Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ετοιμασίες στη Χαλκίδα για τον 1ο αγώνα Motocross

Η Α.Μ.ΛΕ.Χ. (Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας) ανακοινώνει ότι για τις ανάγκες του αγώνα  του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος  Motocross  πού διοργανώνει  με  την έγκριση  της  Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΑΜΟΤΟΕ) στην πόλη μας,  το  Σαββατοκύριακο  23 – 24 Μαρτίου   2013, η πίστα Μηχανοκίνητου  Αθλητισμού του Δήμου  Χαλκιδαίων στην  περιοχή ΠΕΙ  ΔΟΚΟΥ,  παραμένει κλειστή από την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου,  προκειμένου να ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης και βελτίωσης του  αγωνιστικού  τερραίν και περίφραξης.

Αναλόγως των καιρικών συνθηκών και  την πρόοδο  των  εργασιών, θα ανοίξει  για οργανωμένη  προπόνηση το  Σ/Κ  2-3  Μαρτίου ή το  επόμενο,  9-10  Μαρτίου,  σε  περίπτωση  κακών  καιρικών  συνθηκών. Θα ακολουθήσει  νεότερη ανακοίνωση.

Τηλέφωνα  επικοινωνίας   6936111991  &  6974166656   Email:  amlexalkidas@gmail.com

Αναγνωστάκης και Χατζηγιαννάκης στο Συντονιστικό της ΔΗΜΑΡ για την Αυτοδιοίκηση


Με το βλέμμα στραμμένο στις Δημοτικές και  Περιφερειακές εκλογές πραγματοποιήθηκε η πρώτη πανελλαδική σύσκεψη  του Τομέα Αυτοδιοίκησης της  Δημοκρατικής Αριστεράς, με τη συμμετοχή  αυτοδιοικητικών στελεχών του κόμματος και των γραμματέων των περιφερειακών οργανώσεων. 

Η σημασία που έχει για  τη Δημοκρατική Αριστερά η Αυτοδιοίκηση υπογραμμίζεται και από τη συμμετοχή  του προέδρου Φώτη Κουβέλη, του γραμματέα της ΚΕ και βουλευτή Επικρατείας, Σπύρου Λυκούδη, μελών της ΕΕ,  βουλευτών και  του νέου υπεύθυνου του Τομέα Δημήτρη Αναγνωστάκη (φωτό).  

Στη διάρκεια της πανελλαδικής σύσκεψης έγινε ευρεία συζήτηση για  τις εξελίξεις στον πρώτο και  δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης, για  την αντιμετώπιση των συνεπειών  της κρίσης, τη στήριξη των πολιτών και ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε  σε θεσμικά ζητήματα, στις αδυναμίες  και δυσλειτουργίες του Καλλικράτη, όπως και σε αγκυλώσεις που περιορίζουν  τη δυνατότητα άμεσων παρεμβάσεων σε κοινωνικό επίπεδο καθώς και τις αναπτυξιακές δυνατότητες των ΟΤΑ.

Σε ό, τι αφορά  στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, υπογραμμίστηκε το γεγονός ότι η Δημοκρατική Αριστερά υπερασπίζεται μια αυτοδιοίκηση μακριά από στενούς κομματικούς εναγκαλισμούς και στηρίζει συνδυασμούς και τοπικές συμμαχίες με προοδευτικά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά και φερέγγυα πρόσωπα.

Τέλος, αναδείχθηκε 13μελές συντονιστικό με τη συμμετοχή  αυτοδιοικητικών από όλη την  Ελλάδα, το οποίο μεταξύ άλλων θα προχωρήσει και σε επεξεργασία προτάσεων  και θέσεων. Στο συντονιστικό μετέχουν οι εξής:

-Αναγνωστάκης  Δημήτρης, Βουλευτής Εύβοιας, πρώην δήμαρχος Χαλκίδας
-Βαρελάς Ανδρέας,  Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων
-Βαρελάς Δημήτρης, Περιφερειακός Σύμβουλος  Αττικής
-Ιωακειμίδης  Γιώργος,  Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη
-Κλάπας Μιλτιάδης, πρώην Δήμαρχος Πρέβεζας
-Λαμπρινίδης  Φώτης, Αντιδήμαρχος Βόλου
-Λοτσάρης Βασίλης,  Αντιδήμαρχος Πάτρας
-Παγκάλου Έφη,  Εργαζόμενη ΟΤΑ
-Παπαστεργιοπούλου  Σμαράγδα, Συντονίστρια Τομέα Αυτοδιοίκησης
-Παππάς Κώστας, μέλος του Περ/κού γραφείου  Θεσσαλίας
-Προβατάς Φώτης,  Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αθηναίων
-Φωτίου Νίκος,  Συντονιστής της παράταξης Μπουτάρη "Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη"
-Χάλαρης Γιώργος,   πρώην κοινοτάρχης Οίας Σαντορίνης
-Χατζηγιαννάκης  Μίλτος, Δήμαρχος Σκύρου

