Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Αιδηψός: Γιατί πήραν το μικρόφωνο από τον ρεπόρτερ του STAR!


Μάθαμε ότι στα Λουτρά Αιδηψού πήγε και συνεργείο του Star.

Εκεί βρέθηκε ο ρεπόρτερ του καναλιού Γρηγόρης Μπάκας.

Στην φωτογραφία όμως δεν τον βλέπουμε. Μα που πήγε ο Γρηγόρης; Το μικρόφωνο το πήρε κάτοικος της περιοχής και έκανε και αυτός συνεντεύξεις και στο τέλος κέρδισε και το χειροκρότημα του ρεπόρτερ.

"Τα πήγες καλύτερα και από μένα" του είπε και αφού αντάλλαξαν χειραψία, ο Γρηγόρης συνέχισε να κάνει ρεπορτάζ όπως αυτός ξέρει...


Συνάντηση με το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Ηλεκτρομηχανικής Κύμης

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, είχε συνάντηση σήμερα Δευτέρα 8 Απριλίου, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου των εργαζομένων της Ηλεκτρομηχανικής Kύμης.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον βουλευτή για τα σοβαρά προβλήματα, που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, (4 μήνες απλήρωτοι, καμία νέα παραγγελία, ληξιπρόθεσμες οφειλές της εταιρείας), που καθιστούν την καθημερινότητά τους ιδιαίτερα δύσκολη και το επαγγελματικό τους μέλλον αβέβαιο.

Ο βουλευτής από την πλευρά του ανέλαβε την πρωτοβουλία, για τη διερεύνηση εκείνων των θεμάτων, που έχει την δυνατότητα να παρέμβει και να αναζητήσει απαντήσεις στα θέματα που τους απασχολούν.

Αγκάθι η ΛΑΡΚΟ για τη κυβέρνηση

Ενα αγκάθι για το Δημόσιο, τη ΔΕΗ, το οποίο φθάνει μέχρι το ΤΑΙΠΕΔ, που έχει στη λίστα του προς πώληση όχι μόνο το 17% της επιχείρησης, αλλά και τη ΛΑΡΚΟ, είναι η τραγική κατάσταση στην οποία έχει οδηγηθεί η τελευταία.

Τα χρέη που καταλογίζει η ΔΕΗ στη ΛΑΡΚΟ οφείλονται τόσο σε παραγόμενη ενέργεια όσο και σε λιγνίτη, προσαυξάνονται με τόκους υπερημερίας που διεκδικεί η ΔΕΗ και έχουν γίνει (μερικώς) ρυθμίσεις.

Συνολικά, η ΔΕΗ υπολογίζει ότι έφθασαν το 2012 στα 144,5 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρεται στην οικονομική έκθεση, η οποία υποχρεώθηκε πέρυσι να αυξήσει τις προβλέψεις κατά 85,9 εκατ. ευρώ από τη ΛΑΡΚΟ. Στην οικονομική έκθεση της ΔΕΗ αναφέρεται ότι παλαιό δάνειο της εταιρείας 76,7 εκατ. μειώθηκε σε 55,8 εκατ., για να αυξηθεί εκ νέου.

Η ιδιωτικοποίηση της  ΛΑΡΚΟ περνά και μέσα από τις αντιδράσεις των εργαζομένων που δεν θέλουν με τίποτα να περάσει σε άλλα χέρια.

«Επεσα με τη μηχανή μου σε γκρεμό 14 μέτρων στην Εύβοια», δηλώνει γνωστός παρουσιαστής

Για το ατύχημα που του σημάδεψε την ζωή μίλησε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, γνωστός στο ευρύ κοινό ως παρουσιαστής του Mega Star.

«Έχω πέσει με τη μηχανή μου σε γκρεμό δεκατεσσάρων μέτρων στην Εύβοια. Ουσιαστικά η ζωή μου σώθηκε από θαύμα. Με βρήκε κατά τύχη, ενώ είχα χάσει τις αισθήσεις μου και ήμουν σε άθλια κατάσταση, ένας νταλικέρης που έμενε στην περιοχή». Αυτό δήλωσε στο Super Tv ο παρουσιαστής.

