Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη πολιτεία η Κάρυστος

Στις 26 και 27 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, η κεντρική πλατεία της Καρύστου, μετατρέπεται σε Χριστουγεννιάτικη πολιτεία με σκοπό να  παρασυρθούμε σε γιορτινούς ρυθμούς.

“ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ” από το παιδικό θεατρικό τμήμα, του Εκπολιτιστικού συλλόγου Κανήθου Χαλκίδας


Με απρόσμενη επιτυχία, παρουσιάστηκε απόψε το βράδυ στην φιλόξενη αίθουσα του 9ου Δημοτικού Σχολείου, η θεατρική παράσταση “ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ” από του παιδικό θεατρικό τμήμα, του Εκπολιτιστικού συλλόγου Κανήθου Χαλκίδας. 

Χαλκίδα: 19χρονος με ναρκωτικά στη τσέπη...

Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 19χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης

Στο εξοχικό τους σπίτι στη Χαλκίδα Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος

​Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος όπως κάθε χρόνο θα περάσουν τις γιορτές οικογενειακώς, «αλλά προς το παρόν δεν έχουν καταλήξει ποιες μέρες θα επισκεφθούν το εξοχικό τους σπίτι στη Χαλκίδα» τόνισε πρόσωπο από το φιλικό τους περιβάλλον.

Προσλήψεις Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης: Τι απαντά το υπουργείο στον Αναγνωστάκη

Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, απάντησε στην ερώτηση 4229/26-11-2013 του βουλευτή Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρη Αναγνωστάκη για προσλήψεις Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης.


Στην απάντηση του, το Υπουργείο αναφέρει ότι το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος έχει προβεί σε αυτεπάγγελτη αναζήτηση των Πιστοποιητικών Στρατολογικής Κατάστασης τύπου Ά, για την απόδειξη της σωματικής ικανότητας των υποψηφίων για το διαγωνισμό. Ενώ αναφέρει ότι εξετάζεται από το Υπουργείο η απόφαση 260/2012 του Ν.Σ.Κ, η οποία δεν αναγνωρίζει τη μεταγενέστερη μεταβολή στρατιωτικής ικανότητας.

Ξεκινά η μελέτη για δίκτυα ύδρευσης απο το Φράγμα Σέττα - Μανίκια

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά, η σύμβαση για τη μελέτη του έργου δικτύων ύδρευσης σε 79 οικισμούς της Κεντρικής Εύβοιας, από το φράγμα Σέττα-Μανίκια.


Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς και ο ανάδοχος του έργου, υπέγραψαν, τη σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και εργολήπτριας επιχείρησης για τις συμπληρωματικές μελέτες κατασκευής δικτύων ύδρευσης Σέττα Μανίκια, που χρηματοδοτείται από πρόγραμμα της Περιφέρειας με 1.200.000 €.

Αυλωνάρι : Στόλισαν το χωριό τους αλλά ξέμειναν από... ρεύμα!

Την Κυριακή ο εθελοντικός σύλλογος Ρέουσα έβαλε 6 φωτοσωλήνες στα δέντρα της κεντρικής πλατείας στο Αυλωνάρι.


"Τώρα απομένει η σύνδεση των καλωδίων για να δούμε το αποτέλεσμα που είμαστε σίγουροι ότι θα είναι υπέροχο." σκέφτηκαν και περίμεναν το βράδυ για να φανεί το αποτέλεσμα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...