Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ψάχνουν την Αχίλλειο πτέρνα του Καμμένου στη Ν.Δ.

"Επιχείρηση Πάνος Καμμένος" ετοιμάζουν στη Συγγρού, με τα στελέχη της ΝΔ να ανεβάζουν τους τόνους με στόχο τους Ανεξάρτητους Έλληνες, λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές.

Πηγές κάνουν λόγο για το "οπλοστάσιο" της Συγγρού περιλαμβάνει τις θέσεις του Πάνου Καμμένου για την παιδεία και αναφέρονται συγκεκριμένα σε όσα είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό".

"Ο κ. Καμμένος, λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές, αποκαλύπτει ότι το κόμμα του δεν έχει πρόγραμμα για την παιδεία, αφού όπως υποστηρίζει αυτό 'είναι μία πολυτέλεια αυτή τη στιγμή΄'! λένε και επικαλούνται την παρακάτω δήλωσή του Πάνου Καμμένου στην εκπομπή σχετικά με την παιδεία: "να σας πω εξειδικευμένα θέματα σε δυο μήνες κόμμα όταν έχουμε την πατρίδα μας που παραδίδεται δεν θα το κάνω, γιατί δεν είμαι έτοιμος να το κάνω. Είναι μία πολυτέλεια αυτή τη στιγμή να απαντήσω για έναν πρόγραμμα, για την παιδεία όταν παραδίδεται η χώρα…Δεν έχει βγει το πρόγραμμα της παιδείας γιατί δεν έχει βγει σε διαβούλευση ακόμα. Δεν είμαι ειδικός να σας το πω αυτή τη στιγμή".

ΣΟΚ: Ακόμα δεν βρήκαν ποιός είναι ο άνδρας που κρεμάστηκε από δέντρο στο αλσος Κανήθου Χαλκίδας!

ΑΚΟΜΗ δεν έχουν ανακαλύψει τα στοιχεία του άνδρα που βρέθηκε κρεμασμένος σε ένα δέντρο  στο άλσος της Κανήθου, στη Χαλκίδα.

Ένας Xαλκιδέος που περνούσε μέσα από το άλσος είδε το νεαρό έσπευσε να βοηθήσει αλλά ήταν πολύ αργά...

Ο  είχε ξεψυχήσει και όπως όλα δείχνουν από τις απογευματινές ώρες.

Γίνονται έρευνες για να εξακριβωθεί αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για εγκληματική ενέργεια.

Kλήθηκε αμέσως η Aστυνομία και έφτασε στο αλσύλιο της Kανήθου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του νεκρού, αφού δεν βρέθηκε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.

Χωρίς ειδήσεις και εκπομπές την Τετάρτη τα ιδιωτικά κανάλια

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι τεχνικοί των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών. 

 Η ΕΤΙΤΑ ξεκινά τις κινητοποιήσεις τις από τις 6 το πρωί της Τετάρτης.

Έτσι, λοιπόν, δεν θα βγουν ζωντανές εκπομπές και δελτία ειδήσεων στα ιδιωτικά κανάλια.

Στην Κάρυστο ο Δημήτρης Αναγνωστάκης

Στην Κάρυστο βρέθηκε την Δευτέρα 30 Απριλίου, ο υποψήφιος βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης  και επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της πόλης όπου συνάντησε και συζήτησε με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.


Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαίτερα καλό κλίμα και δόθηκε η δυνατότητα να ακουστούν οι θέσεις και το πρόγραμμα της ΔΗΜ.ΑΡ., τόσο για τον ευαίσθητο χώρο της Υγείας όσο και για τους υπόλοιπους τομείς που προσεγγίστηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης.


Στη συνέχεια ο πρώην Δήμαρχος Χαλκίδας επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων και συνομίλησε με το Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς, για θέματα που κυριαρχούν στο χώρο της εκπαίδευσης αλλά και συνολικότερα στην ελληνική κοινωνία.

Κατόπιν συναντήθηκε με ομάδα επαγγελματιών της παραλίας Καρύστου και αντάλλαξε απόψεις για τα ζητήματα που αφορούν τις ΜΜΕ.

Στην επιστροφή πραγματοποιήθηκαν στάσεις στα Μεσοχώρια, Κριεζά και Αλιβέρι και υπήρξαν συναντήσεις με πολίτες των αντίστοιχων περιοχών.

Ο Δ. Αναγνωστάκης σε όλες τις συναντήσεις τόνισε την ετοιμότητα της ΔΗΜ.ΑΡ. να αναλάβει ευθύνες και δράσεις,  που θα βοηθήσουν την ελληνική κοινωνία στην αντιμετώπιση της τραγικής κατάστασης, που δημιούργησαν οι δυνάμεις του δικοματισμού,  ως γνήσιοι εκφραστές της νεοφιλελεύθερης πολιτικής.

ΒΙΝΤΕΟ: "Την απιστία δεν την συγχωρώ..."

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε στο "Πρωινό ΑΝΤ1" για το γάμο της, την απιστία - που είναι το μόνο πράγμα που δεν συγχωρεί σε μια σχέση- αλλά και για την καινούργια παράσταση όπου θα πρωταγωνιστεί, την κωμωδία "Σ' αγαπάω αλλά...", που ανεβαίνει φέτος το καλοκαίρι στο θέατρο "Αθηνά". Επίσης ομολόγησε πως έχει φετίχ με τα παπούτσια, κάθε είδους, χρώματος και τιμής...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αυτοκτόνησε επιχειρηματίας στον Πύργο

Μυστήριο καλύπτει την αυτοκτονία ενός 50χρονου επιχειρηματία από τον Πύργο ο οποίος έβαλε τέλος στην ζωή του πριν από λίγες ώρες.

Τον αυτόχειρα βρήκε η μητέρα του κρεμασμένο με σχοινί στην αποθήκη του μαγαζιού του στον Πύργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του οι λόγοι που οδήγησαν τον 50χρονο στην πράξη αυτή, δεν ήταν οικονομικοί, καθώς οι επιχειρήσεις που είχε στην πόλη του Πύργου, ήταν από αυτές που δεν αντιμετώπιζαν κανένα οικονομικό πρόβλημα.

Πηγή: ileiapost.gr

Δύο Γεωργιανοί είχαν "γδύσει" τρια σπίτια στη Χαλκίδα

Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων σε οικίες στη Χαλκίδα Εύβοιας. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) υπηκόων Γεωργίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Οι συγκεκριμένοι Γεωργιανοί είχαν συλληφθεί στα μέσα Δεκεμβρίου του 2011 για παρόμοια αδικήματα.

