Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Χαροπαλεύει ο 16χρονος που τραυματίστηκε με τη μοτό κοντά στο Αυλωνάρι

Ο 16χρονος από χωριό κοντά στο Αυλωνάρι, χαροπαλεύει ύστερα από τροχαίο ατύχημα που είχε με το μηχανάκι του.

Χθες το απόγευμα, κάτω από συνθήκες που εξετάζει το αστυνομικό τμήμα Αλιβερίου, το μηχανάκι του Σάββα ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με δύναμη στο οδόστρωμα.

Το περιστατικό συνέβη στον δρόμο Μουρτερή- Οριό. Επικράτησε πανικός ενώ περαστικοί έτρεξαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Αλιβερίου και στην συνέχεια στο νοσοκομείο Χαλκίδας.
Η κατάσταση της υγείας του όμως ήταν σοβαρή με αποτέλεσμα να χρειαστεί και άλλη μεταφορά στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός της Αθήνας.

Στο κόκκινο είναι η αγωνία των συγγενών του και φίλων που περιμένουν να ακούσουν μία καλή είδηση από τα χείλη των γιατρών. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη αλλά σταθερή...

Σφαγή των ενστόλων - 'Μας οδηγούν σε εξαθλίωση"

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Εύβοιας - Βοιωτίας - Ν.Α. Φθιώτιδας και Σκύρου Υποπλοίαρχο Λ.Σ. Δανίκα Σωτήριο, με τα νέα οικονομικά μέτρα κυριολεκτικά σφάζουν τα Σώματα Ασφαλείας και οδηγούν τα στελέχη και τις οικογένειές τους στην εξαθλίωση.

Οι υποσχέσεις και δεσμεύσεις των κυβερνώντων και προσωπικά του ιδίου του Κου Πρωθυπουργού ότι όχι μόνο δεν πειραχθούν τα μισθολόγια τους αλλά θα γίνει προσπάθεια να αποκατασταθούν προηγούμενες αδικίες είχαν από ότι φαίνεται το αντίθετο νόημα και διαφορετικό σκοπό.

Οι μειώσεις όπως όλα δείχνουν στις αποδοχές των ένστολων θα είναι σαρωτικές, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις θα αγγίξουν ακόμα και το 35%. Μάλιστα «κλείδωσε» και η αναδρομική εφαρμογή τους από την 1η Ιουλίου 2012 σύμφωνα με την πρόβλεψη του επικαιροποιημένου Μνημονίου. Ο υπουργός Οικονομικών πρότεινε μειώσεις 6% έως 7,5% στις αποδοχές τους από 1ης Ιουλίου, αναδρομικά, και επιπλέον περικοπή 12% από το 2013. Πέραν των ανωτέρων το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ενημέρωσε πως δεν εγκρίνει και τις αμοιβές για τις νυχτερινές υπηρεσίες.

Συμμετέχουμε δυναμικά στις κινητοποιήσεις που αποφάσισαν οι Ομοσπονδίες μας μαζί με όλους τους εργαζόμενους συμπολίτες μας και τους συνταξιούχους που πλήττονται από τα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης και της Τρόικας.
http://voriaevia.blogspot.gr

Κάρυστος: Πρόβλημα με τους λογαριασμούς ΔΕΗ; Στο Δήμο!

O Δήμος Καρύστου καλεί όσους έχουν πρόβλημα με τα δηλωθέντα τετραγωνικά μέτρα που επηρεάζουν άμεσα τους λογαριασμούς ρεύματος, να προσέλθουν στο δημαρχείο στο γραφείο εσόδων για να πραγματοποιήσουν την οριστική μεταβολή τους από 06/09/2012 έως 10/09/2012. 
 
Όσοι προσέλθουν, παρακαλούνται να προσκομίσουν έναν λογαριασμό ρεύματος και ένα εκκαθαριστικό σημείωμα. 
 
Δημοτική Ενότητα Καρύστου: 2224350010 - Καπόλα Εύη 
Δημοτική Ενότητα Μαρμαρίου: 2224350320 - Διακάκη Μαρίνα 
Δημοτική Ενότητα Στυρέων: 2224051214 - Χατζοπούλου Ιουλία

Εργατικό Κέντρο: Απο το πρώην Τσαούσογλου έχει απομείνει.... το κουφάρι.

Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου
Επιστολή του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας προς τον Περιφερειάρχη, τους βουλευτές της Εύβοιας, τον Αντιπεριφερειάρχη, Θανάση Μπουραντά, τον Δήμαρχο Χαλκίδας, Θανάση Ζεμπίλη, τη ΓΣΕΕ και την Ομοσπονδία Μετάλλου, για τα προβλήματα στην Μηχανική, που διογκώνονται και το μέλλον των εργαζομένων είναι αβέβαιο.
Στο εργοστάσιο της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ πρώην Τσαούσογλου, ιδιοκτησίας Εμφιετζόγλου, οι εργαζόμενοι βρίσκονται να είναι απλήρωτοι 11 μήνες και να έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας.
 Εξαιτίας και της αδιαφορίας και ανικανότητας της διοίκησης στο χώρο του εργοστασίου, έχουν σημειωθεί κλοπές, με αποκορύφωμα την κλοπή του κύριου καλωδίου ηλεκτροδότησης του εργοστασίου.

 Αυτό ανακαλύφθηκε όταν οι διοικούντες επιχείρησαν να ξαναηλεκτροδοτήσουν το εργοστάσιο, έπειτα από τη διακοπή που είχε προχωρήσει η ΔΕΗ, λόγω υπέρογκων οφειλών προς αυτήν.
 Η απαξίωση του εργοστασίου που έχει τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης, λόγω της δυναμικής και τεχνογνωσίας στην παρασκευή σωλήνων υψηλής πίεσης που χρησιμοποιούνται σε πετρελαιοπηγές, είναι τουλάχιστον ύποπτη και μπορεί να υποκρύπτει άλλους σκοπούς.
 Σημειωτέων ότι η τελευταία παραγγελία ήταν για πετρελαιοπηγές της Αμερικής και ήταν εξαιρετικής ποιότητας.
 Ζητάμε από όλους τους αρμόδιους να κινητοποιηθούν τώρα προς την κατεύθυνση ανάπτυξης του εργοστασίου τώρα πριν μετρήσουμε ένα ακόμη κουφάρι κλειστού εργοστασίου στην Εύβοια.

Το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ, Δημήτρη Αναγνωστάκη

Το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Δημήτρη Αναγνωστάκη, λειτουργεί καθημερινά από τις 4 Σεπτεμβρίου, 8.30 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι και 6 με 9 το απόγευμα.

Το γραφείο βρίσκεται στην οδό Ισαίου 3, ( ο δρόμος που είναι κάθετος της Βενιζέλου στη γωνία με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο) με υπεύθυνους λειτουργίας τους συνεργάτες του βουλευτή, Γιάννη Βουκούτη και Νίκο Καρατζά.

Επικοινωνία:
Τηλέφ.: 22210 74406, FAX: 22210 60787, email: dimaranagno@gmail.com

Στο Κογκρέσο ο Περιφερειάρχης Στ.Ελλάδας, επικεφαλής Ελληνικής αντιπροσωπείας

Με ομόφωνη απόφαση της Ένωσης Περιφερειών, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς ορίστηκε επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στο Κογκρέσο Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης.
 
Σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της Ένωσης Περιφερειών (ΕΝΠΕ), για τη συμμετοχή των μελών της, επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στο Κογκρέσο Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, ορίστηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, ο Κλέαρχος Περγαντάς.
Το Κογκρέσο, είναι ένα κορυφαίο όργανο πραγματικής εκπροσώπησης των τοπικών και περιφερειακών αρχών σε ευρωπαϊκό επίπεδο, και η συμβουλευτική λειτουργία του στο Συμβούλιο της Ευρώπης, υπογραμμίζει το σπουδαίο ρόλο του σε ότι αφορά την προώθηση ενός σύγχρονου μοντέλου τοπικής αυτοδιοίκησης που θα συμβαδίζει με τις ανάγκες των πολιτών.
Ο ρόλος αυτός καθιστά το Κογκρέσο σημαντικό υποκινητή στην προώθηση της τοπικής δημοκρατίας, ενθαρρύνοντας τη διαβούλευση και τον πολιτικό διάλογο ανάμεσα στις εθνικές κυβερνήσεις και τις περιφερειακές οντότητες, επιτηρώντας την τοπική δημοκρατία, με σχετικές εκθέσεις για τα κράτη-μέλη και προωθώντας την βέλτιστη οργάνωση της τοπικής αυτοδιοίκησης και της περιφερειακής και διασυνοριακής συνεργασίας.
Επιπλέον, το Κογκρέσο, λειτουργεί συμβουλευτικά στην Επιτροπή των Υπουργών και στο Κοινοβούλιο του Συμβουλίου της Ευρώπης σε όλα τα θέματα τοπικής και περιφερειακής πολιτικής.
Είναι προφανές λοιπόν ότι η νέα ιδιότητα του κ. Περγαντά, διευρύνει παράλληλα τις δυνατότητες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, αφού το Κογκρέσο προσφέρεται ως ένα ιδεώδες φόρουμ διαλόγου με πανευρωπαϊκή εκπροσώπηση, όπου συζητούνται κοινά ζητήματα, συγκρίνονται και ανταλλάσσονται εμπειρίες και προωθούνται απόψεις στις εθνικές κυβερνήσεις.
Ο κ. Περγαντάς αναλαμβάνει πλέον έναν νέο σημαντικό ρόλο στην άσκηση περιφερειακής πολιτικής με ευρωπαϊκό χαρακτήρα, που σε συνδυασμό με τα καθήκοντα του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην προώθηση θεσμικών και αναπτυξιακών διαδικασιών για την κατοχύρωση σύγχρονων όρων άσκησης της περιφερειακής αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΕΙ… ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟ MEGA!

H Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου πήγε στην τελική φάση του Euro 2012 μαζί με το MEGA και τώρα ετοιμάζεται για τη νέα μεγάλη της πρόκληση με το Μεγάλο Κανάλι και πάλι στο πλευρό της.

Οι πρώτες «μάχες» της Εθνικής για την πρόκριση στα τελικά του ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 στη Βραζιλία, έρχονται «ζωντανά» στο MEGA!

       ΛΕΤΟΝΙΑ -  ΕΛΛΑΔΑ, Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 21:30, σε απευθείας μετάδοση από την Ρίγα.

       ΕΛΛΑΔΑ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, στις 21:45, σε απευθείας μετάδοση από το Γήπεδο Καραϊσκάκη.

Και τους δύο αγώνες περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Από τις 21:00 στη εκπομπή «ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ», με τον Γιάννη Θειακό και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, δείτε το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα της Εθνικής, με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τα γκολ της βραδιάς.
Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου καλεσμένοι στο στούντιο της εκπομπής είναι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Τάκης Γκώνιας και ο διευθυντής της αθλητικής εφημερίδας «Goal News» Ανδρέας Δημάτος.

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου καλεσμένοι στο στούντιο της εκπομπής είναι ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Πέτρος Μίχος και ο διευθυντής αθλητικής
Εφημερίδας «Goal News» Ανδρέας Δημάτος.

Παρασκευή 7 και Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, η Εθνική Ελλάδος πάει Βραζιλία, στο Μουντιάλ του 2014, με το MEGA!
.



Θύμα τροχαίου 16χρονος από το Αλιβέρι

Ενας 16χρονος από την περιοχή του Αλιβερίου τραυματίστηκε χθες το απόγευμα σε τροχαίο στο δρόμο Οριού-Μουρτερής.

Το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο ανήλικος εξετράπη της πορείας του για άγνωστη αιτία και ανετράπη.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Αλιβερίου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Σε σοβαρή κατάσταση διακομίσθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Δημοσκόπηση Pulse: ΝΔ 25%, ΣΥΡΙΖΑ 24% στο 10,5% η Χρυσή Αυγή

Mια νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse που δημοσιεύει την Πέμπτη το ΠΟΝΤΙΚΙ, ανάβει φωτιές στο πολιτικό σκηνικό.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, κατόπιν αναγωγής, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο 25% αλλά σε απόσταση μόλις μιας μονάδας από τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι στο 24%.

Αίσθηση προκαλεί το ποσοστό της Χρυσής Αυγής που είναι πλέον τρίτο κόμμα, καθώς έχει εκτοξευθεί στο 10,5%. Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο 8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 6,5%, το ΚΚΕ στο 5% και η ΔΗΜΑΡ στο 4,5%


Πηγή: | iefimerida.gr

Τι αντιπαθούν οι άντρες στην εμφάνιση μιας γυναίκας!

Μάθε και εσύ ποια είναι τα πράγματα που συνηθίζουν να αντιπαθούν οι άντρες στην εμφάνιση μιας γυναίκας...
- Το υπερβολικό μακιγιάζ, γι’ αυτό φροντίζουμε να βαφόμαστε ακολουθώντας μια πιο natural γραμμή.

