

Πάνω στον δρόμο μία μηχανή είχε τυλιχτεί στις φλόγες. Ήταν η στιγμή που ο 22χρονος ιδιοκτήτης της πήγε να την ξεκινήσει. Κάτω από άγνωστες συνθήκες η μηχανή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...