Κυριακή 8 Απριλίου 2012

48χρονος ταξιτζής κρεμάστηκε στο υπόγειο του σπιτιού του

Το Σάββατο το απόγευμα... όπως μας πληροφόρησε συγγενικό πρόσωπο, ο Τάσος, ο καλοκάγαθος ταξιτζής της Αργυρούπολης, κατέβηκε στο υπόγειο του σπιτιού του, πήρε το σχοινί και κρεμάστηκε.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Και στη Χαλκίδα: Σε απεργία πείνας οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Σε απεργία πείνας, από σήμερα έως τη Μεγάλη Παρασκευή, προχωρούν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, διαμαρτυρόμενοι για τη μη χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και τη μη καταβολή των δεδουλευμένων νυκτερινών και εξαιρέσιμων ωρών του 2012, αλλά και προηγούμενων ετών.

Σχετική απόφαση έλαβε το δ.σ. της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (η απεργία θα γίνει έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας), σε ανακοίνωση του οποίου, διεκτραγωδείται η κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές και σημειώνεται, μεταξύ άλλων, ότι «η αναλογία Ελλήνων και αλλοδαπών κρατουμένων είναι πλέον 30% και 70%, αντιστοίχως».

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η δεύτερη εμφάνιση της Παπαρίζου στο σουηδικό Dancing With The Stars! [βίντεο]

Τις εντυπώσεις έκλεψε για άλλη μια φορά η Ελληνίδα τραγουδίστρια, Ελενα Παπαρίζου, κατά την εμφάνισή της στο δεύτερο επεισόδιο του σουηδικού Dancing With The Stars. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Εύβοια: Πήγε να απατήσει τη γυναίκα του με... τη γυναίκα του!

Ήθελε νέες γνωριμίες ο 40χρονος από χωριό της Εύβοιας αλλά... λογάριαζε χωρίς τη σύζυγό του.


Όλα ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα όταν δημιούργησε λογαριασμό στο Facebook. Οι φίλοι του στην δουλειά κάθε μέρα του έλεγαν ότι έχει ωραίες γυναίκες και έτσι... "τσίμπησε".

Έκανε όμως το λάθος να δώσει το email που ήξερε η γυναίκα του και είχε τους κωδικούς.
Κάπως έτσι, όπως διαβάζουμε στο ΕviaNews, εκείνη έμπαινε στο email και διάβαζε όλα τα μηνύματα του άνδρα της.

Στη συνέχεια, δημιούργησε και εκείνη λογαριασμό με το όνομα Λίζα και μια καυτή φωτογραφία που δεν φαίνονταν το πρόσωπο της. Στη θέση της ηλικίας, έγραψε 25...

Έκανε αίτημα φιλίας στον άντρα της και για δεκαπέντε μέρες παίζονταν ένα απίστευτο παιχνίδι μεταξύ του με εκατοντάδες μηνύματα σε καθημερινή βάση μέχρι που έφτασαν και στο ραντεβού.
Το όρισαν σε καφετέρια έξω από την Χαλκίδα.

Η γυναίκα πήγε και περίμενε πίνοντας τον καφέ της και όταν τον είδε να έρχεται από μακριά, δεν του έστειλε φιλάκια αλλά... καρπαζιές.

Έκπληκτοι δεκάδες θαμώνες έβλεπαν το ζευγάρι να λογομαχεί χωρίς να ξέρουν το λόγο μέχρι που η υποψήφια απατημένη φώναξε: "Κοιτάξτε γαμπρός που θέλει και το facebook"!
Enhanced by Zemanta

Γερμανοί πολίτες ζητούν να δοθούν οι αποζημιώσεις στην Ελλάδα

Γερμανοί πολίτες καλούν τη χώρα τους να πληρώσει στην Ελλάδα τις πολεμικές αποζημιώσεις.


"Γερμανία ανάλαβε τις ευθύνες σου", λέει η πρωτοβουλία Γερμανών πολιτών που ζουν στα Χανιά.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η φαντασία στην... εκτελεστική εξουσία: Το 1821 και η δασική περιουσία στην Εύβοια!