- Το πολύ άρωμα, κάθε φορά που έχουμε ραντεβού μαζί του δεν χρειάζεται να αδειάζουμε το μισό μπουκαλάκι του αρώματός μας , κάνοντας τον να μην μπορεί να αναπνεύσει.

- Τις πλατφόρμες και τα χοντροκομμένα παπούτσια που για εμάς μπορεί να είναι στιλάτες αλλά οι άντρες δεν τα βρίσκουν καθόλου θηλυκά.

- Τα πολύ φαρδιά ρούχα που μπορεί να μας προσφέρουν άνεση, οι άντρες πάλι θα προτιμούσαν να διαγράφονται οι γλουτοί μας. Αλλά και τα πολύ στενά ρούχα, τα οποία είναι ένα ρούχο μικρότερο από αυτό που πραγματικά μας κάνει και δείχνουν τελείως άκομψα πάνω μας.

- Το πολύ γυμνό, δεν χρειάζεται να είμαστε υπερβολικά αποκαλυπτικά ντυμένες.

- Τα κοντά μαλλιά, που μπορεί εσένα να σου ταιριάζουν άψογα στο πρόσωπό σου και με το γενικότερο στιλ σου, αλλά εκείνοι βρίσκουν περισσότερο θηλυκά τα μακριά και πλούσια μαλλιά με μπούκλες και ιδανικά ξανθά.

- Τις τεράστιες τσάντες, που αν και είναι τις μόδας δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος είναι ο λόγος να κουβαλάμε κάθε φορά μαζί μας τόσα πράγματα. Γι’ αυτό στις νυχτερινές μας βόλτες μαζί του προτιμούμε μικρά τσαντάκια.

- Τα φωσφόριζε μας νύχια, που αν και φέτος ήταν της μόδας, εκείνοι πάλι δεν τα βρίσκουν καθόλου θηλυκά.
myworld.gr

H ΔΗΜΑΡ για τα καυτά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Περιφέρειες

Τα καυτά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Περιφέρειες κυρίως λόγω των τεράστιων περικοπών στη χρηματοδότησή τους από το κράτος, τη σύγχυση που δημιουργεί η διατήρηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης αλλά και οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που επιβραδύνουν την υλοποίηση του ΕΣΠΑ, έθεσε στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλη αντιπροσωπεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο και περιφερειάρχη Αττικής Γ. Σγουρό κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στα γραφεία του κόμματος.

Ο κ. Κουβέλης μιλώντας στη διάρκεια της συνάντησης εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στο θεσμό των Περιφερειών και τα αιτήματα που θέτει η "Ενωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Πράγματι ήταν εξαιρετικά σημαντική η συζήτηση που είχαμε αναφορικά με το ρόλο της περιφερειακής αυτοδιοίκησης και γενικότερα της Αυτοδιοίκησης.

Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, όπως και γενικότερα η Αυτοδιοίκηση πρέπει να στηριχτεί.

Πρέπει να στηριχτεί ιδιαίτερα σε μια περίοδο, όπου η χώρα διέρχεται μια βαθύτατη ύφεση και αντιμετωπίζει με γνωστές και αυτονόητες συνέπειες μια τεράστια κρίση.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση μπορεί. Μπορεί και πρέπει να αποτελέσει το σημαντικό παράγοντα της ανάπτυξης αυτού του τόπου.

Και κατά τούτο η στήριξή μας είναι δεδομένη προς το θεσμός της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης».

Στη συνάντηση παρεβρέθηκαν επίσης οι περιφερειάρχες κ.κ. Απ. Κατσιφάρας , Κ. Αγοραστός και ο βουλευτής Εύβοιας Δ. Αναγνωστάκης, υπεύθυνος της Κ.Ο. της ΔΗΜ.ΑΡ. για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

O εφιάλτης του ιερέα ξεκίνησε ακριβώς τα μεσάνυχτα..

Ο άτυχος κληρικός είχε πέσει για ύπνο, όταν ξαφνικά άκουσε έναν δυνατό θόρυβο μέσα στο σπίτι του...


Όλα έγιναν στο σπίτι του άτυχου ιερέα, που βρίσκεται στην Μακρακώμη Φθιώτιδας. Οι 3 άγνωστοι δράστες (2 άνδρες και 1 γυναίκα όπως είπε αργότερα στους αστυνομικούς), κατάφεραν να παραβιάσουν την εξώπορτα και να μπουν μέσα.

