Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Χαλκίδα: Θρίλερ για οικογένεια την νύχτα!

Ένα από τα πιο εφιαλτικά βράδια έζησε οικογένεια στο κέντρο της πόλης.


Ξαφνικά την ώρα που απολάμβαναν την ζεστασιά του σπιτιού, και ήταν μαζεμένοι γύρω από το τζάκι, γέμισαν από καπνούς στο σαλόνι.

Το ίδιο συνέβη και έξω από το σπίτι. 

Αποτέλεσμα ήταν να ειδοποιηθεί η πυροσβεστική.

Εκδηλώσεις στον Αγ. Ιωάννη Αλιβερίου για τον Άγιο Πορφύριο

Επτά δεσποτάδες και αμέτρητοι κληρικοί πήραν μέρος στις σημερινές γιορτές που έγιναν στον Αγ. Ιωάννη Αλιβερίου, όπου τιμήθηκε ο Άγιος Πορφύριος!

Είναι χαρακτηριστικό ότι αναρτήθηκε και πινακίδα στο σπίτι που γεννήθηκε και έζησε την παιδική του ηλικία ο Άγιος Πορφύριος.

Πρόσφατα η Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, αποδέχθηκε την εισήγηση της Κανονικής Επιτροπής και κατέταξε τον Ιερομόναχο Πορφύριο στο Αγιολόγιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Ο Γέρων Πορφύριος γεννήθηκε το 1906 στο χωριό Άγιος Ιωάννης του σημερινού Δήμου Ταμιναίων της Εύβοιας. Το κοσμικό όνομά του ήταν Ευάγγελος Μπαϊρακτάρης και σε ηλικία 13 χρόνων, μετέβη στη Σκήτη της Αγίας Τριάδος, τα γνωστά «Καυσοκαλύβια» του Αγίου Όρους, όπου έζησε τα επόμενα 6 περίπου χρόνια. Αργότερα, λόγω σοβαρής ασθένειας, αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Εύβοια.

Χαλκίδα: 28χρονη έκλεβε ποδήλατα

Συνελήφθη στη Χαλκίδα μία 28χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.


Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στην 28χρονη, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή της ένα ποδήλατο, το οποίο, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε αφαιρέσει μαζί με ένα ακόμη, από υπόγειο πολυκατοικίας στη Χαλκίδα, όπου διέμενε ο 36χρονος ιδιοκτήτης των ποδηλάτων.

Αγγέλου: Πάντα μου άρεσαν τα ζόρικα

Για την προοπτική που ανοίγεται στην προπονητική του καριέρα, με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εφές, μίλησε ο Χαλκιδέος προπονητής, Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι πάντα του άρεσαν τα ζόρικα, ενώ μίλησε για τις συναντήσεις με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Top16.

 
Οι δηλώσεις του στη "Real News":

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...