«Στις 3.2.1830 συνομολογήθηκαν στο Λονδίνο μεταξύ των τριών εγγυητριών δυνάμεων, Αγγλίας, Γαλλίας και Ρωσίας, τρία πρωτόκολλα με αντικείμενο την οριστική διευθέτηση του Ελληνικού Προβλήματος και την ειρήνευση στην Ανατολική Μεσόγειο. Με την συνομολόγησή τους, το Ελληνικό Κράτος ιδρύθηκε, μετά από εννιάχρονο ένοπλο αγώνα, πάνω στα εδάφη που αποτελούσαν προηγουμένως τμήμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας».

Με αυτή την αναδρομή στην «ιστορική εξέλιξη της έννοιας δημόσια δασική περιουσία» αρχίζουν τις τροπολογίες τους ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σίμος Κεδίκογλου, η βουλευτής του ΛΑΟΣ Ουρανία Παπανδρέου - Παπαδάκη και ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος. Τις κατέθεσαν μεμονωμένα, αλλά το κείμενο είναι λέξη προς λέξη ίδιο.

Αίτημά τους, να ενταχθεί η Εύβοια - που αποτελεί και την εκλογική τους περιφέρεια - στις περιοχές για τις οποίες δεν ισχύει το τεκμήριο κυριότητας υπέρ του Δημοσίου, να αναγνωριστεί η εγκυρότητα των νόμων τίτλων ιδιοκτησίας στις εκτός σχεδίου περιοχές και να υποχρεωθούν οι φορείς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές να συνάπτουν συμβάσεις για τη χρήση των ιδιοκτησιών αυτών!
(Από τα ΝΕΑ)

16 Γνωστά λαμόγια πίσω από τα αυθαίρετα παλάτια της Μυκόνου

Μία νέα γενιά αυθαιρέτων ξεφύτρωσε στη Μύκονο, αφού μετά από ελέγχους που έγιναν το Φεβρουάριο εντοπίστηκαν τουλάχιστον 40 περιπτώσεις αυθαίρετων κατασκευών και εργασιών. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Καρύστου βράβευσε μαθητές

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρύστου σε συνεργασία με το Παράρτημα Μαθηματικής Εταιρείας Ν. Εύβοιας σας καλεί στη βράβευση των επιτυχόντων μαθητών του σχολικού έτους 2010-2011 την Κυριακή 8 Απριλίου 2012 και ώρα 11:30 π.μ. στο Γιοκάλειο Ίδρυμα.. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και διάλεξη από τον κ. Βασίλη Αθανασίου με θέμα: « Συνδέοντας τα μαθηματικά με την ευτυχία…» Θα είναι ιδιαίτερη τιμή μας να παρευρεθείτε στην εκδήλωση.
 
 
 

Αφροδίτη Σημίτη: Απολύθηκα άγαρμπα από το ραδιόφωνο

Η Αφροδίτη Σημίτη μετά την αποχώρηση της από τον ραδιοφωνικό σταθμό Best και την παρουσίαση της νέας εκπομπής στο ΣΚΑΪ «Ποδηλατοδράσεις» μίλησε για το τι συνέβη την ημέρα που απολύθηκε.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το ψηφοδέλτιο της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" στην Εύβοια

Ολοκληρώνεται η διαδικασία για την  κατάρτιση των ψηφοδελτίων της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" στην Εύβοια. 

 
 Ο Κώστας Καπετάνιος - Καθηγητής ΤΕΙ, ο Άγγελος Ριτσώνης  - Αρχαιολόγος, δημ.σύμβουλος Λίμνης, και ο Γιάννης Ψυχογιός  - καθηγητής ΣΕΛΕΤΕ είναι, κατά το notios-evoikos, τρία  από τα ονόματα που έγιναν γνωστά  ως υποψήφιοι Βουλευτές στο Νομό Ευβοίας  με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, του οποίου ηγείται η Ντόρα Μπακογιάννη. 
 
Η σειρά επαφών και διεργασιών για τη συμπλήρωση του ψηφοδελτίου σε Εύβοια συνεχίζεται, όπως και στην Περιφέρεια Στερεάς. 

Συνεργασία Αριστεράς στις μονοεδρικές προτείνει ο Αλ. Τσίπρας

Προεκλογική συνεργασία της Αριστεράς στις μονοεδρικές περιφέρειες, προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής».


Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «οι διαφορετικές μας πορείες δυστυχώς πάνε να δώσουν δώρο το μπόνους των πενήντα εδρών στον κ. Σαμαρά. Ας μη χαρίσουμε και τις μονοεδρικές».

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πως να μειώσετε το ενοίκιο σας εως και 30%

Περισσότεροι από 3.000 χιλιάδες ενοικιαστές έχουν  καταθέσει αγωγές ενώ ήδη τα δικαστήρια της χώρας δέχονται ως αιτία για αναπροσαρμογή των μισθωμάτων την οικονομική κρίση αλλά και τη μείωση της μισθωτικής αξίας των ακινήτων. 


 Αν και πολλοί ιδιοκτήτες βάζουν νερό στο  κρασί τους και σε πολλές περιπτώσεις συμφωνούν με τους ενοικιαστές στη μείωση του μισθώματος στα ειρηνοδικεία και τα πρωτοδικεία της χώρας οι αγωγές παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ερέτρια: "Πόλεμος" ανάμεσα στους καταστηματάρχες της παραλίας και τον Δήμο...

"Πόλεμος" ξέσπασε ανάμεσα στους καταστηματάρχες της παραλίας Ερέτριας και τον Δήμο που θέλει να "αναμορφώσει" την παραλία και ζητά, τλεσιγραφικά, από τους επαγγελματίες να προσαρμοστούν στις Δημοτικές αποφάσεις.

Όπως έγινε γνωστό  “μικρή” πίστωση χρόνου, έδωσε ο δήμαρχος Βασίλης Βελέντζας, στους ιδιοκτήτες καταστημάτων διασκέδασης και εστίασης στην παραλία της Ερέτριας, προκειμένου "να εναρμονιστούν με την κείμενη νομοθεσία και να απομακρύνουν τις παράνομες και αμφιβόλου αισθητικής κατασκευές τους".

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Απριλίου, ο κ. Βελέντζας πρότεινε στους καταστηματάρχες να δεσμευτούν εγγράφως, ότι μετά τη λήξη της θερινής περιόδου θα απομακρύνουν τις κατασκευές των καταστημάτων τους από την παραλία, προκειμένου να προχωρήσει το έργο εξωραϊσμού και ανάπλασής της. Επίσης, τους διαβεβαίωσε ότι ο επιπλέον χρόνος δίνεται, όχι μόνο για να προσαρμόσουν τις επιχειρήσεις τους στα νέα δεδομένα, αλλά και για να αποκαταστήσουν τις όποιες παρατυπίες εντοπίζονται στη λειτουργία των καταστημάτων τους. Γεγονός που σημαίνει πρακτικά ότι «παγώνει» μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2012 η προώθηση στον Εισαγγελέα των μηνυτήριων αναφορών για τις όποιες παραβάσεις υπάρχουν στη λειτουργία των καταστημάτων, προκειμένου να επιληφθεί του θέματος.

Μέχρι το Πάσχα, θα επιδοθεί προσωπικά σε έναν προς έναν, σε όλους τους καταστηματάρχες, το έγγραφο το οποίο θα κληθούν να υπογράψουν και να διαβεβαιώνουν ότι με τη λήξη της θερινής περιόδου θα απελευθερώσουν το χώρο της παραλίας.