Εξιχνιάστηκαν, σήμερα (30-04-2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων σε οικίες στη Χαλκίδα Ευβοίας.
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Γεωργίας, ηλικίας 31 και 25 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες διέπραξαν πρωινές και μεσημβρινές ώρες τη 22-11-2011, τρεις (3) κλοπές – διαρρήξεις σε οικίες στην πόλη της Χαλκίδας, από τις οποίες αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (2.200) ευρώ, μεγάλο αριθμό κοσμημάτων, δύο (2) κινητά τηλέφωνα και διάφορα δημόσια έγγραφα.
Σημειώνεται ότι οι δύο δράστες είχαν συλληφθεί την 16-12-2011, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, για απόπειρα κλοπής σε οικία 4ου ορόφου πολυκατοικίας στη Χαλκίδα, καθώς κατελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στο στάδιο της προπαρασκευής και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (σχετικό το από 18-12-2012 Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας).
Ερευνάται η συμμετοχή τους στην τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Περιοδεία Ιωάννη Δ. Παπαγρηγορίου στη Νότια Καρυστία


Ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Δ. Παπαγρηγορίου στα πλαίσια προεκλογικής του εκστρατείας περιόδευσε στις 28 και 29/4 στη Νότια Καρυστία όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καρύστου Νίκου Μανώλη, με τοπικούς φορείς και με κατοίκους της περιοχής, με τους οποίους συζήτησε για την πολιτική κατάσταση αλλά και για τα προβλήματα του τόπου τους.


«Θα ακυρώσουμε το αποτέλεσμα των εκλογών»- «Να κάνετε αντάρτικο στα βουνά»

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής NETWEEΚ της Έλλης Στάη στη ΝΕΤ, ο κ.Παφίλης είπε πως το ΚΚΕ δε θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των εκλογών της επόμενης Κυριακής και γι αυτό από την επόμενη κιόλας μέρα θα κατεβάσουν τον κόσμο στο δρόμο για να το ακυρώσει.

Οι δηλώσεις του κυρίου Παφίλη εξόργισαν τον τόσο τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, όσο και τον Χρήστο Παπουτσή που ήταν στο πάνελ. Ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία απευθυνόμενος προς τον υποψήφιο του ΚΚΕ τον ρώτησε εάν ονειρεύεται ένα νέο 1917 για να του απαντήσει ο κ.Παφίλης ότι ο λαός θα κάνει και πάλι επανάσταση. Αμέσως ο κ.Σπηλιωτόπουλος του είπε «τότε να πάρετε τα όρη και τα βουνά και να κάνετε αντάρτικο».

Στον καβγά μπήκε και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής υποστηρίζοντας πως τα λεγόμενα του κ.Παφίλη προσβάλουν τη Δημοκρατία και τους θεσμούς.

Η κόντρα συνεχίστηκε πάντως με τον Αρη Σπηλιωτόπουλο να ρωτά τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ γιατί το κόμμα του κατεβαίνει στις εκλογές, αφού δε σκοπεύει να αναγνωρίσει το αποτέλεσμα. Με τον κ.Παφίλη να του απαντά «γιατί έτσι θέλουμε».

Πρωτομαγια: "Αραιά - αραιά να φαινόμαστε καμιά κατοσταριά"

"Αραιά - αραιά να φαινόμαστε καμιά κατοσταριά" μουρμούριζαν  παλιοί συνδικαλιστές που είδαν το χάλι της σημερινής συγκέντρωσης για την Πρωτομαγιά που έγινε στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας.

 Τραγικά ελάχιστη ήταν η συμμετοχή στην Εργατική Πρωτομαγιά του Εργατικού Κέντρου σήμερα, στη Χαλκίδα.

Μερικοί επαγγελματίες συνδικαλιστές, λίγοι εκπρόσωποι κομμάτων που με το ζόρι  έφτασαν τους 100.

Η Εργατική Τάξη μπορεί να είναι στο στόχαστρο κυβέρνησης, εργοδοτών και τρόϊκας αλλά προτίμησε να πάει να πιάσει το... μαγιόξυλο κάπου στην εξοχή από το να παραβρεθεί στη συγκέντρωση.



Επιχειρηματίας εκτός εαυτού χαστουκίζει τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Όλη η Ρόδος συζυτά από το πρωί το χαστούκι που δέχθηκε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης από τον γνωστό επιχειρηματία του νησιού Γιώργο Σπανό, ιδιοκτήτη της ναυτιλιακής εταιρείας.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο επιχειρηματίας Γιώργος Σπανός, διερχόμενος με το αυτοκίνητό του μπροστά από την καφετέρια, είδε τον περιφερειάρχη μαζί με φίλους του. Ο επιχειρηματίας κατέβηκε από το αυτοκίνητο του και πλησίασε τον περιφερειάρχη με τον οποίο είχε μία έντονη λογομαχία για τη μη δρομολόγηση του πλοίου «Παναγιά Σκιαδενή» στη γραμμή της Σύμης.

Το πλοίο είναι ιδιοκτησίας της εταιρείας στην οποία είναι πρόεδρος ο κ.Σπανός. Ο τελευταίος φανερά εκτός εαυτού χαστούκισε τον κ. Μαχαιρίδη. Το επεισόδιο έληξε με την επέμβαση θαμώνων που απομάκρυναν τον κ. Σπανό.

Ο επιχειρηματίας καταλογίζει στον περιφερειάρχη εμπάθεια και προκατάληψη σε βάρος του, αδιαφορώντας εάν με τις ενέργειές του οδηγήθηκαν σε απόλυση 20 εργαζόμενοι στο «Παναγιά Σκιαδενή».

Μετά την λήξη του περιστατικού ο περιφερειάρχης Μαχαιρίδης μετέβη στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα με σκοπό να καταθέσει μήνυση σε βάρος του επιχειρηματία.

Βιντεοσκοπούσε τα παιδιά της την ώρα που γδύνονταν για χάρη του παιδόφιλου συντρόφου της!

Δε χωράει ανθρώπου νους την αρρώστια κάποιον ανθρώπων. 42χρονη είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον ερωτικό της σύντροφο για να γίνει «σκλάβα του σεξ». Μόνο που στην εξίσωση έβαλε και τα ίδια τα παιδιά της!


Και μέσα στο... συμβόλαιο ήταν και ο «όρος» να βιντεοσκοπεί κρυφά τα τρία παιδιά της, την ώρα που εκείνα γδύνονταν και έδινε τα βίντεο στον φίλο της για να ικανοποιείται!