Enhanced by Zemanta

«Το κορίτσι που ζήτησε μια βελόνα μια απλή βελόνα» στη Χαλκίδα


Έρχεται  στη  Χαλκίδα  η  επιτυχημένη  Παιδική  Θεατρική  Παράσταση  της   Αριστέας Κοντραφούρη «Το κορίτσι που ζήτησε μια βελόνα μια απλή βελόνα» του Χρήστου Μπουλώτη

Ένα  παραμύθι για την απληστία και την αχαριστία θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι στις 4    Μαρτίου   2013, ημέρα Δευτέρα, στο Δημοτικό  Θέατρο  Παπαδημητρίου

Το πρωινό  παραστάσεις  μόνο  για  Νηπιαγωγεία  και   Δημοτικά   Σχολεία  & 6 το απόγευμα  για  όλη  την  οικογένεια

Είναι μια εικαστική  διαδρασική παράσταση που τα παιδιά  δίνουν τη λύση στο παραμύθι

Συντελεστές :
Την παράσταση επιμελήθηκε  η Νέλλη Καρρά
Σκηνοθεσία ,  σύλληψη , δραμ. επεξεργασία, ερμηνεία   Αριστέα Κοντραφούρη
Χορογραφία , κινησιολογία: Αγγελική Παπαδάτου
Μουσική σύνθεση: Μανώλης Σπανός
Φωτισμοί : Γιώργος Ζαφειρίου
Σκηνικό [κούτες] Νίκος Κόνιαρης

Πληροφορίες  Κρατήσεις θέσεων  :  Χατζοπούλου 39    Τηλ.: 22210 29139
                                                              Απογεύματα    6:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου  :   για παιδιά   3,00  Ευρώ    και  για  συνοδούς   5,00  Ευρώ

Διοργάνωση  : Σύλλογος  Α.με.Α « Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός»
                                                                     &
                                          με   τη   συμπαράσταση  της  ΔΟΑΠΠΕΧ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος                     Η Γραμματέας
Ειρήνη Μερτζιάνη           Αγγελική Κουτσαυλή

Αναγνωστάκης: «Μείωση συντελεστή ΦΠΑ στην εστίαση και τις τουριστικές επιχειρήσεις»


Σήμερα στις 18.45΄ θα συζητηθεί στη Βουλή, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου,  η ερώτηση του βουλευτή Εύβοιας Δημήτρη Αναγνωστάκη, σχετικά με τη μείωση συντελεστή ΦΠΑ στην εστίαση και τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Στην ερώτηση αναφέρονται τα εξής:

"Πέραν των μέτρων που θα πρέπει να λαμβάνονται για  την ανακούφιση των κοινωνικών στρωμάτων  που έχουν πληγεί περισσότερο  από την κρίση, όπως οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι. Θα πρέπει να εφαρμόζονται και πολιτικές που θα καθιστούν το βασικότερο προϊόν της Ελλάδος, που είναι αναμφισβήτητα ο τουρισμός, ανταγωνιστικότερο έναντι άλλων προτάσεων.

Η προσέλκυση τόσο του ξένου όσο και του εγχώριου τουρισμού μπορεί να επιτευχθεί με την δημιουργία ενός ελκυστικότερου πακέτου που θα προσφέρει καλές τιμές με άψογες υπηρεσίες και προϊόντα. Για να διευκολυνθούν, οι εμπλεκόμενες με τον τουρισμό εταιρείες , να προσφέρουν ένα δελεαστικό πακέτο θα πρέπει να μειωθεί δραστικά ο συντελεστής του ΦΠΑ απο το 23% στο 13%. Η υψηλή φορολόγηση και η μείωση των εισοδημάτων έχει καταστήσει το τουριστικό προϊόν ασύμφορο και αυτή είναι μια πραγματικότητα που θα πρέπει να εντοπίσουμε πριν φτάσουμε στο χρονικό σημείο της έναρξης της τουριστικής σεζόν.