Προσθέτοντας πως «ο νταλικέρης πήρε τηλέφωνο ένα γνωστό του καπετάνιο σε φέρι μποτ και μέσα στην νύχτα με το πλοίο, μεταφέρθηκα στη Ραφήνα, όπου και με περίμενε ασθενοφόρο. Διακομίστηκα στο νοσοκομείο και επί τρεις μήνες ήμουν στο κρεβάτι».

Στη Γραμμή Εκκίνησης η Κύμη: Ανάβαση στις 27 και 28 Απριλίου

Στη Γραμμή Εκκίνησης η Κύμη, για τον 1ο αγώνα του Πρωταθλήματος Αναβάσεων για το 2013, μετά την αναγνώριση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος. 

Στις 27 & 28 Απριλίου 2013, η πανέμορφη Κύμη υποδέχεται για 11η συνεχή χρονιά όλους τους συμμετέχοντες στην 11η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΥΜΗΣ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί, όπως κάθε χρονιά από τη START LINE, υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου και την υποστήριξη της Λέσχης Αυτοκινήτου Κύμης "ΕΛΜΑ". Όπως κάθε χρονιά συμμετέχοντες και θεατές θα απολαύσουν όχι μόνο ένα θεαματικό αγώνα στις 52 στροφές της πιο τεχνικής ανάβασης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων, αλλά και το όμορφο ανοιξιάτικο περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής. Οι συμμετέχοντες οδηγοί θα φιλοξενηθούν όπως πάντα σε ξενοδοχεία της περιοχής από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Το πρόγραμμα του αγώνα έχει ως εξής: 
- λήξη συμμετοχών : Παρασκευή 19/04, ώρα 20.00
- διοικητικός & τεχνικός έλεγχος : Σάββατο 27/04, ώρα 08.30 - 10.00
- έναρξη δοκιμών : Σάββατο 27/04, ώρα 11.00
- έναρξη αγώνα : Κυριακή 28/04, ώρα 11.00
- απονομή επάθλων : Κυριακή 28/04, ώρα 15.00 -κεντρική πλατεία Κύμης

Για περισσότερες πληροφορίες ισχύουν τα τηλέφωνα της διοργανώτριας λέσχης Start Line 210 9812341, 6944 308148 και 6977 660565.

Η Ρένα Κουμιώτη "Σταμάτησε του ρολογιού του δείχτες" στη Χαλκίδα - ΒΙΝΤΕΟ

"Σταμάτησε του ρολογιού του δείχτες", "Πρώτη φορά", "Αγαπιόμασταν", "Καινούργιο μου φεγγάρι" είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια που θα ακούσουμε ζωντανάαπό τη Ρένα Κουμιώτη που έρχεται την Παρασκευή στη Χαλκίδα.

Το νοσταλγικό ταξίδι με  την ξεχωριστή φωνή της Ρένας Κουμιώτη- μια φωνή που "σφράγισε", τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, του Γιάννη Γλέζου, του Λίνου Κόκοτου και πολλών άλλων συνθετών στις δεκαετίες του '60 και του '70,  θα ξεκινήσει την Παρασκευή 12/4 στην Οδό Ονείρων στην Χαλκίδα.

Νοσταλγία επίσης κρύβουν και οι μουσικές επιλογές του Παντελή Αμπαζή, που φημίζεται για την αγάπη του στον Γιώργο Ζαμπέτα, αλλά και στους κλασικούς συνθέτες εκείνης της χρυσής εποχής. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, το χιούμορ και την ευαισθησία του, ο μποέμ τραγουδοποιός ερμηνεύει αγαπημένα 70'ς τραγούδια.

ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/4 - ΩΡΑ 10.30 μμ

Ρενα Κουμιωτη ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ από FOCKS1

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...