Η 42χρονη από ένα χωριό κοντά στο Κέμπριτζ γνώρισε τον 51χρονο συνταξιούχο πυροσβέστη, από το Σάφολκ και από εκείνη τη στιγμή παραμέλησε πλήρως τα τρία ανήλικα παιδιά της.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μόνο όταν η αστυνομία συνέλαβε τον 51χρονο και κατάσχεσε τη κάμερα και τον υπολογιστή του, για άλλο αδίκημα!

Είχε τραβήξει 51 απρεπείς φωτογραφίες με παιδιά, είχε στην κατοχή του άλλες 1269 και είχε κατεβάσει και 2361! Δήλωσε ένοχος και καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση.

Η 42χρονη καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλακή, αφού δήλωσε επίσης ένοχη.

Στο δικαστήριο αποκαλύφθηκε επίσης ότι η 42χρονη είχε... παρελθόν με τους παιδόφιλους. Παλιότερα είχε πουλήσει σε εφημερίδα την ιστορία της, για έναν πρώην ερωτικό σύντροφο που αποδείχθηκε παιδόφιλος. Και αφού χώρισε με εκείνον, τον Αύγουστο του 2010 ξεκίνησε, μέσω Facebook, σχέση με έναν άνδρα που ήταν γνωστό πως είχε κατηγορηθεί για σεξουαλικά εγκλήματα!

Κατσίκι στα κάρβουνα το στοίχημα για το ποιός θα βγεί βουλευτής

Δημοσκοπήσεις δεν δημοσιοποιούνται εδώ και δύο εβδομάδες και έτσι η μπάλα των εκτιμήσεων για τον νικητή των εκλογών και των προβλέψεων παίζεται πλέον στα καφενεία. Δεν είναι, μάλιστα, λίγες οι φορές που «παίζονται» και στοιχήματα, μερικές φορές, δε, και ιδιαίτερα ευφάνταστα!

Στα Τρίκαλα, για παράδειγμα, οι συζητήσεις για τις εκλογές στα διάφορα στέκια έχουν πάρει φωτιά και τα στοιχήματα πέφτουν «βροχή»! Το ποιοι θα είναι οι πέντε βουλευτές που θα εκπροσωπήσουν το νομό στη Βουλή από τη Δευτέρα και μετά, αποτελεί όχι μόνο αντικείμενο συζήτησης, αλλά και μια αφορμή για να ποντάρουν, όχι λεφτά, αλλά και... αρνιά!

Ναι, τα στοιχήματα δεν πέφτουν μόνο σε χρήμα, αλλά και σε είδος! Οπως, γράφει μάλιστα το trikalanews.gr, στο χώρο του δημαρχείου, παίχτηκε ένα στοίχημα το οποίο, όποιος το κερδίσει δεν θα το χαρεί μόνος του, αλλά με την παρέα του, αφού δεν είναι άλλο από ενα κατσίκι στα κάρβουνα!

«Ο πολιτισμός στο σχολείο… Δημιουργία και φαντασία» στο 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας

Με πρωτοβουλία των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων Θάλειας Καλαμπαλίκη και Νεκτάριου Καντανολέων και τη συνεργασία της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών Πολιτιστικών Θεμάτων (Π.Ε.Ε.ΠΟ.ΘΕ) μέσω της προέδρου της Ρούλας Παπαιωάννου, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποίησαν με ιδιαίτερη επιτυχία μεγάλη συμμετοχή εκπαιδευτικών και των δυο βαθμίδων, σεμινάριο με θέμα:

«Ο πολιτισμός στο σχολείο… Δημιουργία και φαντασία»

Στόχος του σεμιναρίου ήταν να παρουσιάσει, με τρόπο βιωματικό, τεχνικές που μπορούν να εφαρμοστούν στην τάξη στα πλαίσια των προγραμμάτων καινοτόμων δράσεων.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν εργαστήρια που αφορούσαν τεχνικές του Θεάτρου του Καταπιεσμένου του Boal, την τέχνη της μυθοπλασίας, τη δημιουργική γραφή με παιδιά, την κινηματογραφική γραφή, το θεατρικό παιχνίδι.

Εμψυχωτές ήταν η Γιάννα Πιτούλη, Θεατροπαιδαγωγός-Δασκάλα, ο Νίκος Καζάζης ,Φιλόλογος – Ψυχολόγος ,η Πόπη Κύρδη , Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων Α΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας, ο Γιώργος Θανόπουλος ,Υπεύθυνος Πολιτιστικών Θεμάτων Δυτικής Αττικής και η Χαρά Αλεξάκη , Θεατροπαιδαγωγός

Το σεμινάριο έγινε στο 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας

Δεύτερη συνεχόμενη άνοδος του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης

Με την ευκαιρία της ανόδου της ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ (είναι η δεύτερη συνεχόμενη άνοδος), η διοίκηση συγχαίρει όλους τους παίχτες και τον προπονητή Τσακωφίτη Γεώργιο. Επίσης ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους τους χορηγούς και όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν κοντά της.

Παράλληλα ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης συγχαίρει και την ομάδα μπάσκετ της Α.Γ.Ε.Χ. για την άνοδο στην Α΄ ΕΣΚΑΣΕ καθώς και την ομάδα της Έξω Παναγίτσας που επανήλθε στη Γ΄Εθνική.
Τέλος συγχαίρει και το Γυμναστικό Χαλκίδος για την άνοδο του στη Β΄ Εθνική.

Στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΣΕ στα παιχνίδια του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης χρησιμοποιήθηκαν οι εξής αθλητές.

Νικόλαος Γλυκός, Χαράλαμπος Κωνσταντουρας, Αλέξανδρος Θεοδώρου, Νικόλαος Κουτέλος, Ελευθέριος Μαλανδρής, Νικόλαος Γιαννιός, Δημήτριος Γιαννακός, Ευάγγελος Σέγκος, Ελευθέριος Πόγκας, Αναστάσιος Πέτσας, Παντελής Σέττος, Χρήστος Μπασινάς, Βασίλειος Σιδεράκης, Σπυρίδων Τσικλιδής.

Ο Β. Μιχαλολιάκος θα μιλήσει στην Χαλκίδα την Τετάρτη

Την Τετάρτη 2 Μαΐου 2012 και ώρα 20:30 στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, Χαινά 93 στη Χαλκίδα θα πραγματοποιηθεί η Κεντρική Προεκλογική Εκδήλωση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο κ. Μιχαλολιάκος Βασίλης, Δήμαρχος Πειραιά. 

 

Θα χαιρετήσουν οι υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του νομού μας.

