Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ο "Σκοπιανός" πίσω από τη χθεσινή ληστεία στην τράπεζα στην Αμάρυνθο

Ο 34χρονος Σκοπιανός είναι από τα παιδιά του ισοβίτη Μιχάλη Μακρυγιάννη και έχει κάνει κι άλλες ληστείες στη Στερεά. Έχει "χτυπήσει" τράπεζες στα Οινόφυτα Βοιωτίας, στο Βασιλικό Ευβοίας, στα Καμένα Βούρλα και στην Αταλάντη Φθιώτιδας...

Οι αστυνομικοί όταν είδαν τις κάμερες, σύμφωνα με το LamiaReport, δεν δυσκολεύτηκαν και πολύ να ταυτοποιήσουν τον ληστή με το τζόκει και τα γυαλιά, που επισκέφθηκε χθες το πρωί το υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Αμάρυνθο Ευβοίας.

Με την απειλή όπλου πήρε κάτι παραπάνω από 20.000 ευρώ και εξαφανίστηκε με μηχανή μεγάλου κυβισμού, που οδηγούσε συνεργός του.

Ο ψηλός με την ξανθιά περούκα και τις αφέλειες είχε κάνει και τη ληστεία μαζί με τον Μιχ. Μακρυγιάννη στην Εθνική τράπεζα Αταλάντης στις 23 Οκτωβρίου, λίγες ημέρες πριν οι αστυνομικοί συλλάβουν τον διαβόητο κακοποιό στο Περιστέρι, ενώ ήταν ο ίδιος που περίμενε υπομονετικά στην ουρά της εθνικής τράπεζας στα Καμένα Βούρλα, μέχρι να φτάσει στο ταμείο και να βγάλει το πιστόλι και να ζητήσει τα χρήματα.

Έχει επίσης ταυτοποιηθεί η συμμετοχή του 34χρονου σε άλλες δυο ληστείες που έγιναν τον περασμένο Ιούνιο στα Οινόφυτα Βοιωτίας και τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Βασιλικό Ευβοίας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας , συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτότητα του συνεργού του 34χρονου και τον εντοπισμό των δυο ληστών.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...