«Βρισκόμαστε στο κατώφλι μεγάλων αλλαγών στο δήμο Ερέτριας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε άλλο πολύτιμο χρόνο και να αναλωνόμαστε σε εμμονές και πρακτικές που βούλιαξαν σε ύφεση τον τόπο μας. Οι επενδύσεις που γίνονται στον τομέα του τουρισμού στον δήμο μας και η εκδήλωση ενδιαφέροντος από αξιόπιστους επιχειρηματίες για την ενοικίαση του «Νησιού των Ονείρων», παρά την δυσχερή οικονομική κατάσταση της χώρας, τονίζουν την ανάγκη ότι πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί και άμεσα σε ριζικές τομές. Ο στόχος μας είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών και η δημιουργία υποδομών (είτε από το Δήμο είτε από ιδιώτες με τις επενδύσεις τους) που να καλύπτουν τις ανάγκες τουρισμού υψηλού επιπέδου» επισημαίνει ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας και προσθέτει: «Σας καλώ να αφήσουμε τα μικροπολιτικά συμφέροντα, τη στείρα αντιπολίτευση και τις ατέρμονες αντιδικίες που εμποδίζουν την ανάπτυξη του δήμου Ερέτριας. Το τίμημα που πληρώσαμε από την εγκατάλειψη του Πεζονησίου και της παραλίας, είναι βαρύ. Η ανάπτυξη είναι μονόδρομος. Ας σηκώσουμε τα μανίκια και ας εργαστούμε για την ανάπλαση της παραλίας της Ερέτριας που αποτελεί την πύλη για ολόκληρο τον Καλλικρατικό Δήμο Ερέτριας. Σας περιμένω να συμπορευθείτε στον αγώνα μου για να υλοποιήσουμε το όραμα ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού της Ερέτριας».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ανεξάρτητα από την πίστωση χρόνου που δίδει ο δήμαρχος στους καταστηματάρχες που δεν έχουν ακόμη εναρμονιστεί με το νόμο, τίθενται άμεσα σε ισχύ οι αποφάσεις, που λήφθηκαν κατά πλειοψηφία στην συνεδρίαση της 6ης Απριλίου, που αφορούν την επέκταση των πεζοδρομίων της παραλίας από τα 4μ. στα 8μ. και την απαγόρευση της ενοικίασης των κεντρικών πλατειών για τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Enhanced by Zemanta

Γερμανικό «σαφάρι» για ακίνητα στα ελληνικά νησιά

«Κυνήγι ευκαιριών στα ελληνικά νησιά» τιτλοφορείται δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung.Το δημοσίευμα αναφέρεται στην αύξηση των Γερμανών τουριστών στα ελληνικά νησιά, οι οποίοι όμως δεν ενδιαφέρονται μόνο για να περάσουν τις διακοπές τους, αλλά αναζητούν ευκαιρίες για να αγοράσουν ακίνητα σε μειωμένες τιμές.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συνελήφθη η γυναίκα αράχνη που εξαπατούσε επωνύμους

Χειροπέδες έβαλαν στη «διαβολογυναίκα» που είχε μετατρέψει σε κόλαση τη ζωή εκατοντάδων ανυποψίαστων πολιτών προσπαθώντας να πάρει τα χρήματα τους με κάθε μέσο. Κάποιοι είχαν την ατυχία να της εμπιστευθούν ακόμη και τις τελευταίες τους οικονομίες για την αγορά ενός σπιτιού ή ενός καλού αυτοκινήτου σε οικονομική τιμή.

Όταν όμως συνειδητοποιούσαν τι συνέβαινε και ζητούσαν πίσω τα χρήματά τους ή της έλεγαν ότι θα καταφύγουν στη Δικαιοσύνη, η 39χρονη έβαζε μπράβους, οι οποίοι τους απειλούσαν ακόμα και για τη ζωή των παιδιών τους.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΧΑΛΚΙΔΑ: Δεν θα πληρώνουν τα Σωματεία τέλη χρήσης αθλητικών χώρων

Με απόφαση του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού Χαλκίδας καταργήθηκε η καταβολή τελών χρήσης αθλητικών χώρων από τα αθλητικά σωματεία.

Η απόφαση ελήφθη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού και την υποδέχτηκε με ικανοποίηση ο Σύλλογος πτυχιούχων φυσικής αγωγής Εύβοιας, ο οποίος σε ανακοίνωσή του επιχαίρει διότι πρώτος ανέδειξε το θέμα.

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου έγινε συνάντηση όλων των αθλητικών σωματείων, όλων των αθλημάτων με την Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ και τον Δήμαρχο, προκειμένου να συζητηθεί η οικονομική κατάσταση των αθλητικών σωματείων.

Στην ανακοίνωση του ο Σύλλογος τονίζει: " Μετά από αυτή τη συνάντηση κατάλαβαν οι ιθύνοντες ότι δεν υπάρχουν χρήματα έτσι ώστε να επιβληθούν τέλη χρήσης και έτσι επισφράγισαν με την ψήφιση στο Δ.Σ αυτή τη συμφωνία."

Στη φωτό το κλειστό γήπεδο Κανήθου

Οι Γερμανοί του ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ χρωστούν 6,5 εκ. ευρώ στη ΔΕΗ !