Σοκ στη Ρόδο: Γυναίκα έπεσε νεκρή σε καφετέρια μετά από τσίμπημα μέλισσας

 Μοιραία στάθηκε η έξοδος μιας παρέας γυναικών στη Ρόδο, αφού ενώ έπιναν ανυποψίαστες τον καφέ τους, το δηλητηριώδες τσίμπημα μιας μέλισσας προκάλεσε το θάνατο της μιας από αυτές.

Το περιστατικό συνέβη σε μια καφετέρια της Κρητηνίας της Ρόδου, όπου η γυναικοπαρέα χαλάρωνε πίνοντας τον καφέ της. Ξαφνικά η 48χρονη Αγρινιώτισσα, που εδώ και λίγο καιρό έμενε στη Ρόδο, ένοιωσε μια αδιαθεσία.

Οι φίλες της αμέσως ειδοποίησαν το ασθενοφόρο και η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Εμπωνας.

Η γυναίκα εξέπνευσε κατά τη διάρκεια της διακομιδής της με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου.

Οπως έγινε γνωστό, η 48χρονη που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, υπέστη αλλεργικό σοκ από το τσίμπημα και η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία!

1.000.000€ από τη ΔΕΗ στο Ινστιτούτο Γ.Ν. Παπανικολάου

Το Δ.Σ. της Δ.Ε.Η. Α.Ε. κατόπιν αιτήματος του Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά ενέκρινε την χορήγηση, ως δωρεά, στο Ινστιτούτο Γ.Ν. Παπανικολάου το ποσό των 250.000€ ανά έτος και για 4 χρόνια  (2011-2014, συνολικά 1.000.000€). 

Το Δ.Σ. του Ινστιτούτου Γ.Ν.Παπανικολάου σε συνεδρίασή του στις 27/4/2012 έκανε δεκτή την ως άνω δωρεά. 

Θεωρώντας την προσφορά αυτή ιδιαιτέρως σημαντική για την λειτουργία του Ινστιτούτου για την επίτευξη των σκοπών του, το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί με επιστολή του τη διοίκηση της Δ.Ε.Η Α.Ε.

VIDEO - Στον Κορυδαλλό ο Μάκης Ψωμιάδης

Δεν αρνήθηκε τον όρο "πολιτικός κρατούμενος" αλλά αρνήθηκε να τον επαναλάβει. Αυτή τη φορά, οι δικαστικές αρχές δεν άφησαν τον Μάκη Ψωμιάδη ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.


Λιγότερο από μια ώρα έμεινε στο γραφείο του εισαγγελέα ο Μάκης Ψωμιάδης. Το μόνο που έπρεπε άλλωστε να γίνει ήταν να εκτελεστεί το ένταλμα προσωρινής κράτησης για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών, στην οποία εμπλέκεται σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές. Μετά, διατάχθηκε η μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού. Αυτή τη φορά δεν υπήρξε διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα και ο "Big Mac" δεν αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα, ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα ρωτήθηκε αν πιστεύει ακόμη πως είναι πολιτικός κρατούμενος. "Έχω μια φορά μιλήσει γι' αυτό το θέμα και δεν πρόκειται να ξαναπαντήσω", είπε. Και όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει πως μπορεί η ελληνική δικαιοσύνη να τον εμπιστευτεί ξανά, μετά από όσα έχουν προηγηθεί... μεταξύ τους, η απάντηση ήταν επίσης κοφτή: "δεν ξέρω τι μπορεί να πιστεύει η δικαιοσύνη".

Από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο "Μάκαρος" πήρε το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού.

Τη Δευτέρα, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι κλιμάκιο της Ιντερπόλ στην πΓΔΜ παρέδωσε τον Μάκη Ψωμιάδη, που κρατείτο στις φυλακές των Σκοπίων από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου σε αντίστοιχο ελληνικό κλιμάκιο. Η απέλαση του πρώην μεγαλομέτοχου της Καβάλας έγινε μετά από μήνες διαπραγματεύσεων Ελλάδας-Σκοπίων και αφού χρειάστηκε η παρέμβαση του υπουργείου Δικαιοσύνης για να καμφθούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα.

Σε σημείο της λεγόμενης "νεκρής ζώνης" του συνοριακού σταθμού των Ευζώνων, έγινε η παράδοση του Μ. Ψωμιάδη. Μετά τα διαδικαστικά θέματα στη συνοριακή διάβαση ο 56χρονος επιχειρηματίας μπήκε σε όχημα του ελληνικού κλιμακίου της Ιντερπόλ και πέρασε στις 2.20 σε ελληνικό έδαφος.

Λίγο μετά τις 20.00 έφτασε στη ΓΑΔΑ και ανέβηκε στον 7ο όροφο του κτιρίου χωρίς να τον δει κανένας. Εκεί βρίσκονταν οι δικηγόροι του, ο γιος του και η κόρη του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Στη Χαλκίδα την Παρασκευή ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Την Παρασκευή 4 Μαΐου 2012 θα επισκεφθεί την πόλη της Χαλκίδα ο Κώστας Μπακογιάννης Δήμαρχος Καρπενησίου, ως εκπρόσωπος του κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

 

Ο Κώστας Μπακογιάννης θα επισκεφθεί τα καταστήματα της πόλης μας από τις 8:30 έως τις 10:00, στη συνέχεια το Επιμελητήριο Εύβοιας και τον Δήμαρχο Χαλκίδας, ενώ στις 11:00 θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Lucy

Πες μου πότε γεννήθηκες να σου πω το επάγγελμά σου

Τα παρακάτω ευρήματα προέρχονται από την Υπηρεσία Εθνικών Στατιστικών (ONS) της Βρετανίας, που αντιστοίχισε τους μήνες γεννήσεως χιλιάδων πολιτών με 19 διαφορετικά επαγγέλματα. Αποτέλεσμα: ο μήνας γεννήσεως μπορεί να σημαίνει αυξημένες στατιστικές πιθανότητες να διαλέξει κανείς συγκεκριμένα επαγγέλματα – από ποδοσφαιριστής έως οικοδόμος.

- Τον Ιανουάριο γεννιούνται αναλογικά περισσότεροι γιατροί και εισπράκτορες, αλλά λιγότεροι μεσίτες.

- Τον Φεβρουάριο γεννιούνται πολλοί καλλιτέχνες και τροχονόμοι, αλλά λιγοστοί φυσικοί.

- Τον Μάρτιο καταγράφονται περισσότερες γεννήσεις πιλότων και μουσικών.

- Τον Απρίλιο και τον Μάιο τα επαγγέλματα είναι εν πολλοίς μοιρασμένα, με μια προτίμηση τον Μάιο στην γέννηση πολιτικών.