Παράλληλα, η  μείωση του ΦΠΑ, θα δώσει ώθηση για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και μέσω της αύξησης του τζίρου των επιχειρήσεων θα οδηγήσει σε μεγαλύτερα έσοδα για το κράτος.

Λαμβάνοντας υπ’  όψη τα παραπάνω ερωτάσθε κ. Υπουργέ

Σκοπεύετε να προχωρήσετε σε μείωση του συντελεστή ΦΠΑ από 23% σε 13% για τα τουριστικά επαγγέλματα και την εστίαση;
Τι άλλα μέτρα σχεδιάζετε να εφαρμόσετε για να ενισχύσετε το συγκριτικό πλεονέκτημα του τουριστικού προϊόντος;


  O Ερωτών Βουλευτής

Δημήτρης Αναγνωστάκης"

Κάρυστος: Πήρε αγκαλιά τον νεκρό του πατέρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο!

Δεν κατάφερε δυστυχώς να τον σώσει. 



Συνέβη χθες το μεσημέρι σε μαντρί της Καρύστου που είναι σε δύσβατη περιοχή.

Σηκώθηκαν το πρωί της Κυριακής, και πήγαν μαζί, προκειμένου να κάνουν δουλειές.

 Όταν μεσημέριασε, έχασε τον πατέρα του από τα μάτια του. Το 32χρονο παιδί ανησύχησε και άρχισε να τον φωνάζει μέχρι που πλησίασε ένα ρέμα.

Πάγωσε μιας και είδε το άψυχο σώμα του πατέρα του να επιπλέει.

Με όση δύναμη είχε τον έβαλε στους ώμους του και τον πήγε στο νοσοκομείο της Καρύστου. Δυστυχώς ήταν νεκρός ο 68χρονος άντρας βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Ειρήνη Αϊνδιλή: «Έζησα 25 μέρες τρώγοντας μόνο ένα γιαούρτι»

Για τους κινδύνους που κρύβει ο πρωταθλητισμός όταν μετατρέπεται σε αυτοσκοπό μίλησε η Χαλκιδέα Ολυμπιονίκης του ανσάμπλ Ειρήνη Αϊνδιλή.

Η πρωταθλήτρια αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σοβαρή διατροφική διαταραχή που αντιμετώπισε, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Joy» του ΣΚΑΪ. «Όταν ήθελα να βάλω σαν στόχο τη δεύτερη Ολυμπιάδα του 2004, λόγω τραυματισμού και λόγω του ότι δε με βοηθούσε το σώμα μου έγινα βουλιμική. Γενικά στον αθλητισμό όλη η κατάσταση είναι πιεστική. Δεν είναι ότι πρέπει να είσαι αδύνατη για να δείχνεις ωραία στο ταπί, αλλά επειδή είναι ένα άθλημα που κάνεις πολλές ώρες προπόνησης πρέπει να είσαι αδύνατη για να αντεπεξέλθεις» εξηγεί η Ειρήνη η οποία αναμετρήθηκε με τη βουλιμία στα 15 της.

«Έφτασα να κάνω έξι εμετούς την ημέρα»

Η χάλκινη Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ αναφέρεται ακόμη στην πίεση που υπέστη και στα αποτελέσματά της «Το 1998 μετά από ένα τραυματισμό έμεινα τέσσερις μήνες εκτός ομάδας, ήμουν με τις πατερίτσες αλλά έκανα προπονήσεις. Τότε έτρωγα ένα γιαούρτι αλλά πόσο να αντέξει κάποιος; Άντεξα για 25 ημέρες να τρώω ένα γιαούρτι και θυμάμαι ότι έτρωγα τσίχλες για να νομίζω ότι κάτι μασάω. Μετά άρχισα να τρώω ένα μπιφτέκι με σαλάτα, κανονικό γεύμα και άρχισα να βάζω γραμμάρια μέχρι που έφτασα να ζυγίζω 3,5 κιλά πάνω και δεν αδυνάτιζα με τίποτα. Κάποια στιγμή που είπε μια προπονήτρια 'δεν ξέρω τι θα κάνεις να κόψεις τον σβέρκο σου'. Πήγα το βράδυ στους ξενώνες, έφαγα και έκανα εμετό. Αυτό μου άρεσε γιατί έτρωγα τα απαγορευμένα. Είναι μια ψυχολογική αρρώστια. Ξαφνικά έφτασα να κάνω έξι εμετούς την ημέρα. Με κατάλαβαν οι συναθλήτριές μου γιατί οι τουαλέτες ήταν έξω από τα δωμάτια. Το χειρότερο είναι να ζυγίζεις ένα παιδί τρεις και τέσσερις φορές την ημέρα. Αυτό είναι αρρώστια».