 Κίνδυνος να μείνει χωρίς ρεύμα το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος»

Το ποσό των 6.430.273,78 ευρώ είναι υποχρεωμένη να καταβάλει η γερμανική εταιρεία που διοικεί τον Διεθνή Αερολιμένα ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ στη ΔΕΗ, σε διαφορετική περίπτωση η δημόσια επιχείρηση ηλεκτρικού ρεύματος είναι υποχρεωμένη να κόψει το ρεύμα «στην παροχή με αριθμό 78775798».

Πριν από λίγες ημέρες, κοινοποιήθηκαν δύο δικαστικές αποφάσεις , βάσει των οποίων οι Γερμανοί του αεροδρομίου είναι υποχρεωμένοι να καταβάλουν τα δημοτικά τέλη φωτισμού και καθαρισμού του αεροδρομίου για τις χρήσεις του 2010 και του 2011, σύμφωνα με το metrogreece.gr

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

"Πιπεράτη" ληστεία σε κοσμηματοπωλείο της Αρτάκης

Shop window Pelikaanstraat jewelry store.
Φωτό αρχείου. (Photo credit: Wikipedia)

Μια "πιπεράτη" ληστεία έγινε χθες στην Αρτάκη.

Οι δύο δράστες μπήκαν στο κατάστημα και άρπαξαν χρυσαφικά αξίας μεγαλύτερης των 120.000 ευρώ με την βοήθεια του .. πιπεριού!


Οι δύο άνδρες, το μεσημέρι του Σαββάτου εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο και με σπρέι πιπεριού "ράντισαν" την 67χρονη ιδιοκτήτρια και έναν 70χρονο πελάτη που βρισκόταν μέσα στο κατάστημα!


Τους έδεσαν με χειροπέδες και άρχισαν να αρπάζουν κοσμήματα, ρολόγια και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.  Τα έβαλαν σε σακούλες   και εξαφανίστηκαν με ένα  Ι.Χ. χωρίς να αντιληφθεί κάποιος προς ποια  κατεύθυνση πήγαν.

Η ιδιοκτήτρια και ο πελάτης με δυσκολία απελευθερώθηκαν από τις χειροπέδες και ειδοποίησαν την  αστυνομία που κάνει έρευνες για τον εντοπισμό τους, χωρίς , μέχρι στιγμής να τους έχει εντοπίσει.

5 μυστικά για να τρώτε πιο υγιεινά και ελαφριά γεύματα

1.Τρώτε τρία γεύματα και ένα ή δύο σνακ κάθε μέρα

Κάθε γεύμα πρέπει να περιλαμβάνει μια μερίδα άπαχη πρωτεΐνη... (κοτόπουλο, γαλοπούλα, χοιρινό φιλέτο), τουλάχιστον μια μερίδα λαχανικών (όσα περισσότερα λαχανικά, τόσο το καλύτερο) και μία με δύο μερίδες προϊόντων ολικής άλεσης (μία μερίδα ισοδυναμεί με μια φέτα ολικής αλέσεως ψωμί, ½ φλιτζάνι ολικής αλέσεως δημητριακά, ½ φλιτζάνι μαγειρεμένο καστανό ή άγριο ρύζι ή ζυμαρικά ολικής άλεσης). Ιδανικό σνακ είναι ένα με υψηλής ποιότητας υδατάνθρακες και / ή πρωτεΐνες (για παράδειγμα μια μίνι πίτα ολικής άλεσης με φυστικοβούτυρο, ή μια χούφτα αμύγδαλα ή ολικής αλέσεως κουλούρια).

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ακούς ανθρωπάκο;

Τα ΖΟΡιλίκια που τραβούν οι ανεγκέφαλοι βλάκες που είχαν μάθει μέχρι σήμερα να κάνουν πορτρέτα ηλιθίων και να βάζουν τις γκόμενες να ασκούν τα...ποιητικά καθήκοντά τους με περισσή μαλακία, φάνηκαν με την απάντηση που έδωσε ο "Ζορό με το ξύλινο ξίφος" (Έτσι αποκαλούσαμε στην παιδική μας ηλικία τους ψευτόμαγκες)
Απαντήσεις σε βλάκες δεν δίνουμε αλλά θα κάνουμε μια εξαίρεση γιατί αυτές τις μέρες είναι δύσκολο πράγμα να γελάσεις. Και ευτυχώς που υπήρχαν οι... Ζορό (και οι συν αυτώ) για να ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια.

