Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Γιάλτρα: Χαροπαλεύει οικογενειάρχης ύστερα από τροχαίο!

Το περιστατικό συνέβη στον δρόμο για τα Γιάλτρα. Κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο ενός 60χρονου, εξετράπη από την πορεία του και έπεσε σε άλλο όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα. 

Χαλκίδα: Η αγορά του αυτοκινήτου μέσω ίντερνετ δεν ήταν η μεγάλη ευκαιρία που πίστευε...

Τρέχει και δεν φτάνει ένας επαγγελματίας στην Χαλκίδα, για ένα αυτοκίνητο που είδε σε ιστοσελίδα του ίντερνετ...


Σε μαϊμού πωλητή αυτοκινήτου, έπεσε ο άτυχος επαγγελματίας στη Χαλκίδα και το πλήρωσε ακριβά. Συγκεκριμένα σερφάροντας στο ίντερνετ, εντόπισε μία ιστοσελίδα αγγελιών και αφού βρήκε το αυτοκίνητο που ήθελε, επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη για τα περαιτέρω και τελικά η αγορά συμφωνήθηκε στα 4.000 ευρώ. Μόνο που η αγορά δεν έγινε ποτέ..

Χαλκίδα: Κυκλοφορούσε ελεύθερος ενώ είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη... 25 χρόνων!

Είχε καταδικαστεί πριν ένα χρόνο, σε κάθειρξη 25 ετών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ, για αρπαγή, ληστεία και παράβαση του νόμου για τα όπλα!


Ο λόγος για έναν 23χρονο Πακιστανό, τον οποίο σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. το βράδυ της Τρίτης στη Χαλκίδα...

Οινόφυτα: Οι Πακιστανοί έκλεβαν τα αφεντικά τους και... πούλαγαν το κλεμμένο εμπόρευμα! ΦΩΤΟ

Απίστευτη κομπίνα είχαν στήσει οι αλλοδαποί εργαζόμενοι σε εργοστάσιο, στην περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι αλλοδαποί έκλεβαν απορρυπαντικά από το εργοστάσιο και στη συνέχεια τα πούλαγα σε μαγαζιά, βάζοντας το κέρδος στην τσέπη τους φυσικά.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση συνελήφθησαν στη Θήβα, δύο άνδρες και μια γυναίκα από το Πακιστάν ηλικίας 47, 49 και 26 ετών, καθώς και μία 56χρονη Ρουμάνα.

Στο σπίτι ενός 34χρονου στα Ψαχνά έγιναν οι αποκαλύψεις!

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι ενός 34χρονου στα Ψαχνά έγιναν οι αποκαλύψεις!


Υπήρχαν πληροφορίες και έτσι άρχισαν το ψάξιμο. Ύστερα από λίγα λεπτά υπήρξε αποτέλεσμα και αποκαλύφθηκε μέσα στην ντουλάπα, δίπλα στα εσώρουχα.  

Βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους 80 γραμμαρίων

Ο Αναγνωστάκης στη Δημόσια Τηλεόραση

Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης  θα συμμετέχει την Παρασκευή 15/11/2013 στην ενημερωτική εκπομπή: «Επικαιρότητα» της Δημόσιας Τηλεόρασης, με παρουσιάστριες την Οντίν Λιναρδάτου και τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα. Προβολή εκπομπής 10:00 – 11:15.

Η Χαλκίδα απάντησε ενωμένη στο φασισμό και καταδίκασε τη βία από οπουδήποτε και αν προέρχεται

Η Χαλκίδα απάντησε ενωμένη στο φασισμό, τη μισαλλοδοξία, τη ξενοφοβία, το ρατσισμό και το ναζισμό και καταδίκασε τη βία από οπουδήποτε και αν προέρχεται, με μια υποδειγματική εκδήλωση που έγινε χτες στο κτίριο της Περιφέρειας.


Η Δημοκρατική  Χαλκίδα, συγκέντρωσε με το πρώτο κάλεσμά της. περισσότερα από 300 άτομα, που άκουσαν με προσοχή τις ομιλίες, παρακολούθησαν video με ομιλία του Τσάρλι Τσάπλιν, με αφορμή την ταινία του «Ο δικτάτορας» και η εκδήλωση έκλεισε με μουσική συναυλία, επιλεγμένων τραγουδιών από ένα εξαίρετο μουσικό σχήμα του ΔΟΑΠΠΕΧ υπό τον μαέστρο Πέτρο Πρόκο.

Σε ορκωτούς λογιστές τα οικονομικά Μητρόπουλου και Καπερνάρου

Το πόρισμα των ορκωτών λογιστών θα περιμένει η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής για να αποφασίσει αν θα πρέπει να ζητήσει ή όχι άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των βουλευτών Αλέξη Μητρόπουλου από τον ΣΥΡΙΖΑ και Βασίλη Καπερνάρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι οποίοι ελέγχονται για απόκρυψη εισοδημάτων. 


Ο πρώτος για περίπου 1,5 εκατ. ευρώ και ο δεύτερος για 5,5 εκατ. ευρώ.

