Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

«ΑΡΤΑΚΗ, ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΔΑ»

Σε πρώτη προβολή το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 στις έντεκα και μισή το βράδυ από τη Δημόσια Τηλεόραση

       Μ’ αφορμή την επέτειο των ενενήντα χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή, τον εκπατρισμό και την εγκατάσταση των Αρτακηνών προσφύγων στη νέα τους πατρίδα, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας,(Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ) διοργάνωσε στο χώρο του λιμανιού της Νέας Αρτάκης, εκδήλωση προσφυγικής μνήμης με τον τίτλο «ΑΡΤΑΚΗ, ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΔΑ», η οποία είχε ενταχθεί στο πολιτιστικό πρόγραμμα των «ΚΥΖΙΚΕΙΩΝ» και υλοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012.

Περπατούσε και έπεσε πάνω σε πτώμα άντρα - Πανικός στο Μεγάλο Πηγάδι της Δροσιάς!

Θρίλερ σε δρόμο της περιοχής - Ο περαστικός άρχισε να στριγγλίζει και μέσα σε λίγα λεπτά το σημείο γέμισε από αστυνομικούς και κατοίκους της περιοχής...

Αλιβέρι: Βρήκαν τη μητέρα τους κρεμασμένη στο δωμάτιο!

Τα παιδιά «πάγωσαν» στο θέαμα της νεκρής τους μητέρας


Ήταν σήμερα το πρωί όταν τα παιδιά της μπήκαν στο σπίτι της. Την αναζήτησαν αλλά δεν την βρήκαν... Όταν έψαξαν στα δωμάτια, «πάγωσαν» με το θέαμα που αντίκρισαν καθώς η άτυχη γυναίκα είχε βάλει θηλιά στο λαιμό της. 

Εύβοια: Εφιάλτης για μεσήλικα λίγο πριν δειπνήσει με την οικογένειά του!

Οι φωνές του άτυχου άντρα ξεσήκωσαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στην Κάρυστο...


Ήταν αργά χθες το βράδυ (10-11-2013) όταν το θύμα άργησε να φύγει από την εργασία του, ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην περιοχή της Καρύστου. Σύμφωνα με το evianews.com, ήταν 22.30 όταν έφυγε και ο τελευταίος πελάτης από την επιχείρηση και ετοιμάζοταν να πάει στο σπίτι του. 

Προκόπι: Μάνα και κόρη βρέθηκαν στο κέντρο υγείας!

Μάνα και κόρη βγήκαν για απογευματινή βόλτα και κατέληξαν στο κέντρο υγείας Μαντουδίου (φωτό).


Ήταν απόγευμα όταν ήταν στο αυτοκίνητο τους και στον δρόμο Πήλι-Προκόπι. Κάτω από άγνωστες συνθήκες το όχημα τους συγκρούστηκε με ένα φορτηγό που οδηγούσε ένας 38χρονος άντρας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...