Πανηλίθιε, στο blog μου, επιτρέπω την είσοδο στους πάντες και ειδικά σε σένα που προσφέρεις γέλιο. Εσύ αν έχεις τα... κότσια άσε να μπουν στο blog σου όσοι θέλουν να... αυτοκτονήσουν! Θα προσφέρεις κοινωνικό έργο αφού με τα γελοία γραφόμενα σου θα μειδιάσουν ή θα ξεκαρδιστούν

Μία - μία οι απαντήσεις:

Όμιλο φίλων ΔΕΝ έχω κάνει για κανένα. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Όμιλο φίλων έχει κάνει η φίλη σου που ηδονίζεται μέσα από τα like  στο facebook !

Αν δεν ήσουν Βλάκας με περικεφαλαία θα καταλάβαινες ότι ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, όπως κάθε πολίτης να υποστηρίζει και ΕΝΑ και ΔΥΟ και ΤΡΕΙΣ υποψήφιους. Βλάκες σαν και σένα και τους φίλους της φίλης σου ΔΕΝ υποστηρίζω.

Και βέβαια έχω λόγο να υποστηρίζω κάποιους. Όπως και ΕΣΥ έχεις λόγο να τους βρίζεις....

Συμπεριφορές ΔΕΝ υποδεικνύω σε βλάκες (έχουν το ακαταλόγιστο) προειδοποιώ τις φίλες και τους φίλους του να προσέχουν γιατί έχω πολλά για την καμπούρα τους.

Τον τίτλο του ηλίθιου τον έχω αφήσει να τον κερδίσουν άλλοι και ΑΛΛΕΣ που μπέρδεψαν την βούρτσα με την ...

Μαθήματα ψυχανάλυσης προσφέρω ΔΩΡΕΑΝ σε άτομα που τα έχουν ανάγκη...

Εμένα με ενδιαφέρουν ΠΟΙΟΣ είναι υποψήφιος και με ποιό κόμμα πολιτεύεται και βεβαίως οι πρακτικές του (Ακόμα και των ... πολιτικών επιστημόνων). . Και επαναλαμβάνω Μακριά από τα δύο μεγάλα κόμματα και τους φασίστες (όπου και αν βρίσκονται)

Αν ήταν αδιάφορα τα γραφόμενα μου ΔΕΝ θα απαντούσες. Και όσο θα απαντάς (ακόμη και για ...λογαριασμό της φίλης σου) θα παίρνεις πληρωμένη ανταπάντηση.

Η αριστερά ΔΕΝ έχει ανάγκη από θολοκουλτουριάρηδες, Ζορό και Δον Κιχώτες. Αρκετά τους ανέχτηκε και τους πλήρωσε. Ακούς ανθρωπάκο;

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ - CNN: Συνέντευξη από τον Έλληνα που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τράπεζα

Έξαρση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα βλέπει το CNN και φιλοξενεί συνέντευξη του Απόστολου Πολυζώνη που αυτοπυρπολήθηκε πέρυσι μπροστά από τράπεζα στη Θεσσαλονίκη...

"Όταν η τράπεζα του Απόστολου Πολυζώνη αρνήθηκε να τον δει τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο 55χρονος Έλληνας επιχειρηματίας είχε μόλις 10 ευρώ στην τσέπη του. Άνεργος και πνιγμένος στα χρέη σκέφτηκε ότι το μόνο που μπορούσε να αγοράσει με τα χρήματα που του απέμειναν ήταν να αγοράσει μια φιάλη αερίου.Απελπισμένος και οργισμένος, ο Πολυζώνης στάθηκε έξω από την τράπεζα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, περιέλουσε τον εαυτό του με το αέριο και παραθόθηκε στις φλόγες." αναφέρει το ρπορτάζ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΓΚΑΛΟΠ - Metron Analysis: Στο 13% η ΝΔ στο 9,7% το ΠΑΣΟΚ!