Τους φακέλους με τα δικαιολογητικά που είχαν ζητηθεί και είχαν καταθέσει οι δύο βουλευτές, διαβίβασε χθες ο αρμόδιος οικονομικός εισαγγελέας προκειμένου η Επιτροπή να τα ελέγξει.

«Ο Δήμητερ Οργότσκα στο Θέατρο Χαλκίδας»

Ο διεθνούς φήμης Αλβανός  σκηνοθέτης,  Δήμητερ Οργότσκα, σε επίσκεψη του στην Χαλκίδα ζήτησε να παρακολουθήσει πρόβα του Θεάτρου Χαλκίδας.


Το απόγευμα της  Τρίτης, 12 Νοεμβρίου, συνοδευόμενος από την φίλη και διερμηνέα του, ο κύριος Δήμητερ Οργότσκα  επισκέφθηκε τον χώρο που στεγάζεται το Θέατρο Χαλκίδας όπου πραγματοποιούνται πρόβες για την παιδική παράσταση η οποία θα ανέβει σύντομα στην πόλη μας με τίτλο «Το κυνήγι του παιχνιδιού» σε σκηνοθεσία Μαρίας Βαρδάκα.

ΒΙΝΤΕΟ - Ο Αναγνωστάκης για την ανεργία στους νέους

Έντονη κριτική στα  όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης άσκησε, ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής κ. Henri Malosse, για τη διαχείριση του προβλήματος της ανεργίας των νέων.


Η τοποθέτηση του βουλευτή πραγματοποιήθηκε σε κοινή συνεδρίαση της Ειδικής  Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, με θέμα την ανεργία των νέων.

ΒΙΝΤΕΟ - Χαλκίδα: "Η Ζωή Της Αντέλ" στο ΜΑΓΙΑ

Η "Καυτή" ταινία  "Η Ζωή Της Αντέλ" θα προβάλλεται αυτή την εβδομάδα στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ της Χαλκίδας. Με τη γυναίκα - σκάνδαλο Adèle Exarchopoulos, την ελληνογαλλίδα που κατάφερε να γίνει σταρ μέσα σε λίγες μέρες και που ήρθε πρόσφατα στην Αθήνα.

Σ. Κεδίκογλου: "Θα προστατευθεί η α' κατοικία όσως αποδεδειγμένα έχουν πληγεί από την κρίση"

Η πρώτη κατοικία εκείνων που έχουν πληγεί από την κρίση και δεν μπορούν να ανταποκριθούν θα προστατευθεί, διαβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.


Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κ. Κεδίκογλου διευκρίνισε ότι θα εξαιρεθεί από τους πλειστηριασμούς η α΄κατοικία εκείνων  που αποδεδειγμένα, με αντικειμενικά κριτήρια τα οποία θα οριστούν, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Δεύτερος γνώμονας, όπως είπε, θα είναι η προστασία της αξίας των ακινήτων.

Ψαχνά: Λήστεψαν με μαχαίρι 18χρονο φοιτητή


Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην πλατεία των Ψαχνών


Ήταν χθες στη 1 το μεσημέρι...
όταν ο 18χρονος φοιτητής βρισκόταν στη πλατεία των Ψαχνών (φώτο) και ξαφνικά τον πλησιάσαν δύο νεαρά άτομα, τα οποία με την απειλή μαχαιριού, του ζήτησαν να τους δώσει χρήματα.

Εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο

Η Ομάδα Γυναικών( μέλος ΟΓΕ) μαζί με την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων, το Συνδικάτο Τροφίμων-Ποτών, την Ένωση Τεχνιτών-Οικοδόμων, το Συνδικάτο Μετάλλου και το Συνδικάτο Φαρμάκου-Καλλυντικού, διοργανώνουν εκδήλωση για το Πολυτεχνείο το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Ευβοίας.

Αναγνωστάκης: Ενημέρωση για τις μετακινήσεις μαθητών


Το Υπουργείο Οικονομικών απάντησε στην αναφορά 1079/18-10-2013, του βουλευτή Εύβοιας Δημήτρη Αναγνωστάκη, σχετικά με την έλλειψη πιστώσεων για τη μεταφορά μαθητών στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου.


Το Υπουργείο ενημέρωσε πως σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. 24001/11-6-2013, έχουν διευθετηθεί όλα τα ζητήματα που αφορούν στη μεταφορά των μαθητών.

Είχαν ρημάξει όλη την Χαλκίδα...

Τα στοιχεία ταυτότητας του ζευγαριού προέκυψαν κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι άνδρες της Ασφαλείας Θηβών για την εισβολή στο σπίτι  ενός 79χρονου στις Ερυθρές το βράδυ της περασμένης Κυριακής 

Επιτέλους έργα στη Λ. Καραμανλή (πρώην Λ. Αθηνών)

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχου Περγαντά εντάχθηκε το έργο με τίτλο: «Βελτίωση κατασκευή συνδετήριων οδών Λεωφόρου Καραμανλή (πρώην Λ. Αθηνών)», με δικαιούχο τον Δήμο Χαλκιδέων και συνολικό προϋπολογισµό 2.321.290,00 €, μέρος του οποίου συγχρηματοδοτείται από Εθνικούς πόρους και πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας - Ηπείρου 2007 -2013».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...