Όταν ο ιερέας άκουσε έναν δυνατό θόρυβο από το σαλόνι και σηκώθηκε, βρέθηκε αντιμέτωπος με τους τρεις δράστες, που απείλησαν πως αν φωνάξει και καλέσει σε βοήθεια θα τον σκοτώσουν με το όπλο που κρατούσαν. Ο άτυχος κληρικός υπάκουσε. Σήκωσε τα χέρια και τους έβλεπε να κάνουν το σπίτι άνω-κάτω, για να βρουν χρήματα και κοσμήματα.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι ληστές πήραν το δρόμο της εξόδου, με άγνωστο για την ώρα χρηματικό ποσό που βρήκαν σε ένα από τα συρτάρια. Οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία, ενώ ο άτυχος ιερέας, προσπαθεί να συνέλθει από τα όσα έζησε μέσα στο ίδιο του, το σπίτι.

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Φαράκλα

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε στην... περιοχή Φαράκλα Ευβοίας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. 

Από την Πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις για τις καταστροφές που προκάλεσε και τα στρέμματα δάσους που έχει κάψει. 

Οι κάτοικοι της περιοχής μιλούν για "μεγάλη καταστροφή" και ζητούν να γίνουν άμεσα οι εκτιμήσεις των καταστροφών.

"Με έδερνε, δεν άντεχα άλλο..."λέει στην απολογία της η παπαδιά

Για κακομεταχείριση, πίεση και ενδοοικογενειακή βία μίλησε η πρεσβυτέρα (κατά κόσμον Θοδώρα), κατά την απολογία της, τους λόγους που την έκαναν να συμμετάσχει στην εν ψυχρώ εκτέλεση του συζύγου της την περασμένη  Δευτέρα...

Σοκαρισμένη, νιώθοντας τα περιθώρια να στενεύουν, έκατσε απέναντι από τους ανακριτικούς υπαλλήλους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και άρχισε να ξεδιπλώνει το κουβάρι της δυσώδους υπόθεσης γύρω από το«στήσιμο» και τη δολοφονία του επί χρόνια συζύγου της (σ.σ. τον γνώριζε από τότε που ήταν 13 ετών).

Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ

Από 11 έως 28 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ – Τι δικαιολογητικά χρειάζονται

Από τις 11 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2012 θα γίνονται οι εγγραφές των επιτυχόντων στα τμήματα και τις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το Γενικό Λύκειο (ΓΕΛ) ή από τα Eπαγγελματικά Λύκεια –ΕΠΑΛ– (ΟΜΑΔΑ Α' και Β') για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013.
Την ίδια περίοδο θα εγγράφονται και οι επιτυχόντες με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων πολιτών της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης και με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε μη ελληνικής καταγωγής.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, για την εγγραφή τους οι επιτυχόντες ή το νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, καταθέτουν στη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματος τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

• Αίτηση για εγγραφή.

• Τίτλο απόλυσης: απολυτήριο ή πτυχίο ή αποδεικτικό του Σχολείου αποφοίτησης ή νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο των τίτλων αυτών.

• Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

• Έξι (6) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.

Εκτός των παραπάνω, και μόνο όσοι πέτυχαν από το Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ - ΟΜΑΔΑ Β' (90% και 10%) υποβάλλουν και νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης (όχι την πρωτότυπη βεβαίωση πρόσβασης).

Δεν πήγαν οι... "Μαυρογιαλούροι" του Δήμου στην παράσταση "ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ"

Πάνω από 400 άτομα παρακολούθησαν και καταχειροκρότησαν την θεατρική παράσταση ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ (ο μαυρογιαλούρος) που παίχτηκε στην Αρτάκη την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, από το θεατρικό τμήμα του πολιτιστικού συλλόγου Κανήθου Χαλκίδας.

Παρ΄ όλο που η παράσταση ήταν ενταγμένη στα ΚΥΖΙΚΕΙΑ 2012, η απουσία της τοπικής εξουσίας ήταν αισθητή.
 
Ούτε ένας δημοτικός ¨η κοινοτικός τοπικός σύμβουλος έδωσε ως όφειλε το παρόν του.

* Ο πολιτιστικός σύλλογος Κανήθου και το ερασιτεχνικό θεατρικό τμήμα του, υπερευχαριστεί τον κόσμο που έκανε την τιμή και παρακολούθησε την παράσταση.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...