Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Έφυγε ο ευβοιώτης σκηνοθέτης Γ. Λάμπρου

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν ο ευβοιώτης σκηνοθέτης Γιάννης Λάμπρου, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ε.Ε.Σ. (Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών) από το 2000 έως το 2005. 

Η αγάπη του για τον κινηματογράφο και ιδιαίτερα για το ντοκιμαντέρ ήταν μεγάλη και μέχρι σήμερα συνέχιζε τη δημιουργική του δραστηριότητα σε αυτό το είδος.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί  σήμερα  Μεγ. Πέμπτη (21/4), στον τόπο καταγωγής του, την Κονίστρα Ευβοίας, στις 15.00μ.μ.

Ο Γολγοθάς των οδηγών στο Αλιβέρι!

Μαρτύριο είναι καθημερινά το κυκλοφοριακό στο Αλιβέρι.

Μιλάμε για μία πόλη 10000 κατοίκων και για να διαβείς το κέντρο χρειάζεσαι υπομονή και δεκαπέντε λεπτά.

Όσος χρόνος χρειάζεται για να σπαταλήσεις στην Αβάντων το κεντρικότερο σημείο της Χαλκίδας.

Στις φωτογραφίες βλέπετε το τι αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες.

Αν και τοποθετήθηκαν κολονάκια για να αποφευχθεί το μποτιλιάρισμα, η κατάσταση έγινε δραματικότερη μιας και μειώθηκε και άλλο το μήκος του δρόμου και αυξήθηκε η….ταλαιπωρία!

Και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης τα κολονάκια δεν εμποδίζουν το παράνομο παρκάρισμα.

​evianews.com

Ληστεία με λεία 500.000 ευρώ στην Αιδηψό!

Σε εξέλιξη βρίσκεται  μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας προκειμένου να συλληφθούν οι δράστες ληστείας στην Εμπορική Τράπεζα Αιδηψού, με λεία μισό εκατομμύριο ευρώ!

Η ώρα ήταν περίπου 2 το μεσημέρι, όταν εισέβαλλαν στην τράπεζα τρεις πάνοπλοι ληστές, οι οποίοι αιφνιδίασαν τους υπαλλήλους και άρπαξαν το μεγάλο χρηματικό ποσό των 500.000 ευρώ.

Οι δράστες έσπευσαν να διαφύγουν με αυτοκίνητο, ενώ αμέσως άρχισε η αστυνομική καταδίωξη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που καταφέραμε να συλλέξουμε, οι ληστές έχουν αλλάξει ήδη μέσο διαφυγής, εγκαταλείποντας το πρώτο αυτοκίνητο.

Αυτή την ώρα έχουν στηθεί αστυνομικά μπλόκα σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας και των απέναντι ακτών της Στερεάς, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες της ληστείας.
http://www.egnomi.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...