Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Οικογενειακή ποδηλατάδα στη Χαλκίδα για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο

ΦΩΤΟ ΑΠΟ eviaportal.gr

Στη Χαλκίδα βρέθηκαν ενόψει του τριημέρου η  Τατιάνα Στεφανίδου και ο  Νίκος Ευαγγελάτος. 


Κατά την παραμονή τους στη Χαλκίδα όπου διατηρούν και εξοχική κατοικία, εθεάθησαν να κάνουν ποδηλατάδα μαζί με τα παιδιά τους, στην παραλία της Χαλκίδας με θέα τον Ευβοϊκό.

Χαλκίδα: Προσπάθησε να ξεφύγει από την αστυνομία με κλεμμένο ποδήλατο

Πίστεψε πως θα μπορούσε να ξεφύγει με το ποδήλατο από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που τον καταδίωξαν στη Χαλκίδα όταν δεν σταμάτησε στο σήμα που του έκαναν να σταματήσει για έλεγχο, ένας 25χρονος που ήταν φορτωμένος με κλοπιμαία


Σε μικρή απόσταση οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και διαπίστωσαν ότι το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε ήταν κλεμμένο και το κατάσχεσαν για να το επιστρέψουν στον ιδιοκτήτη του.

Η δασκάλα Άννα Γαλανού για την ενδοσχολική βία και το σχολικό εκφοβισμό

Στην ημερίδα για την ενδοσχολική βία και το σχολικό εκφοβισμό που έγινε στις 26 Φλεβάρη 2014 μίλησε εκπροσωπώντας το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας η εκλεγμένη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου (με το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ)  δασκάλα Άννα Γαλανού.


 Η ομιλία της Άννας Γαλανού, με τίτλο "Σχολικός εκφοβισμός -αιτίες και τρόποι αντιμετώπισης" έχει ως εξής:

Ο Αναγνωστάκης για τους Σχολικούς φύλακες και τη κινητικότητα

Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης απάντησε στην ερώτηση 6019 με ημερομηνία 05/02/2014 του βουλευτή Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρη Αναγνωστάκη, σχετικά με τις τοποθετήσεις σχολικών φυλάκων στο πρόγραμμα της κινητικότητας..


Το Υπουργείο στην απάντηση του σχετικά με το θέμα της κινητικότητας αναφέρεται στα αποτελέσματα της πολιτικής του, δηλώνοντας ότι από τους 2.234 σχολικούς φύλακες που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα,  μόλις 526 αξιοποιήθηκαν μέσω της κινητικότητας για την κάλυψη αναγκών του Υπουργείου Υγείας.

Συστηματικός ο αποκλεισμός της Στερεάς Ελλάδας από τα προγράμματα επιδότησης της απασχόλησης

Τρία προγράμματα του ΕΣΠΑ εξαιρούν την Στερεά Ελλάδα από πρόσβαση σε πόρους συνολικού ύψους 81.200.000 €


Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον Μάιο του 2013, η Στερεά Ελλάδα, βρίσκεται στην 10η κατά σειρά θέση ως προς το ύψος της ανεργίας, ανάμεσα στις 270 περιφέρειες από τις οποίες αποτελείται η Ευρωπαϊκή Ένωση, με ποσοστό ανεργίας 27,8%

Την εικόνα αυτή επιβεβαιώνουν και τα πιο πρόσφατα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ
Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του 2013 ανακοινώθηκε πρόγραμμα επιδότησης της απασχόλησης, το οποίο εξαιρούσε την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Πρόκειται για το: 

Δωρεάν μαστογραφία και στη Κύμη

Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη κακοήθεια που εμφανίζεται στις γυναίκες της χώρας μας. Ο αριθμός των νέων περιστατικών κάθε χρόνο στη χώρα μας υπολογίζεται σε 4.500.


Παρόλη την υψηλή συχνότητα της ασθένειας, η αντιμετώπιση της τα τελευταία χρόνια δίνει ολοένα και καλύτερα αποτελέσματα, αφού η πλειοψηφία των ασθενών θα ζήσει πάρα πολλά χρόνια και αυτά θα επηρεαστούν ελάχιστα σε ότι αφορά την ποιότητα τους.

"Εκτίμησαν" την.. ομορφιά και.. "μπούκαραν" σε κομμωτήριο

Φωτό αρχείου

"Εκτίμησαν" την.. ομορφιά και.. "μπούκαραν" σε κομμωτήριο τρία κλεφτρόνια της Χαλκίδας! 


Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Χαλκίδα, συνελήφθησαν  δύο Έλληνες, ηλικίας 35 και 49 ετών αντίστοιχα, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμη συνεργός τους. 

Ιστιαία: Φωτογραφίες με μικρά παιδιά που σφίγγουν το στομάχι!

ΦΩΤΟ από ΙΣΤΙΑΙΑnews

Σκληρές εικόνες εκτυλίσσονται καθημερινά στις γειτονιές της Ιστιαίας - Ο φωτογραφικός φακός αποτυπώνει όλα όσα συμβαίνουν...


Οι φωτογραφίες από το istiaianews είναι γροθιά στο στομάχι. Κάθε πρωί ακόμη και μικρά παιδιά καταφεύγουν στο να αναζητούν κάθε τι μεταλλικό, ακόμη και τροφή, στους κάδους απορριμμάτων...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...