Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Square με ανδρικό εξώφυλλο, για πρώτη φορά !

Στο νέο Square 41 που κυκλοφορεί(με ανδρικό εξώφυλλο, για πρώτη φορά στην επτάχρονη ιστορία του!):

COVER STORY: Hall of fame 2011 Για τέταρτη, συνεχόμενη φορά σας παρουσιάζουμε την top list των πρωταγωνιστών της χρονιάς που μας πέρασε. Το ετήσιο αφιέρωμα του «Square» με τους σημαντικότερους Χαλκιδαίους και Ευβοιώτες που διακρίθηκαν με τα έργα και τη στάση ζωής τους. Είκοσι πορτρέτα ανθρώπων που μας εμπνέουν υποδέχονται το 2011 με τον θετικότερο τρόπο! Πρόσωπο της χρονιάς και εξώφυλλο του περιοδικού ο σκηνοθέτης Βασίλης Μπουραντάς (- Δύο «Grand Ermis» και άλλα τέσσερα βραβεία στα «Ermis Awards 2010»). Ακόμη, φωτογραφήθηκαν οι: Γαληνός Λαουτάρης (Επιχειρηματίας), Ιωάννα Κατσαρόλη (Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc. Υπέυθυνη http://www.facebook.com/l/15d1erUtUSS1-tVDY24hLqp9I-Q;Ε.
Ι.Ε.Π. Νομού Ευβοίας), Ηρακλής Ψαχνών (Μοναδική Ευβοϊκή ομάδα ποδοσφαίρου σε επαγγελματική κατηγορία), Αλεξάνδρα Μπαρδακλή ( Κανόε Καγιάκ - 8η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών), Κώστας Βουρδάνος (Αθλητής πάλης - 9η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών), Δημήτρης Χατζηαντωνάκης (Κολύμβηση - 1ος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης), Θανάσης Χρόνης (Κολύμβηση - 4ος στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Μαραθώνιας Κολύμβησης), Νίκος Παππής (Τένις - Νικητής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία 40+), Κώστας Ραπτοδήμος (Τένις - 2η θέση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών), Κώστας Νικολαϊδης (Σκάκι, 1η θέση στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ελλάδας), Δημήτρης Αλεξανδρής (Ηθοποιός), Μαίρη Καρατζά (Interior designer - Ιδρυτικό μέλος «Imagine the city»), Εστία Γνώσης Χαλκίδας (Πρόγραμμα «τηλΕστία»), Πάνος Βασιλείου (Σχεδιαστής γραμματοσειρών - Βραβείο στα φετινά European Design Awards), Χριστιάννα Ράπτη (Φοιτήτρια Ιατρικής - Υψηλότερη βαθμολογία Ν. Ευβοίας στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2010), Νίκος Φωτίου (Φοιτητής - Best student paper award), Δημήτρης Μποτζακάκης (1η μοντέρνα έκθεση ζωγραφικής με στοιχεία performance στη Χαλκίδα), Τ.U. (R&B Group - Συμμετοχή στο Χ - Factor του Ant1), Neos Ήxos (R&B Group).

ΘΕΜΑΤΑ:
Toy boy: Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή!
Σπάνια συναντάμε άντρες να παραδέχονται πως «όταν παντρεύεσαι δεν σημαίνει πως τελειώνει και η ζωή σου!». Ο Γιάννης Γεωργίου, ανήκει σ’ αυτούς!

Χρυσά τσαρούχια 2011
Με ιδιαίτερη συγκίνηση η Miss Piggy απονέμει σε 20 Χαλκιδαίους και καταστάσεις τα ετήσια βραβεία του περιοδικού Square!

ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ, ΟΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΝΑ ΜΙΣΗΤΕ!
Squarebook: Ηλεκτρονικά άπαντα Χαλκιδαίων.
People: Κάποιοι τα λένε ακόμα κοσμικά!
Fashion police: Το http://www.facebook.com/l/15d1ex5Xj4fsm7eUFgP2Uu8aNmQ;Δ.Ν.Τ. (Δημόσια Ντύνονται Τραγικά) ήρθε στη Χαλκίδα!
Up and down: Ένα ασανσέρ είναι η ζωή. Άλλος για το υπόγειο;

Γιορτές με μπάλες μπάσκετ για τους μικρούς μαθητές της Αυλίδας

Μία έκπληξη  για τους μικρούς μαθητές της  Αυλίδας επεφύλασσε το χριστουγεννιάτικο  πρόγραμμα χορηγιών της Νεοχημικής - Ιντερκέμ. Η Νεοχημική, πιστή στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που έχει υιοθετήσει, χάρισε  για τα Χριστούγεννα μπάλες μπάσκετ στους μαθητές των Δημοτικών σχολείων Βαθέος, Φάρου, Παντειχίου, και στο Γυμνάσιο Βαθέος.  