«Μου έδωσαν 3-4 μήνες ζωής»

Με δραματικό τρόπο περιγράφει η Ολυμπιονίκης το τέλμα στο οποίο έφτασε, λίγο πριν αποφασίσει να εγκαταλείψει για πάντα τον πρωταθλητισμό.

«Τότε μου άρεσε η εικόνα μου. Είχα άλλα προβλήματα οργανικά, το στομάχι μου, πνιγόμουν στον ύπνο μου. Τότε συνειδητοποίησα ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν έτρωγα, έκανα ό,τι έκανα και δεν έχανα κιλά. Άρχισα και πάχαινα ξαφνικά. Έβλεπα ότι πήγαινα ενάντια στη ζωή μου. Κουραζόμουν πιο εύκολα. Πάθαινα ταχυκαρδίες. Πήγα στο εξωτερικό και δεν είχα καμία επαφή με το περιβάλλον το αθλητικό. Έπρεπε να το κάνω, να καταλάβω ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι η ρυθμική τελείωσε για μένα και αυτό ήταν το καλύτερο. Μου έδωσαν 3-4 μήνες ζωής γιατί ή θα έσπαγε η κεντρική φλέβα ή θα σταματούσε η καρδιά μου ή θα έσπαγε η βαλβίδα του στομαχιού. Από το 2003 δεν έχω ανέβει στη ζυγαριά και το παιδί μου δεν θα ήθελα να κάνει πρωταθλητισμό».

"Εσβησε" η Mαρία Πολυκαρπίδου, η "φωνή" του Eργατικού Kέντρου Eύβοιας


"Έσβησε"  πριν λίγες ώρες η "φωνή" του Eργατικού Kέντρου Eύβοιας. H Mαρία Πολυκαρπίδου ήταν περισσότερα  από 25 χρόνια γραμματέας του προέδρου και έδωσε μια άνιση μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας  και νοσηλευόταν για πολύ καιρό.

Πρόσφατα υποβλήθηκε σε εγχείρηση, αλλά δεν κατάφερε να ανακτήσει την υγεία της. Άφησε τη τελευταία της πνοή σήμερα το πρωί..

Ο Αναγνωστάκης στη Βουλή για την υπολειτουργία του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου.

Στα πλαίσια  του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο  Βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς  Εύβοιας Δημήτρης Αναγνωστάκης, κατέθεσε αναφορά σε σχέση με την εύρυθμη  λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου.  Συνημμένο στην αναφορά υπήρξε υπόμνημα της Λαϊκής Επιτροπής Κηρίνθου που εκθέτει τα προβλήματα του εν λόγω Κέντρου Υγείας.


Η Λαϊκή Επιτροπή Κηρίνθου, μαζί με μαζικούς φορείς και οργανώσεις της ευρύτερης περιοχής, κάλεσε, πρόσφατα, όλους τους κατοίκους να ξεσηκωθούν για την υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου, που οδηγεί σε απαξίωση τον τομέα της υγείας στο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας.

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου,έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στο κλειστό γυμναστήριο Μαντουδίου, και επικρίθηκε η πολιτική του υπουργείου Υγείας, που έχει αφήσει το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου να υπολειτουργεί, με τεράστιες  ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό.

Σε ποιά καταστήματα θα δώσει άδειες το Δημ. Συμβούλιο Χαλκίδας


Σας κάνουμε γνωστά τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης της  συνεδρίασης του Συμβουλίου Δημ.Κοινότητας  Χαλκίδας  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη ,27  Φεβρουαρίου 2013  και ώρα 19:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου  [Δημαρχιακό Μέγαρο– Φαρμακίδου 15,Χαλκίδα]:

ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ  ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ:

1). Περί προέγκρισης άδειας ίδρυσης   σε κατάστημα  υγειονομικού ενδιαφέροντος  ιδιοκτησίας  ΤΟΥΒΛΑΤΖΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ –Πρατήριο άρτου –γάλακτος  επί της οδού Ελεφήνορος & Ομήρου  – ( αρ.πρωτ.αιτ.7487/5-2-2013)

2). Περί προέγκρισης άδειας ίδρυσης   σε κατάστημα  υγειονομικού ενδιαφέροντος  ιδιοκτησίας  ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΝΗ ΜΙΧΑΗΛ του Γεράσιμου ,Πιτσαρία  επί της οδού Περικλέους Σταύρου 15,Χαλκίδα  ( αρ.πρωτ.αιτ.7535/5-2-2013)