- Τον Ιούνιο γεννιούνται πολλά στελέχη επιχειρήσεων – και επίσης έχουν γεννηθεί πέντε από τους 22 νομπελίστες Ειρήνης…

- Τον Ιούλιο γεννιούνται πολλοί οικοδόμοι, οδηγοί τραίνων αλλά και αρκετοί συγγραφείς και καλλιτέχνες.

- Τον Αύγουστο επίσης καταγράφονται περισσότερες γεννήσεις οικοδόμων.

- Τον Σεπτέμβριο τα δύο επαγγέλματα με τα υψηλότερα ποσοστά γεννήσεων είναι αυτά των φυσικών και των αθλητών. Λιγότερο πιθανό, εξάλλου, είναι να γίνει κανείς οικοδόμος και κομμωτής.

- Τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο τα επαγγέλματα επίσης είναι μοιρασμένα. Ωστόσο, όσοι γεννιούνται αυτούς τους δύο μήνες φαίνεται πως έχουν πλεονέκτημα στην επιβίωση.

- Τον Δεκέμβριο, τέλος, οι οδοντίατροι είναι το επάγγελμα που εμφανίζεται συχνότερα από τον μέσο όρο.

Αν και οι τάσεις αυτές δύσκολα ερμηνεύονται, είναι πιο εύκολο να ερμηνευτούν ανάλογες συσχετίσεις που έχουν παρατηρηθεί μεταξύ μήνα γεννήσεως και υγείας. Στην πραγματικότητα, πολλοί ειδικοί πιστεύουν πως ο μήνας γεννήσεως επηρεάζει τα πάντα – από την ευφυΐα έως το προσδόκιμο επιβίωσης.

Προγενέστερες μελέτες, λ.χ., έχουν συσχετίσει τη γέννηση κατά τους ανοιξιάτικους μήνες με πιο ευπαθή υγεία – με νοσήματα όπως το άσθμα, ο αυτισμός, η σχιζοφρένεια και το Άλτσχαϊμερ να συσχετίζονται με αυτούς. Επιπλέον, τα «παιδιά της άνοιξης» ενδέχεται να έχουν και χαμηλότερο δείκτη νοημοσύνης απ’ ό,τι συνομήλικοί τους που έχουν γεννηθεί άλλες εποχές.

Θ. Αθερίδης – Σ. Καρύδη: Βόλτα στη Θεσσαλονίκη! Φωτογραφίες

Τι κι αν οι θεατρικοί τους δρόμοι έχουν χωρίσει, η φιλία τους παραμένει δυνατή και όποτε έχουν χρόνο, οι δυο ηθοποιοί συνεχίζουν να κάνουν καλή παρέα. Ο λόγος για τον Θοδωρή Αθερίδη και την Σμαράγδα Καρύδη. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Εν όψει των εγγραφών στις Κατασκηνώσεις,  κυκλοφόρησε ένα βιβλίο από τις εκδόσεις της Μητρόπολης Χαλκίδας.

Πρόκειται για το παιδικό λογοτεχνικό βιβλίο με τίτλο «Κατασκήνωση πρώτη φορά», το οποίο έγραψε η κ. Σουζάννα Λουκά.

Στον Πρόλογό του, ο Σεβασμιώτος Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος, γράφει χαρακτηριστικά: «Η Κατασκήνωση είναι μια από τις ομορφότερες εμπειρίες στη ζωή του ανθρώπου. Η ομορφιά προέρχεται από το μοίρασμα της ζωής μεταξύ των κατασκηνωτών. Τα πάντα κοινά! Προπάντων η μία καρδιά!»

Αυτή την εμπειρία τολμά να περιγράψει το εν λόγω βιβλίο.

Εκατόν ένα παιδιά μοναδικά, τα εκατόν ένα παιδιά της επιτυχίας, ζουν για επτά μέρες και επτά νύχτες μαζί, με κάμποσους μπελάδες, αλλά χωρίς μαμάδες!

Η περηφάνια και η προκατάληψη της Ελισάβετ θα σταθούν εμπόδιο στο να απολαύσει αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία; Ή θα την οδηγήσουν τελικά σε μια σπουδαία ανακάλυψη για τη ζωή της;

Αναζητήστε το μαζί με την ηρωίδα και την παρέα της.

Κατασκήνωση πρώτη φορά...,  κατασκήνωση για πάντα!

«Κατασκήνωση πρώτη φορά»
Συγγραφέας: Σουζάννα Λουκά
Εικονογράφηση: Αγγελική Δελεχά
Χρον. Έκδοσης: 2011 Σχήμα: 14X21
ISBN: 978-960-99957-0-2 Σελίδες: 87
Τιμή: 6 ευρώ

Κεντρική Διάθεση: Εκδόσεις ΣΤΑΜΟΥΛΗ Α.Ε. – 104 33 Αθήνα, τηλ. 210.5238305, Fax: 210. 5238959 - www.stamoulis.grinfo@stamoulis.gr

Θα το βρείτε, επίσης, στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος «ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΦΙΛΩΝ» (Αβάντων 32 – Χαλκίδα, τηλ. 22210.79217).

Βρήκε νεκρό τον πατέρα του, σε πάρκο της πόλης!

Τον αναζητούσε για ώρες επειδή δεν τον έβρισκε στο τηλέφωνο...

Ο 56χρονος βρέθηκε νεκρός στις 02:00 τα ξημερώματα μέσα στο δημοτικό πάρκο Αγρινίου. Τον άτυχο άνδρα βρήκε ο γιος του.

Ο 56χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής για αρκετές ώρες με αποτέλεσμα ο γιος του να αρχίσει να τον αναζητά στην περιοχή του δημοτικού πάρκου.

Τελικά τον ανακάλυψε νεκρό και ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία και αποκλείει εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με το thebest.gr, το πτώμα του 56χρονου μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία – νεκροτομή.

Πρωτομαγιά στον Άγιο Ιερεμία στο Κοντοδεσπότη

Πανηγυρικός Εορτασμός του Προφήτη Ιερεμία, της ενορίας Κοντοδεσποτίου (προς Λιμνιώνα) θα τελεστεί την Πρωτομαγιά, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδας κ. Χρυσόστομου. 

 

Στις 7:45 το πρωί ξεκίνησε ο Όρθρος και στις 9:15 η Θεία Λειτουργία, μετά το τέλος της οποίας θα ακολουθήσει υπαίθριο παραδοσιακό πανηγύρι με φαγητό, για όλους τους παρευρισκόμενους.