Σύμφωνα, με τη μέτρηση που έγινε απο την Metron Analysis για το Έθνος της Κυριακής σε δείγμα 1.201 ατόμων, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μαζί λαμβάνουν μόνο 23%, ποσοστό όμως το οποίο είναι ικανό για να σχηματιστεί συγκυβέρνηση (!)  λόγω του εκλογικού νόμου παρωδία που δίνει bonus στο πρώτο κόμμα 50 έδρες, αλλά και του ποσοστού της αποχής/λευκών/άκυρων.


Αναλυτικά ΕΔΩ

Κρεμάστηκε σε κλαδί πεύκου 75χρονος

Εξακολουθούν να αυξάνονται με δραματικούς ρυθμούς οι αυτοκτονίες στη χώρα μας. 

Μεταξύ αυτών και η αυτοκτονία 75χρονου συνταξιούχου από τον Βόλο ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του χθες το μεσημέρι.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποια ζώδια ερωτεύονται με την πρώτη ματιά;

Ο έρωτας με την πρώτη μάτια έχει κάτι το συναρπαστικό, αλλά βέβαια δεν συμβαίνει κάθε μέρα σε όλους

Συμβαίνει όμως πολύ συχνά σε μερικούς. Υπάρχουν άτομα που κάθε τόσο δηλώνουν πως ερωτεύτηκαν αστραπιαία μια καινούργια γνωριμία. Πολλές από αυτές τις αγάπες σβήνουν απότομα όπως άρχισαν.

Άλλες διαρκούν για μια ζωή. Αλλά αυτό θα φανεί στην πορεία. Εκείνο πάντως που φαίνεται εξαρχής, είναι αν κάποιος έχει γενικά την τάση να ερωτεύονται κεραυνοβόλα. Αυτό εξαρτάται σε κάποιο βαθμό από το ζώδιό του, φυσικά. Ερωτοχτυπημένα και …ψύχραιμα ζώδια. 
 

Τα φτερά της Πολεμικής Αεροπορίας πάνω από τα παιδιά με καρκίνο!

Τα φτερά της άνοιξε η Πολεμική Αεροπορία πάνω από τα παιδιά με καρκίνο που φιλοξενούνται στην αγκαλιά της Φλόγας !

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

52% αυξήθηκαν οι οικογένειες που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσα στο 2011

"Οι μέρες περνούν και η κοινωνικo - οικονομική κατάσταση στη χώρα μας συνεχώς αλλάζει. Τα δελτία ειδήσεων αναπαράγουν πληροφορίες σχετικά με το οικονομικό μέλλον της χώρας, επιχειρήσεις κλείνουν, άνθρωποι χάνουν την δουλειά τους. Μέσα στο 2011 οι οικογένειες που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αυξήθηκαν κατά 52%. Το πρόβλημα υπάρχει και δεν είναι πλέον κουβέντα «απαισιόδοξων» ανθρώπων αλλά μια πραγματικότητα.


Σε αυτή λοιπόν την πραγματικότητα ολοένα και περισσότεροι γονείς καλούν στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 ή προσέρχονται στα Τμήματα Κοινωνικής και Ψυχολογικής Στήριξης του Συλλόγου προκειμένου να συμβουλευτούν τους ψυχολόγους ως προς το πώς να μιλήσουν στα παιδιά για την κρίση.

Το παζάρι για την ενίσχυση του "Χαμόγελου του Παιδιού" γίνεται στις Χαλκίδας το Σαββατοκύριακο  7 - 8 Απριλίου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

3ωρες στάσεις εργασίας ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι στην ΑΛΛΑΤΙΝΗ

Τρίωρες στάσεις εργασίας ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι στην ΑΛΛΑΤΙΝΗ γιατί η επιχείρηση προτείνει στους εργαζόμενους μειώσεις μισθών, κατάργηση νυχτερινών και κεκτημένων που υπάρχουν χρόνια στην επιχείρηση.

Σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας επισημαίνει:

"Μια επιχείρηση όπου μέσα στον κυκεώνα της κρίσης έχει τις ελάχιστες απώλειες στα κέρδη τους και είναι σε έντονη αναπτυξιακή πορεία, είναι ανεπίτρεπτο  να προχωράει σε τέτοιες προτάσεις εκμεταλλευόμενη την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Οι εργαζόμενοι ενωμένοι όσο ποτέ άλλοτε δίπλα στο Σωματείο δίνουν την απάντηση στην εργοδοσία.
Ευελπιστούμε ότι μια επιχείρηση μεγάλη στο χώρο της, όπως είναι η  ELBISKO θα δει με σύνεση το πρόβλημα που  πάει να δημιουργήσει και να  προχωρήσει άμεσα σε μια τέτοια Σ.Σ.Ε., όπου θα εξασφαλίζει την αξιοπρέπεια των εργαζομένων αλλά και την εργασιακή ειρήνη που είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της Εταιρίας. "

Η σημαντική παραγωγική δύναμη της Elbisco βασίζεται στα δύο εργοστάσιά της, στη Χαλκίδα και στο Πικέρμι.

Το εργοστάσιο στη Γλύφα Xαλκίδας, διαθέτει σήμερα 13 γραμμές παραγωγής, αυτόματο συγκρότημα συσκευασίας αλεύρου, καθώς και ειδικά διαμορφωμένους αποθηκευτικούς χώρους, με μέγιστη παραγωγική του δυνατότητα στους 16.000 τόνους ετησίως όσον αφορά τα μπισκότα, και στους 27.000 τόνους όσον αφορά το συσκευασμένο αλεύρι.

Απέκλεισε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ ο Α. Σαμαράς

«Οι εκλογές θα γίνουν θέλουν δεν θέλουν κάποιοι, εμείς δεν φοβόμαστε τον λαό, άλλοι κρύβονται», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην πρώτη -ουσιαστικά- προεκλογική του συγκέντρωση, στο κλειστό στάδιο του Αιγάλεω.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Βίντεο -σοκ: Άνδρες των ΜΑΤ χτυπούν γυναίκα δημοσιογράφο

Ένα ιδιαίτερα σκληρό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου από τα επεισόδια που έγιναν στο Σύνταγμα την περασμένη Τετάρτη.


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Aναβίωσε το έθιμο ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ.

Το Σάββατο 7 Απριλίου 2012, Σάββατο του Αγίου Λαζάρου, η Παιδική Κατηχητική Συντροφιά του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού, Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος, αναβίωσε το έθιμο ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ.

Με λουλουδένια στεφανάκια στα μαλλιά, κρατώντας την Εικόνα της Αναστάσεως του Λαζάρου, το Λάζαρο, λευκά μαντηλάκια και καλαθάκια με λεβάντες και μικρές εικονίτσες της Αναστάσεως του Λαζάρου, τις οποίες μοίραζαν στους κατοίκους της Χαλκίδας, ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης, για να μεταφέρουν το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως.

Η έκπληξη και η χαρά των Χαλκιδέων ήταν πολλή μεγάλη, βλέποντας τα παιδιά να αναβιώνουν το έθιμο. Οι νεότεροι μάθαιναν και οι γεροντότεροι συγκινούνταν, ενθυμούμενοι τα δικά τους παιδικά χρόνια.

Τα παιδιά, μάζεψαν από τα κάλαντα το ποσό των 250 ευρώ, το οποίο και συμφώνησαν όλα μαζί, να προσφερθεί προς τον Γιώργο Σταύρου από την Τριάδα του Δήμου Μεσσαπίων, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά πριν ένα χρόνο, και χρειάζεται να μεταβεί στη Ρωσία για να κάνει εγχείρηση, ώστε να περπατήσει ξανά.

"Ραβασάκια" στους ιδιοκτήτες ακινήτων μετά τις εκλογές - Θα κληθούν να πληρώσουν 5 χαράτσια!

- Μέχρι τέλος του χρόνου θα πρέπει να καταβάλουν στα δημόσια ταμεία 3,5 δισ. ευρω

- Διαβάστε μέχρι πότε θα πρέπει να πληρωθούν

- Φορολόγηση των εκτός σχεδίου οικοπέδων και αγροτεμαχίων σχεδιάζει μεταξύ άλλων το υπ. οικονομικών

Πέντε χαράτσια περιμένουν εκατομμύρια νοικοκυριά που αμέσως μετά τις εκλογές θα κληθούν να πληρώσουν για τις ακίνητες περιουσίες τους:

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...