3). Περί προέγκρισης άδειας ίδρυσης   σε κατάστημα  υγειονομικού ενδιαφέροντος  ιδιοκτησίας  ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ του Αριστείδη, Λιάνικο Εμπόριο Οίνων-Ποτών επί της Λεωφ.Παπανδρέου 511   ( αρ.πρωτ.αιτ.8570/8-2-2013)

4). Περί προέγκρισης άδειας ίδρυσης   σε κατάστημα  υγειονομικού ενδιαφέροντος  ιδιοκτησίας  ΧΑΣΑΝΔΡΑ ΖΩΗΣ του Βασιλείου , Κατάστημα Μαζικής Εστίασης Πρόχειρου Γεύματος [Αναψυκτήριο-Καφετέρια] επί της οδού Περικλέους Σταύρου 19  ( αρ.πρωτ.αιτ.8882/11-02-2013)

5). Περί προέγκρισης άδειας ίδρυσης   σε κατάστημα  υγειονομικού ενδιαφέροντος  ιδιοκτησίας  ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΣ του Γεωργίου , Ζαχαροπλαστείο με παρασκευαστήριο (χωρίς καθήμενους)  επί της οδού Δημάρχου Σκούρα [έναντι Δ.Ο.Υ] ( αρ.πρωτ.αιτ.8890/11-2-2013)

6). Περί ανανέωσης άδειας μουσικών οργάνων ενός έτους  σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος  ιδιοκτησίας ΜΠΡΟΥΖΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Ευαγγέλου , Καφενείο « ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ», οδός Ερμού 14-16(αρίθμ.πρωτ αιτ.8297/07-02-2013) (εισηγητής κος Γιαννούκος Θεόδωρος)

7). Περί αρχικής χορήγησης  άδειας μουσικών οργάνων ενός έτους  σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος  ιδιοκτησίας ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ του Ιωάννη «κατάστημα μαζικής εστίασης με προσφορά κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών», οδός Παπασκιαδά 2 (αρίθμ.πρωτ αιτ.2474/15-01-2013)

8). Περί ανανέωσης  άδειας μουσικών οργάνων για αόριστο χρονικό διάστημα  σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος  ιδιοκτησίας ΣΑΜΠΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ του Ιωάννη «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ χωρίς παρασκευαστήριο» επί των οδών Βουδούρη-Ερμού-Φαρμακίδου με διακριτικό τίτλο «ΓΙΩΤ» (αρίθμ.πρωτ αιτ.6879/01-02-2013)

9). Περί ανανέωσης  άδειας μουσικών οργάνων για αόριστο χρονικό διάστημα  σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος  ιδιοκτησίας «ΑΙΚ.ΤΖΕΛΑ-ΣΠΥΡΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε» -ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ- ΜΠΑΡ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ  επί των οδών  Κριεζώτου & Βουδούρη 22 με διακριτικό τίτλο «ΠΑΝΘΕΟΝ» (αρίθμ.πρωτ αιτ.8795/11-02-2013)

10). Περί ανανέωσης  άδειας μουσικών οργάνων για αόριστο χρονικό διάστημα  σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος  ιδιοκτησίας ΣΑΜΠΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ του Ιωάννη «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ χωρίς παρασκευαστήριο» επί των οδών Βουδούρη-Ερμού-Φαρμακίδου με διακριτικό τίτλο «ΓΙΩΤ» (αρίθμ.πρωτ αιτ.6879/01-02-2013)

11)Περί Καθορισμού Δημοτικών  χώρων προς παραχώρηση για  άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου

12)Περί γνωμοδότησης για  χορήγηση άδειας χρήσης κοινόχρηστου  χώρου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας «Α.ΔΑΪΜΟΓΛΟΥ-Λ.ΓΚΑΪΤΑΤΖΗ Ο.Ε»-Οβελιστήριο –Τσιριγώτη 1 (αρίθμ.πρωτ.αιτ.8054/6-2-2013)

13)Περί γνωμοδότησης για  χορήγηση άδειας χρήσης κοινόχρηστου  χώρου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας «ΛΑΒΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε»-Καφέ- Κριεζώτου 15 (αρίθμ.πρωτ.αιτ.10236/14-2-2013)


ΚΚΕ Κύμης: Προβοκάτσιες με συνθήματα και αναρτήσεις...