Πανικός στην Αθήνα – 11 ιερόδουλες θετικές στον ιό του AIDS

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από τους ελέγχους των υπηρεσιών του ΚΕΕΛΠΝΟ σε οίκους ανοχής και ιερόδουλες στο κέντρο της Αθήνας, αφού τελικά οι κοπέλες που είναι θετικές στον ιό HIV είναι 11. Τον αριθμό επιβεβαίωσε και ο ιατρός του ΚΕΕΛΠΝΟ Ευάγγελος Λιάπης μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Οι ξανθιές αργούν να ετοιμαστούν

Δεν είναι ανέκδοτο για ξανθιές είναι έρευνα που έγινε με συμμετοχή 3.000 γυναικών,και αποκαλύφθηκε πως οι ξανθιές κάνουν... πολύ περισσότερη ώρα να ετοιμαστούν (δηλαδή να βρουν τι θα φορέσουν, να βαφτούν, να χτενιστούν και να κάνουν μπάνιο) από τις καστανές.

Ουσιαστικά η μελέτη αυτή έδειξε πως μια ξανθιά θέλει ημερησίως 72 λεπτά να ετοιμαστεί, ενώ μια καστανή 66, γεγονός που αντιστοιχεί σε 22 μέρες το χρόνο για τις ξανθιές και 19 για τις μελαχρινές.

Επιπλέον η έρευνα αυτή έδειξε πως οι ξανθιές βγαίνουν περισσότερο (3 φορές την εβδομάδα) και επομένως έχουν καλύτερη κοινωνική ζωή, ενώ οι μελαχρινές λιγότερο (2 φορές).

Τέλος, οι ερευνητές δήλωσαν πως ο χρόνος ετοιμασίας δίνει αυτοπεποίθηση στις γυναίκες και γι’ αυτό το λόγο οι ξανθές γυναίκες καθυστερούν περισσότερο.

Ποια είναι η λύση για τον πόνο στη μέση

Αντίθετα με τις συνηθισμένες συμβουλές περί συνεχούς ανάπαυσης, αν κανείς έχει πόνο στην μέση του, μια νέα σουηδική επιστημονική έρευνα συμβουλεύει... κίνηση και ενεργητικότητα, στο βαθμό του δυνατού, ως αποτελεσματικότερη λύση στην αντιμετώπιση του προβλήματος και κυρίως για να μην βουλιάξει κανείς στην κατάθλιψη.

Οι ερευνητές της Ακαδημίας Σαλγκρένσκα του πανεπιστημίου του Γκέτενμποργκ, με επικεφαλής της Ολάγια Κοντρέρας του Τμήματος Ορθοπεδικής, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο ιατρικό περιοδικό για θέματα πόνου «Clinical Journal of Pain», έκαναν δοκιμές με ασθενείς που υπέφεραν από σοβαρό οξύ πόνο στο κάτω μέρος της μέσης τους, τους οποίους χώρισαν σε δύο ομάδες.

Από τα μέλη της μίας ομάδας ζητήθηκε να παραμείνουν σωματικά ενεργοί και κινητικοί παρά τον πόνο τους και από την άλλη ομάδα να προσαρμόσουν τη δραστηριότητά τους ανάλογα με τον πόνο, με άλλα λόγια να αναπαυτούν κατά βούληση.

Όπως διαπιστώθηκε, η κατάσταση της μέσης όσων παρέμειναν σωματικά ενεργοί, παρά τον πόνο, βελτιώθηκε ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά σε σχέση με όσους άραξαν.

Οι ασθενείς και των δύο ομάδων κράτησαν αναλυτικό ημερολόγιο επί επτά μέρες, καταγράφοντας τις δραστηριότητές τους και την εξέλιξη του πόνου τους, αλλά και της ψυχικής διάθεσής τους (συμπτώματα άγχους, κατάθλιψης κ.α.).

Παρόλο που ένιωθαν περισσότερο πόνο την ώρα που έκαναν διάφορες δραστηριότητες, οι πιο κινητικοί ασθενείς ανένηψαν πιο γρήγορα από το πρόβλημά τους και ένιωθαν λιγότερη κατάθλιψη. Η άλλη κατηγορία, που εξαρχής ήσαν σε φάση ανάπαυσης και της μικρότερης δυνατής κινητικότητας, είχαν ελαφρώς χειρότερη ψυχική διάθεση και έγιναν καλά σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Μόνο σε κλειστό φάκελο η θυροκόλληση φορολογικών εγγράφων

Η θυροκόλληση φορολογικών εγγράφων πολιτών στην κατοικία ή τον επαγγελματικό τους χώρο θα γίνεται πλέον μόνο μέσα σε σφραγισμένο... και αδιαφανή φάκελο, ύστερα από παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη.

Αυτό προβλέπει νέος νόμος που ψηφίστηκε πρόσφατα (ν.4055/2012), έπειτα και από σχετική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Σημειώνεται ότι η ανεξάρτητη αρχή είχε ζητήσει να τερματιστεί η πρακτική της θυροκόλλησης φορολογικών εγγράφων εκτός φακέλου, καθώς αυτή παραβίαζε το φορολογικό απόρρητο και τη νομοθεσία για την προστασία τωνπροσωπικών δεδομένων.
nooz.gr

ΣΟΚ:Και άλλες δύο ιερόδουλες με AIDS στο κέντρο της Αθήνας

Έκαναν «πεζοδόμιο» στην Ομόνοια


Άλλες δύο ιερόδουλες εντόπισε το ΚΕΕΛΠΝΟ να πάσχουν από τον ιό το AIDS, στους έλεγχους που κάνει.

Αυτή τη φορά η ιερόδουλες εντοπίσηκαν στην περιοχή της Ομόνοιας.

Σε ανακοίνωσή του το ΚΕΕΛΠΝΟ αναφέρει χαρακτηριστικά:…

"Σήμερα 30 Απριλίου 2012 στον πρώτο υγειονομικό έλεγχο, σε υπαίθριους χώρους που εκδίδονται ιερόδουλες(24 άτομα), διαπιστώθηκαν δύο εκδιδόμενες θετικές στην HIV λοίμωξη(Ομόνοια)".

Ο Κουβέλης θέλει συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης

Η ΔΗΜΑΡ έχει ως στόχο την συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης δήλωσε σήμερα στα Γιάννενα ο Φώτης Κουβέλης και για τον λόγο αυτό, ζητάει από τον ελληνικό λαό να ενισχύσει το κόμμα του στις εκλογές και να πάρει διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης.


