Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Αναγνωστάκης: Κατά της επιστράτευσης των απεργών αλλά να γίνουν σεβαστές οι δικαστικές αποφάσεις


Ο Βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Αναγνωστάκης Δημήτρης παραβρέθηκε σε πάνελ που συμμετείχαν οι κ.κ. Άδωνις Γεωργιάδης από την ΝΔ, Στρατούλης Δημήτριος από τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Ανδρουλάκης Νίκος από το ΠΑΣΟΚ, και η κ. Ιατρίδη Μίκα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες – στην εκπομπή «ΝΕΤ στα Γεγονότα», σήμερα 22/01/2013. 

Ο Βουλευτής κατά τη διάρκεια της παρουσίας του δήλωσε σε σχέση με την επικαιρότητα των απεργιών στα ΜΜΜ, πως το δικαίωμα στην απεργία είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο αλλά σε σχέση με την συγκεκριμένη απεργιακή κινητοποίηση δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε την σχετική απόφαση των δικαστηρίων που την έκριναν μη νόμιμη. Σε ερώτημα του δημοσιογράφου αν η Δημοκρατική Αριστερά υποστηρίξει την επιστράτευση εργαζομένων ο Βουλευτής απάντησε, πως αφενός δεν έχει υπάρξει συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας επί του θέματος και αφετέρου πως προσωπικά τίθεται κατά της επιστράτευσης.

Αναφορικά με το ζήτημα της προανακριτικής επιτροπής ο Βουλευτής της Εύβοιας δήλωσε πως βασική παράμετρος είναι να συμφωνήσουν όλοι οι πολιτικοί χώροι να λειτουργήσουν θεσμικά. Ο καταλογισμός των ευθυνών πρέπει να γίνει και επείγει να εισρεύσουν χρήματα στα κρατικά ταμεία μέσω της χρηστής διαχείρισης της συγκεκριμένης λίστας αλλά και όσων έχουν κατά καιρούς διακινηθεί.

Τοποθετούμενος σχετικά με το θέμα της τρομοκρατίας και τις διαστάσεις που έχει πάρει, δήλωσε πως η τρομοκρατία απειλεί την κοινωνική συνοχή και το ενδεχόμενο ενός νέου δυνατότερου χτυπήματος  θα ήταν υπονομευτικό για την προσπάθεια ανάταξης της οικονομίας.

Χαλκίδα: Γονείς και παιδιά συνελήφθησαν για χρέη στο Δημόσιο.

Γονείς και παιδιά συνελήφθησαν για χρέη στο Δημόσιο.
 
Πρόκειται για δύο αδέρφια γνωστούς επιχειρηματίες στην Εύβοια , που χρωστούσαν πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ.
Τα παιδιά τους πήγαν στο τμήμα για να τους συμπαρασταθούν αλλά συνελήφθησαν και αυτά για οφειλές προς το δημόσιο.

Ωρεοί: Τα δέντρα του δημοτικού σχολείου κατέληξαν στο τζάκι!

H φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας με τους κορμούς και τα πριονίδια να μαρτυρούν την πρόσφατη κοπή

Οι παράνομες υλοτομίες, όπως διαβάζουμε στο istiaianews, έχουν πάρει ανησυχητικές διαστάσεις το τελευταίο διάστημα, λόγω της οικονομικής κρίσης και του αυξημένου κόστους του πετρελαίου θέρμανσης.

Έτσι την ώρα που δεν τους έβλεπε κανείς, πήραν το τσεκούρι και δεν έμεινε δέντρο ούτε για δείγμα όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...