Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Το Υπουργείο Ναυτιλίας, απαντά για τα δρομολόγια σε Μαρμάρι και Αιδηψό

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου απάντησε στις αναφορές του βουλευτή Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρη Αναγνωστάκη, 1268/4-11-2013 και 1724/5-12-2013, για τις μειώσεις δρομολογίων στη σύνδεση Ραφήνας – Μαρμαρίου και Αρκίτσας – Αιδηψού αντίστοιχα.


Σε σχέση με την πορθμειακή γραμμή Αρκίτσας – Αιδηψού το Υπουργείο ενημερώνει ότι θα εκτελούνται 6 δρομολόγια ημερησίως με έναρξη από την Αιδηψό στις 08:00 και με τελευταίο δρομολόγιο στις 18:00. Το Υπουργείο επίσης ενημερώνει ότι η Λιμενική Αρχή Αιδηψού μπορεί κατά περίπτωση να εγκρίνει την προσωρινή εκτέλεση έκτακτων δρομολογίων.

Μονή Αγίου Γεωργίου ΑΡΜΑ: Θεία Λειτουργία του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου

Από την Μονή Αγίου Γεωργίου ΑΡΜΑ ανακοινώθηκε ότι την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014, το πρωί θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου, με αφορμή την γιορτή του.


Στην Θεία Λειτουργία, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χαλκίδας κ.

Θα δούν την κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά “ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ” με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Το θεατρικό εργαστήρι του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κανήθου Χαλκίδας θα μεταβεί στις 8 Φεβρουαρίου στης Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσει την κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά “ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ” με τον Πέτρο Φιλιππίδη. 


Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλ. 2221037366 και 697448326. 

Χαλκίδα: 26χρονη οδοντίατρος έκανε βουτιά θανάτου από τον τρίτο όροφο

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Χαλκίδας με την είδηση ότι ένα 26χρονη οδοντίατρος έκανε βουτιά θανάτου από τον τρίτο όροφο του διαμερίσματος, όπου έμενε με τους γονείς του.


Ήταν 9 το πρωί όταν το άτυχο κορίτσι, πήδηξε από το μπαλκόνι και έπεσε στον δρόμο μέσα στο κέντρο της πόλης. Στο σημείο έσπευσαν σοκαρισμένοι οι γονείς της αλλά και γείτονες της οικογένειας.

Αναγνωστάκης: «Προστασία στα κόκκινα δάνεια».

Το Υπουργείο Οικονομικών αποφεύγει κατ’ ουσία να απαντήσει στην ερώτηση του βουλευτή Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρη Αναγνωστάκη 1930 με ημερομηνία 24-9-13, σχετικά με την ανάγκη νομοθετικών ρυθμίσεων για την αποφυγή πώλησης δανείων σε ξένα επιχειρηματικά συμφέροντα, χωρίς τη διερεύνηση πώλησης των δανείων, στους αρχικούς οφειλέτες της τράπεζας, αλλά και για την ανάγκη αλλαγής του νομοθετικού πλαισίου ώστε να επιβάλλονται κυρώσεις σε τράπεζες που δεν εφαρμόζουν την παραπάνω πρόταση.

Το ΠΑΜΕ συμμετέχει στην απεργία της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων - Συγκέντρωση την Κυριακή

Συνεδρίασε την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014 εκτάκτως η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων ( ΟΙΥΕ) και αποφάσισε 24ωρη πανελλαδική απεργία για την Κυριακή 19 Γενάρη ενάντια στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.


Στη Χαλκίδα θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση από την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, τη Κυριακή 19/1/2014, 10.30 πμ, πλατεία Αγοράς. 

Προετοιμάζονται για το καρναβάλι...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κανήθου, Ο Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Εύβοιας, ΥΠΑΡΧΩ, με τη συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ, προετοιμάζονται για το καρναβάλι...


Η κεντρική εκδήλωση θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου  στις 12.30 το μεσημέρι στη κοσμική ταβέρνα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ και περιλαμβάνει ζωντανή μουσική παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα και πολύ κέφι με... άφθονο χροό!

Μέχρι τότε θα γράψουμε πολλά. 

Σήμερα πάρτε μια "πρώτη γεύση" με την αφίσα που κυκλοφόρησε...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...