Communist Party of Greece
 (Photo credit: Wikipedia)

Σοβαρές καταγγελίες για προβοκάτορες που διαδίδουν φήμες σε βάρος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ αλλά και με αναγραφή ψεύτικων συνθημάτων κάνει η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ στη Κύμη. 

Διαβάστε τη καταγγελία:

"Το τελευταίο χρονικό διάστημα η ανάπτυξη αγωνιστικών διαδικασιών και στη περιοχή της Κύμης, κάποιους τους έχει θορυβήσει.

Το δέσιμο που έχουν με τα συμφέροντα του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού κόσμου, τους κάνει να παίρνουν τα μέτρα τους.

Για αυτό το λόγο γινόμαστε μάρτυρες μιας προβοκατόρικης συγχορδίας.

Ξεκίνησαν με υβριστικά συνθήματα πάνω σε τοίχους, με ποιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, τα
υβριστικά συνθήματα ενάντια στην ΚΝΕ στο Γενικό Λύκειο Κύμης.

Επανήλθαν με προβοκατόρικες αναρτήσεις σε γνωστό Blog της περιοχής, για δήθεν μη συμμετοχή εργαζομένων του νοσοκομείου στην απεργιακή κινητοποίηση, που οι ίδιοι αποφάσισαν μέσα απο Γενική Συνέλευση και ευθεία δήθεν σύνδεση του ΠΑΜΕ με το Δήμαρχο.

Και τέλος μια εξόφθαλμη προβοκάτσια πάλι σε τοίχους του Λυκείου Κύμης:

Δυο μεγάλα ΚΚΕ με πράσινη μπογιά δίπλα σε συνθήματα που καμία σχέση δεν έχουν με την πολιτική του Κόμματος μας.

 Αν νομίζουν ότι θα στρέψουν τους εργαζόμενους ενάντια στο Κόμμα τους, ματαιοπονούν".

Enhanced by Zemanta

Η πίτα του Συλλόγου Λαγκαδιωτών Κυζίκου Μ.Ασίας


Φέτος η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Λαγκαδιωτών Κυζίκου Μ.Ασίας έγινε στο κέντρο «Τσίμπος» στην Αγία Ελεούσα στις 23 Φεβρουαρίου.

Συμμετείχε το χορευτικό σύνολο του Θοδωρή Γιαννακάρα με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών της Μ.Ασίας.

"Με ένα μοναδικό γλέντι υποδεχτήκαμε την έναρξη του τριωδίου" έλεγαν οι υπεύθυνοι του Συλλόγου στον Χρήστο Κουτσαύτη που αποθανάτισε το κέφι τους!

Χοροεσπερίδα του Συλλόγου των Απανταχού Λαμαριωτών

O Σύλλογος των Απανταχού Λαμαριωτών έκανε την ετήσια χοροεσπερίδα του στον "Ρένο", με μεγάλη συμμετοχή των μελών του.

Χόρεψε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου με δάσκαλο τον Δημήτρη Ελευθέριο και καταχειροκροτήθηκαν.

Ο Χρήστος Κουτσαύτης ήταν εκεί και αποθανάτισε με το φακό του σημαντικά στιγμιότυπα.

O Πολιτιστικός Σύλλλογος του Αγ. Ιωάννη τίμησε τον Χρ. Τοκπασίδη


O Πολιτιστικός Σύλλλογος του Αγ. Ιωάννη, με πρόεδρο τον Βασ. Τουχτίδη, έκοψε την πίτα του.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε και ο Πρόεδρος των Ποντίων και πρώην διαιτητής Χρήστος Τοκπασίδης.

Παρών και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Θανάσης Ζεμπίλης, ο επικεφαλής της αντιπολίτεσυης του Δήμου Χρ. Παγώνης κ.α.


Φωτογραφίες: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ


Και όμως: Στο Αλιβέρι, στα Λέπουρα και το Βέλος, έχουν ακόμα Χριστούγεννα...(βίντεο)


Μπορεί να έχουν περάσει δύο μήνες, όμως κάποιοι φαίνεται πως δεν μπορούν με τίποτα να ξεκολλήσουν από το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με το evianews.gr, στο κέντρο του Αλιβερίου αλλά και στα χωριά Λέπουρα και Βέλος υπάρχουν ακόμα αναμμένα τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια!

Προφανώς οι υπεύθυνοι είτε ξέχασαν να τα ξεστολίσουν, είτε αποφάσισαν πως τους κοστίζει φθηνότερα να τα αφήσουν έτοιμα για του χρόνου.

Για του λόγου το αληθές υπάρχει και το βίντεο

:


Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...