Ο κ. Κουβέλης είπε ότι το πρόγραμμα της ΔΗΜΑΡ είναι η αριστερή δημοκρατική απάντηση στην κρίση. «Ζητούμε από το λαό να μας δώσει δύναμη για να πάρουμε διερευνητική εντολή και να συγκροτήσουμε προοδευτική κυβέρνηση» , τόνισε ο κ. Κουβέλης διευκρινίζοντας ότι «την πρότασή μας την απευθύνουμε στις προοδευτικές δυνάμεις» χωρίς να αναφέρει ποιες δυνάμεις εννοεί.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς πρόσθεσε ότι «στην προωθούμενη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν θα πάρουμε μέρος».

"Δημοκρατικό αριστερό άλλοθι δεν θα δώσουμε στην πολιτική τους, που έφερε τη χώρα και την κοινωνία στη σημερινή ζοφερή κατάσταση", είπε χαρακτηριστικά.

Αναβάλλεται η επίσκεψη Μπακογιάννη σε Βόλο και Λάρισα - Χειροτέρεψε η υγεία της μητέρας της

Η επίσκεψη στο Βόλο ήταν προγραμματισμένη για σήμερα...


Σύμφωνα με ανακοίνωση από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, ο λόγος αναβολής της επίσκεψης της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, τόσο στο Βόλο, όσο και αργότερα στη Λάρισα είναι η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της μητέρας της, Μαρίκας Μητσοτάκη.

Παρόλα αυτά, όπως διαβάζουμε στο e-volos, οι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις της ΔΗ.ΣΥ. θα γίνουν κανονικά, καθώς στην θέση της κυρίας Μπακογιάννη, το Βόλο θα επισκεφθεί ο γιος της και δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης.

Barbra Streisand: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με ελληνικό σουβλάκι!

Barbra Streisand in concert, o2 Arena, London
 (Photo credit: Wikipedia)

Με ελληνικό σουβλάκι και συντροφιά λίγους καλούς φίλους η ηθοποιός και τραγουδίστρια Barbra Streisand γιόρτασε την 70ή επέτειο των γενεθλίων της.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, το γλέντι έγινε στην ταβέρνα του Ελληνα Tony («Tony’s Τavern») στο Μαλιμπού, που είναι πολύ δημοφιλής στα αστέρια του αμερικανικού σινεμά και κάθε βράδυ γίνεται εκεί το αδιαχώρητο. Απαστράπτουσα η τραγουδίστρια-θρύλος εμφανίστηκε με τον αγαπημένο της σύζυγο, ηθοποιό και σκηνοθέτη James Brolin.

Από αυτή τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Steven Spielberg που έχει χαρακτηρίσει τη δουλειά της στο «Yentl» ως το πιο εντυπωσιακό σκηνοθετικό ντεμπούτο από την εποχή του «Πολίτη Κέιν».

Την εορτάζουσα τίμησαν με την παρουσία τους ακόμη o Kenny G, η Jane Fonda, συνοδευόμενη από τον φίλο της Richard Perry, ο Warren Beatty, ο Peirce Brosnan, ο Quincy Jones, η Patricia Arquette, ο John Traviolta με τη γυναίκα του Kelly Preston κ.ά.

3 ΒΙΝΤΕΟ: Ετοιμάζει τηλεοπτικό σταθμό ο Νίκος Χατζηνικολάου;

H Eλένη Μενεγάκη φιλοξένησε σήμερα στην εκπομπή της τον Νίκο Χατζηνικολάου ο οποίος μίλησε για τα πάντα και αποκάλυψε πως σχεδιάζει κάτι μεγάλο...

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τον έρωτα του για την γυναίκα του και για την κόρη που θα έρθει το καλοκαίρι, για την απουσία του από την τηλεόραση που όπως υποστήριξε ότι δεν του λείπει και αποκάλυψε πως την Κυριακή το βράδυ δεν θα βρίσκεται σε κανένα κανάλι και θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών από το σπίτι του.

Μάλιστα, ο κ. Χατζηνικολάου αποκάλυψε πως ετοιμάζει κάτι μεγάλο για το Real Group αλλά δεν συγκεκριμενοποίησε τι θα είναι αυτό. Στα ερωτήματα της Ελένης Μενεγάκη αν αυτό θα είναι ένας τηλεοπτικός σταθμός, ο γνωστός δημοσιογράφος αρκέστηκε σε μερικά χαμόγελα....

 

 


 

Enhanced by Zemanta

VIDEO: Αποδοκίμασαν τον Α. Σαμαρά στην Πάτρα

Κατά την είσοδό του στο χώρο γηπέδου της ΕΑΠ στην Πάτρα, ο Αντώνης Σαμαράς  έγινε αποδέκτης διαμαρτυριών από συγκεντρωμένους αγανακτισμένους πολίτες, που διαδήλωναν κατά του μνημονίου.

Επτά Έλληνες βρίσκονται στους πλουσιότερους ανθρώπους της Βρετανίας

Συνολικά επτά είναι οι Έλληνες που βρίσκονται στην λίστα της εφημερίδας «Sunday Times» που δημοσιεύεται κάθε χρόνο και περιλαμβάνει τους πλουσιότερους ανθρώπους της Βρετανίας.
Πρώτο στην λίστα συναντάμε τον Αριστοτέλη Μυστακίδη, που βρίσκεται στην 28η θέση και έχει περιουσία που ανέρχεται στο £1.7 δισ., γεννημένος στην Ελλάδα, και συν-επικεφαλής στην εταιρεία Glencore με έδρα την Ελβετία.

Στην θέση 138 συναντάμε τον Μιχάλη Λαιμό, από την γνωστή εφοπλιστική οικογένεια, με την περιουσία που να ανέρχεται στα £605 εκατομμύρια.

Ο Τζων Ζοχώνης και ο Άντονυ Γκρην από την γνωστή οικογένεια Ζοχώνη που παράγει επώνυμα σαπούνια, βρίσκονται στις θέσεις 289 και 441 με περιουσία £274 εκατομμύρια και £170 εκατομμύρια αντίστοιχα.

Στην θέση 370 βρίσκεται ο Γιάννης Γουλανδρής της εφοπλιστικής οικογενείας με περιουσία που υπολογίζεται στα £200 εκατομμύρια. Τέλος, δύο Έλληνες καταλαμβάνουν τις θέσεις 329 και 417 με περιουσία £230 εκατομμύρια και £180 εκατομμύρια. Πρόκειται για τον Κρις Ρόκος και τον Τρύφωνα Νάτση, στους οποίους ανήκει το hedge fund «Brevan Howard» μαζί με άλλους δύο traders. Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων στην Ευρώπη.