Για μία ακόμα  φορά, η Νεοχημική- Ιντερκέμ στέκεται δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειες της τοπικής κοινωνίας όπου αναπτύσσει τη δραστηριότητά της, προσφέροντας χαρά σε μικρούς μαθητές. Η δράση εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθειά μας να στηρίζουμε αθλητικές, πολιτιστικές, ψυχαγωγικές πρωτοβουλίες με επίκεντρο τα παιδιά. Αναλυτικά, δόθηκαν 10 μπάλες μπάσκετ στο Δημοτικό σχολείο Βαθέος, 5 τεμ. στο Δημοτικό Φάρου, 5 τεμ. στο Δημοτικό Παντειχίου και 10 μπάλες μπάσκετ στο Γυμνάσιο Βαθέος. 

Το  αθλητικό υλικό καλωσορίστηκε με ενθουσιασμό τόσο από τους ίδιους τους μικρούς μαθητές και τους διδάσκοντες των σχολείων, όσο και από τις οικογένειες των μαθητών που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πρωτοβουλία της Νεοχημικής - Ιντερκέμ να ενισχύσει τις αθλητικές/ σχολικές δραστηριότητες των παιδιών τους σε δύσκολους καιρούς. 

Η Νεοχημική – Ιντερκέμ αποτελεί αναπόσπαστο  κομμάτι της τοπικής  κοινωνίας όπου ασκεί  και αναπτύσσει τις  επιχειρηματικές  της δραστηριότητες. Η συμμετοχή και η στήριξή μας στις καθημερινές δραστηριότητες των μικρών φίλων της περιοχής μας, αποτελεί για εμάς αυτονόητη πράξη ευθύνης. Ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες εποχές που όλοι βιώνουμε, η δέσμευσή μας να προσφέρουμε χαμόγελα και στήριξη στους ανθρώπους μας παραμένει ακέραιη.

Εκδρομή στο Μαρμάρι, το Σαββατοκύριακο για Ελένη - Ματέο


 Η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο και τον γιο της έφυγαν παρέα αυτό το Σαββατοκύριακο από την Αθήνα για να ξεκουραστούν.

Το ζευγάρι με τον μικρό πήραν το πλοίο της γραμμής από την Ραφήνα στις 11.15 το πρωί για να μεταφερθούν στο Μαρμάρι.

Στο σαλόνι του πλοίου μάλιστα ο μικρός ήταν στην αγκαλιά της μαμάς του ενώ ο Ματέο κοιτούσε συνεχώς την σύντροφό του και το γιο της χαμογελώντας

.Η Ελένη Μενεγάκη πολύ απλά ντυμένη με μαύρο παντελόνι και ανοιχτόχρωμη μπλούζα ήταν άβαφη και χαρούμενη που βρισκόταν ανάμεσα στις δύο αγάπες της ζωής της.

 Δέκα λεπτά μάλιστα πριν φτάσει το πλοίο στο Μαρμάρι η Ελένη και ο Ματέο κατέβηκαν στο γκαράζ του πλοίου για να πάρουν το αυτοκίνητό τους .

Ώσπου να αποβιβαστούν μάλιστα ο Ματέο και ο μικρός έπαιζαν μπάλα ενώ η ξανθιά παρουσιάστρια τους κοιτούσε ενθουσιασμένη.
www.newsbomb.gr

Παραστάσεις μέχρι και τον Μάρτη από το "Θέατρο Χαλκίδας"

Παραστάσεις μέχρι και τον Μάρτη θα δώσει το "Θέατρο Χαλκίδας" με το "Γαλάζιο Πουλί" για να ικανοποιήσει όλα τα σχολεία της περιφέρειας που θέλουν να απολαύσουν το καλό θέατρο. Οι πρώτες παραστάσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και έτσι το "Θέατρο Χαλκίδας" συνεχίζει ακάθεκτο...

Όλα στο "Γαλάζιο πουλί" ξεκινούν από την μικρή κόρη της Νεράιδας που αρρωσταίνει γιατί ήθελε να είναι ευτυχισμένη!

Για να γιατρευτεί , χρειάζεται το "Γαλάζιο πουλί", γιατί μόνο αυτό μπορεί να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό των πραγμάτων και της ευτυχίας.

Πράγματι, τα δύο παιδιά – ο Τιλτίλ και η ΜΙτίλ αναλαμβάνουν να βρουν και να αιχμαλωτίσουν το "Γαλάζιο πουλί".

Ξεκινούν την περιπλάνησή τους με οδηγό το φώς και μοναδικό όπλο το μαγικό Διαμάντι που χαρίζει την όραση και τους επιτρέπει να δουν την ψυχή και την αλήθεια των πραγμάτων.

Σε κάθε στρίψιμο του Διαμαντιού μια άλλη αλήθεια προβάλλει και οι εκπλήξεις διαδέχονται η μια την άλλη – σπουδή για το μέλλον που είναι πολύ κοντά.

Θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε πως το "Γαλάζιο πουλί" αντιπροσωπεύει το ταξίδι που όλοι μας συνειδητά η ασυνείδητα επιθυμούμε να κάνουμε για να βρούμε την αλήθεια, την ευτυχία…. το δρόμο προς την γνώση….

ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΡΟΛΟΙ

1)ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΧΡΟΝΟΣ, ΧΟΝΤΡΟ ΓΕΛΙΟ, ΠΟΛΕΜΟΣ)

2)ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ <ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΙΛ, ΠΑΠΠΟΥΣ)

3) ΑΛΑΜΠΕΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΧΟΝΤΡΗ& ΛΕΠΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ)

4)ΔΕΜΕΡΤΖΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ(ΧΟΝΤΡΗ & ΛΕΠΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ)

5)ΚΑΡΑΠΑΤΗ ΕΛΕΝΗ (ΖΑΧΑΡΗ)

6)ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΙΔΙ, ΧΟΝΤΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ)

7)ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΥ ΕΡΗ (ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΙΔΙ)

8)ΚΟΛΙΟΒΕΤΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ(ΧΟΝΤΡΗ & ΛΕΠΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΙΔΙ)

9)ΚΟΝΤOΓΙΑΝΝΗ ΛΙΑ (ΦΩΣ)

10)ΛΕΟΝΤΙΣΗΣ ΛΟΥΚΑΣ(ΤΙΛΤΙΛ)

11ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΖΩΗ (ΝΕΡΑΙΔΑ ΜΠΕΡΙΛΙΝ, ΣΥΝΑΧΑΚΙ, ΛΕΠΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ,ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΙΔΙ, ΚΥΡΙΑ ΜΠΕΡΛΙΓΚΟ-ΓΕΙΤΟΝΗΣΑ)

12))ΜΟΥΝΤΡΙΧΑ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ(ΜΙΤΙΛ)

13ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΑ(ΜΗΤΕΡΑ, ΓΙΑΓΙΑ, ΜΗΤΡΙΚΗ ΑΓΑΠΗ)

14)ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ(ΣΚΥΛΟΣ,ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΙΔΙ)

15)ΠΑΤΣΟΥΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΝΥΧΤΑ)

16)ΣΟΥΛΙΩΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΨΩΜΙ)

17) ΤΣΟΡΑΠΑ ΕΥΑ (ΓΑΤΑ)


ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ:

ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΦΡΟΣΩ

ΜΕΛΑ ΧΡΥΣΑ

ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΥ ΕΡΗ


ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ "ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΟΙ:

ΘΕΟΦΙΛΟΣ– ΙΑΣΟΝΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ- ΟΔΥΣΕΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΑΤΟΣ

ΔΑΝΑΗ ΤΖΗΜΑ

ΜΠΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΜΠΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ :ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΜΠΙΡΑΚΗΣ

ΣΚΗΝΙΚΑ-ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ :ΜΑΙΡΗ ΜΟΥΡΣΕΛΛΑ- ΟΛΓΑ ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΩΝ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΕΝΕΡΗΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :ΜΑΙΡΗ ΧΟΥΛΙΕΡΗ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΣΤΟΥΜΙΩΝ :ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΝΔΡΙΩΤΗ, ΖΩΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ

ΝΥΦΙΚΑ : ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΤΗΣ ΜΟΔΑΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΚΗΝΙΚΩΝ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ

ΠΕΡΟΥΚΕΣ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ : POP ART

ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ : ΛΟΥΚΑΣ ΛΕΟΝΤΙΣΗΣ-ΖΩΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΜΠΙΡΑΚΗΣ

ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΦΩΣ: ΒΕΛΙΣΑΡΙΟΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΘΕΑΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Κυριακή 16/1 πρώτη 16:00μ.μ. και δεύτερη 18:00μ.μ.

Τρίτη 25/1 πρώτη 9:45 και δεύτερη 11:15 για σχολεία.

Το σύνολο των  παραστάσεων δεν καλύπτουν  τις ανάγκες των σχολείων και για αυτό το λόγο θα γίνουν  παραστάσεις και τον Μάρτη.

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Σμπιράκης λέει για την παράσταση:

"Ο εφήμερος αλλά και συλλογικός χαρακτήρας της θεατρικής πράξης, που διαμορφώνεται με την συμβολή πολλών συντελεστών, αποτυπώνεται ως καλλιτεχνικό προϊόν με την πρόσληψη (όταν κλείνει η αυλαία), στην μνήμη των θεατών, μιας συγκεκριμένης παράστασης, που μας πληροφορεί για πράγματα που δεν γνωρίζουμε, για περιστατικά που δεν μπορούμε να τα μάθουμε ίσως από αλλού…..

Αργότερα αποκρυσταλλώνονται στο θεατρικό μύθο μιας ορισμένης εποχής.

Μια ζωή ο ηθοποιός και ο σκηνοθέτης θα εκφράζονται με κείμενα που έγραψαν άλλοι…

Εκεί αρχίζει η περιπέτεια του καλλιτέχνη…."

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ αποτελούν οι: ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΖΩΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΚΟΥΡΟΥΠΗΣ, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΜΙΝΑ ΧΡΥΣΟΠΑΙΔΟΥ, ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΙΡΗ ΧΟΥΛΙΕΡΗ, ΤΑΜΙΑΣ : ΝΙΚΟΣ ΣΙΑΚΑΝΤΑΡΗΣ, ΥΠΕΥΘ. ΥΛΙΚΟΥ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΕΝΕΡΗΣ, ΜΕΛΟΣ : ΜΑΧΗ ΑΚΡΙΩΤΟΥ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...