Αντίστοιχα στην λίστα περιλαμβάνονται και αρκετοί Κύπριοι της Βρετανίας. Πλουσιότερος Κύπριος σύμφωνα με την λίστα είναι ο Άλκης Δαυίδ, με την περιουσία του να ανέρχεται στο £1,1 δισ. Στην 72η θέση έρχεται ο Στέλιος Χατζηιωάννου, με περιουσία που αγγίζει τα £1,0 δισ.

Ακολουθούν ο Κρίς Λαζαρή στην 107η θέση που δραστηριοποιείται στην ακίνητη περιουσία με £730 εκατ., ο Τζον Χριστοδούλου στην 123η θέση, επίσης στην ακίνητη περιουσία με £670 εκατομμύρια, ο Ανδρέας Παναγιώτου στην 218η θέση στην ακίνητη περιουσία με £400 εκατομμύρια, ο Διονύσιος Λιβέρας στην 260η θέση με £215 εκατομμύρια, ο Θίο Παφίτης στην 417η θέση με £180 εκατομμύρια, ο Στέφανος και Στέλιος Στεφάνου στην οικοδομική βιομηχανία στην 537η θέση με £140 εκατομμύρια, ο τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ στην 751η θέση με £100 εκατομμύρια και ο Πανίκος Παναγιώτου επίσης στην ακίνητη περιουσία στην 984η θέση με £74εκατ.

Το παρασκήνιο της παράδοσης του Ψωμιάδη στις ελληνικές αρχές

Στα χέρια των ελληνικών Αρχών βρίσκεται ο Μάκης Ψωμιάδης. Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι κλιμάκιο της Ιντερπόλ στην πΓΔΜ παρέδωσε σε αντίστοιχο ελληνικό κλιμάκιο τον εκ των βασικών κατηγορουμένων για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων που κρατείτο στις φυλακές των Σκοπίων από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της γείτονος χώρας. Έκτοτε πέρασαν πεντέμισι μήνες, διάστημα κατά το οποίο χρειάστηκε να καμφθούν γραφειοκρατικά προβλήματα που προέβαλαν οι αρμόδιες Αρχές της πΓΔΜ αλλά και να παρέμβει το ίδιο το ελληνικό υπουργείο Δικαιοσύνης, δια του υπουργού του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, προκειμένου να γίνει δεκτό το αίτημα έκδοσης του Μ. Ψωμιάδη στη χώρα μας.

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δυο δραματικές ιστορίες στο "Πάμε Πακέτο"

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 3 Μαΐου, στο Πάμε Πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, δύο ιστορίες που θα ξαφνιάσουν με την απρόσμενη εξέλιξή τους και θα ξυπνήσουν δυνατά συναισθήματα.

Ο αποστολέας του πρώτου πακέτου, ο Βαγγέλης, είναι ένας άνθρωπος που δεν βίωσε ποτέ την οικογενειακή θαλπωρή. Οι αναμνήσεις που έχει από τα πρώτα χρόνια της ζωής του είναι πολύ άσχημες και τον έχουν στιγματίσει ανεπανόρθωτα. Η μητέρα του τού φερόταν με απίστευτη σκληρότητα, σε βαθμό που οι κοπέλες που δούλευαν στους οίκους ανοχής της γειτονιάς του τού πρόσφεραν περισσότερη αγάπη κι ένα πιάτο ζεστό φαγητό, που πολλές φορές του το στερούσε η ίδια. Τα επόμενα χρόνια έκρυβαν ακόμα πιο σκληρές καταστάσεις, αφού για πολύ καιρό φιλοξενούταν από συγγενή σε συγγενή ενώ συνεχώς ανακάλυπτε καινούρια στοιχεία που αφορούσαν στην ύπαρξή του. Οι διαρκείς αυτές αλλαγές στη ζωή του τού στέρησαν το δικαίωμα να γνωριστεί με την αδερφή του. Ο Βαγγέλης θέλει όσο τίποτα άλλο να κλείσει αυτή την ανοιχτή πληγή που τον βασανίζει από μικρό. Θα είναι η έκβαση αυτή που επιθυμεί; Ποια θα είναι η απόφαση της παραλήπτριας του πακέτου κατά τη διάρκεια της εκπομπής που θα προσφέρει άλλη μια απογοήτευση στον Βαγγέλη; Μια ιστορία που θα ξαφνιάσει.

Ο παραλήπτης του δεύτερου πακέτου, ο Μπάμπης, καθόταν στη θέση του αποστολέα στις 8 Μαρτίου, αναζητώντας τη βιολογική του οικογένεια. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ενημερώθηκε ότι μαζί με αυτόν δόθηκαν για υιοθεσία άλλα τέσσερα παιδιά από τους ίδιους γονείς. Ο Μπάμπης, παρά το αρχικό σοκ, έκανε έκκληση μέσω του Πάμε Πακέτο για την ανεύρεση αυτών των αδερφών. Την ίδια ώρα, μια γυναίκα καλούσε με τρεμάμενη φωνή στην εκπομπή και ενημέρωνε ότι είναι η αδερφή του Μπάμπη. Η Μαρία δόθηκε για υιοθεσία στα πέντε της και ποτέ δεν ξέχασε την εικόνα του μικρού Μπάμπη, αφού για ένα χρόνο τον κρατούσε συνέχεια στην αγκαλιά της. Η εικόνα αυτού του μωρού δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό της σε όλες τις μαρτυρικές καταστάσεις που βίωσε κοντά στους ανάδοχους γονείς της. Μια πολύ συγκινητική πρώτη συνάντηση για τα δύο αδέλφια.

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

Κίνημα με… άρωμα Κρήτης για τη διαγραφή του χρέους

Μια πρωτοβουλία που στόχο έχει την διαγραφή του χρέους της χώρας έχει ξεκινήσει τις τελευταίες εβδομάδες με σημείο αναφοράς την Κρήτη και συγκεκριμένα τα Χανιά.
 
Πρόκειται για το κίνημα «Σεισάχθεια» με συνιδρυτές δυο δικηγόρους απο την Κίσαμο Χανίων το οποίο φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση εντός και εκτός των συνόρων της χώρας αναζητώντας να συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο υπογραφές απο πολίτες της Ευρώπης με αίτημα την διαγραφή του χρέους.
 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η κίνηση, που έχει αναγνωριστεί από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, έχει συγκεντρώσει ήδη περίπου 74.000 υπογραφές σε διάστημα 2,5 μηνών, εκμεταλλευόμενη την έναρξη της εφαρμογής του άρθρου 8 της Συνθήκης της Λισαβόνας, που παρέχει σε ένα εκατομμύριο πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τη δυνατότητα να υποβάλλουν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή νομοθετική πρόταση επί συγκεκριμένου αντικειμένου.
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...